Ekspeditionskrydstogt til Antarktis med HX Hurtigruten Expeditions
Download katalog over rejsen

15 dage fra 69.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Antarktis Ekspeditionskrydstogt til Antarktis med HX Hurtigruten Expeditions

Krydstogt med dansk rejseleder 15 dage fra 69.990 kr.

DSCF3623 8445283 Photo Ingemund Skalnes

Drømmer du om en rejse til et kontinent, kun et fåtal i verden har besøgt?

Dette er ét af de unikke ekspeditionskrydstogter, som ligger allerøverst på rigtig mange eventyreres bucketliste.

Vi er begejstrede for at kunne præsentere dette splinternye krydstogt med dansk rejseleder i 2025 til majestætiske Antarktis, kontinentet der på samme tid er utilnærmeligt og uendeligt dragende og inspirerende.

2023.11
falkland_island_pingvin_04

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Nyeste generation af ekspeditionsskibe
  • Ekspeditionsteam, videnskabscenter og seneste udstyr
  • Fantastiske islandskaber og et overdådigt dyreliv
  • Deltag i aktiv udforskning og gå i land i rib-både
  • Besøg Antarktis som én af de få i verden
  • Helpension med drikkevarer ombord
  • Oplev også byliv i tangoens by, Buenos Aires
Landing Pa Isen Antarktis HGR 141642 Foto Andrea Klaussn 12176433 Photo Andrea Klaussner

Glæd dig til uberørt natur i spektakulære frosne landskaber

Verdens syvende kontinent, Antarktis, kan det hele, og dette ekspeditionskrydstogt er et stort eventyr til et sted på vores klode, som ikke har dets lige andre steder i verden.

Her finder du nogle af de mest fjerntliggende og uberørte steder, mennesket har betrådt igennem historien. På dette ekspeditionskrydstogt til verdens mindst befolkede kontinent vågner du hver dag op til synet af de smukkeste kystområder, majestætiske isformationer formet af vejr og vind og et rigt dyreliv. Her sker der ingenting i menneskets verden, hvis vejr og vind ikke har sagt god for det.

Vi rejser i små grupper med 15-25 deltagere og starter vores rejse i charmerende Buenos Aires, også kaldet Sydamerikas Paris, hvor vi i alt har tre overnatninger. Argentinas storby-juvel har sit eget tempo, og er en fantastisk blanding af storslået arkitektur med regeringsbygninger og brede avenuer, kolonitidscharme med katedraler og imponerende pladser og masser af gode restauranter. Når man opholder sig her og kører ned ad de brede avenuer og over de store pladser, forstår man, hvorfor byen har fået tilnavnet Sydamerikas Paris.

Herefter flyver vi til Ushuaia helt nede på spidsen af Sydamerika, som er udgangspunktet for vores ekspeditionskrydstogt til Antarktis. Vi tjekker ind på skibet og efter en briefing fra ekspeditionsteamet ombord, er der tid til at komme på plads i vores kahytter og få vores første indtryk af skibet, når vi udforsker faciliteterne ombord. Kl. 19 lægger vi Ushuaia bag os og sætter kurs imod det frosne kontinent, som er dækket af et enkelt, massivt isdække, som er langt det største i verden.

Sejlturen til Antarktis tager to døgn, og på vejen kan vi glæde os til det eventyr, som vi sejler imod, hvor vi skal opleve et smukt, uberørt, rent hvidt landskab af sneklædte bjerge, gletsjere og isbjerge i spektakulære frosne landskaber der får alle, der ser dem, til at tabe pusten og knibe sig selv i armen. Her er tillige et rigt og fascinerende dyreliv med bl.a. flere pingviner og pingvinarter end noget andet sted på Jorden – og vi kommer til at se disse nuttede, nysgerrige og fascinerende fugle helt tæt på, når vi i løbet af ekspeditionen går i land og blandt andet besøger pingvinkolonier. Vi kommer også til at se både hvaler og sæler boltre sig i havet imellem store isbjerge, der er formet af solen, vinden og bølgerne. Vi er i det hele taget på Antarktis gennem en travl tid for dyrelivet. Pingvinerne får unger i december og januar og februar og marts er højtiden for hvalsafari. Dagene er lange for i den antarktiske sommer, går solen aldrig rigtigt ned.

Sejlruten er planlagt på forhånd, men er langtfra hugget i granit – eller is. Vores rute ved Antarktis’ kyster afhænger i høj grad af vejr- og isforholdene. På ægte ekspeditionsmanér sejler vi derhen, hvor vi udfordrer elementerne, men vi udforsker naturligvis altid disse fængslende og afsidesliggende områder på en sikker måde – og i sidste ende er det altid naturen, der afgør vores ekspeditions-rute.

Vi sejler ombord på det spritnye specialbyggede skib M/S Fridtjof Nansen, som tilhører den nyeste generation af ekspeditionsskibe fra HX Hurtigruten Expeditions. Kun tre år gammelt er komforten ombord sat i højsædet, bl.a. ved et moderne skandinavisk design og indretning, der er garant for en afslappet, rolig og uformel atmosfære ombord. Her er blandt andet tre restauranter samt boblebade, infinitypool, panoramasauna, bibliotek og flere loungeområder med fantastiske udsigter.

Deltag i interessante foredrag med skibets ekstensive ekspeditionsteam fra HX Hurtigruten Expeditions. Tilsammen ved de en masse om Antarktis og de farvande, som vi sejler i. Her er også et videnskabscenter, hvor vi blandt andet kan deltage i skibets programmer, der bidrager til igangværende forskning. Ombord findes desuden omfattende biologisk og geologisk udstyr samt undervandsdroner og ekspeditionsbåde til landgange og udflugter.

Dette er et førsteklasses eventyr både på vores krydstogtskib og i land, hvor du også kan nyde oplevelsen af det frosne, hvide kontinent velvidende, at M/S Fridtjof Nansen et såkaldt hybridskib, der reducerer udledningen af CO2 i atmosfæren.

Det er ikke mange, der kan sige, at de har sat fod på det mytiske Antarktis. Vil du være en af dem?

Krydstogter Ekspeditionskrydstogt Til Antarktis (2)

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Danmark - Buenos Aires 2 Nætter: Danmark - Buenos Aires 2

Vi begynder vores rejse i charmerende Buenos Aires, Sydamerikas Paris, hvor vi oplever kolonitidscharme og i alt har to overnatninger.

Krydstogt 10 Nætter: Krydstogt 10

Vi flyver til Ushuaia og tjekker ind på vores ekspeditionsskib og indleder 11-dages ekspeditionskrydstogt til Antarktis ombord på HX Hurtigruten Expeditions nyeste skib M/S Fridtjof Nansen.

Landgange og oplevelser i Antarktis
Disse er de planlagte landgange på dette ekspeditionskrydstogt, hvor skibets team planlægger at sejle i land på ekspeditioner med skibets mindre rib-både. Vejr, vind og isen bestemmer dog altid dagens landgange og tidsplanen. Sikkerhed er en topprioritet, og skibets kaptajn bestemmer den endelige rute. Derfor er hver sejlads unik, og de nævnte landgange er vejledende:

 

Deception Island, South Shetland Islands

Yankee Harbour, South Shetland Islands

Curverville Island

Neko Harbour

Lemaire-kanalen

Petermann Island

Port Lockroy

Brown Bluff

Half Moon Island, South Shetland Islands

Paradise Bay

Wilhelmina Bay

Antarctic Sound

Buenos Aires - Danmark 1 Nætter: Buenos Aires - Danmark 1

Vi har endnu en overnatning i Buenos Aires inden vores hjemrejse. Afhængig af de endelige flytider for hjemrejsen, har vi enten en halv eller en hel dag til at opleve byen. 

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
LHN

Louise Holm Nielsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om krydstogtrejser med dansk rejseleder. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

antarktis_isbjerg_skib_01
20191119 SEA ICE LANDING 2739 PRINT BYANDREAKLAUSSNER 8448737 Photo Andrea Klaussner

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores krydstogter med dansk rejseleder

NYHED! Pofa Aerial

Krydstogt med øhop i Hawaii Hawaii Krydstogt med dansk rejseleder

På dette polynesiske krydstogt udforsker vi det bedste af øgruppen Hawaii med fantastisk natur på de fire hovedøer: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Inkl. 7 udflugter samt NCL's Free at Sea-pakke.

15-24 deltagere
Afrejsedato
27. feb. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
27. feb. 2025 kr. 56.790 Kahyt med balkon
Se rejse
new zealand - maori_12

Rundt om New Zealand inkl. Sydney New Zealand og Australien Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev spændende maorikultur, de magiske fjorde og skønne Sydney. Et komfortabelt eventyr ombord på  Celebrity Cruises.

4.3   (12 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
18. feb. 2025 kr. 47.990 Indvendig kahyt
18. feb. 2025 kr. 50.490 Udvendig kahyt
18. feb. 2025 kr. 52.190 Kahyt m. balkon (infinite veranda)
18. feb. 2025 kr. 60.490 Aqua kahyt (infinite veranda)
16. nov. 2025 Afventer program og priser
Se rejse
NYHED! Antarktis Landing Pa Isen Antarktis HGR 141642 Foto Andrea Klaussn 12176433 Photo Andrea Klaussner Cc

Ekspeditionskrydstogt til Antarktis med HX Hurtigruten Expeditions Antarktis Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev et ekspeditionskrydstogt til Antarktis med naturoplevelser fra øverste hylde. Rejsen er fyldt med indtryk fra isbjerge, hvaler, og pingviner. På rejsen ser vi også charmerende Buenos Aires i Argentina.

15-25 deltagere
Afrejsedato
14. feb. 2025 kr. 69.990 Polar Outside kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
14. feb. 2025 kr. 77.990 Arctic Superior kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
Se rejse
NYHED! indien - cochin fishernets

Eventyrkrydstogt i Asien Krydstogt Krydstogt med dansk rejseleder

På dette asiatiske krydstogt udforsker vi skønne destinationer som Singapore, Malaysia, Thailand, Sri Lanka og Indien på én og samme rejse. Inkl. 4 udflugter og All-Inclusive samt Classic-drikkepakke ombord.

4.5   (318 anmeldelser)
15-24 deltagere
Afrejsedato
05. feb. 2025 kr. 25.990 Indvendig kahyt
05. feb. 2025 kr. 29.390 Udvendig kahyt
05. feb. 2025 kr. 33.190 Kahyt med balkon
05. feb. 2025 kr. 42.790 Aqua kahyt med balkon
Se rejse
NYHED! piraeus graekeland

Krydstogt i Middelhavet - Grækenland og Tyrkiet Krydstogt Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev nogle af Middelhavets smukkeste destinationer. På togtet runder vi Athen og Thessaloniki, Efesos i Tyrkiet og øerne Cypern, Rhodos og Kreta. Rejsen starter i Athens charmerende Plaka-kvarter, hvor vi besøger det ikoniske Akropolis.

4.5   (318 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
16. mar. 2025 kr. 27.990 Indvendig kahyt
16. mar. 2025 kr. 29.190 Udvendig kahyt
16. mar. 2025 kr. 32.290 Kahyt med balkon
16. mar. 2025 kr. 38.190 Aqua kahyt
06. apr. 2025 kr. 27.990 Indvendig kahyt
06. apr. 2025 kr. 29.190 Udvendig kahyt
06. apr. 2025 kr. 32.290 Kahyt med balkon
06. apr. 2025 kr. 38.190 Aqua kahyt
09. okt. 2025 Indvendig kahyt
Se rejse
groenland_befolkning_02

Transatlantisk krydstogt USA, Canada, Grønland og Island Krydstogt med dansk rejseleder

Fuldt program i New York inden krydstogt med Celebrity over Atlanterhavet med stop i Canada og Grønland, inden en overnatning i Island.

15-25 deltagere
Afrejsedato
04. jul. 2025 kr. 38.990 Indvendig kahyt
04. jul. 2025 kr. 44.490 Udvendig kahyt
04. jul. 2025 kr. 43.890 Kahyt med balkon
04. jul. 2025 kr. 48.790 Aqua kahyt med balkon
Se rejse
Alaska Bjoern 03 Cc

Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget Canada og Alaska Krydstogt med dansk rejseleder

Storslået natur fra Banff til Vancouver, en togrejse med Rocky Mountaineer og storslået Alaska-krydstogt 

4.3   (13 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
02. sep. 2024 kr. 57.990 Indvendig kahyt
02. sep. 2024 kr. 60.590 Udvendig kahyt
02. sep. 2024 kr. 65.190 Kahyt med balkon
02. sep. 2024 kr. 72.790 Aqua kahyt med balkon
18. aug. 2025 kr. 62.990 Indvendig kahyt
18. aug. 2025 kr. 65.190 Udvendig kahy
18. aug. 2025 kr. 70.490 Kahyt med balkon
18. aug. 2025 kr. 78.390 Aqua kahyt med balkon
Se rejse
Australien Ayers Rock 15

Australien og New Zealand Australien og New Zealand Krydstogt med dansk rejseleder

Unik rundrejse kombineret med krydstogt. Oplev Great Barrier Reef, Uluru, Sydney samt krydstogt i New Zealand.

4.6   (33 anmeldelser)
15-24 deltagere
Afrejsedato
18. jan. 2025 kr. 70.990 Indvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 73.490 Udvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 75.190 Kahyt med balkon (infinite veranda)
18. jan. 2025 kr. 81.390 Aqua kahyt (infinite veranda)
27. mar. 2025 kr. 70.990 Indvendig kahyt
27. mar. 2025 kr. 73.490 Udvendig kahyt
27. mar. 2025 kr. 75.190 Kahyt med balkon (infinite veranda)
27. mar. 2025 kr. 80.990 Aqua kahyt (infinite veranda)
23. okt. 2025 Afventer program og priser
Se rejse
Leonardo_5

Cykling og krydstogt i Adriaterhavet Kroatien Krydstogt med dansk rejseleder

Krydstogt i Kroatien på lille skib med daglige cykelture på de skønne øer. Byvandring i Korcula, Hvar og Split.

4.9   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. okt. 2024 kr. 13.990 Kahyt på Lower Deck inkluderet
05. okt. 2024 kr. 15.090 Kahyt på Main Deck inkluderet
Se rejse
Caribien Strand Solnedgang 539268933 Cc

Det bedste af Caribien Caribien og De Vestindiske Øer Individuelt krydstogt

Kombiner en uges krydstogt til en række caribiske perler med en uges ferie på De Vestindiske Øer. 

4.4   (392 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
18. jan. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 40.990 Kahyt med balkon
25. jan. 2025 kr. 34.990 Indvendig kahyt / NB: Særskilt dagsprogram - anden sejlrute
25. jan. 2025 kr. 37.990 Kahyt med balkon / NB: Særskilt dagsprogram - anden sejlrute
08. feb. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
08. feb. 2025 kr. 41.990 Kahyt med balkon
01. mar. 2025 kr. 35.990 Indvendig kahyt
01. mar. 2025 kr. 39.990 Kahyt med balkon
Se rejse
alaska_inside_alaska_passage_02

Det ægte Alaska Alaska og Canada Krydstogt med dansk rejseleder

Unik rundrejse i Alaska kombineret med krydstogt. Inklusive alle udflugter! Oplev gråbjørne, elge, spækhuggere og kælvende gletsjere på en kombineret rundrejse og krydstogt i den rå natur.

15-25 deltagere
Afrejsedato
03. aug. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
03. aug. 2025 kr. 53.790 Udvendig kahyt
03. aug. 2025 kr. 60.490 Balkon kahyt
03. aug. 2025 kr. 69.890 Aqua kahyt m/balkon
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)