celebrity summit_skib udvendigt_01
USA, Canada, Grønland & Island - Transatlantisk krydstogt

Hotel og skib på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

New York 2 nætter i New York
2

Krydstogt 12 nætter i Krydstogt
12
Overnatning

Reykjavik 1 nætter i Reykjavik
1
Overnatning
Apotek Hotel ★★★★


New York

Inkluderet i prisen

TownePlace Suites by Marriott/Times Square ★★★★

I hjertet af den pulserende millionby ligger TownePlace Suites klos op ad Times Square, den verdensberømte plads der er tilplastret med neonskilte, reklamer og leben. Herfra er der aldrig langt til seværdighederne i The Big Apple, hvor det nærmest er en attraktion i sig selv at besøge naboejendommens kaffebar i kælderen. Skal det være vildere end dét, er der kun få minutters gang til Broadway, Macy's, Empire State Building og utallige restauranter fra alle verdenshjørner.

Hotellet er moderne og stilrent indrettet med rene linjer, træmøbler og en bred seng. På hvert værelse er der er et funktionelt tekøkken med mikroovn og køleskab. Der er god plads til to på værelset med eget bad og toilet, wifi og TV.

100 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Eget bad og toilet
Morgenmad

Celebrity Cruises

Inkluderet i prisen

Celebrity Summit

Celebrity Summit er en klassisk yacht med plads til 2.158 passagerer og et crew på ca. 1.000. Skibet er gennemgribende renoveret i 2019 i henhold til Celebrity Revolution-programmet, hvilket indebærer helt nye kahytter, opgraderet design og faciliteter overalt på skibet samt nye elementer i skibets underholdningsprogram.

Om bord på Celebrity Summit finder I bl.a. et lækkert fitnesscenter med udsigt til havet, en fantastisk spa, to pools, herunder en overdækket pool, teater og adskillige barer og cafeer. Nyd bl.a. Rooftop Terrace, et stort udendørs område med lækre loungemøbler, et stort filmlærred og naturligvis mulighed for at få lidt lækkert til ganen. 

På Celebrity Summit har I også mulighed for at blive foreviget på nye portrætter i The Studio. 

Skibets mange restauranter er et kapitel for sig. I hovedrestauranten er alt mad inkluderet i prisen og i temarestauranten Qcine betaler man et mindre gebyr til gengæld for ekstra luksus. Også den populære Tuscan Grille med sit omfattende vinkort med fokus på regionale italienske vine og den japanske Sushi on Five . Celebrity Summit har rigtigt mange aktivitetstilbud og også en række toldfri butikker, så ingen kommer til at kede sig om bord.

Alle gæster nyder godt af "Always Included"-konceptet. Det betyder, at drikkepenge, en CLASSIC-drikkepakke og en wifi-SURF-pakke altid er inkluderet i rejsens pris, uanset hvilken kahyttype man vælger.

  • Passagerkapacitet: 2.158
  • Længde: 291 m
  • Bruttotonnage:
    91.000 t

  • Marchfart: 24 knob
  • I trafik fra: oktober 2001
  • Renoveret: 2019

Reykjavik

Inkluderet i prisen

Apotek Hotel ★★★★

Apotek Hotel er et stilrent boutique hotel beliggende i hjertet af Reykjavik. Vi bor lige op ad hovedstadens bedste shoppingmuligheder, kultur- og underholdningstilbud og bedste restauranter. Bygningen er designet i 1917 af samme arkitekt, der står bag eksempelvis Hallgrímskirken, og hotellet hører til i samme historiske kategori. 

Værelserne er moderne indrettet med brede, gode senge og et stort bad og toilet. Her er alle fornødenheder, hvilket gør Apotek Hotel til den ideelle base i Reykjavik. 

45 værelser
0 km By
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar
Eget bad og toilet
Morgenmad
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)