cuba - trinidad_musik_03
Cuba - Individuel rejse

Essensen af Cuba

4,6 (335 Anmeldelser)
12 dage fra 10.640 kr.

Essensen af Cuba

En trio af traditioner, charme og det gode liv

Denne rejse byder på det, man som minimum skal opleve på en rejse til Cuba - selve essensen af det skønne land. I begynder i Havana, hvor I bor tre nætter i hjertet af den gamle bydel – det perfekte udgangspunkt for at opleve byen. Vi har inkluderet en byvandring i det gamle Havana sammen med Raul, vores egen meget dygtige engelsktalende guide, og herudover kommer I helt sikkert til at høre masser af gode rytmer og opleve cubanernes umiddelbarhed og gæstfrihed.

Fra Havana rejser I videre til Trinidad på sydkysten. Denne historiske, pastelfarvede by er meget mindre end Havana og er bygget i typisk spansk kolonistil i en tid, hvor de velhavende sukkerbaroner dominerede byen og byggede smukke palælignende haciendaer. I indkvarteres i gåafstand til byens seværdigheder, og igen har vi inkluderet en guidet byvandring, så I kommer godt ind i historien.

Sidste stop er ved den vidunderlige Varadero-strand ud til Det Caribiske Hav. Her stikker I fødderne i sandet, slukker for de store kulturelle oplevelser og tænder for badeferien. Der er mange muligheder for aktiviteter i det krystalklare vand, hvis I trænger til afveksling fra liggestolen.

I skal bo på velbeliggende casas particulares alle tre steder, og i Varadero har I mulighed for at opgradere til et af vores All Inclusive-resorts, der ligger helt ned til stranden – dermed får I frit valg på alle hylder, når det gælder mad og drikke.

Transporten rundt i Cuba foregår med gode turistbusser, medmindre I vælger at leje bil. I så fald henter I bilen i Havana på dag 4 og afleverer den på dag 8 i Varadero. Det er muligt at tilkøbe yderligere udflugter med engelsktalende guide hjemmefra – Se udflugter i Cuba her

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Foredrag

Gratis foredrag om vores rejser i Cuba

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Havana 3 nætter i Havana
3

Trinidad 3 nætter i Trinidad
3

Dagsprogram

Dag 1

Danmark - Havana, Cuba

I flyver fra Danmark til Cuba via Paris eller Amsterdam og ankommer til Havana samme dag om aftenen. Efter indrejseformaliteterne bliver I kørt til jeres casa particular, et lille privatejet hotel med optimal beliggenhed i den gamle bydel, Havana Vieja, med let adgang til byens mange, stemningsfulde pladser og snævre gader.  

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Havana

  Vis hotel
 • Opgradering
  Udvalgt casa particular Havana

  Vis hotel
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 2-3

Havana, byvandring i det gamle Havana

Havana er en vidunderlig by. Den fascinerende kultur stortrives, og overalt vil I opleve cubanernes gæstfrihed. Glæd jer til det pulserende byliv, god musik, hyggelige barer, hvor I kan forestille jer, at Ernest Hemingway har siddet og tænkt store tanker, og spændende kunst i byens gallerier.

Der er altid en smuk plads inden for gåafstand, hvor man kan slå sig ned med en kop kaffe eller en kold drink. På denne rejse har vi inkluderet en byvandring med Raul, ’vor mand i Havana’ som har begejstret vores gæster i mange år med sin store viden og behagelige væsen. Han viser jer Havana Vieja, der er på UNESCOs liste over verdensarv.

Vi kan også anbefale jer at deltage i en udflugt ud til Ernest Hemingways idylliske hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen, eller til et værksted, der reparerer gamle smukke amerikanerbiler. Bilerne er fra 1950’erne, og de kører stadig rundt i gaderne, selvom cubanerne ikke har kunnet få reservedele til dem siden revolutionen i 1959. Udflugten til værkstedet inkluderer naturligvis også en køretur i en af skønhederne.

Vil I ud i naturen, så deltag evt. i en heldags udflugt til den smukke Viñalesdal, hvor I blandt andet rider ud og besøger en tobaksbonde. Udflugten kan udvides med en tur mellem trækronerne i zipline.

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Havana

  Vis hotel
 • Opgradering
  Udvalgt casa particular Havana

  Vis hotel
 • Havana - 1 time rundt i amerikanerbil og byvandring i det gamle Havana
  Vis udflugt
 • Havana - Besøg et værksted for amerikanerbiler
  Vis udflugt
 • Havana - I Hemingways fodspor
  Vis udflugt
 • Havana - Kombination af "Byvandring i det gamle Havana" og "I Hemingsways fodspor"
  Vis udflugt
 • Havana by night
  Vis udflugt
 • Havana - Salsaundervisning
  Vis udflugt
 • Havana - Heldagstur til Viñalesdalen
  Vis udflugt
 • Havana - Heldagstur til Viñalesdalen med zipline tur
  Vis udflugt
 • Morgenmad
Turforslag kan ændres

Betragt rejserne som vores rejseforslag, der kan ændres efter jeres ønsker:

 • I kan ændre i ruten og antal dage
 • I kan ændre eller opgradere hoteller
 • I kan ændre bilkategori
cuba - havana_gadebillede_16
cuba - havana_bil_blaa_05
cuba - havana_plaza vieja_20
cuba - havana_musik_01
cuba - havana_gadebillede_17
Dag 4

Havana – Trinidad

I dag skal I videre med Conectando-bussen, en turistbus af god standard, til Trinidad på sydkysten. Hvis I har valgt denne rejse som en kør-selv-ferie, henter I jeres lejebil i dag og kører ruten selv.

I Trinidad indlogeres I på en velbeliggende casa particular, et privat hjem der drives på Bed & Breakfast-basis, og I får måske en hyggelig snak med jeres værter. I har naturligvis eget værelse og bad, så I skal ikke være bekymret for, om værterne er for tæt på. Hvis jeres casa har restaurant, kan I aftale med værterne, hvornår I ønsker at spise ”hjemme” – ofte har casa’erne de bedste restauranter i byen.

Inden længe er I klar til at gå ud og kigge nærmere på Trinidad, som anses for at være Cubas smukkeste og et af de fineste eksempler på kolonistilsbyer i hele Caribien.

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Trinidad

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hostal Villa Trinidad de Cuba

  Vis hotel
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
alt
Dag 5-6

Trinidad, guidet byvandring og mange andre muligheder

Over to dage skal I opleve Trinidad, hvis centrum består af bakkede gader belagt med toppede brosten og pastelfarvede huse fra 1700-tallet. Byens bevaringsværdige skønhed er anerkendt af UNESCO som verdensarv. 

Trinidad blev grundlagt i 1513 af den spanske kolonisator Diego Velázquez. I dens lange historie er det både gået op og ned. I 1500-tallet tilfaldt der byen mange rigdomme, fordi den blev brugt som første indskibningshavn efter røvertogterne i de latinamerikanske lande. Senere blev den centrum for sukkerproduktionen i Cuba og fik dermed også en meget stor koncentration af afrikanske slaver. De flotte palæer i centrum er alle bygget af rige sukkerbaroner i byens storhedstid mellem 1780 og 1850.

Vi har inkluderet en byvandring med engelsktalende guide til byens seværdigheder, og herudover kan I bestille private udflugter hjemmefra eller opleve byen på egen hånd. Der er mange gallerier i byen med fin, moderne kunst, måske finder I noget til væggen derhjemme.

Aftenerne kan bruges i musikgaden. I Trinidad er der nemlig rig mulighed for at høre musik. Byens bedste spillesteder ligger side om side i "musikgaden", hvor der 365 dage om året spilles op til dans. 

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Trinidad

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hostal Villa Trinidad de Cuba

  Vis hotel
 • Trinidad - Udflugt til Sukkermølledalen
  Vis udflugt
 • Trinidad - Højdepunkter i Trinidad (gåtur) og udflugt til sukkermølledalen
  Vis udflugt
 • Trinidad - Sejltur til Cayo Blanco
  Vis udflugt
 • Trinidad - Udflugt til Topes de Collantes
  Vis udflugt
 • Trinidad til Varadero med stop i Santa Clara
  Vis udflugt
 • Morgenmad

Vi havde en fremragende tur. Vi blev serviceret fremragende inden rejse af Jer. Valg af lokaliteter passede os perfekt. Overnatning på Casa var herlig.

4,6 (335 Anmeldelser)
cuba - trinidad_gadebillede_boern_01
cuba - trinidad_husfacade_02
cuba - trinidad_udsigt_09
cuba - trinidad_musik_02
Dag 7

Trinidad – Varadero

I er nu klar til sidste fase af rejsen, nemlig badeferien ved Det Caribiske Hav. I tager plads i Viazul-bussen, også en turistbus af god kvalitet – dog har I mulighed for at tilkøbe en privat transport, som inkluderer en udflugt i Santa Clara, en by af stor historisk betydning for Cuba, hvor Che Guevara ligger begravet. Har I lejebil, kører I selv ruten, der bl.a.  går gennem søvnige landsbyer og appelsinplantager.

I Varadero indkvarteres I på casa particular i byen, eller – hvis I har valgt at opgradere – på et af de lækre All Inclusive- resorts, der ligger ud til den skønne strand. Vi har både familiehoteller og hoteller, der er forbeholdt det voksne publikum.

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Varadero

  Vis hotel
 • Opgradering
  Sol Varadero Beach - All Inclusive (16 år+)

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Paradisus Varadero Resort & Spa - All Inclusive

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Royalton Hicacos Resort & Spa (18 år+) - All inclusive

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Morgenmad
cuba - varadeo_strand_01
alt
Dag 8-11

Varadero, det gode liv ved stranden

Nyd livet her på en af Caribiens skønneste strande – det er svært at finde strand og vand noget sted i verden, som er flottere end her. Hvis I har lejebil, skal I huske at aflevere den på dag 8.

Når I trænger til at røre jer, er der masser af muligheder for vandsportsaktiviteter, som f.eks. sejlads med små joller, paddleboards og windsurfing. Hvis I bor på et af vores All Inclusive-resorts, er mange af aktiviteterne inkluderet, ellers kan I leje udstyr på stranden.

I løbet af dag 11 bliver I hentet af en chauffør, som kører jer til lufthavnen ved Havana, hvorfra hjemrejsen begynder. I har et stop i Paris eller Amsterdam, inden I er hjemme i Danmark.

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Varadero

  Vis hotel
 • Opgradering
  Sol Varadero Beach - All Inclusive (16 år+)

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Paradisus Varadero Resort & Spa - All Inclusive

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Royalton Hicacos Resort & Spa (18 år+) - All inclusive

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Morgenmad
cuba - varadero strand_16
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 12

Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Bali

Bali i ro og mag

Individuel rejse
De Vestindiske Øer

Det tabte paradis

Individuel rejse - udflugter m/dansk rejseleder
Thailand

Øhop med panorama

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)