Skip to main content

Balis autentiske landsbyer på 3-dages cykeltur

bali - bali_rismark_kvinde_01 bali - Fiji vandfald_02

Balis autentiske landsbyer på 3-dages cykeltur

Kom dybt ind i den balinesiske virkelighed på denne 3-dages udflugt, der kombinerer vandring med cykelture, vandfald med nellikemarker og privat overnatning med Sudajis højdepunkter.

Sudaji Homestay

Det kræver en del at leve op til et motto som lyder ”come as a guest, stay as a family member“ men det er præcis den stemning som Sudaji Homestay formår at skabe. Selvom jeres ophold kun er et par dage, vil vi garantere at familien I bor hos vil efterlade jer med et uudsletteligt indtryk.

Bulian er en lille autentisk landsby i det nordøstlige Bali langt væk fra det glamourøst byliv.  Her leves livet i langsomt tempo, så der er tid til at møde sine gæster med varme og fuld opmærksomhed. Afgrøderne er lokalt dyrket og maden tilberedt på traditionel vis. I indkvarteres i hytter, naturligvis med bad og toilet, som ligger rundt om i den kuperede have, med vandløb, store træer og masser af mystik omkring familiens tempel.

Glæd jer til en oplevelse udover det sædvanlige  - i enkle og autentiske omgivelser.

Dag 1. Med kurs mod eventyret i Sudaji

I bliver hentet på jeres hotel, hvorefter I i en privat bil bliver kørt mod den balinesiske landsby Sudaji i det nordlige Bali.

Selve transporten er et eventyr i sig selv, når vejene snor sig gennem frodige landskaber prydet med smaragdgrønne risterasser og kaskadevandfald.

Undervejs folder glimt af det lokale liv sig ud foran jeres øjne - bønder, der passer deres marker, børn, der leger langs vejkanten, og ældre, der deler historier i skyggen af gamle banyantræer.

Ved ankomsten til Sudaji bliver I mødt af landsbyboernes varme gæstfrihed, og åbne arme. Landsbyen udstråler en tidsløs charme med sin traditionelle arkitektur, brostensbelagte stier og frodige haver fyldt med tropiske blomster.

I har tid til at falde til ro i jeres indkvartering, et hyggeligt homestay eller et rustikt gæstehus, og lade forventningerne til de kommende dages oplevelser vokse. 

Dag 2. På cykel gennem autentiske landsbyer og bjergtagende landskaber

Jeres cykeleventyr starter i Pakisan-landsbyen, der ligger i en lille og fredelig dal, omfavnet af majestætiske bjerge. Mens I træder i pedalerne, går turen ad snoede stier, flankeret af frodig skov og risterrasser. Der er god tid til at nyde den friske bjergluft.

Landsbyen Pakisan består af traditionelle træhuse dekoreret med intrikate udskæringer og livlige haver fyldt med tropisk flora. I møder de venlige landsbyboere, der er i færd med at udføre dagens gøremål. 

Efter en begejstrende cykeltur er det blevet tid til at nyde en virkelig autentisk hjemmelavet frokost, hos en skøn lokal familie. I det I nærmer jer det indbydende hjem, begynder i at kunne lugte den tillokkende aroma af det balinesiske køkken og jeres appetit skærpes en tak mere.

Tilbage i Sudaji tager I del i at fremstille en traditionel offergave, og undervejs får i forklaret betydningen af- og symbolikken i de forskellige elementer der er en del af ofringen. 

Ved solnedgang tager I del i en hjertevarm ceremoni, hvor i giver jeres kreationer til landets ånder. Hvem ved, måske I efterfølgende føler en dybere forbindelse til Sudaji og områdets kultur og traditioner.

Dag 3. Storslåede vandfald

I dag skal I på en vandretur, ad små trail stier, til nogle af balis mest imponerende vandfald. I takt med at I nærmer jer Sekumpul og Fiji vandfaldene, stiger lydniveauet fra de store vandmasser der fra stor højde brager ned imod klipperne.

At begive sig gennem dette udfordrende terræn, kræver at man er i en vis fysisk form. Men det er alle anstrengelserne værd, når I er fremme ved vandfaldene. Sekumpul er et dobbelt vandfald, og Fiji består af hele tre vand-slør, og man føler sig særligt lille ved synet af deres højde og skønhed. På sit højeste fosser vandet ned fra 80 meter for at slå mod klipperne med en sådan kraft, at luften dækkes af en tyk tåge. Man kan kun blive betaget af naturen, når den beriger os med sit ypperste.

Mættede af synet af de to storslåede vandfald, bevgiver I jer til en nærliggende landsby, hvor I nyder en velfortjent frokost, serveret som et overdådigt festmåltid bestående af balinesiske specialiteter fremstillet af lokale råvarer. 

Efter frokosten er det blevet tid til at udforske Lemukih-vandfaldet, som gennem vandmassernes erosion har fået form af en naturlig vandrutsjebane, skåret ind i klipperne. Det er muligt at rutsje ned ad den glatte klippe, der ender ud i en forfriskende naturlig pool.

Mættede efter jeres seneste dages oplevelser i Sudaji, bliver i transporteret til jeres næste hotel. 

Medbring: Vandresko, badesko, (eller Teva sandaler med skridsikre såler) badetøj, håndklæde, myggespray, solcreme, hat eller kasket, drikkedunk

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1.910
Pris pr. barn under 12 år kr. 950

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guider
  • Transport inkluderet
  • Følgevogn
  • Frokost x 2
  • Overnatning hos Sudaji Homestay
  • Alle entréer og udflugter
  • Afhentning fra 08:30 fra Sanur og Ubud.
  • Afhentning fra 07:00 fra Lovina, Amed og Munduk
  • Udflugten kan gennemføres for 2 personer eller som gruppeudflugt

Jeg har rejst med mange selskaber, men jeg har aldrig fået så godt et informationsmateriale som Stjernegaards. Super godt. Dét, at kufferterne blev hentet fra værelset og kørt til næste sted og stillet udenfor værelset, har jeg heller ikke oplevet før.

Birthe, Solrød Strand
4.7   (1.412 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

NYHED! bali - Bali_Uluwatu

Højland og havskildpadder Bali Individuel Rejse

Start rejsen i Ubud, Balis kulturelle centrum. Se suveræn natur i Bangli med vandfald og rismarker. Slut af med skønne tropestrande på både Gili Trawangan og Uluwatu i syd. 

Ubud (4 nætter) Bangli (3) Gili Trawangan (4) Uluwatu (3)
bali - sanur_befolkning_mand_01

Ubud og Sanur Bali Individuel rejse

Enkelt og eminent! Oplev landlig idyl, dyk ned i kulturen og afslut på stranden. En enkel rejse med udflugtsmuligheder. 

Ubud (5 nætter) Sanur (9)
bali - ubud_rismark_39

Bali i ro og mag Bali Individuel rejse

Vandfald og vulkaner, landsbyliv og strandliv. Udforsk Bali fra nord til syd i ro og mag og få oplevelser med på vejen. 

Sanur (4 nætter) Ubud (4) Lovina (4) Sanur (2)
bali - gili_baad_05

Kultur og koraller Bali Individuel rejse

Strandliv i Sanur, kultur og lokalliv i Ubud, snorkling og dykning ved Kubu og afslutning i et sandt paradis på Gili-øerne. 

Ubud (4 nætter) Kubu (3) Gili Trawangan (4) Sanur (3)
Bali Gili Meno Sejlbaad Cc

Bali & Gili-øerne Bali Individuel rejse

Det ultimative badeferiemiks tilføjet kultur og charme. Oplev Sanur, Ubud og Gili-øerne og få oplevelser med på vejen. 

Ubud (4 nætter) Gili Trawangan (5) Sanur (5)
bali - nusa penida_02

Øhop i paradis Bali Individuel rejse

Charme og kultur i Ubud, marineliv på Lembongan, uspoleret øliv på Nusa Penida og Gili Asahan og afslut med to nætter i Sanur, Balis hyggeligste strandby.

Ubud (4 nætter) Lembongan Island (3) Nusa Penida Island (2) Gili Asahan (3) Sanur (2)
Lovina Delfin 01V2

Delfiner og guder Bali Individuel rejse

En balinesisk turne med templer, grøn natur, landsbyer og vandfald. Oplev mange aspekter af Bali, bo godt og nyd stranden.

Ubud (4 nætter) Lovina (5) Sanur (5)
bali - lovina - garden villa sovevaerelse

Langtidsferie på Bali Bali Individuel rejse

Oplev alle Balis facetter i et roligt tempo. Vulkaner, vandfald, landsbyliv, strandliv og kultur. Privat chauffør og udflugter inkl. 

Sanur (7 nætter) Ubud (6) Lovina (6) Sanur (6)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)