Krydstogt rundt om New Zealand med dansk rejseleder
Rundt om New Zealand

Rundt om New Zealand

Krydstogt med dansk rejseleder
17 dage

Eventyrligt krydstogt fra Auckland, New Zealand, til Sydney, Australien, ombord på Celebrity Solstice

Små grupper: 15-24 deltagere

Drømmer I om at opleve New Zealand, og har I samtidig lyst til 13 dages luksusliv ombord på Celebrity Cruises' berømte skib, Celebrity Solstice, så er dette rejsen for jer. Vi begynder med en dag i Auckland, New Zealands største by, hvor vi besigtiger byens højdepunkter, inden vi går ombord på skibet, der skal sejle os rundt om New Zealand og over Det Tasmanske Hav til Sydney, Australien.

På Nordøen besøger vi den eventyrligt smukke Bay of Islands, hvor vi går i land for at opleve noget af landets spektakulære natur. Vi hører også spændende historie, når vi besøger Waitangi Treaty Grounds, hvor maorierne – landets oprindelige befolkning - sluttede fred med englænderne i 1840. Vores øvrige stop på Nordøen er ved Tauranga, hvor gejserne sprutter, i den lille by Napier, der er præget af spændende Art Deco-arkitektur og ved Wellington, landets hovedstad.

På Sydøen lægger vi til ved Picton og tager på udflugt til en af landets fremragende vingårde i Marlborough-distriktet, den lille fransk-inspirerede by Akaroa, hvorfra vi besøger Christchurch, og Dunedin, hvor vi kører på udflugt til Moeraki Boulders for at tage nogle gode billeder ved de smukke runde sten.

Herefter nærmer vi os et af krydstogtets absolutte højdepunkter: New Zealands verdensberømte Fiordland National Park. Vi glider stille gennem Dusky-, Doubtful- og Milford Sound med stejle klippesider, brusende vandfald og delfiner, der springer – landskaber så smukke, at man næsten taber mælet. Herefter stikker vi over Det Tasmanske Hav og sejler til Sydney, Australien, hvor vi afmønstrer og tjekker ind på et hotel for en enkelt nat. Vi oplever byens højdepunkter – ikke mindst Sydney Opera House, Jørn Utzons arkitektoniske mesterværk, inden vi rejser hjem igen.

De mange spændende oplevelser på land suppleres med store oplevelser på skibet, når det gælder service, forplejning og faciliteter. Celebrity Solstice har det hele: supergode restauranter, en velassorteret vinkælder, hyggelige barer, en spa, flere pools, flotte shows og meget mere. Krydstogtet inkluderer alle måltider, og vi spiser middag sammen om aftenen i skibets hovedrestaurant, men man har naturligvis også mulighed for at spise på egen hånd i specialrestauranterne.

Rejselederen fører os rundt med sikker hånd, både på skibet og i land, og holder forskellige oplæg undervejs på krydstogtet. Udflugtsprogrammet i Auckland og Sydney er inkluderet i prisen, herudover kan I tilkøbe en udflugtspakke med fem private udflugter i New Zealand undervejs på krydstogtet.

Denne rejse er en forholdsvis kort og meget behagelig måde at opleve New Zealand og Sydney på til en rimelig pris, når man tænker på, at vi flyver med en af de korteste forbindelser med Singapore Airlines, bor en nat i Auckland og en nat i Sydney og sejler 13 dage med 5-stjernede Celebrity Solstice med helpension ombord. Vælger I en udvendig kahyt eller en højere kategori, får I en gratis drikkepakke til en værdi af ca. 5.400 kr. med i købet. Det synes vi, er værdi for pengene.

Gratis foredrag om krydstogter i New Zealand og Australien
21. november kl. 15:30 - 17:00
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om krydstogter i New Zealand og Australien

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
Gratis Classic drikkepakke

Ved ophold i udvendig kahyt eller højere kategori.

Classic drikkepakken dækker sodavand og læskedrikke, friskpresset juice, te og kaffe, kildevand, øl, spiritus, cocktails, frozen drinks og en lang række rød- og hvidvine samt mousserende vine pr. glas. 
Værdi op til 6.000.

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
Danmark - Singapore.
Afrejse ved middagstid fra Københavns Lufthavn med en af de hurtigste forbindelser til New Zealand: Singapore Airlines med mellemlanding i Singapore.
Dag 2.
Ankomst til Auckland.
Vi ankommer til Auckland, New Zealand, allersidst på aftenen og kører til hotellet for at hvile ud efter den lange rejse.
Dag 3.
Auckland, byrundtur og ombord på skibet
Om formiddagen går vi til fods rundt i Auckland, City of Sails, for at se bl.a. Sky Tower og Auckland Art Gallery. Herefter går vi ombord på skibet og er klar til afgang i løbet af aftenen.
Dag 4.
Bay of Islands, New Zealand, privat udflugt med maorier og spændende historie.
Skibet ligger i Bay of Islands, og vi tager på privat udflugt bl.a. til Puketi-skoven og Waitangi, hvor maorierne bød engelske missionærer velkommen i 1819. Vi hører om de historiske begivenheder og oplever også den smukke newzealandske natur (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 5.
Tauranga og Rotorua, New Zealand, privat udflugt til bl.a. termiske områder.
Vi tager på privat udflugt til Rotorua og skal opleve nogle af New Zealands termiske områder. Vi bliver indviet i maoriernes kultur og landets spændende og unikke fugleliv (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 6.
Tauranga, fridag
Der er ikke noget fast program for dagen, vi kan vælge at slappe af og nyde skibets faciliteter eller eventuelt deltage i en af de udflugter, som skibet udbyder.
Dag 7.
Napier, evt. byvandring med rejselederen.
I dag kan vi gå i land med rejselederen og opleve byens usædvanlige Art Deco-kvarter og hører hvordan byen blev ommøbleret ved et jordskælv i 1931.
Dag 8.
Picton, privat udflugt til vingård.
Vi går sammen i land for at besøge en af New Zealands fremragende vingårde i Marlborough-distriktet. Vi smager vin og spiser frokost på vingården (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 9.
Wellington, evt. byvandring med rejselederen
Rejselederen tilbyder en gåtur i land til byens seværdigheder og historiske steder.
Dag 10.
Akaroa, New Zealand, privat udflugt til Christchurch
Vi sejler nu langs Sydøens østkyst og ankommer til Akaroa, en tidligere fransk by. Herfra kører vi til Christchurch, Sydøens største og landets 3. største by, og tager på privat udflugt til den smukke botaniske have, byens kunstmuseum med mere (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 11.
Dunedin, New Zealand, privat udflugt i og uden for byen
Ankomst til Dunedin, der blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848. Her tager vi på privat udflugt til Moeraki Boulders, ser flot victoriansk arkitektur, en af verdens stejleste gader og den smukke natur uden for byen (udflugten kræver tilkøb af udflugtspakken).
Dag 12.
Fiordland, New Zealand, sejlads i bjergtagende natur.
Fiordland er New Zealands største nationalpark (12.000 km2) og den rummer adskillige ubeskriveligt smukke fjorde. Skibet sejler ind i tre af de mest berømte - Dusky Sound, Doubtful Sound og Milford Sound. Det bliver et syn, vi aldrig glemmer.
Dag 13-14.
På havet, på vej til Australien.
To dage på havet, hvor vi igen kan nyde skibets mange faciliteter og forskellige aktiviteter. I mødes ved middagsbordet og når rejselederen holder oplæg.
Dag 15.
Sydney, udflugt til bl.a. Operahuset, The Rocks og Bondi Beach
Vi forlader skibet og tager ud og kigger på Sydneys højdepunkter: det verdensberømte Operahus tegnet af Jørn Utzon, The Rocks - den ældste bydel, Sydney Harbour Bridge, også kendt som The Coathanger (bøjlen) og Bondi Beach med skøn surferstemning. Derefter tjek-ind på hotellet.
Dag 16.
Sydney og hjemrejse
Der er formentlig lidt tid til at gå en tur med rejselederen, inden vi kører mod lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen via Singapore.
Dag 17.
Ankomst til Danmark
Se detaljeret dagsprogram >
celebrity soltice_skib udvendigt_03
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Vejret på rejsen

Auckland (New Zealand) Fold ind Fold ud
 • Auckland (New Zealand)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 23° C 20° C 17° C 15° C 14° C 15° C 16° C 18° C 20° C 22° C
16° C 16° C 15° C 13° C 10° C 8° C 7° C 8° C 9° C 11° C 13° C 14° C
74 mm 81 mm 86 mm 93 mm 100 mm 116 mm 126 mm 111 mm 93 mm 80 mm 84 mm 91 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Sydney (Australien) Fold ind Fold ud
 • Sydney (Australien)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 17° C 16° C 18° C 20° C 22° C 24° C 25° C
19° C 19° C 18° C 15° C 12° C 9° C 8° C 9° C 11° C 14° C 16° C 18° C
103 mm 117 mm 131 mm 127 mm 123 mm 128 mm 98 mm 82 mm 69 mm 77 mm 83 mm 78 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • krydstogt_australien og newzealand
  Krydstogt - New Zealand rundt
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

new zealand - bay of islands_02

Andre spændende krydstogter

 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Fra Australien til Hawaii – drømmekrydstogt i Stillehavet

  26 dage fra kr. 49.990

  • Eksotiske Stillehavsøer: Tahiti, Moorea og Bora Bora
  • Sydney og Honolulu inkl. udflugter
  • Bedste flyforbindelse
  • 5-stjernede Celebrity Solstice
  • Små grupper, maks. 24 deltagere
 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Det ægte Alaska

  14 dage fra kr. 36.990

  • Alle udflugter før krydstogt inkl.
  • Denali National Park med bl.a. gråbjørne og Anchorage
  • Krydstogt 8 dage med Celebrity
  • Helpension ombord og byture
 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Japan, Korea og Kina

  17 dage

  • Krydstogt i 15 dage med Celebrity
  • Samtlige udflugter inkluderet, også Shinkansen-tog til Kyoto
  • Helpension på skibet og 5 måltider i land er inkluderet
  • Små grupper, 20-24 deltagere