argentina - yucatinga lodge_natur_02
Argentina og Brasilien - Storby og vild natur

Forlængelse

Yacutinga Lodge

3 dage fra 5.365 kr.

Yacutinga Lodge

Vil I gerne opleve mere af den skønne natur, har I mulighed for at føje en ekstra naturoplevelse til programmet i forbindelse med jeres ophold i Puerto Iguazu.

Opholdet på Yacutinga Lodge, som ligger godt gemt i Iguazu Nationalpark, er et spændende udgangspunkt for at komme dybere ind i regnskoven og opleve naturen helt tæt på. Efter I har tjekket ud af hotellet i Puerto Iguazu, drager I gennem regnskoven, observerer den spændende natur undervejs, og ankommer til lodgen, hvor I indlogeres på jeres værelse. Lodgens jungleprægede arkitektur er en oplevelse for sig, og den medvirker i høj grad til jungleoplevelsen. I får en introduktion til naturen omkring jer samt et overblik over de næste dages oplevelser.

På dag 2 venter en kajaktur gennem San Fransisco-strømmen, hvor I kan forvente at se det spændende dyreliv ved junglens breder. Turen foregår i roligt tempo, og det kan til tider føles næsten terapeutisk at høre vandets rislen midt i stilheden. Efter frokost er der tid til at nyde naturen på egen hånd eller bruge lidt tid ved poolen, hvis ikke I vælger at følge med en af lodgens natureksperter på en lille ekskursion i området, hvor I bl.a. bliver klogere på medicinplanter, orkideer og en række af regnskovens dyr. Efter middagen venter ligeledes en gåtur, hvor I skal holde ørerne åbne, da naturen spiller op til en fin symfoni med uglehyl og meget andet under den prægtige stjernehimmel.

På tredjedagen er der mulighed for at slappe af ved poolen, hvis ikke I vil have et spændende indblik i de orkidéer, der vokser omkring lodgen. Herefter tager I tilbage til Puerto Iguazu hvorfra I rejser mod Rio.

Denne tillægstur omfatter 2 nætter/3 dage på Yacutinga Lodge. Transport samt alle måltider og udflugter er inklusiv. Turen sker i forbindelse med jeres ophold i Puerto Iguazu, inden I vender snuden mod Rio de Janeiro.

Bemærk at Yacutinga Lodge ikke tager kreditkort, ligesom oplevelsen ikke er for børn under 10 år.

3 dages forlængelse
argentina - yucatinga lodge_natur_03

Dag til dag program

Dag 1

Puerto Iguazu – Yacutinga Lodge

I bliver hentet i Puerto Iguazu om eftermiddagen og kører gennem nationalparkens smukke landskab til Yacutinga Lodge. Når I er installeret i jeres værelser mødes I med lodgens personale, som introducerer jer til regnskoven og fortæller om lodgens forskellige tiltag for at bevare denne naturskat. Herefter middag og hygge på lodgen.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 2

På eventyr i regnskoven

Efter morgenmaden tager I plads i en kano og sejler roligt ned ad San Francisco-floden og de vandveje, der snor sig ind i det private naturreservat. Vandvejene er regnskoven livsnerve og det ideelle sted at tage billeder af flora og fauna.

Vilde dyr søger ned til bredden for at slikke saltaflejringer på rødder, der blottes i vandkanten, og I vil derfor kunne spotte fodspor i mudderet. Sejlturen varer omkring 3 timer, og herefter er I tilbage på lodgen for at spise frokost. Om eftermiddagen kan I gå tur i lodgens frodige have, bade i poolen, meditere, dyrke yoga, eller hvad I har lyst til. Herefter skal I på en gåtur i Misiones-skoven med naturguiderne, der introducerer jer til regnskovens planter og deres anvendelse. I kan forvente at se bl.a. oldgamle træer, smukke orkideer, sommerfugle og andre af naturens fine væsner.

Efter middag på lodgen skal I på aftenvandring i regnskoven, hvor jeres sanser skærpes, mens I lytter til lyde i mørket.

St vincent_amazona_papegoeje_01
Dag 3

Fritid og tilbage til Puerto Iguazu

I spiser morgenmad på lodgen og har tid på egen hånd til at nyde faciliteterne. Måske har I lyst til at høre om lodgens program for pleje af orkideer. I løbet af formiddagen køres I tilbage til Puerto Iguazu.

Priser og datoer - bemærk, fra-priser pr. person

Periode
01. jan 2020 - 31. dec 2020
kr. 5.365
kr. 7.135
 

Højsæsontillæg & bemærkninger

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul-nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Bemærk: Børn under 10 år er ikke tilladt

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • Porto Iguazu Hotel - Raices (Meeting Point) (privat uden guide)
  • Raices (Meeting Point) - Porto Iguazu Hotel (privat uden guide)
  • 2 nætter på Yacutinga Lodge i et standard værelse inkl. fuld pension samt alle udbudte udflugter
  • Assistance fra lokal repræsentant i Argentina

Bemærkninger:

  • Overstående priser er fra-priser
    Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, jungle lodge og indenrigsfly til og fra lodge. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Ikke inkluderet i prisen

  • Drikkepenge og drikkevarer

 

Hoteller på turen


Yacutinga Lodge ★★★+

Denne skønne lodge dyrker med egne ord harmonien mellem mennesket og naturen. Den ligger to timers kørsel fra Iguazu-vandfaldene midt i Missionesjunglen, omgivet af den øvre Iquazuflod, som senere danner en del af de imponerende vandfald. 

Lodgens bygninger falder i et med naturen og er bygget af områdets materialer, og dygtige naturguider sørger for, at I får en grundig forståelse for den regnskov, som I er totalt omgivet af. Bæredygtighed er indarbejdet i alt, hvad lodgen foretager sig, bl.a. serveres næsten udelukkende fødevarer fra lokale landbrug, og der samles regnvand til poolen.

Værelserne ligger i huse med fire værelser i alt og er enkle men hyggelige og med alle faciliteter, herunder varmt vand døgnet rundt, og der er terrasse med udsigt til dyreliv og den frodige regnskov. Nyd en dukkert i poolen, eller slap i haven og i baren efter dagens oplevelser i junglen. Der er mulighed for at dyrke yoga på lodgen. 

21 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)