celebrity eclipse_skib udvendigt_05
Krydstogt med dansk rejseleder - Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Hotel og skib på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Buenos Aires 1 nætter i Buenos Aires
1
Overnatning
Recoleta Grand ★★★★

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Valparaiso 1 nætter i Valparaiso
1
Overnatning

Santiago de Chile 1 nætter i Santiago de Chile
1
Overnatning
Solace Providencia ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Buenos Aires

Inkluderet i prisen

Recoleta Grand ★★★★

Dette skønne hotel ligger i Recoleta-bydelen, et af Buenos Aires' absolut pæneste områder med smukke gamle bygninger, små butikker og virkeligt gode restauranter lige uden for døren. Indretningen er tilsvarende elegant med et strejf af skandinavisk design og afstemte farver og bløde materialer.

Her finder I gode, luksuriøse værelser med alle faciliteter. Hotellet har naturligvis spa og fitnesscenter og en dejlig restaurant, der lægger vægt på kvalitet og gode råvarer. 

90 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Celebrity Cruises

Inkluderet i prisen

Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette tilhører Solstice-klassen, som flere gange har vundet priser som "best cruise ship". I begyndelsen af 2020 gennemgår skibet en renovering, som medfører nye suite-typer (en Reflection Suite og en række Signature Suites) samt en opgradering af nogle af skibets restauranter og barer.

Skibet er tegnet i et smukt og strømlinet design med glas fra loft til gulv på fællesområderne, mange udvendige kahytter og glasinddækkede elevatorer. Om bord på Celebrity Silhouette finder du bla. et lækkert fitnesscenter, en fantastisk spa, 2 pools, herunder en overdækket pool anlagt i en tropisk have, teater og adskillige barer og cafeer. I den ikoniske Lawn Club og i The Alcoves øverst oppe kan du nyde den friske luft med græs under fødderne. Skibets mange restauranter er et kapitel for sig.

I hovedrestauranten er alt mad inkluderet i prisen og i de to temarestauranter, Qcine og Murano, betaler du et mindre gebyr til gengæld for ekstra luksus.

Skibene i Solstice-klassen har samtidig rigtigt mange aktivitetstilbud, som fx minigolfbane, klatrevæg, basketballbane og videospil og der er naturligvis også et elegant kasino om bord samt toldfri butikker.

  • Passagerkapacitet: 2.686
  • Længde: 349 m
  • Bruttotonnage: 122.400 t
  • Bredde: 40 m
  • Marchfart: 24 knob
  • I trafik fra: juli 2011
  • Renoveret: jan 2020

Valparaíso

Inkluderet i prisen

Hotel Atton San Martin ★★★+

Dette hotel ligger i den eksklusive bydel Viña del Mar ca. 10 minutters kørsel fra Valparaiso. Beliggenheden få skridt fra havet sørger for en frisk brise og en vidunderlig udsigt.

Indretningen er lys, luftig og moderne med et snært af nordisk. Udenomsarealer byder bl.a. på en pool, også med udsigt over havet.

70 værelser
0 km Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Santiago de Chile

Inkluderet i prisen

Solace Providencia ★★★★

Med en beliggenhed i den pulserende bydel Providencia, er I tæt på restauranter, barer, butikker og underholdning, når I tjekker ind på Hotel Solace. Området byder på flere grønne områder, og beliggenheden er desuden et fint udgangspunkt, hvis byen skal udforskes til fods. Alternativt kan I glæde jer over, at der er gode muligheder for offentlig transport i nærheden af hotellet. 

Hotellet er moderne og stilfuldt, og fra poolen på tagterrassen kan I nyde en formidabel udsigt over by og bjerge samt en god frokost eller middag. Foruden den gode beliggenhed er hotellet eftertragtet grundet dets moderne faciliteter, som fx fitnesscenter, gode restaurant og stilfulde indretning, der kombinerer moderne minimalisme med et strejf af noget sydlandsk. 

Værelserne er lyse og moderne med gode senge, aircondition, tv og ikke mindst en god udsigt. 

108 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)