japan - kyoto_golden pavillion_03
Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong - Krydstogt med dansk rejseleder

Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

4,8 (16 Anmeldelser)
17 dage fra 30.990 kr.

Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

Gennem Asiens riger ombord på Celebrity Millennium

Dette togt går til Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong i Asien – langt væk fra vores egen andegård. Ikke desto mindre sætter disse lande i høj grad dagsordenen i dag, også i vores del af verden, fordi de er så fremadstormende, så dygtige og så flittige. Derfor er det vigtigt at vide noget om dem – og det er et af de dybere formål med denne rejse.

Et andet vigtigt formål er, at vi skal nyde livet ombord på det dejlige og nyrenoverede skib Celebrity Millennium, som sejler os sikkert fra havn til havn. Vi skal opleve mange aspekter af de fire lande, såvel historiske som kulturelle, og herudover kommer vi til at se masser af spektakulær natur. Vi lægger ud i Tokyo, Japan, hvor vi tager på udflugt i verdens største metropol – vi ser byen fra oven, går tur i Ginza og besøger fiskemarkedet, hvor vi spiser verdens bedste sushi.

Skibet sejler fra Yokohama, og vores første stop er ved Mt. Fuji, den perfekt formede vulkan, som er hele Japans vartegn. På vores stop i Kobe besøger vi jordskælvsmuseet, og fra Osaka tager vi Shinkansen til Kyoto for at opleve det gamle kejserriges centrum og måske få et glimt af en ægte geisha. Turen med Shinkansen-lyntoget er en oplevelse i sig selv og en opvisning i japanernes disciplin i det offentlige rum.

I Nagasaki besøger vi mindeparken efter atombombeangrebet i 1945, og herefter stikker vi over Det Østkinesiske Hav og lægger til i Shanghai, Kina, hvor vi kan se, hvordan byggekranerne arbejder i døgndrift.  Vi har et stop i subtropiske Okinawa i Japan, inden vi når frem til Taipei i Taiwan, en af Asiens økonomiske tigre, der på få år er blevet en megasucces. Her møder vi både pulserende storby og landlig idyl.

Vores sidste stop er i Hong Kong – en usædvanlig smuk metropol og en virkeligt charmerende blanding af Kina og Europa. Vores rundrejse slutter mellem byens skyskrabere, men hvis man har lyst til flere oplevelser, har vi lavet en tilkøbspakke bestående af to ekstra nætter i denne skønne by.

Krydstogtet inkluderer 5 private udflugter i land, som styres med sikker hånd af vores meget erfarne rejseleder, og herudover tilbyder vi en udflugtspakke bestående af 3 udflugter, som kan tilkøbes rejsen. Vi rejser i små grupper med kun 15 til 24 deltagere – det har stor betydning for oplevelsen!

Små grupper 15-24 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Foredrag

Gratis foredrag om krydstogt i Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Tokyo 1 nætter i Tokyo
1
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
København – Tokyo
Vi flyver til Tokyo med et stop undervejs og ankomst næste morgen.
Dag 2.
Tokyo, privat udflugt (inkluderet i prisen)
Efter ankomst om morgenen kører vi til Tokyo for at få det første indtryk af Japan. Vi skal besøge det olympiske stadion, det nye fiskemarked, hvor vi skal smage frisk, frisk sushi, og sidst på dagen skal vi til tops i Tokyos rådhus for at nyde udsigten ud over metropolen.
Dag 3.
Tokyo, privat udflugt (inkluderet i prisen) og ombord på skibet
Med S-tog til Ginza i det centrale Tokyo, et af verdens mest mondæne shoppingområder. Herefter kører vi til Yokohama, hvor Celebrity Millennium venter ved kajen. Der er afgang sidst på eftermiddagen.
Dag 4.
Shimizu, Japan, privat udflugt (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Udsigt til den kegleformede vulkan Mt. Fuji (dog vejrafhængig) og besøg ved det spændende Hakone Frilandsmuseum med kunst i verdensklasse. Med tovbane til område med termisk aktivitet og derefter tilbage til skibet.
Dag 5.
Kobe, Japan, privat udflugt (inkluderet i prisen)
Besøg ved det imponerende jordskælvsmuseum, et udsigtstårn og god tid i det centrale shoppingområde.
Dag 6.
Osaka,Japan, privat udflugt til Kyoto (inkluderet i prisen)
Vi skal opleve japansk myldretid, når vi tager toget til Kyoto. Vi skal skifte et par gange, og vi oplever at køre med det fantastiske Shinkansen-lyntog. I Kyoto besøger vi den smukke guldpavillon, også UNESCO-verdensarv, og Nijo-borgen, shogunens residens. Herudover ser vi byens imponerende stationsbygning, det fantastiske fødevaremarked og forlystelseskvarteret Gion, hvor vi kan være heldige at få et glimt af en ægte geisha.
Dag 7.
På havet
Vi har en dag på skibet med god tid til at nyde faciliteterne og slappe af i hver vores yndlingskrog.
Dag 8.
Nagasaki, Japan, privat udflugt (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Besøg i Nagasaki, som har et vist europæisk udtryk. Vi besøger blandt andet byens Fredspark, som mindes det tragiske atombombeangreb den 9. august 1945.
Dag 9.
På havet
Vi har en dag på skibet med god tid til at nyde skibets faciliteter. Se f.eks. en forestilling i teateret og hør livemusik på en af barerne.
Dag 10-11.
Shanghai, Kina
God tid i sprudlende og travle Shanghai. Vi tager på egne udflugter eller evt. på skibets udflugter, afhængig af gældende visumregler.
Dag 12.
På havet
Vi er på vej tilbage til japansk territorium. Rejselederen holder et interessant foredrag i løbet af dagen.
Dag 13.
Okinawa, Japan
Tid på egen hånd. Tag evt. en tur på stranden, Okinawa er et subtropisk paradis med skønne hvide strande, turkisblåt hav og spændende koralrev.
Dag 14.
Taipei, Taiwan, privat udflugt (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Ud i pulserende Taipei med besøg på nationalmuseet med en uovertruffen samling af kinesisk kunst og gåtur i den smukke Zhishan-have – et pragteksempel på kinesisk havekunst. Om eftermiddagen til landsbyen Juifen og Golden Waterfall.
Dag 15.
På havet
Rejselederen holder foredrag i løbet af dagen. Tid til at nyde skibets faciliteter en sidste gang.
Dag 16.
Hong Kong, privat udflugt (inkluderet i prisen)
Udflugt til Hong Kong Island og Kowloon på fastlandet, inkl. frokost. Vi har hele dagen til at udforske denne skønne og anderledes storby. Vi kommer også lidt uden for byen og oplever en for mange ukendt side af Hong Kong.
Dag 17.
Hjemrejse og ankomst til Danmark
Vi bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen. Vi har et stop undervejs og ankommer til Danmark om aftenen. Bemærk, at det er muligt at forlænge rejsen med to nætter i Hong Kong (dog uden rejseleder).

Andre spændende krydstogter

Japan og Sydkorea

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

Krydstogt med dansk rejseleder
Alaska og Canada

Det ægte Alaska

Krydstogt med dansk rejseleder
New Zealand og Australien

Rundt om New Zealand inkl. Sydney

Krydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)