Raul, vores mand i Havana
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (1203 anmeldelser)

Raul er vores mand i Havana

Kære Stjernegaard-gæst!

 

Mit navn er Raul og jeg er Stjernegaard Rejsers guide i Havana. Jeg er en typisk cubaner, der elsker at danse, møde nye venner og folk fra hele verden, der kommer til mit land for at holde ferie og opleve vores hverdag, mit lands historie, kulturen, det skønne klima og ikke mindst vores befolkning.

Mit job er i al beskedenhed at give jer en masse oplevelser og sørge for at give jer de praktiske oplysninger, der gør, at I kan begå jer i landet.

Min hverdag i Cuba er ligesom mange andres. I løbet af dagen arbejder jeg som guide for Stjernegaard i smukke Havana, og om aftenen passer jeg de daglige gøremål med min familie, der består af min kone, vores teenagesøn vores lille datter, eller jeg tager jer med på vores udflugt Havana by Night.

Jeg håber, I vil komme og besøge vores farverige land og opleve Cubas magiske stemning og det tropiske klima. Jeg lover jer et par gode overraskelser undervejs, mens vi udforsker Havana sammen.

Hvis I har lyst, inviterer jeg jer også gerne hjem på vores terrasse, hvor I kan stille spørgsmål om livet i Cuba og hvad, I ellers har lyst til at snakke om, over en god kop cubansk kaffe.

Jeg glæder mig til at se jer!

Kærlig hilsen Raul

Rejseleder_Raul_v3