celebrity summit_skib udvendigt_01
USA, Canada, Grønland og Island - Krydstogt over Atlanten

Hotel og skib på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

New York 2 nætter i New York
2
Overnatning

Krydstogt 12 nætter i Krydstogt
12
Overnatning

Reykjavik 1 nætter i Reykjavik
1
Overnatning
Apotek Hotel ★★★★


New York

Inkluderet i prisen

Sheraton New York Times Square ★★★★

Nyd opholdet i hjertet af byen over dem alle på dette glimrende, 4-stjernede hotel. Her kan I suge til jer af stemningen i den pulserende storby og få fred og ro på værelset, så snart I har behov for det. Det er et moderne og smagfuldt indrettet hotel med bar, restaurant, eget fitnesscenter samt gode, rummelige værelser. Blot 700 meter væk ligger Rockefeller Center, mens Times Square findes 450 meter væk. Der er altså nok at opleve på gåben, men på hotellet hjælper personalet i receptionen også gerne til med leje af bil, hvis I vil ud på længere distancer.

1780 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Eget bad og toilet
24-timer reception

Celebrity Cruises

Inkluderet i prisen

Celebrity Summit

Celebrity Summit er en klassisk yacht med plads til 2.158 passagerer og et crew på ca. 1.000. Skibet er gennemgribende renoveret i 2019 i henhold til Celebrity Revolution-programmet, hvilket indebærer helt nye kahytter, opgraderet design og faciliteter overalt på skibet samt nye elementer i skibets underholdningsprogram.

Om bord på Celebrity Summit finder I bl.a. et lækkert fitnesscenter med udsigt til havet, en fantastisk spa, to pools, herunder en overdækket pool, teater og adskillige barer og cafeer. Nyd bl.a. Rooftop Terrace, et stort udendørs område med lækre loungemøbler, et stort filmlærred og naturligvis mulighed for at få lidt lækkert til ganen. 

På Celebrity Summit har I også mulighed for at blive foreviget på nye portrætter i The Studio. 

Skibets mange restauranter er et kapitel for sig. I hovedrestauranten er alt mad inkluderet i prisen og i temarestauranten Qcine betaler man et mindre gebyr til gengæld for ekstra luksus. Også den populære Tuscan Grille med sit omfattende vinkort med fokus på regionale italienske vine og den japanske Sushi on Five . Celebrity Summit har rigtigt mange aktivitetstilbud og også en række toldfri butikker, så ingen kommer til at kede sig om bord.

Alle gæster nyder godt af "Always Included"-konceptet. Det betyder, at drikkepenge, en CLASSIC-drikkepakke og en wifi-SURF-pakke altid er inkluderet i rejsens pris, uanset hvilken kahyttype man vælger.

  • Passagerkapacitet: 2.158
  • Længde: 291 m
  • Bruttotonnage:
    91.000 t

  • Marchfart: 24 knob
  • I trafik fra: oktober 2001
  • Renoveret: 2019

Reykjavik

Inkluderet i prisen

Apotek Hotel ★★★★

Apotek Hotel er et stilrent boutique hotel beliggende i hjertet af Reykjavik. Vi bor lige op ad hovedstadens bedste shoppingmuligheder, kultur- og underholdningstilbud og bedste restauranter. Bygningen er designet i 1917 af samme arkitekt, der står bag eksempelvis Hallgrímskirken, og hotellet hører til i samme historiske kategori. 

Værelserne er moderne indrettet med brede, gode senge og et stort bad og toilet. Her er alle fornødenheder, hvilket gør Apotek Hotel til den ideelle base i Reykjavik. 

45 værelser
0 km By
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar
Eget bad og toilet
Morgenmad
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.607 anmeldelser)