brasilien - ilha grande_02
Argentina og Brasilien - Storby og vild natur

Forlængelse

Den grønne perle, Ilha Grande

4 dage fra 3.555 kr.

Forlængelse på den grønne perle, Ilha Grande

Vil I nyde mere af det gode liv, og ønsker I at opleve et brasiliansk paradis, tilbyder vi et 4 dage/3-nætters ophold på den frodige grønne ø, Ilha Grande. I bor på Pousada Caicara – et hyggeligt lille bed & breakfast, der ligger lige ved øens primære strand, hvorfra I er tæt på butikker, restauranter og transport til øens øvrige strande.

På Ilha Grande oplever I en helt anden side af Brasilien end den, I har oplevet i Rio de Janeiro. Dels er her ingen biler, og dels er her ingen banker, og det betyder, at det er en god idé at hæve penge på fastlandet. Dog tager flere restauranter kreditkort. Til gengæld er her grønt så langt øjet rækker. Livet leves roligt, og vil I fra A til B, tager det den tid, det nu en gang tager. Det kan være en oplevelse i sig selv at snøre vandreskoene og begive sig gennem skov og bjerge for at nå frem til en skøn lille strand, men sørg altid for at have forsyningerne med, da der kan være langt mellem provianteringsmulighederne.

Med sine 193 km2 er det så godt som umuligt at udforske hele øen til fods. Af samme grund er det oplagt at opleve øen på en bådtur. Som en del af forlængelsen til Ilha Grande medfølger en dags sejlads med en skonnert, hvor I besøger ’Den blå lagune’, der med sit krystalklare blå vand, spækket med fisk, er en drøm for snorkelentusiaster. Efter et stop i lagunen sejler I videre mod Freguesia de Santana-stranden, hvor I foruden et visit på stranden også skal besøge Santana-kirken, der blev bygget i 1796. Området omkring kirken var det første der blev beboet og er bl.a. kendt for sin grumme fortid som slavekoloni. Skonnerten sejler afsted om morgenen og er tilbage omkring kl. 16.

Aftenerne tilbringes i byen Vila do Abraão, hvor I bor. Her finder I et bredt udvalg af spisesteder, skønne og til tider stærke drinks, og ikke mindst nyder I de jazzede toner fra lokale bossa nova-bands, hvis I ikke foretrækker en god samba.

Denne tillægstur inkluderer transport fra Rio de Janeiro til Ilha Grande og tilbage igen, overnatning inklusiv morgenmad samt en sejltur med en skonnert.

4 dages forlængelse
brasilien - ilha grande_strand_02_hf

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Ihla Grande 3 nætter i Ihla Grande
3
Overnatning
Pousada Caicara ★★★
Opgradering
Sagu Mini Resort ★★★★

Priser og datoer – bemærk, fra-priser pr. person

Periode Kommentar
13. apr 2020 - 21. dec 2020
kr. 3.555
kr. 5.775
kr. 3.310
 
 
22. dec 2020 - 02. jan 2021
-
-
-
Spørg for pris
 

Højsæsontillæg & bemærkninger

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul-nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • Retur transport til/fra Ilha Grande fra hotel i Rio de Janeiro retur til Rio International lufthavn
  • Velkomst af lokal guide ved ankomst
  • Bagage håndtering fra færge til hotel
  • 1 Valgfri udflugt til enten Blue Lagoon eller Walking Tour til Lopes Mendes med portugesisk talende guide
  • 3 nætter inkl. morgenmad Pousada Caicara i et Mountain View værelse - mulighed for opgradering
  • Assistance fra lokal repræsentant i Brasilien

Bemærkninger:

  • Overstående priser er fra-priser
    Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hotel og eventuelle indenrigsfly. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkepenge og drikkevarer

Hoteller på turen


Pousada Caicara ★★★

Et lille, hyggeligt hotel med kun 9 værelser og havelåge direkte ud til Praia do Abraão-stranden på den nordlige side af Ilha Grande, ind mod fastlandet. Alle ni værelser er rummelig og har egen møbleret terrasse - heraf nogle med udsigt til havet.

Der serveres en frisk morgenmad  og herudover er der mange restauranter i gåafstand fra hotellet. Et dejligt sted at slappe af efter mange oplevelser på fastlandet.

9 værelser
0 m Strand
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Sagu Mini Resort ★★★★

Et virkeligt hyggeligt lille sted med fantastisk beliggenhed på den nordlige kyst af Ilha Grande, ind mod fastlandet. Der er ikke sandstrand, men hotellet har sin egen badebro, der rækker ud i det smaragdgrønne vand, hvorfra man kan bade og sole sig.

Stemningen kan beskrives som sommerhusagtig med en gul hovedbygning med sprossede vinduer og en frodig have med små hyggekroge. Værelserne er fordelt i små huse i haven, og der er anvendt stærke farver, som man bare bliver i godt humør af at kigge på. Hotellet har egen restaurant med udsigt over stranden og havet. 

9 værelser
0 m Strand
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)