azamara_par_morgenmad_01
Middelhavet - Krydstogt i Middelhavet

Skib og hotel på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Athen 1 nætter i Athen
1
Overnatning
Hotel Fresh ★★★★

Krydstogt 10 nætter i Krydstogt
10
Overnatning


Athen

Inkluderet i prisen

Hotel Fresh ★★★★

Hotel Fresh ligger midt i Athens historiske centrum, i gåafstand fra den hyggelige bydel Plaka med masser af restauranter og ikke mindst i gåafstand fra Akropolis, som vel nok er byens største seværdighed. Værelserne er simpelt og moderne indrettet og har alle de nødvendige faciliteter.

Hotellets absolutte slagnummer – udover beliggenheden – er den hyggelige tagterrasse med bar, restaurant og pool, hvorfra der er en enestående udsigt til byen og de omkringliggende bjerge.

133 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Wifi
Eget bad og toilet
Morgenmad
24-timer reception

Celebrity Cruises

Inkluderet i prisen

Celebrity Apex

Celebrity Apex fra 2019 er det nyeste skib i Celebrity's Edge-flåde og sætter i dag standarden for luksus-linere verden over.

Skibet har et ligeså luksuriøst og moderne design som søsterskibet Celebrity EDGE og byder på et raffineret og komplet underholdningsprogram. Her er teaterscene, livemusik, comedyaftener og mange wellness og spa tilbud.

Ikke én detalje er overladt til tilfældighederne på Apex, der byder på fire forskellige kahyttyper: indvendig, udvendig, balkon samt Infinite Veranda, der kun findes på Edge-skibene. Kahytterne er rummelige og indrettet med lyst træ og stilrene møbler, der indbyder til luksus og forkælelse. Alle kahytterne er udstyret med de absolut bedste fornødenheder, luksuriøst sengelinned og naturligvis et verdensklasse serviceniveau. I kahytterne med vindue eller balkon falder det naturlige lys hele dagen, som sikrer dig det fulde overblik over havets bevægelser.

Om bord finder vi en stor pool og intet mindre end 29 specialrestauranter og hyggelige barer med hver deres metier. Her er franske restauranter, steak-houses og den særgene Eden-Restaurant. Du kan slukke tørsten i Martini-baren eller smage de mange slags fadøl på sportsbaren. Soldækket er af højeste kaliber med god plads til alle, flere hyggelige kroge og grønne arealer. 

Alle gæster nyder godt af "Always Included"-konceptet. Det betyder, at drikkepenge, en CLASSIC-drikkepakke og en wifi-SURF-pakke altid er inkluderet i rejsens pris, uanset hvilken kahyttype man vælger.

  • Passagerkapacitet: 2.910
  • Længde: 306 m
  • Bredde: 39 m
  • Bruttotonnage: 130.818 t
  • Marchfart: 22.7 knob
  • I trafik fra: mar. 2019
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)