japan - kyoto_golden pavillion_03
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

5 (8 Anmeldelser)
17 dage fra 30.990 kr.

Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

Ombord på Celebrity Millennium

Dette togt går til Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong i Asien – langt væk fra vores egen andegård. Ikke desto mindre sætter disse lande i høj grad dagsordenen i dag, også i vores del af verden, fordi de er så fremadstormende, så dygtige og så flittige. Derfor er det vigtigt at vide noget om dem – og det er et af de dybere formål med denne rejse.

Et andet vigtigt formål er, at vi skal nyde livet ombord på det dejlige skib Celebrity Millennium, som sejler os sikkert fra havn til havn.

Vi skal opleve mange aspekter af de fire lande, såvel historiske som kulturelle, og herudover kommer vi til at se masser af spektakulær natur. Vi lægger ud i Tokyo, Japan, hvor vi tager på udflugt i verdens største metropol – vi ser byen fra oven, besøger et traditionelt og stemningsfuldt tempel og spiser verdens bedste sushi.

Skibet sejler fra Yokohama på 3. dagen, og vores første stop er ved Mt. Fuji, den perfekt formede vulkan, som er hele Japans vartegn. På vores stop i Kobe besøger vi shogunens borg og Kyoto, det gamle kejserriges centrum, hvor vi kan være heldige at se en ægte geisha. Turen fra skibet til Kyoto foregår med Shinkansen-lyntoget - en oplevelse i sig selv og en opvisning i japanernes disciplin i det offentlige rum. Efter et stop ved Kagoshima, krydser skibet Det Østkinesiske Hav og lægger til i Shanghai, Kina, hvor vi skal se, hvordan byggekranerne arbejder i døgndrift men indtil videre har forskånet et lille historisk område, hvor vi tillader os at ”fare vild” i snævre gader.

Længere syd på besøger vi Taiwan, en af Asiens økonomiske tigre, der på få år er blevet en megasucces, som Kina elsker at hade – og hader at elske. Her møder vi både puslerende storby og landlig idyl. Det Sydkinesiske Hav passerer vi, inden vi lægger til i Hong Kong – en usædvanlig smuk metropol og en virkeligt charmerende blanding af Kina og Europa. Vores rundrejse slutter mellem byens skyskrabere, men hvis man har lyst til flere oplevelser, har vi lavet en tilkøbspakke bestående af tre ekstra nætter i denne skønne by.

Krydstogtet inkluderet en lang række private udflugter i land, som styres med sikker hånd af vores meget erfarne rejseleder, og vi rejser i små grupper med kun 15 til 24 deltagere – det har stor betydning for oplevelsen!

Små grupper
15-24
deltagere

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Tokyo 1 nætter i Tokyo
1
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
København/Billund – Tokyo
Vi flyver til Tokyo med et stop undervejs og ankomst næste morgen.
Dag 2.
Tokyo
Ankomst til Japan. Vi bliver kørt ind til vores hotel og tager på byrundtur med besøg bl.a. ved det stemningsfulde Sensoji-tempel og byens berømte fiskemarked, hvor vi smager verdens bedste sushi til frokost.
Dag 3.
Tokyo
Vi oplever nærliggende seværdigheder til fods og med metro, inden vi køres til skibet i Yokohama. Om aftenen er der afgang fra Yokohama med Celebrity Millennium.
Dag 4.
Shimizu, Japan
Udsigt til den kegleformede vulkan Mt. Fuji (dog vejrafhængig) og besøg ved det spændende Hakone Frilandsmuseum med kunst i verdensklasse. Med tovbane til område med termisk aktivitet og derefter tilbage til skibet.
Dag 5.
Kobe, Japan
Besøg ved det imponerende jordskælvsmuseum, et udsigtstårn og god tid i det centrale shoppingområde.
Dag 6.
Kobe
Vi stiger ombord på Shinkansen-lyntoget for at køre til Kyoto. Turen tager kun 30 minutter, mod 3,5 time i bus. I Kyoto besøger vi den smukke guldpavillon, også UNESCO-verdensarv, og Nijo-borgen, shogunens residens. Herudover ser vi byens imponerende stationsbygning, det fantastiske fødevaremarked og forlystelseskvarteret Gion, hvor vi kan være heldige at få et glimt af en ægte geisha.
Dag 7.
Kochi
Vi har en dag på skibet med god tid til at nyde faciliteterne og slappe af i hver vores yndlingskrog. Dag 8.
Dag 8.
Kagoshima, Japan
Nagasaki, Japan, privat udflugt til bl.a. atombombe-mindeparken. Besøg i Nagasaki, som har et vidst europæisk udtryk. Vi besøger blandt andet byens Fredspark, som mindes det tragiske atombombeangreb den 9. august 1945.
Dag 9.
På havet
Vi har en dag på skibet med god tid til at nyde faciliteterne og slappe af i hver vores yndlingskrog.
Dag 10-11.
Shanghai, Kina
Tilkøb evt. skibets udflugter, som inkluderer visum til Kina.
Dag 12.
På havet
Rejselederen holder foredrag i løbet af dagen.
Dag 13.
Okinawa, Japan
Tid på egen hånd. Tag evt. en tur på stranden, Okinawa er et subtropisk paradis med skønne hvide strande, turkisblåt hav og spændende koralrev.
Dag 14.
Taipei, Taiwan
Ud i pulserende Taipei med besøg på nationalmuseet med en uovertruffen samling af kinesisk kunst og gåtur i den smukke Zhishan-have – et pragteksempel på kinesisk havekunst. Om eftermiddagen til landsbyen Juifen og Golden Waterfall.
Dag 15.
På havet
Rejselederen holder foredrag i løbet af dagen. Tid til at nyde skibets faciliteter en sidste gang.
Dag 16.
Hong Kong
Udflugt til Hong Kong Island og Kowloon på fastlandet, inkl. frokost. Vi har hele dagen til at udforske denne skønne og anderledes storby. Vi kommer også lidt uden for byen og oplever en for mange ukendt side af Hong Kong.
Dag 17.
Hjemrejse - Danmark
Vi bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen. Vi har et stop undervejs og ankommer til Danmark om aftenen. Bemærk, at det er muligt at forlænge rejsen med tre nætter i Hong Kong (dog uden rejseleder).

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Rundt om New Zealand

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Det ægte Alaska

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.174 anmeldelser)