argentina - iguassu falls_01
Argentina og Brasilien - Storby og vild natur

Praia do Forte

4 dage fra 2.725 kr.

Strandferie ved Praia do Forte

Nyd nogle ekstra dage på en af Brasiliens skønne strande – Praia do Forte, som ligger ca. 80 km nord for Salvador de Bahia. Her finder I 12 km uspoleret strand og en hyggelig fiskerby med et godt udvalg af små skønne hoteller (pousada’er) og også større resorts med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter.

Det meste af tiden vil nok gå med at nyde livet under strandens palmer og med svømmeture i havet. I byen kan I besøge et velrenommeret skildpaddecenter, og der er også rig mulighed for at surfe på Atlanterhavets bølger og ikke mindst snorkle på et godt rev med masser af marineliv. Byen har et stort udvalg af restauranter og en vis fokus på bæredygtighed.

Vi har udvalgt et virkeligt godt 3-stjernet hotel midt i byen og helt ned til stranden samt et mere luksuriøst og lækkert 4+-stjernet resort lidt uden for centrum, også ned til stranden og med masser af faciliteter. Bemærk at sidstnævnte inkluderer halvpension.

4 dages forlængelse
brasilien - praia do forte_skildpadde_02

Priser og datoer – bemærk, fra-priser pr. person

Periode
01. aug 2020 - 21. dec 2020
kr. 2.990
kr. 5.940
kr. 2.460
 
22. dec 2020 - 02. jan 2021
-
-
-
 
03. jan 2021 - 31. jan 2021
kr. 4.020
kr. 7.995
kr. 3.330
 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • Privat transport uden guide t/r fra lufthavn eller fra hotel i Salvador de Bahia til det valgte hotel
  • 3 nætter på Porto da Lua Boutique Hotel inkl. morgenmad – mulighed for opgradering
  • Assistance fra lokal repræsentant i Brasilien

Bemærkninger:

  • Overstående priser er fra-priser
    Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hotel og eventuelle indenrigsfly. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkepenge og drikkevarer

Hoteller på turen


Porto da Lua Pousada ★★★

Et skønt hotel med virkelig god beliggenhed helt ned til stranden og tæt på pynten med det ikoniske fyrtårn og byens berømte skildpaddecenter. Hotellet er tegnet af en berømt arkitekt og indretningen kan betegnes som tropisk - det vil sige, at alle regnbuens farver er i spil på interiøret, mens vægge og møbler er holdt i hvidt og naturmaterialer. 

Alle værelser har udsigt over havet samt balkon med hængekøje. Ned mod stranden findes et hyggeligt loungeområde, hvor man kan slappe af i liggestole under parasoller.

26 værelser
0 m Strand
0 km By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Tivoli Ecoresort ★★★★+

Dette dejlige hotel ligger lidt uden for Praia do Forte, omgivet af tropisk regnskov og ned til 12 km uspoleret paradisstrand. Hotellet egner sig særligt godt til familier med både små og store børn, men også til par, der søger lidt ekstra luksus. 

Alle værelser har møbleret balkon og er virkeligt smukt indrettet med elementer af mørt træ og vel-afstemte farver. Her findes mange værelsestyper, herunder værelser med udsigt over havet, familieværelser og endda Pool Villas. Hotellet har også flere gode restauranter, herunder en åben restaurant direkte på stranden, og en Ananatara Spa af høj kvalitet.

291 værelser
0 m Strand
1,5 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)