celebrity eclipse_skib udvendigt_05
Krydstogt med dansk rejseleder - Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Hotel og skib

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Bemærkning

Santiago de Chile 1 nætter i Santiago de Chile
1
Overnatning
Hotel Fundador ★★★

Valparaiso 1 nætter i Valparaiso
1
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Bemærkning
2020: Infinity / 2021: Silhouette

Buenos Aires 2 nætter i Buenos Aires
2
Overnatning
Recoleta Grand ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Hotel Fundador ★★★

Dejligt nyrenoveret hotel beliggende midt i Santiago de Chiles centrum og finansdistriktet. Hotellet er moderne og rustikt indrettet i klare og livlige farver med stengulve og smukke, mørke træmøbler.

Værelserne har kabel-tv og de fleste andre moderne fornødenheder. Et sikket valg til en overnatning i byen.

147 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Hotel Atton San Martin ★★★+

Dette hotel ligger i den eksklusive bydel Viña del Mar ca. 10 minutters kørsel fra Valparaiso. Beliggenheden få skridt fra havet sørger for en frisk brise og en vidunderlig udsigt.

Indretningen er lys, luftig og moderne med et snært af nordisk. Udenomsarealer byder bl.a. på en pool, også med udsigt over havet.

70 værelser
0 km Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Celebrity Eclipse

Celebrity Eclipse hører til Celebrity Cruises' Solstice-klasse og er et prisvindende og luksuriøst skib med dejlige kahytter og en hel pallette af virkeligt gode restauranter og barer og fremragende underholdningstilbud. 

Måltiderne indtages i hovedrestauranten eller (mod gebyr) i en af de mange specialrestauranter, som den italienske Tuscan Grille, den sunde Blu, den nyskabende Qsine og den japanske Sushi on Five. Drinks kan nydes i bl.a. Martini Bar, og i Cellar Masters kan man prøvesmage forskellige vine. Der er daglige forestillinger i teatersalen og et fitnesscenter med udsigt til det store ocean. 

Skibet har et dejligt stort poolområde, et overdækket solarium til de kølige dage og mange steder, hvor man kan slå sig ned i en dækstol.

 • Passagerkapacitet: 2.850
 • Længde: 315 m
 • Bruttotonnage: 122.000 t
 • Marchfart: 24 knob
 • I trafik fra: april 2010

Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette tilhører Solstice-klassen, som flere gange har vundet priser som "best cruise ship", senest i 2011. Skibet er tegnet i et smukt og strømlinet design med glas fra loft til gulv på fællesområderne, mange udvendige kahytter og glasinddækkede elevatorer.

Om bord på Celebrity Silhouette finder du bla. et lækkert fitnesscenter, en fantastisk spa, 2 pools, herunder en overdækket pool anlagt i en tropisk have, teater og adskillige barer og cafeer. I den ikoniske Lawn Club og i The Alcoves øverst oppe kan du nyde den friske luft med græs under fødderne. Skibets mange restauranter er et kapitel for sig.

I hovedrestauranten er alt mad inkluderet i prisen og i de to temarestauranter, Qcine og Murano, betaler du et mindre gebyr til gengæld for ekstra luksus.

Skibene i Solstice-klassen har samtidig rigtigt mange aktivitetstilbud, som fx minigolfbane, klatrevæg, basketballbane og videospil og der er naturligvis også et elegant kasino om bord samt toldfri butikker.

 • Passagerkapacitet: 2.686
 • Længde: 349 m
 • Bruttotonnage: 122.400 t
 • Bredde: 40 m
 • Marchfart: 24 knob
 • I trafik fra: juli 2011

Recoleta Grand ★★★★

Dette skønne hotel ligger i Recoleta-bydelen, et af Buenos Aires' absolut pæneste områder med smukke gamle bygninger, små butikker og virkeligt gode restauranter lige uden for døren. Indretningen er tilsvarende elegant med et strejf af skandinavisk design og afstemte farver og bløde materialer.

Her finder I gode, luksuriøse værelser med alle faciliteter. Hotellet har naturligvis spa og fitnesscenter og en dejlig restaurant, der lægger vægt på kvalitet og gode råvarer. 

90 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)