japan - japan_geisha_02
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

4,7 (23 Anmeldelser)
17 dage fra 35.990 kr.

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

Eventyr ombord på Celebrity Millennium

Japan har fantastisk meget at byde på: En stolt tusindårig historie med kejsere, shoguner og fyrster, der har efterladt sig spor i form af imponerende borge, smukke templer og ikke mindst pragtfulde haver. En kultur, der værner om så umoderne dyder som høflighed og ordentlighed, hvor toget går til tiden, og hvor det offentlige rum er lige så rent og pænt, som det private. En natur, der er velsignet med boblende vulkaner, sneklædte tinder og blanke søer, og ikke mindst et moderne samfund, der inspirerer hele verden med sin stilrene arkitektur og teknologiske formåen.

På dette krydstogt rundt om Japan kommer vi til at opleve alle disse aspekter af det japanske samfund på en meget bekvem måde med base på et dejligt skib, så vi kun skal pakke ud én gang. Og vi oplever det hele sammen med en dansk ekspertrejseleder, der kender landets særegne traditioner til bunds og kan forklare os det hele, så vi kommer klogere hjem.

Vi begynder med en nat på land – i Tokyo, verdens største metropol – inden vi går ombord på det dejlige skib Celebrity Millennium i havnebyen Yokohama. Skibet sejler til Mt. Fuji og Osaka, hvorfra vi skal køre med Shinkansen-lyntoget til Kyoto. Fra Osaka sejler vi videre til Kochi på pilgrimsøen Shikoku og til Hiroshima, inden vi tager videre til det tropiske Kagoshima. Herfra stikker vi over havet til Busan i Sydkorea for en kort bemærkning, inden vi tager tilbage til Japan, nærmere betegnet Hakodate på Hokkaido og Aomori på Honshu, inden vi er tilbage i Yokohama.

Vi har inkluderet 6 private udflugter i rejsens pris: to udflugter i Tokyo, besøg ved Fredsparken i Hiroshima, en udflugt i Kagoshima til Sakurahalvøen, samt byvandringer i Hakodate og Yokohama. Herudover kan I tilkøbe 4 private udflugter: besøg ved Mount Fuji, togtur med shinkansen til Kyoto, en udflugt i Kochi til en shogunborg samt en udflugt i Busan i Sydkorea. Alle måltider på skibet og flere måltider på land er inkluderet i prisen – det er ikke uden betydning, når man rejser i en dyr region som Japan.

Små grupper
15-24
deltagere

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Tokyo 1 nætter i Tokyo
1
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark – Japan
Vi rejser fra Københavns Lufthavn nonstop med SAS til Tokyo.
Dag 2.
Ankomst til Tokyo, privat udflugt inkl. sushifrokost (inkluderet i rejsen)
Efter ankomst om morgenen kører vi til Tokyo for at få det første indtryk af Japan. Vi skal besøge det olympiske stadion, det nye fiskemarked, hvor vi skal smage frisk, frisk sushi, og sidst på dagen skal vi til tops i Tokyos rådhus for at nyde udsigten ud over metropolen.
Dag 3.
Tokyo - Yokohama, privat udflugt (inkl. i rejsen)
Med S-tog til Ginza i det centrale Tokyo, et af verdens mest mondæne shoppingområder. Herefter kører vi til Yokohama, hvor Celebrity Millennium venter ved kajen. Der er afgang sidst på eftermiddagen.
Dag 4.
Mt. Fuji (Shimizu), privat udflugt (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Vi skal på udflugt til det smukke område omkring det hellige bjerg Mt. Fuji og Hakone med et vidunderligt frilandsmuseum og kabelbane med udsigt til bjerget.
Dag 5.
Osaka, evt. gåtur med rejselederen
Skibet ankommer om eftermiddagen og der er mulighed for at gå i land sammen med rejselederen.
Dag 6.
Osaka, privat udflugt til Kyoto inkl. Shinkansen (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Vi skal opleve japansk myldretid, når vi tager toget til Kyoto. Vi skal skifte et par gange, og vi oplever at køre med det fantastiske Shinkansen-lyntog. I Kyoto besøger vi den smukke guldpavillon, også UNESCO-verdensarv, og Nijo-borgen, shogunens residens. Herudover ser vi byens imponerende stationsbygning, det fantastiske fødevaremarked og forlystelseskvarteret Gion, hvor vi kan være heldige at få et glimt af en ægte geisha.
Dag 7.
Kochi, privat udflugt (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Skibet er nået til den mindste af de fire japanske hovedøer. Vi besøger en verdensberømt botanisk have, et tempel og en fin shogun-borg. Herefter skal vi på det lokale marked, hvor vi smager friskfanget tun.
Dag 8.
Hiroshima, privat udflugt (inkluderet i rejsen)
Tankevækkende besøg ved ruinen, hvor atombomben ramte den 6. august 1945, og besøg i Fredsparken og Fredsmuseet med saglig og interessant udstilling om begivenheden. Transporten i dag er med offentlige transportmidler og evt. taxa. Begge dele er en oplevelse i sig selv.
Dag 9.
Kagoshima, privat udflugt (inkluderet i rejsen)
Vi er nået til sydspidsen af Japan, hvor vi tager med rejselederen på udflugt til Sakurahalvøen for at betragte en meget aktiv vulkan. Også mulighed for at besøge en smuk japansk have med såkaldt ”lånt landskab”.
Dag 10.
På havet
Vi slapper af og nyder skibets mange dejlige faciliteter, mens kursen er sat mod Sydkorea.
Dag 11.
Busan, Sydkorea, privat udflugt inkl. frokost (kræver tilkøb af udflugtspakke)
Vi er nået ind i koreansk farvand og skal på udflugt i Busan i dag. Vi oplever den stemningsfulde FN-kirkegård for faldne i Koreakrigen, Yongdubjerget, hvorfra vi kan vinke ned til skibet og byens meget levende fiskemarked.
Dag 12.
På havet
Vi nyder endnu en dag på havet på vej tilbage mod Japan.
Dag 13.
Hakodate, Japan, privat udflugt (inkluderet i rejsen)
Til fods med rejselederen i en af Japans mest specielle byer. Morgenmarked, den gamle, udenlandske bydel med kirker fra forskellige kristne retninger. Fæstningsanlæg og udsigtstårn
Dag 14.
Aomori, evt. gåtur med rejselederen
I dag slapper vi af på hver vores måde efter mange oplevelser på krydstogtet. Mulighed for at gå en tur i land sammen med rejselederen.
Dag 15.
På havet
Sidste dag på havet med kurs mod Yokohama.
Dag 16.
Yokohama, privat udflugt inkl. bentofrokost (inkluderet i rejsen)
Vi tager med rejselederen rundt i havneområdet og til Japans største Chinatown. Fra Landmark Tower har vi en forrygende udsigt over både Yokohama, Tokyobugten og Tokyo. Udflugten inkluderer en bentofrokost. Vi overnatter på skibet, som bliver liggende natten over.
Dag 17.
Hjemrejse
Vi forlader skibet og kører mod lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen. Vi ankommer til Danmark om aftenen.

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Fra Australien til Hawaii

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Gennem Panamakanalen

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.372 anmeldelser)