celebrity infitnity_panama kanalen_skib udvendigt_05
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Gennem Panamakanalen

4,6 (51 Anmeldelser)
18 dage fra 27.990 kr.

Gennem Panamakanalen

Legendarisk krydstogt ombord på Celebrity Cruises

Panamakanalen blev åbnet i 1914 og er et af denne verdens mest imponerende bygningsværker. Den har et umiskendeligt strejf af eventyr og måske et dryp af sømandsnostalgi over sig, og den ligger på manges liste over steder, man gerne vil opleve mindst én gang i livet. Den helt rigtige måde at opleve Panamakanalen på er naturligvis at sejle på den, og man kan jo ligeså godt give den fuld skrue og gå ombord på et krydstogtskib af de virkeligt gode og tage den oplevelse med oven i hatten.

Vi sejler turen med Celebrity Summit, som blev gennemgribende renoveret i 2019 i henhold til Celebrity Revolution-programmet, hvilket indebærer helt nye kahytter, opgraderet design og nye faciliteter overalt på skibet. Vi indtager middagen sammen hver aften i hovedrestauranten, men har man lyst, er det naturligvis muligt at spise alene i en af specialrestauranterne, som f.eks. den italienske Tuscan Grille, hvor man betaler et beskedent gebyr for ekstra luksus. 

Vi krydrer oplevelserne om bord med fire spændende udflugter på land. Det enestående krydstogt gennem Panamakanalen begynder i Florida, USA, og vi oplever kolonistilscharme i Colombia, inden vi passerer gennem de tre slusesæt i den legendariske nu over 100 år gamle Panamakanal – i sandhed en oplevelse for livet! På den anden side af kanalen møder vi regnskov i Costa Rica, gamle kulturer og UNESCO-beskyttet arkitektur i Guatemala og bountystrande i Mexico, inden togtet slutter med storbystemning i San Diego, USA.

Med på rejsen har vi en særdeles erfaren dansk rejseleder, som holder oplæg ombord på skibet og leder de udflugter på land, som vi har arrangeret. Den sidste dag i San Diego har vi arrangeret en byrundtur og lidt tid til shopping, så vi er fuldt beskæftiget, inden flyet hjemad afgår om aftenen.

Glæd jer til et mellemamerikansk eventyr i skøn forening med de mange fordele, som et krydstogt byder på.

Små grupper 15-24 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
panama_hat_01
Foredrag

Gratis foredrag om krydstogt i Panamakanalen

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Miami/San Diego 1 nætter i Miami/San Diego
1

Krydstogt 15 nætter i Krydstogt
15

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Florida, USA
Vi flyver til Miami (dog San Diego på den omvendte rute) og ankommer sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Vi indlogerer os på hotellet, som ligger ca. en halv times kørsel fra lufthavnen.
Dag 2.
Miami - på havet
En formiddag på egen hånd, inden vi tjekker ind på Celebrity-skibet om eftermiddagen. Det er muligt at spise sen frokost på skibet. Vi stævner ud fra krydstogthavnen sidst på eftermiddagen, og foran os venter store oplevelser, som vi aldrig glemmer
Dag 3-4.
På havet
Krydstogtet begynder med to dage på havet, så vi har god tid til at lære skibet at kende. Nyd livet ved poolen med en god bog, i spaen eller i fitnesscenteret.
Dag 5.
Cartagena, Colombia
Cartagena er en af de absolut smukkeste kolonistilsbyer i verden. Vi tager taxaer ind til den gamle bydel og går på opdagelse. Måske mærker vi den store forfatter Gabriel García Marquez’ ånd svæve i gaderne. Udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken.
Dag 6.
Colon, Panama
Vi tager på udflugt for at møde embera-indianerne og lære om deres traditioner. Herefter besøger vi Agua Clara Locks Visitor Center på Atlanterhavssiden for at høre om den store udvidelse af Panamakanalen, som har fordoblet kapaciteten og tilladt større skibe at passere igennem. Udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken.
Dag 7.
Panamakanalen
Skibet når frem til Panamakanalen tidligt om morgenen. Kanalen, der forbinder Stillehavet (Panamabugten) med Atlanterhavet (Det Caribiske Hav), blev bygget af amerikanske ingeniørtropper og stod færdig i 1914. Der er 3 slusesæt, der skal passeres, og vores skib skal hæves 26 meter op til Gatunsøen og ned igen for at passere. Vi kan kun lige nøjagtig være i sluserne – tag en dyb indånding og nyd en oplevelse for livet.
Dag 8.
På havet
Slap af i dækstolen og lad gårsdagens store oplevelse synke ind.
Dag 9.
Puntarenas, Costa Rica
En tur ind i Costa Ricas regnskov er et must her. Vi besøger Carara National Park og tager på en sejltur på Tarcoles-floden for at kigge efter krokodiller og opleve den tætte mangroveskov. Udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken.
Dag 10.
På havet
Vi kan nok forlige os med en dag i liggestolen, hvor indtrykkene kan samle sig, mens skibet sejler videre. Prøv nye restauranter, og nyd livet ved poolkanten eller måske endda i spaen.
Dag 11.
Puerto Quetzal, Guatemala
Vi tager på udflugt til en kaffeplantage og følger processen fra jord til bord. Herefter frokost på en lokal restaurant i Antigua og rundvisning i den smukke gamle UNESCO-bevarede by. Til sidst besøg på en jadefabrik – jade er blevet brugt af forskellige kulturer gennem 3000 år.
Dag 12-13.
På havet
To dage til søs, hvor vi kan sidde i vores yndlingskrog og læse eller deltage i nogle af de mange aktiviteter om bord.
Dag 14.
Puerto Vallarta, Mexico
Byvandring med rejselederen i den gamle maleriske by med små hyggelige butikker og cafeer. Vi ser katedralen og nyder stemningen på havnefronten. Mulighed for god shopping, mens rejselederen serverer en lille en til ganen.
Dag 15.
Cabo San Lucas, Mexico
Velkommen til Baja-halvøen i Mexico. Vi tager en båd ud til klippepynten, der skiller Cortezhavet og Stillehavet.
Dag 16.
På havet
Sidste dag på krydstogtet foregår til søs. Der er nok nogle fotos, som skal sorteres i, og vi kan også varmt anbefale en kulinarisk rejse på skibets specialrestauranter.
Dag 17.
San Diego, USA, sightseeing og hjemrejse
Skibet ankommer til San Diego, Californien, tidligt om morgenen. Efter morgenmaden forlader vi skibet og tager plads i vores egen bus for at opleve San Diegos højdepunkter. Om eftermiddagen har vi tid til shopping på egen hånd, inden bussen kører os til lufthavnen. Flyet mod Danmark afgår om aftenen.
Dag 18.
Hjemkomst til Danmark

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

Krydstogt
Krydstogt og rundrejse med dansk rejseleder

Australien og New Zealand

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Kroatien - til lands og til vands

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)