Krydstogt i Japan på egen hånd
Download katalog over rejsen

16 dage fra 24.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Japan Krydstogt i Japan på egen hånd

Individuelt krydstogt 16 dage fra 24.990 kr.

4.5   (318 anmeldelser)
japan - kagoshima_natur_vulkan_03

Oplev Japan til lands og til vands - på egen hånd

Kom tæt på japanerne, deres skikke, hverdag og smukke, kontrastfulde land på dette krydstogt rundt det fascinerende, japanske rige – og med et lille visit i nabolandet Sydkorea.

Her er den perfekte rejse til dig, der vil opleve Japan, men også foretrækker at rejse på egen hånd. Rejsen starter med fire dages ophold i verdens største by, Tokyo, hvor du med det inkluderede metrokort har rig mulighed for at komme omkring og opleve den pulserende hovedstad.

Det indbydende skib Celebrity Millennium danner rammen om det efterfølgende krydstogt, hvor I kommer i land i mange af de mest interessante byer og områder i Japan og Sydkorea. Ombord på skibet vil I hurtigt opdage, at tjeneren på restauranten bukker, når han tager imod jeres bestillinger. Denne gestus er nok ikke det, der sidder klarest i erindringen efter to ugers eventyr i Solens rige, men den er alligevel vigtig.

Et besøg i Japan er nemlig i høj grad også et indblik i et folk og en kultur, der er uendelig forskellig fra vores egen.

Og selvom I på denne rejse kommer til at opleve mange af de byer, ældgamle kejserpladser og storslåede naturscenarier, Japan er så verdensberømt for, så er mødet med den japanske høflighed og japanernes evne til at værne om deres medmennesker måske alligevel det, der sætter hverdagen derhjemme i klarest perspektiv.

japan - japan_sake_01_hf
japan - tokyo_asakusa_01_hf

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Nyd en nem måde at komme godt rundt om Japan
  • Togtet inkluderer helpension og drikkepakke ombord
  • Mange spændende stop på ruten
  • Mulighed for at tilkøbe skibets udflugter
  • Oplev pulserende Tokyo på egen hånd
  • Frihed til at planlægge dine egne oplevelser
japan - hiroshima_miyajima gate_05

På hele rejsen er I frie til at lægge jeres egne planer og opsøge lige præcis de oplevelser, der står øverst på jeres bucketlist.

Og det eneste I skal koncentrere jer om – udover at nyde de mange restauranter og den brede palette af underholdning ombord på Celebrity Millennium – er at se, opleve og mærke Japan i jeres helt eget tempo.

Dagsture og transport til seværdigheder i de forskellige byer på ruten kan tilkøbes på skibet. Sejladsen med Celebrity Millennium er All Inclusive, så udover måltider, drikkepenge og de mange faciliteter og underholdning ombord, er der også inkluderet en Classic drikkepakke samt WiFi. Alle måltider på skibet er inkluderet i prisen, ligegyldigt hvilken kategori af kahyt I vælger – det er ikke uden betydning, når man rejser i en dyr region som Japan.

Inden selve krydstogtet har I god tid til at opleve metropolen Tokyo. I har fire dages hotelophold med morgenmad, inklusive transporterne fra lufthavnen til jeres hotel og fra hotellet til skibet i Yokohama. Derudover får I udleveret et PASMO-kort ved ankomsten, så I kan køre gratis i både metro, bus og tog i Tokyo.

På turen lægger skibet til kaj i både Osaka, Hiroshima, Jeju i Sydkorea, Nagasaki, Kagoshima og Shimizu ved Mount Fuji, inden rejsen slutter tilbage i Yokohama. Det betyder, at I har mulighed for at opleve alt fra Kyotos mageløse Guldtempel til den velbevarede og tankevækkende Genbaku Dome i Hiroshimas mindepark. I kan opleve de verdensberømte haenyeoe-kvinder, når de fridykker efter blæksprutter på øen Jeju, og I kan blive bjergtaget af udsigten til japanernes hellige, altid sneklædte vulkan, Mount Fuji. For bare at nævne nogle få højdepunkter.

Mulighederne på denne rejse er tæt på uendelige. Men et lille råd herfra er måske i ny og næ at lade templer være templer og i stedet sætte jer på en vilkårlig bænk på et vilkårligt torv i en vilkårlig by, købe en kop grøn te og bare smelte sammen med den hverdag, der udspiller sig for øjnene af jer. Den oplevelse står i de færreste guidebøger, og den gør sig måske ikke så godt på Instagram. Men den sætter sig i erindringen. Ligesom den bukkende tjener.

BEMÆRK
I har også mulighed for at komme afsted på krydstogt i Japan med afrejse den 13. maj 2024. Denne rejse inkluderer ophold i Tokyo både før og efter krydstogtet. Skibet har på denne rejse en lidt anderledes – men mindst lige så spændende - sejlrute med stop i Shimizu (Mount Fuji), Osaka, Hiroshima, Busan på det sydkoreanske fastland, Hakodate på Hokkaido og Aomori, inden det vender tilbage til Tokyo igen. 

Se dagsprogram for rejsen med afgang 13. maj 2024 her.

Japan Sydkorea April

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 3 Nætter: Tokyo 3

I oplever verdens største by på egen hånd i eget tempo.

Fælles transporter i Tokyo fra lufthavnen til jeres hotel og fra hotellet til skibet i Yokohama er inkluderet i prisen. I bor på centralt beliggende hotel i Tokyo - værelserne er 25 m2 (15 m2 for enkeltværelse), hvilket er større end gennemsnitlige hotelværelser i Tokyo. I har gratis transport i både metro, tog og bus med PASMO-rejsekortet. Det betyder, at I nemt kan komme rundt i den store bys mange, spændende kvarterer, der alle er forbundet med et hav af metrolinjer, bus- og togruter.

 

BEMÆRK: Hvis I vælger at tage afsted på 13-dages krydstogtet med afrejse fra København 13. maj, har I en indledende overnatning i Tokyo før krydstogtet og en afsluttende overnatning samme sted, når I vender hjem fra krydstogtet. Se særskilt dagsprogram for denne rejse via linket i bunden af overblikket.

Krydstogt - Celebrity Millennium 11 Nætter: Krydstogt - Celebrity Millennium 11

Yokohama: I går ombord og finder jer til rette på det dejlige skib. I har All Inclusive-pakken inkluderet i prisen, så I spiser og drikker uden ekstra beregning på skibets mange restauranter og barer.

 

BEMÆRK: Denne sejlrute er gældende for afgangen den 17. april 2024. Afgangen den 13. maj 2024 har en anden sejlrute - se særskilt dagsprogram via linket i bunden af overblikket.

 

Osaka: Uendelige muligheder for at opleve både kejserpaladser, templer, natur og museer i Keihanshin-regionen, der huser byerne Osaka, Kyoto og Kobe. Skibet ligger ved kajen i Osaka i to hele dage, og I har således mulighed for at tage nogle lidt længere ture - evt. med en overnatning for egen regning på en roykan eller lignende - på dette stop.
Jeres kahyt og All Inclusive-pakken er naturligvis til fri afbenyttelse, selvom skibet ligger til kaj.

 

Hiroshima: Et besøg i byen der altid vil være forbundet med atombomben, der blev kastet i 1945. Få hele historien om den frygtelige augustdag for snart 80 år siden og oplev den andægtige stemning i mindeparken midt i byen, hvor Genbaku-domen står som en tavs påmindelse om en katastrofe, der stadig præger Japan den dag i dag.

 

Jeju: Dykkerkvinder, Halassan-vulkanen og smukke landskaber. Jeju er en betagende ø, og I kommer ikke til at mangle oplevelser på dette stop. Tag en tur ind til midten af øen og gå rundt i nationalparken omkring Hallasan-vulkanen, eller tag mod øst og oplev den nærmest naturstridigt smukke Sunrise Peak, der ligger på en tange ude i havet.

 

Nagasaki: Endnu et besøg i en by der var scene for et af verdenshistoriens mest skelsættende katastrofer. Gå en tur i byens fredspark og se de blomster og træer, der blev et symbol på håb og fremskridt i årene efter katastrofen.

 

Kagoshima: Japans Napoli. Et besøg i den smukke by i skyggen af Sakurajima-vulkanen. Sejl eventuelt et smut over bugten til foden af den dragende vulkan og gå en tur i de forvredne lavalandskaber.

 

Shimizu: Kom helt tæt på Japans mest kendte helligdom, Mount Fuji. Ord er overflødige så glæd jer til med egne øjne at se den vulkan, der har markedsført Japan vidt og bredt de sidste mange år.

 

Yokohama: Tilbage hvor det hele startede. Med rygsækken fuld af minder. I har god tid til at bearbejde de mange indtryk i flyet på vej hjem mod Danmark. I flyver mod tiden, så I lander samme aften.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Maria Madsen

Maria Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
22. mar. 2024 kr. 37990 Udsolgt
05. apr. 2024 kr. 35990 1 plads tilbage
19. apr. 2024 kr. 35990
15. nov. 2024 kr. 35990
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. apr. 2024 kr. 35990 Indvendig kahyt
06. apr. 2024 kr. 40280 Udvendig kahyt
06. apr. 2024 kr. 44580 Kahyt med balkon
06. apr. 2024 kr. 54980 Aquakahyt med balkon
17. apr. 2024 kr. 36990 Indvendig kahyt
17. apr. 2024 kr. 41090 Udvendig kahyt
17. apr. 2024 kr. 45580 Kahyt med balkon
17. apr. 2024 kr. 54490 Aquakahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 36990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56990 Aquakahyt med balkon
Se rejse
japan - shimizu_mt fuji_bjerg_udsigt_01

Krydstogt i Japan på egen hånd Japan og Sydkorea Individuelt krydstogt

Rejs på egen hånd og kombiner et 3-dages ophold i Tokyo med et 12-dages krydstogt med stop i nogle af Japans mest spændende byer samt et visit på smukke Jeju. 

4.5   (318 anmeldelser)
Afrejsedato
17. apr. 2024 kr. 27990 Indvendig kahyt
17. apr. 2024 kr. 31090 Udvendig kahyt
17. apr. 2024 kr. 35590 Kahyt med balkon
17. apr. 2024 kr. 43990 Aqua kahyt med balkon
13. maj 2024 kr. 24990 Indvendig kahyt
13. maj 2024 kr. 28090 Udvendig kahyt
13. maj 2024 kr. 32590 Kahyt med balkon
13. maj 2024 kr. 40990 Aqua kahyt med balkon
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)