caribien_strand_02

Krydstogt - Det bedste
af Caribien - B

4,4 (117 Anmeldelser)
16 dage fra 25.990 kr.

Det bedste af Caribien - B

Krydstogt med ophold på St. Thomas og St. Croix

Drømmer I om at opleve skønne caribiske øer fra søsiden på et komfortabelt Celebrity-krydstogt - oven i købet kombineret med et ophold på St. Thomas og St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien, så er denne 16 dages rejse noget for jer.

I begynder jeres rejse med en nat i Miami, inden I dagen efter flyver til San Juan i Puerto Rico for at gå om bord på Celebrity Summit, der blev gennemgribende renoveret i 2019 og tilhører Celebrity Cruises’ eksklusive Solstice-klasse. Her venter et skønt og oplevelsesspækket krydstogt på 8 dage rundt i det azurblå hav mellem de caribiske perler St. Thomas, St. Kitts & Nevis, Antigua, St. Lucia og Barbados. Øerne har hver deres særkende, men fælles for dem er den fabelagtige natur med strande og hav i verdensklasse.

Den dag, hvor skibet lægger til på St. Thomas, har vi inkluderet en ørundtur og en gåtur i Charlotte Amalie med vores fastboende danske rejseleder, og de øvrige dage på togtet kan I deltage i nogle af de mange udflugter, som skibet arrangerer, eller gå på oplevelse på egen hånd.

Efter krydstogtet, som slutter i San Juan, flyver I den korte tur til St. Thomas, hvor I har 3 nætter på det 3-stjernede Emerald Beach Resort, som ligger direkte på Lindbergh Bay-stranden. Derefter flyver I med vandflyet til St. Croix, hvor I har 3 nætter på The Buccaneer, som vi ikke tøver med at kalde øens bedste hotel. Udover udflugten på St. Thomas i løbet af krydstogtet har vi inkluderet en byvandring med vores danske, fastboende rejseleder i Christiansted på St. Croix. Herudover vil der være mulighed for at tilkøbe en ekstra udflugt til St. John, den mindste og måske smukkeste af de tidligere Dansk Vestindiske Øer.

Krydstogtet inkluderer helpension, og hvis I booker en udvendig kahyt eller en højere kategori, er også en "classic" drikkepakke med bl.a. drinks, øl, vin, sodavand og juice inkluderet.

Glæd jer til et meget komfortabelt krydstogt og historiske oplevelser på De Vestindiske Øer.

Individuel krydstogt
Attraktive priser - faste afgange
royal caribbean_generelt_strand_05_hf

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Miami 1 nætter i Miami
1
Overnatning
Crowne Plaza Hotel ★★★+

Krydstogt 7 nætter i Krydstogt
7
Overnatning

St. Thomas 3 nætter i St. Thomas
3
Overnatning

St. Croix 3 nætter i St. Croix
3
Overnatning
The Buccaneer ★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Miami
Fly fra Danmark til Miami via London og overnatning på Crowne Plaza tæt på lufthavnen.
Dag 2.
Miami - San Juan, ombord på Celebrity Summit
I flyver det sidste stykke ned til San Juan og bliver kørt fra lufthavnen til krydstogtskibet Celebrity Summit, der ligger i havnen i den gamle bydel. Der er afgang først på aftenen.
Dag 3.
Charlotte Amalie, St. Thomas
Første stop er på De Vestindiske Øer, hvor vores fastboende danske rejseleder tager jer med på en halvdags ørundtur og viser jer skønne Charlotte Amalie.
Dag 4.
Basseterre, St. Kitts & Nevis
Skibet lægger til i Basseterre, hvor I kan opleve en skøn blanding af caribisk charme og engelsk kultur.
Dag 5.
St. Johns, Antigua
Oplev Antiguas hovedstad, der er en fascinerende labyrint af trange gader og stræder.
Dag 6.
Castries, St. Lucia
I dag ligger skibet ved en af Caribiens smukkeste øer med dramatisk landskab, frodige grønne bjerge og tæt regnskov.
Dag 7.
Bridgetown, Barbados
Hovedstaden på Barbados blev bygget af britiske kolonister i 1628. Tag med på et af skibets udflugter eller oplev den på egen hånd.
Dag 8.
På havet
Hele dagen på havet med god tid til både at slappe af og nyde alle skibets faciliteter.
Dag 9.
San Juan og med fly til St. Thomas
Tjek-ud fra skibet efter morgenmaden og med fly til St. Thomas. I bliver kørt til det charmerende Emerald Beach Resort og kan nu se frem til nogle dage omgivet af dansk historie og caribisk charme.
Dag 10.
St. Thomas
Vores fastboende danske rejseleder tilbyder jer en ekstra udflugt til St. John (et tilkøb), den mindste og måske smukkeste af de tidligere Dansk Vestindiske Øer. I kan også bare nyde at have fast grund under fødderne og slappe af på stranden foran hotellet.
Dag 11.
St. Thomas
Nyd en dag på den dejlige strand lige foran jeres hotel, eller besøg evt. den smukke Magens Bay, som flere gange er kåret som en af verdens smukkeste strande.
Dag 12.
St. Thomas - St. Croix med vandfly
I går ombord på vandflyet i havnen og flyver til St. Croix. Indkvartering på The Buccaneer, øens bedste hotel med privat strand uden for Christiansted.
Dag 13.
St. Croix
Vores fastboende, danske rejseleder tager jer med på byvandring i historiske Christiansted med spændende dansk historie.
Dag 14.
St. Croix
Hold en fridag og nyd hotellets mange faciliteter. Eller køb evt. en udflugt til marinenationalparken Buck Island, hvor I snorkler i krystalklart vand med masser af farverige fisk og koraller og besøger en øde ø. Udflugten kan købes lokalt i Christiansted.
Dag 15.
St. Croix og hjemrejse
I kan nå en sidste svømmetur, inden I begynder hjemrejsen i løbet af dagen via Miami og London til Danmark.
Dag 16.
Ankomst til Danmark

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Gennem Panamakanalen

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Florida og Caribien – til lands og til vands

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget - A

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)