azamara_restaurant_03

Azamara Cruises

Azamara Cruises

Azamara er den mindste skibsklasse og den mest eksklusive med kun 700 passagerer. Standarden og servicen er meget høj, og I skal vælge denne skibsklasse, hvis I virkelig vil forkæles med det bedste indenfor gourmet.

Der er all-inclusive - også vin af høj kvalitet - på skibene, så I skal bare nyde turen. Der findes dog vinpakker i den helt dyre ende, som skal tilkøbes, hvis I har noget helt særligt du skal fejre.

Azamara Cruises skibe


Azamara ★★★★★

Azamaras tre identiske skibe Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit tilhører en meget eksklusiv klasse af skibe, der kun har plads til 690 passagerer, og kan bedst beskrives som et flydende boutiquehotel. Skibet forholdsvis lille størrelse betyder, at det kan komme tættere på og lægge til ved steder, som ikke er tilgængelige for de store skibe.

Der er kræset ekstra for detaljerne overalt på skibet. Kahytterne er smukt indrettet, vælg mellem Staterooms (indvendig, med vindue eller med balkon) eller en række forskellige suiter, der giver ekstra fordele om bord.

Uanset valg af kahyt er udvalgte drikkevarer, som vand, sodavand, specialkaffe, te, spiritus, øl og vin inkluderet i krydstogtet. Det samme er bl.a. drikkepenge og en udflugt på land (dog ikke på transatlantiske ruter og ruter af mindre end 7 dages varighed). Bor man i en suite har man herudover bl.a. butlerservice, internetadgang og vaskeservice til rådighed.

På restaurantsiden finder I hovedrestauranten Discoveries samt to fantastiske specialrestauranter: Prime C og Aqualina, som serverer henholdsvis velhængte steaks og et frisk middelhavskøkken. Herudover har skibet også et par mindre formelle restauranter og ikke mindst en vinkælder, som indeholder 8.000 rigtigt gode flasker vin og en fin samling af sjældne vine.

På skibet findes naturligvis også et par eksklusive butikker, en dejlig spa og et fitnesscenter, som udbyder forskellige aktiviteter. Azamara er en oplevelse i sig selv, som læner sig op ad de 6 stjerner og henvender sig til det kræsne (voksne) publikum, som sætter pris på god mad og vin i kombination med de fantastiske oplevelser, som venter på land.

  • Passagerkapacitet: 690
  • Længde: 180 m
  • Bruttotonnage:
    30.277 t
  • Bredde: 25 m
  • Marchfart: 18,5 knob
  • Senest renoveret januar 2016/2018

Krydstogter med Azamara Cruises

Billeder fra Azamara Cruises

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.174 anmeldelser)