new zealand - maori_01
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Rundt om New Zealand

4,2 (5 Anmeldelser)

Rundt om New Zealand

Eventyrligt krydstogt fra Sydney og rundt om New Zealand med Celebrity Solstice

Drømmer du om at opleve New Zealand, og har du samtidig lyst til to ugers luksusliv ombord på Celebrity Cruises' berømte skib, Celebrity Solstice, så er dette rejsen for dig. Vi begynder med et par oplevelsesrige dage i Sydney, Australiens største by, inden vi går ombord på skibet, der skal sejle os rundt om New Zealand. Efter to døgn til søs sejler vi direkte ind i et af krydstogtets absolutte højdepunkter: New Zealands verdensberømte Fiordland National Park. Vi glider stille gennem Milford, Doubtful og Dusky Sound med stejle klippesider, brusende vandfald og delfiner, der springer – landskaber så smukke, at man næsten taber mælet.

Efter denne gode start besøger vi Dunedin og Akaroa (Christchurch) på Sydøen, og herefter Tauranga, Auckland og det subtropiske paradis ved Bay of Islands på Nordøen. Vi går i land for at opleve spektakulær natur med vulkaner og boblende mudderpøle og ikke mindst for at lære om maorierne og deres spændende kultur.

Ud over store oplevelser på land er der også masser af oplevelser på skibet, når det gælder service, forplejning og faciliteter. Celebrity Solstice har det hele: supergode restauranter, en velassorteret vinkælder, hyggelige barer, en spa, flere pools, lokkende butikker, flotte shows og meget mere.

Krydstogtet inkluderer alle måltider, og vi spiser middag sammen om aftenen i skibets hovedrestaurant, men man har naturligvis også mulighed for at spise på egen hånd i specialrestauranterne. Når skibet efter 14 dage er retur i Sydney, har vi nogle timer i denne smukke storby, inden vi rejser hjem til Danmark. Har man lyst til flere oplevelser i Australien, er det naturligvis muligt at forlænge rejsen.

Rejselederen, som møder os i Sydney, kender denne del af verden rigtig godt og vil føre os rundt med sikker hånd, både på skibet og på land, samt holde forskellige oplæg undervejs på krydstogtet. To dages spændende udflugtsprogram i Sydney samt en byvandring i Auckland er inkluderet i prisen, og herudover tilbyder vi en udflugtspakke med fire private udflugter i New Zealand, som er tilpasset vores særlige ønsker.

Glæd jer til et dejligt krydstogt rundt om New Zealand krydret med oplevelser i Sydney, Australien.

Foredrag

Gratis foredrag om krydstogter i New Zealand og Australien

Tilmeld dig her
Små grupper
15-24
deltagere

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Sydney, Australien 2 nætter i Sydney, Australien
2
Overnatning
Amora Jamison Hotel ★★★★★

Krydstogt 13 nætter i Krydstogt
13
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Københavns Lufthavn med kurs mod Sydney og med et stop undervejs.
Dag 2.
Sydney
Vi ankommer til Sydney, Australien, hvor vi møder rejselederen. Vi kører til et dejligt hotel for at hvile ud efter rejsen og blive klar til de mange oplevelser, der venter os.
Dag 3.
Sydney
Veludhvilet tager vi ud og kigger på Sydneys højdepunkter: det verdensberømte Operahus tegnet af Jørn Utzon, The Rocks - den ældste bydel, hvor vi spiser en lækker frokost, Sydney Harbour Bridge, også kendt som The Coathanger (bøjlen) og lidt af det travle centrum med masser af gode shoppingmuligheder.
Dag 4.
Sydney og ombord på skibet
Vi tjekker ud af hotellet efter morgenmaden og tager med vores egen bus på sightseeing i Sydney. Vi skal bl.a. opleve den berømte Bondi Beach med skøn surferstemning og nogle af byens dyreste og flotte kvarterer, inden vi kl. 15.00 tjekker ind på Celebrity Solstice, der ligger midt i Sydney Harbour. Der er afgang sidst på eftermiddagen.
Dag 5-6.
På havet
To dage på havet, hvor vi kan nyde skibets mange faciliteter og forskellige aktiviteter. Rejselederen holder flere oplæg undervejs de dage, vi er på havet.
Dag 7.
Fiordland, New Zealand
Fiordland er New Zealands største nationalpark (12.000 km2) og den rummer adskillige ubeskriveligt smukke fjorde. Skibet sejler ind i tre af de mest berømte - Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound. Det bliver et syn, vi aldrig glemmer.
Dag 8.
Dunedin
Ankomst til Dunedin, der blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848. Her tager vi på privat udflugt til Royal Albatross Centre og nyder smuk natur på Otagohalvøen. Vi besøger Larnach Castle og har tid i byens centrum (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 9.
Akaroa og Christchurch
Vi fortsætter langs Sydøens østkyst og ankommer til Akaroa, en tidligere fransk by. Herfra kører vi til Christchurch, Sydøens største og landets 3. største by, og tager på privat udflugt til enten den smukke botaniske have, byens kunstmuseum eller bymuseet (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 10.
På havet
Et døgn til afslapning på skibet med alt inden for rækkevidde.
Dag 11.
Tauranga og Rotorua
Vi tager på privat udflugt til Rotorua og skal opleve nogle af New Zealands termiske områder. Vi bliver også indviet i maoriernes kultur og landets spændende og unikke fugleliv (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 12.
Tauranga
En fridag ombord på skibet eller mulighed for at plukke en udflugt fra skibets store program.
Dag 13.
Auckland
Ankomst til Auckland, også kaldet City of Sails. Sammen med rejselederen oplever vi dele af denne storby til fods og får også lidt tid på egen hånd.
Dag 14.
Bay of Islands
Skibet ligger i Bay of Islands, og vi tager på privat udflugt bl.a. til Puketi-skoven og Waitangi, hvor maorierne bød engelske missionærer velkommen i 1819. Vi hører om de historiske begivenheder og oplever også den smukke newzealandske natur (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 15-16.
På havet
To dage på havet, hvor vi igen kan nyde skibets mange faciliteter og forskellige aktiviteter. Rejselederen holder de sidste oplæg.
Dag 17.
Sydney, Australien, og hjemrejse.
Vel fremme i Sydney går vi i land for at opleve lidt mere af byen. Dagens program afhænger af hjemrejsetidspunkt. Efter sightseeing kører vi til lufthavnen og sætter kursen mod København. Mulighed for forlængelse i Australien.
Dag 18.
Ankomst til Danmark

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Fra Australien til Hawaii

Krydstogt
Krydstogt og rundrejse med dansk rejseleder

Australien og New Zealand

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Det ægte Alaska

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.245 anmeldelser)