akropolis athen
Middelhavet - Krydstogt med dansk rejseleder

Krydstogt i Middelhavet

Tag på krydstogt i historiens kølvand

12 dage fra 22.995 kr.

Krydstogt i Middelhavet – i historiens kølvand

Gennem antikken til Det Hellige Land, fra Athen til Israel, Egypten og Tyrkiet

Interesserer du dig for historie og holder du af komfortable rejser, som er fulde af oplevelser? I så fald har vi rejsen til dig! Tag med på et dejligt krydstogt i den mest spektakulære del af Middelhavet – en rejse fra Athen i Grækenland til Israel, Egypten og Tyrkiet.

Som altid, når vi tager på krydstogt med dansk rejseleder, ligger oplevelserne på flere niveauer. Vi sejler med Celebrity Apex, et af de nyeste skibe i Celebrity's Edge-flåde - et ultramoderne førsteklasses krydstogtskib fyldt med kreativt design og ny teknologi fra den bevægelige glasveranda og det gigantiske multirum til den frodige tagterrasse og kahytterne med infinity balkon. 

Sejladsen begynder og slutter meget bekvemt i Athen – få timers flyvning fra Danmark. Vi sejler bogstaveligt talt i historiens kølvand – gennem Romerriget og antikken til Det Hellige Land. Vi skal nemlig opleve Europas og Nordafrikas grundhistorie! Her sejlede perserne, grækerne, romerne og fønikerne. Vi krydser korsfarernes spor på deres vej mod Det Hellige Land, og vi opruller hele historien. Vi har også Homers ’Odysseen’ med i rejsebagagen, så vi kan følge den store helt på hans farefulde færd over Middelhavet.

Vi lægger ud ved Athen og sejler gennem Det Ægæiske Hav med kurs mod Israel helt mod øst. Her har vi tre dage i land, inden vi fortsætter mod syd til den nordafrikanske Middelhavskyst i Alexandria, Egypten. Vi har to dage i Egypten, før vi sejler tilbage mod Europa og rejsens sidste stop ved Efesos i Tyrkiet.

Som noget helt særligt har vi inkluderet to udflugter i Athen, inden vi går ombord på Celebrity-skibet. Vi begynder med en byvandring i det charmerende Plaka-kvarter og har en udflugt til Akropolis. På den måde kommer vi helt rigtigt fra land, inden vi stævner ud mod eventyrene i Israel, Egypten og Tyrkiet.

Vi tilbyder to udflugtspakker, der kan tilkøbes. Med udflugterne trækker vi linjerne fra Romerriget og Antikken frem til den moderne nutid i landene, vi besøger. Den første udflugtspakke inkluderer tre private udflugter i Israel til Nazareth, Betlehem samt Jesu grav i Jerusalem, mens den anden udflugtspakke inkluderer tre private udflugter i Egypten og Tyrkiet. Her runder vi Giza-pyramiderne, de historiske ruiner i Alexandria og resterne af romernes storby Efesos. Dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af de to udflugtspakker.

Dette er et behageligt middelhavskrydstogt, hvor alle måltider og drikkevarer ombord – også vin og spiritus – er inkluderet i prisen. Som for alle vores krydstogter med dansk rejseleder rejser vi i en lille gruppe med 15-25 deltagere. Glæd jer til at være i selskab med en særdeles kompetent rejseleder og til masser af oplevelser undervejs – et krydstogt i historiens kølvand.

Rute og højdepunkter

krydstogt middelhavet_2023 Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Athen Athen
1
Højdepunkter
Krydstogtet begynder med en overnatning på et centralt hotel i Athen, hvorfra vi udforsker den græske hovedstad på byvandringer.

10 nætter i Krydstogt Krydstogt
10
Højdepunkter
Vi tjekker ind på Celebrity Apex i havnebyen Piraeus og stævner ud mod Middelhavets største eventyr.
På havet
 
På havet. Krydstogtets første dag bruger vi til søs med kurs mod Israel. Vi lærer skibet at kende og spiser sammen i hovedrestauranten.
Jerusalem, Israel
 
Jerusalem, Israel. Privat udflugt til Jerusalem og Betlehem (tilkøb).
Jerusalem, Israel
 
Jerusalem, Israel. Privat udflugt til moderne Tel Aviv og historiske Jaffa (tilkøb).
Haifa, Israel
 
Haifa, Israel. Privat udflugt til Karmelbjerget, Akko og Nazareth (tilkøb).
På havet
 
På havet. Afslapning på skibet.
Alexandria, Egypten
 
Alexandria, Egypten. Privat udflugt inkl. frokost til Giza-pyramiderne, Sfinx’en og det nye arkæologiske museum (tilkøb)
Alexandria, Egypten
 
Alexandria, Egypten. Privat udflugt i Alexandria og til Kom El-Shugafa-katakomberne og Pompejus-søjlen (tilkøb)
På havet
 
På havet. Afslapning på skibet.
Efesos, Tyrkiet
 
Efesos, Tyrkiet. Privat udflugt til Efesos, et af verdens syv underværker (tilkøb).
Athen, Grækenland
 
Athen, Grækenland. På land igen og fly tilbage til Danmark.
Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Andre spændende rejser

Celebrity - Always included
Panamakanalen

Gennem Panamakanalen

Krydstogt med dansk rejseleder
Egypten

Nefer Nefer

Rundrejse og Nilkrydstogt med dansk rejseleder
Caribien og De Vestindiske Øer

Det bedste af Caribien

Krydstogt - dansk rejseleder på St. Thomas og St. Croix
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)