brasilien - rio_de janeiro_buzios_03
Argentina og Brasilien - Storby og vild natur

Forlængelse

Brasiliens St. Tropez, Búzios

4 dage fra 4.040 kr.

Forlængelse til Brasiliens St. Tropez, Búzios

Vil I slutte ferien af med det gode liv på stranden, er det Búzios, I skal tage til. Búzios er i folkemunde kendt som Brasiliens St. Tropez, og det er der flere gode grunde til. I 60’erne søgte Brigitte Bardot romantisk eksil i netop Búzios, som dengang var en lille fiskerlandsby, men hun formåede at holde stedet hemmeligt for omverdenen. Det var således først i 80’erne, at Búzios for alvor blev et eftertragtet rejsemål – særligt for det brasilianske jetset, som ynder at tilbringe nogle dage i den gamle fiskerby.

I Búzios har I mulighed for at se alle de populære strande samt nogle af de nærliggende øer fra en sejlbåd, hvis I da ikke foretrækker at slå lejr på en af de skønne strande for en hel dag. Vil I have et overblik over byen, er det muligt at få en guidet rundtur i åben vogn. Når mørket falder på, byder Búzios’ gader op til dans, og I finder desuden et væld af gode restauranter og barer.

Vælger I at forlænge jeres rejse med 4 dage/3 nætter i Búzios, bor I på La Chimere – et hyggeligt og moderne hotel med pool, tæt ved Ossos-stranden. Her kan I dase ved poolen om dagen og nyde en drink i skumringen, inden I begiver jer ud i Búzios sprudlende aften- og natteliv.

4 dages forlængelse
brasilien - rio_de janeiro_buzios_04

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Búzios 3 nætter i Búzios
3
Overnatning
La Chimere ★★★
Opgradering
Vila D'este ★★★+
Insolito Boutique Hotel ★★★★★

Priser og datoer – bemærk, fra-priser pr. person

Periode
13. apr 2020 - 16. dec 2020
kr. 4.040
kr. 8.080
kr. 5.970
 

Højsæsontillæg & bemærkninger

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul-nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • Privat transport uden guide fra hotel i Rio de Janeiro til hotel i Buzios
  • Privat transport uden guide fra hotel i Buzios til international lufthavn i Rio de Janeiro
  • 3 nætter inkl. morgenmad La Chimere i et Standard værelse - mulighed for opgradering
  • Assistance fra lokal repræsentant i Brasilien

Bemærkninger:

  • Overstående priser er fra-priser
    Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hotel og eventuelle indenrigsfly. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkepenge og drikkevarer

 

Hoteller på turen


La Chimere ★★★

La Chimere er et hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed blot et par minutter fra den gode strand, Praia dos Ossos, og er det restauranter og natteliv, I søger, skal I heller ikke bevæge jer langt væk.

På hotellet finder I et hyggeligt poolområde (dog med en meget lille pool) samt en dejlig, rolig gårdhave. Værelserne er af mindre størrelse og individuelt indrettede med et miks af det moderne og det traditionelle, og alle byder de på de mest almindelige bekvemmeligheder. Hertil er nogle af værelserne udstyret med balkon.

26 værelser
Pool
Bar
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Vila D'este ★★★+

Et virkeligt hyggeligt boutiquehotel, der ligger oppe i niveau med skøn udsigt over bugten. Hvis I følger trapperne ned, er I på byens berømte promenade med Brigitte Bardot-statuen og i gåafstand til alle restauranterne på Rue das Pedras. Også tæt på restauranterne ved La Chimere og Ossos-stranden.

Fra hotellets restaurant og bar er der en vidunderlig udsigt over bugten, og alle værelser har en lille balkon/terrasse, nogle med udsigt til bugten, andre med udsigt til haven. Værelserne er individuelt og smukt indrettet og der er to mindre pools at vælge mellem.

20 værelser
300 m Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Insolito Boutique Hotel ★★★★★

Insolito Boutique Hotel byder på ren luksus og en spektakulær udsigt over bugten med blot to minutters gang til Horseshoe Beach. Hotellet har direkte adgang til stranden og egen beach lounge. Hotellets indretning inddrager både elementer fra naturen såvel som moderne faciliteter, og alle værelser fremstår lyse og luksuriøse med et brasiliansk twist. Flere af værelserne er udstyret med balkon, hvorfra der er udsigt til bugten, og en enkelt suite byder endda på privat jacuzzi.

Fra begge poolområder er der ligeledes havudsigt, og her er rig mulighed for at slappe af med en drink i poolen eller i jacuzzien. Hotellet byder desuden på en spa-afdeling samt restaurant og bar. 

24 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)