japan - japan_geisha_02
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

4,6 (7 Anmeldelser)

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

Eventyr ombord på Celebrity Millennium

Japan har fantastisk meget at byde på: En stolt tusindårig historie med kejsere, shoguner og fyrster, der har efterladt sig spor i form af imponerende borge, smukke templer og ikke mindst pragtfulde haver. En kultur, der værner om så umoderne dyder som høflighed og ordentlighed, hvor toget går til tiden, og hvor det offentlige rum er lige så rent og pænt, som det private. En natur, der er velsignet med boblende vulkaner, sneklædte tinder og blanke søer, og ikke mindst et moderne samfund, der inspirerer hele verden med sin stilrene arkitektur og teknologiske formåen.

På dette krydstogt rundt om Japan kommer vi til at opleve alle disse aspekter af det japanske samfund på en meget bekvem måde med base på et dejligt skib, så vi kun skal pakke ud én gang. Og vi oplever det hele sammen med en dansk ekspertrejseleder, der kender landets særegne traditioner til bunds og kan forklare os det hele, så vi kommer klogere hjem.

Vi begynder med en nat på land – i Tokyo, verdens største metropol – inden vi går ombord på det dejlige skib Celebrity Millennium i havnebyen Yokohama. Skibet sejler til Mt. Fuji og Kobe, hvor vi skal køre med Shinkansen-lyntoget til Kyoto. Fra Kobe sejler vi videre til Kochi på pilgrimsøen Shikoku og til Hiroshima, inden vi tager videre til det tropiske Kagoshima og den morderne storby, Fukuoka. Herfra tager vi for en kort bemærkning til Busan i Sydkorea, inden vi tager tilbage til Japan. Vi besøger Hakodate på Hokkaido og Aomori på Honshu, inden vi er tilbage i Yokohama ved Tokyo.

Vi har inkluderet alle udflugter i rejsens pris. Det samme er alle måltider på skibet og de fleste måltider på land – og det er ikke uden betydning, når man rejser i en dyr region som Japan.

Glæd jer til at smage Japans berømte køkken – endnu et fremragende eksempel på landets mange bidrag til resten af verden.

Små grupper
15-24
deltagere
Foredrag

Gratis foredrag om krydstogter i Japan

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Tokyo 1 nætter i Tokyo
1
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark – Japan
Vi rejser fra Københavns Lufthavn og har et flyskift undervejs til Narita-lufthavnen uden for Tokyo.
Dag 2.
Ankomst til Tokyo
Efter ankomst om morgenen kører vi til Tokyo for at få det første indtryk af Japan. Vi skal gå en tur i shogunens gamle jagtrevir, som i dag er omgivet af højhuse, og besøge det nye fiskemarked, hvor vi skal smage frisk, frisk sushi. Vi ser Tokyo fra 202 meters højde i Tokyos rådhus.
Dag 3.
Tokyo - Yokohama, ombord på skibet
Med S-tog til det centrale Tokyo. Vi får et kig mod Kejserpaladset og går en tur i Tokyos svar på Manhattan. Turen fortsætter til Ginzaområdet, et af verdens mest mondæne shoppingområder. Herefter kører vi til Yokohama, hvor Celebrity Millenium venter ved kajen. Der er afgang sidst på eftermiddagen.
Dag 4.
Mt. Fuji (Shimizu)
Vi skal på udflugt til det smukke område omkring det hellige bjerg Mt. Fuji og Hakone med vidunderligt frilandsmuseum og kabelbane med udsigt til bjerget.
Dag 5.
Kobe
Besøg ved det imponerende jordskælvsmuseum, et udsigtstårn og god tid i det centrale shoppingområde.
Dag 6.
Kobe
Vi stiger ombord på Shinkansen-lyntoget for at køre til Kyoto. Turen tager kun 30 minutter, mod 3,5 time i bus. I Kyoto besøger vi den smukke guldpavillon, også UNESCO-verdensarv, og Nijo-borgen, shogunens residens. Herudover ser vi byens imponerende stationsbygning, det fantastiske fødevaremarked og forlystelseskvarteret Gion, hvor vi kan være heldige at få et glimt af en ægte geisha.
Dag 7.
Kochi
Skibet er nået til den mindste af de fire japanske hovedøer. Vi besøger en verdensberømt botanisk have, et tempel og en fin shogun-borg. Herefter skal vi på det lokale marked, hvor vi smager friskfanget tun.
Dag 8.
Hiroshima
Tankevækkende besøg ved ruinen, hvor atombomben ramte den 6. august 1945, og besøg i Fredsparken og Fredsmuseet med saglig og interessant udstilling om begivenheden. Transporten i dag er med offentlige transportmidler og evt. taxa. Begge dele er en oplevelse i sig selv.
Dag 9.
Kagoshima
Vi er nået til sydspidsen af Japan, hvor vi tager med rejselederen på udflugt til en smuk japansk have med såkaldt ”lånt landskab” og til Sakurahalvøen for at betragte en meget aktiv vulkan.
Dag 10.
Fukuoka
Vi tager på shopping under og over jorden og ser det hele lidt fra oven i 123 meters højde fra Fukuoka Tower.
Dag 11.
Busan, Sydkorea
Vi er nået ind i et koreansk farvand og skal på udflugt i Busan i dag. Vi oplever den stemningsfulde FN-kirkegård for faldne i Koreakrigen, Yongdu-bjerget, hvorfra vi kan vinke ned til skibet og byens meget levende fiskemarked.
Dag 12.
På havet
Vi slapper af og nyder skibet mange dejlige faciliteter med bl.a. teater, spa og fitness – alt sammen renoveret i 2016.
Dag 13.
Hakodate, Japan
Til fods med rejselederen i en af Japans mest specielle byer. Morgenmarked, den gamle, udenlandske bydel med kirker fra forskellige kristne retninger. Fæstningsanlæg og udsigtstårn.
Dag 14.
Aomori
I dag slapper vi af på hver vores måde efter mange oplevelser på krydstogtet. Mulighed for at gå en tur i land sammen med rejselederen.
Dag 15.
På havet
Vi nyder endnu en dag på havet med kurs mod Yokohama.
Dag 16.
Yokohama
Vi tager med rejselederen rundt i havneområdet og til Japans største Chinatown. Fra Landmark Tower har vi en forrygende udsigt over både Yokohama, Tokyo-bugten og Tokyo. Vi overnatter på skibet, som bliver liggende natten over.
Dag 17.
Hjemrejse
Vi forlader skibet og kører mod lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen. Vi ankommer til Danmark om aftenen.

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Fra Australien til Hawaii

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Rundt om New Zealand

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)