Gennem Panamakanalen
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (43 anmeldelser)

Gennem Panamakanalen

Krydstogt med dansk rejseleder
18 dage fra kr. 26.990

Ombord på Celebrity Cruises

Små grupper: 15-24 deltagere

Panamakanalen blev åbnet i 1914 og er et af denne verdens mest imponerende bygningsværker. Den har et umiskendeligt strejf af eventyr og måske et dryp af sømandsnostalgi over sig, og den ligger på manges liste over steder, man gerne vil opleve mindst én gang i livet. Den helt rigtige måde at opleve Panamakanalen på er naturligvis at sejle på den, og man kan jo ligeså godt give den fuld skrue og gå ombord på et krydstogtskib af de virkeligt gode og tage den oplevelse med oven i hatten.

Vi sejler turen med Celebrity Infinity, oprindeligt et skib i Millennium-klassen som fik en ansigtsløftning i 2015 til Solstice-klassen. På skibet finder vi en lang række faciliteter, som f.eks. spa, fitnesscenter, den hyggelige Rooftop Terrace med udendørs filmlærred og lækre loungemøbler og gode restauranter. Vi indtager middagen sammen hver aften i hovedrestauranten, men har man lyst, er det naturligvis muligt at spise alene i en af specialrestauranterne, som f.eks. den italienske Tuscan Grille, hvor man betaler et beskedent gebyr for ekstra luksus. 

Vi krydrer oplevelserne om bord med fire spændende udflugter på land. Det enestående krydstogt gennem Panamakanalen begynder i Florida, USA, og vi oplever kolonistilscharme i Colombia, inden vi passerer gennem de tre slusesæt i den legendariske nu over 100 år gamle Panamakanal – i sandhed en oplevelse for livet! På den anden side af kanalen møder vi regnskov i Costa Rica, gamle kulturer og UNESCO-beskyttet arkitektur i Guatemala og bountystrande i Mexico, inden togtet slutter med storbystemning i San Diego, USA.

Med på rejsen har vi en særdeles erfaren dansk rejseleder, som holder oplæg ombord på skibet og leder de udflugter på land, som vi har arrangeret. Den sidste dag i San Diego har vi arrangeret en byrundtur og lidt tid til shopping, så vi er fuldt beskæftiget, inden flyet hjemad afgår om aftenen.

Glæd jer til et mellemamerikansk eventyr i skøn forening med de mange fordele, som et krydstogt byder på.

Bemærk i 2020 sejler vi med Celebrity Summit.

Gratis foredrag om krydstogt i Panamakanalen
04. september kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om krydstogt i Panamakanalen

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
København - Florida, USA
Vi flyver til Miami eller San Diego og ankommer sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Vi indlogerer os på hotellet, som ligger ca. en halv times kørsel fra lufthavnen.
Dag 2.
Dag 2. Miami/San Diego - På havet
En formiddag på egen hånd, inden vi tjekker ind på Celebrity-skibet om eftermiddagen. Det er muligt at spise sen frokost på skibet. Vi stævner ud fra krydstogthavnen sidst på eftermiddagen, og foran os venter store oplevelser, som vi aldrig glemmer
Dag 3-4.
På havet
Krydstogtet begynder med to dage på havet, så vi har god tid til at lære skibet at kende. Nyd livet ved poolen med en god bog, i spaen eller i fitnesscenteret.
Dag 5.
Cartagena, Colombia
Cartagena er en af de absolut smukkeste kolonistilsbyer i verden. Vi tager taxaer ind til den gamle bydel og går på opdagelse. Måske mærker vi den store forfatter Gabriel García Marquez’ ånd svæve i gaderne. Udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken.
Dag 6.
Colon, Panama
Vi tager på udflugt for at møde embera-indianerne og lære om deres traditioner. Herefter besøger vi Agua Clara Locks Visitor Center på Atlanterhavssiden for at høre om den store udvidelse af Panamakanalen, som har fordoblet kapaciteten og tilladt større skibe at passere igennem. Udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken.
Dag 7.
Panamakanalen
Skibet når frem til Panamakanalen tidligt om morgenen. Kanalen, der forbinder Stillehavet (Panamabugten) med Atlanterhavet (Det Caribiske Hav), blev bygget af amerikanske ingeniørtropper og stod færdig i 1914. Der er 3 slusesæt, der skal passeres, og vores skib skal hæves 26 meter op til Gatunsøen og ned igen for at passere. Vi kan kun lige nøjagtig være i sluserne – tag en dyb indånding og nyd en oplevelse for livet.
Dag 8.
På havet
Slap af i dækstolen og lad gårsdagens store oplevelse synke ind.
Dag 9.
Puntarenas, Costa Rica
En tur ind i Costa Ricas regnskov er et must her. Vi besøger Carara National Park og tager på en sejltur på Tarcoles-floden for at kigge efter krokodiller og opleve den tætte mangroveskov. Udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken.
Dag 10.
På havet
Vi kan nok forlige os med en dag i liggestolen, hvor indtrykkene kan samle sig, mens skibet sejler videre. Prøv nye restauranter, og nyd livet ved poolkanten eller måske endda i spaen.
Dag 11.
Puerto Quetzal, Guatemala
Vi tager på udflugt til en kaffeplantage og følger processen fra jord til bord. Herefter frokost på en lokal restaurant i Antigua og rundvisning i den smukke gamle UNESCO-bevarede by. Til sidst besøg på en jadefabrik – jade er blevet brugt af forskellige kulturer gennem 3000 år.
Dag 12-13
På havet
To dage til søs, hvor vi kan sidde i vores yndlingskrog og læse eller deltage i nogle af de mange aktiviteter om bord.
Dag 14
Puerto Vallarta, Mexico
Byvandring med rejselederen i den gamle maleriske by med små hyggelige butikker og cafeer. Vi ser katedralen og nyder stemningen på havnefronten. Mulighed for god shopping, mens rejselederen serverer en lille en til ganen.
Dag 15.
Cabo San Lucas, Mexico
Velkommen til Baja-halvøen i Mexico. Vi tager en båd ud til klippepynten, der skiller Cortezhavet og Stillehavet.
Dag 16.
På havet
Sidste dag på krydstogtet foregår til søs. Der er nok nogle fotos, som skal sorteres i, og vi kan også varmt anbefale en kulinarisk rejse på skibets specialrestauranter.
Dag 17.
San Diego, USA, sightseeing og hjemrejse
Skibet ankommer til San Diego, Californien, tidligt om morgenen. Efter morgenmaden forlader vi skibet og tager plads i vores egen bus for at opleve San Diegos højdepunkter. Om eftermiddagen har vi tid til shopping på egen hånd, inden bussen kører os til lufthavnen. Flyet mod Danmark afgår om aftenen.
Dag 18.
Hjemkomst til Danmark
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • krydstogt_panamakanalen
  Krydstogt - Gennem Panamakanalen
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 12 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • antigua guatemala_02
 • infinity krydstogt kanal panama
 • guatemala_puerto_quetzal_bird_01
 • antigua guatemala_03
 • panama overview
 • panama kvinde bod
 • panama sluse
 • cabo_san_lucas_lands_end_klippeformation_02
 • puerto_vallarta_maleriske_huse_01

Andre spændende krydstogter

 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

  21 dage fra kr. 43.990

  • Santiago de Chile, Valparaiso, Buenos Aires inkl. udlflugter
  • Krydstogt 15 dage med Celebrity
  • Helpension ombord
  • Små grupper, 15-24 deltagere
 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Langs Norges kyst til Nordkap

  12 dage fra kr. 19.995

  • Jewel of the Seas, RCCL
  • Direkte fra København
  • Oplev fjorde, midnatssol efter Polarcirklen og Nordkap
  • Inkl. helpension og alle udflugter
 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Japan, Korea og Kina

  17 dage

  • Krydstogt i 15 dage med Celebrity
  • Samtlige udflugter inkluderet, også Shinkansen-tog til Kyoto
  • Helpension på skibet og 9 måltider i land er inkluderet
  • Små grupper, 15 – 24 deltagere