fransk polynesien_papeete_kvinde_02
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Fra Australien til Hawaii

4,8 (8 Anmeldelser)
24 dage fra 49.390 kr.

Fra Australien til Hawaii

Drømmekrydstogt i Stillehavet med Celebrity Solstice

Har I eventyrblod i årerne, og kan I lide det store ocean og duften af vanilje, så har vi et drømmekrydstogt til jer: Fra Sydney, Australien, hvor vi har to nætter på land, via New Zealand over datolinjen til Fransk Polynesien med stop på så eksotiske øer som Tahiti og Bora Bora, hvor de lyseblå laguner slår alle forestillinger om bountyland. Herfra videre til Maui med knejsende vulkaner og afslutning i Honolulu på Oahu, Hawaii, med hjerteskærende historie fra 2. Verdenskrig og den berømte Waikiki Beach, hvor vi slutter med to overnatninger på land. Det bliver vist ikke meget vildere!

De eksotiske oplevelser på land i smukke Sydney, Bay of Island og Auckland og på de paradisiske atoløer langt ude i Stillehavet suppleres af store oplevelser på skibet, hvad service, forplejning og faciliteter angår. Celebrity Solstice har det hele: supergode restauranter, en velassorteret vinkælder, hyggelige barer, en spa, flere pools, lokkende butikker og meget mere. Krydstogtet inkluderer alle måltider, og vi spiser middag sammen om aftenen i skibets hovedrestaurant, men man har naturligvis også mulighed for at spise på egen hånd i specialrestauranterne.

I møder jeres rejseleder i Sydney – og I kan godt glæde jer. Hun kender denne del af verden rigtig godt og fører jer rundt med sikker hånd, både på skibet og når I er i land. Rejselederen holder forskellige oplæg undervejs på krydstogtet, og vi har inkluderet et udflugtsprogram i Sydney og på Oahu, Hawaii, i rejsens pris. Derudover har I mulighed for at tilkøbe en udflugtspakke bestående af fem private udflugter med rejselederen i løbet af krydstogtet, som sikrer, at I får det hele med. 

Glæd jer til en fantastisk sørejse til fjerne, eksotiske egne af verden, som de fleste drømmer om, og de færreste rent faktisk besøger – det kan man vist godt kalde en oplevelse for livet! Og hvis det ikke er nok, så kan man naturligvis forlænge rejsen, f.eks. med nogle ekstra dage i Singapore eller Sydney inden krydstogtet eller i Californien efter krydstogtet. 

Små grupper
15-24
deltagere
usa - hawaii_strand_boern_01_hf

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Sydney, Australien 2 nætter i Sydney, Australien
2
Overnatning
Amora Jamison Hotel ★★★★★

Krydstogt 17 nætter i Krydstogt
17
Overnatning

Honolulu, Hawaii 2 nætter i Honolulu, Hawaii
2
Overnatning
Alohilani Resort ★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark – Singapore
Flyrejse med Singapore Airlines til Singapore, hvor vi skifter og flyver videre til Sydney. Det er muligt at rejse ud før gruppen med stop i skønne Singapore - med Singapore Airlines' Stopover-pakke er der gratis adgang til mange af byens seværdigheder. Se Tilkøb til rejsen.
Dag 2.
Ankomst til Sydney
Fly til Sydney, hvor vores rejseleder modtager os. Herefter indlogerer vi os på et dejligt hotel og hviler ud efter rejsen.
Dag 3.
Sydney
Byens højdepunkter: det verdensberømte Operahus tegnet af Jørn Utzon, The Rocks - den ældste bydel, hvor vi spiser en lækker frokost, Sydney Harbour Bridge, og lidt af det travle centrum med masser af gode shoppingmuligheder.
Dag 4.
Sydney og ombord på skibet
Vi tjekker ud af hotellet efter morgenmaden og tager med vores egen bus på mere sightseeing i Sydney. Vi skal bl.a. opleve den berømte Bondi Beach med skøn surferstemning og nogle af byens dyreste og flotte kvarterer, inden vi tjekker ind på Celebrity Solstice, der sejler sidst på eftermiddagen.
Dag 5-6.
På havet
To dage på havet, hvor vi kan nyde skibets mange faciliteter og aktiviteter. Rejselederen holder forskellige oplæg undervejs på de dage, hvor vi er på havet.
Dag 7.
Bay of Islands, New Zealand
Ankomst til Bay of Islands, der består af 144 bedårende øer, hvilket giver en spektakulær sejltur ind til Waitangi. Ved tilkøb af udflugtspakke: Vi skal have fast grund under fødderne og dagen starter med Waitangi Treaty Grounds, hvor traktaten mellem maorierne og englænderne blev underskrevet i 1840. Herefter køres til Kerikeri, hvor vi besøger en chokoladefabrik og Kerikeri Basin. Om eftermiddagen skal vi på gåtur gennem Puketi-skoven, hvor vi introduceres til New Zealands flora.
Dag 8.
Auckland, New Zealand
Ankomst til Auckland, også kaldet City of Sails. Ved tilkøb af udflugtspakke: Sammen med rejselederen oplever vi dele af denne storby til fods og får også lidt tid på egen hånd.
Dag 9.
På havet
Nyd solen fra dækket, læs en god bog, gå i teateret, spis i de gode restauranter og tag en drink i vin- eller cocktailbaren.
Dag 10.
Den internationale datolinje
Tid er som bekendt vor tids største luksus, og i dag får vi en dag foræret, når vi krydser den internationale datolinje (dagen har samme dato som dag 9).
Dag 11-12.
På havet
Udsigt til det store, blå ocean og tid til afslapning. Rejselederen holder foredrag om de næste stop.
Dag 13.
Papeete, Tahiti, Fransk Polynesien
Ved køb af udflugtspakken: Besøg ved Marae Arahurahu – et religiøst sted, hvor man holdt ceremonier for de gamle guder. For foden af et vandfald får vi en introduktion til øens farverige flora.
Dag 14.
Bora Bora, Fransk Polynesien
Vi anbefaler, I står tidligt op, så I oplever indsejlingen gennem den smalle passage i revet. Skibet kommer helt ind i den lyseblå lagune, og herfra har vi udsigt til hav, rev, strand, motu’er (de små øer på revet) og Bora Boras saftiggrønne bjerge. Meget, meget eksotisk! Ved tilkøb af udflugtspakken: en fantastisk sejltur rundt i lagunen med tahitiansk frokost på en motu.
Dag 15-19.
På havet
Afslapning på skibet med alt inden for rækkevidde. Rejselederen holder foredrag om de næste stop og arrangerer interessante oplevelser ombord.
Dag 20.
Lahaina, Maui, Hawaii
Det skal blive rart at få fast grund under fødderne igen efter 5 dage på havet. Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi kører ind midt på øen til Haleakala for at opleve det enorme vulkanlandskab.
Dag 21.
Honolulu, Oahu, Hawaii
Vi afmønstrer og indlogeres på hotel ved den berømte Waikikistrand. Ørundtur inkl. besøg ved Pearl Harbor.
Dag 22.
Honolulu, Oahu, Hawaii
En fridag til at nyde hotellet og de skønne omgivelser ved Waikikistranden med tid til at lagre alle rejsens oplevelser.
Dag 23.
Hjemrejse
Hjem via San Francisco. Hvis I ønsker at blive nogle ekstra dage i Californien, bedes I ringe og høre om mulighederne.
Dag 24.
Ankomst til Danmark

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Gennem Panamakanalen

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Det ægte Alaska

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.238 anmeldelser)