cuba - trinidad_musik_03
Cuba - Individuel rejse

Essensen af Cuba

4,6 (342 Anmeldelser)
12 dage fra 11.325 kr.

Essensen af Cuba

En trio af traditioner, charme og det gode liv

Denne rejse byder på det, man som minimum skal opleve på en rejse til Cuba - selve essensen af det skønne land. I begynder i Havana, hvor I bor tre nætter i hjertet af den gamle bydel og derfor har det perfekte udgangspunkt for at opleve den gamle smukke by og dens stemningsfyldte pladser. Måske vælger I at besøge Hemingways hus lidt uden for byen, og I kommer helt sikkert til at høre masser af gode rytmer og opleve cubanernes livsglæde og gæstfrihed.

Fra Havana rejser I videre til skønne Trinidad på sydkysten. Denne historiske, pastelfarvede by er meget mindre end Havana og er bygget i typisk spansk kolonistil i en tid, hvor de velhavende sukkerbaroner dominerede byen og byggede smukke palælignende haciendaer. Her kommer I tæt på den cubanske befolkning, når I indkvarteres i nøje udvalgte casas particulares, som ligger i gåafstand til byens seværdigheder.

Sidste stop er ved den vidunderlige Varadero-strand ud til Det Caribiske Hav. Her stikker I fødderne i sandet, slukker for de store kulturelle oplevelser og tænder for badeferien. Der er mange muligheder for aktiviteter i det krystalklare vand, hvis I trænger til afveksling fra liggestolen. Opholdet ved stranden er på All Inclusive-basis, så der er frit valg på alle hylder, når det gælder mad og drikke.

Det er muligt at tilkøbe udflugter med engelsktalende guide hjemmefra – Se udflugter i Cuba her

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Foredrag

Gratis foredrag om individuelle rejser i Cuba

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Havana 3 nætter i Havana
3

Trinidad 3 nætter i Trinidad
3

Varadero 4 nætter i Varadero
4

Dagsprogram

Dag 1

Danmark - Havana

I flyver fra Danmark til Cuba via en europæisk lufthavn og ankommer til Havana samme dag om aftenen. Efter indrejseformaliteterne bliver I kørt til jeres casa particular med optimal beliggenhed i den gamle bydel, Havana Vieja, med let adgang til byens mange, stemningsfulde pladser og snævre gader.  

Ring eller skriv til os
Alice Hamurkesen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Dag 2-4

Havana

Havana er en vidunderlig by. Den fascinerende kultur stortrives, og overalt vil I opleve cubanernes gæstfrihed. Glæd jer til et spændende byliv, der vil charmere og overraske enhver nordbo. 

Der er altid en smuk plads inden for gåafstand, hvor man kan slå sig ned med en kop kaffe eller en kold drink. Det er nemt at finde rundt i Havanas gamle bydel og opleve de store seværdigheder på egen hånd, men vi kan også anbefale jer at deltage i en privat udflugt med engelsktalende guide til de største seværdigheder.

På den guidede rundtur i Havana oplever I bl.a. en køretur i en gammel amerikanerbil langs Malecon og en gåtur gennem de travle gader og flotte pladser i den gamle bydel, som er erklæret bevaringsværdig af UNESCO. I besøger de vigtigste og smukkeste pladser som Plaza de la Catedral, som bl.a. huser den gamle katedral, og Hemingways berømte favoritbar, Floridita. I fortsætter til Revolutionspladsen, som bl.a. har et verdenskendt mindesmærke for Che Guevara. 

I løbet af jeres tid i Havana kan vi også anbefale jer at besøge Ernest Hemingways idylliske og meget smukt indrettede hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen. Hemingway boede i Cuba i næsten 20 år og fandt her inspirationen til mange af de klassikere, han skrev, ikke mindst Den gamle mand og havet. I kan gøre turen på egen hånd, eller I kan bestille en udflugt gennem Stjernegaard og få historien fortalt af 'vor mand i Havana', Raul, som har begejstret vores gæster i mange år med sin store viden og behagelige væsen.

 • Inkl. i prisen
  Udvalgt casa particular Havana

  Vis hotel
 • Havana - I Hemingways fodspor
  Vis udflugt
 • Havana - Byvandring i det gamle Havana
  Vis udflugt
 • Havana - Kombination af "Byvandring i det gamle Havana" og "I Hemingsways fodspor"
  Vis udflugt
 • Havana - 1 time rundt i amerikanerbil og byvandring i det gamle Havana
  Vis udflugt
 • Havana - Heldagstur til Viñalesdalen
  Vis udflugt
 • Havana - Heldagstur til Viñalesdalen med zipline tur
  Vis udflugt
 • Havana - Besøg et værksted for amerikanerbiler
  Vis udflugt
 • Havana by night
  Vis udflugt
 • Havana - Salsaundervisning
  Vis udflugt
 • Morgenmad
cuba - havana_bil_blaa_03
Turforslag kan ændres

Betragt rejserne som vores rejseforslag, der kan ændres efter jeres ønsker:

 • I kan ændre i ruten og antal dage
 • I kan ændre eller opgradere hoteller
 • I kan ændre bilkategori
cuba - havana_bil_blaa_05
cuba - havana_gadebillede_16
cuba - havana_musik_01
Dag 4-7

Trinidad

På dag 4 rejser I videre til historiske og meget charmerende Trinidad på Cubas sydlige kyst. På køreturen, som tager ca. 4 timer, får I en god fornemmelse af Cubas landlige idyl og smukke, grønne natur.

Der venter jer en helt særlig oplevelse, når I kommer frem. I indkvarteres på små, charmerende casas particulares, som ejerne inden for de seneste år fået lov til at drive på bed & breakfast-basis. På denne måde kommer I meget tæt på cubanernes dagligliv, uden at I dog føler, at I indlogeres privat.

Over de næste tre dage skal I opleve Trinidad, som for mange er den smukkeste by i Cuba. Centrum består af bakkede gader belagt med toppede brosten og pastelfarvede huse fra 1700-tallet. Byens bevaringsværdige skønhed blev anerkendt af UNESCO, da den i 1988 blev sat på verdensarvslisten. 

Trinidad blev grundlagt i 1513 af den spanske kolonisator Diego Velázquez. I dens lange historie er det både gået op og ned. I 1500-tallet tilfaldt der byen mange rigdomme, fordi den blev brugt som første indskibningshavn efter røvertogterne i de latinamerikanske lande. Senere blev den centrum for sukkerproduktionen i Cuba og fik dermed også en meget stor koncentration af Cubas afrikanske slaver. De flotte palæer i centrum er alle bygget af rige sukkerbaroner i byens storhedstid mellem 1780 og 1850.

I kan bestille private udflugter hjemmefra (se prislisten) eller opleve byen på egen hånd. Der er mange gallerier i byen med fin kunst, måske finder I noget til væggen derhjemme.

Aftenerne kan bruges i musikgaden. I Trinidad er der nemlig rig mulighed for at høre musik. Både den såkaldte son, som er forløberen til salsa, og som mange kender fra Buenavista Social Club-filmen. Men også den mere moderne salsa og de oprindelige afrikanske rytmer, som slaverne tog med til Cuba. Byens bedste spillesteder ligger side om side i "musikgaden", hvor der 365 dage om året spilles op til dans. 

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Trinidad

  Vis hotel
 • Trinidad til Varadero med stop i Santa Clara
  Vis udflugt
 • Trinidad - Højdepunkter i Trinidad (gåtur)
  Vis udflugt
 • Trinidad - Udflugt til Sukkermølledalen
  Vis udflugt
 • Trinidad - Højdepunkter i Trinidad (gåtur) og udflugt til sukkermølledalen
  Vis udflugt
 • Trinidad - Udflugt til Topes de Collantes
  Vis udflugt
 • Trinidad - Sejltur til Cayo Blanco
  Vis udflugt
 • Morgenmad

Vi havde en fremragende tur. Vi blev serviceret fremragende inden rejse af Jer. Valg af lokaliteter passede os perfekt. Overnatning på Casa var herlig.

4,6 (342 Anmeldelser)
cuba - trinidad_gadebillede_boern_01
cuba - trinidad_husfacade_02
cuba - trinidad_udsigt_07
cuba - trinidad_musik_02
Dag 7-11

Varadero

I sætter nu kursen mod afslapning ved Det Caribiske Hav. Køreturen går gennem hyggelige, velordnede landsbyer og kæmpestore citrusplantager. I landsbyerne er tempoet meget adstadigt og præget af cyklister, lastbiler og hestevogne.

Varadero på Cubas nordkyst er først og fremmest kridhvide sandstrande og turkisblåt vand i verdensklasse. Der er en årsag til, at Varadero er blevet Cubas mest kendte strandområde, og det er svært noget sted i verden at finde strande og vand, der er bedre.

I vil uden tvivl komme til at nyde dagene i ferieparadiset. Herfra kan I tage på dybhavsfiskeri, svømme i havet eller sejle ud til de omliggende øer og snorkle fra båden. Alle hoteller på Varadero drives på All Inclusive-basis, så det er bare at tage for sig af retterne. Hvis I har valgt at bo på et af de charmerende casas particulares, er det kun morgenmaden, der er inkluderet.

 • Inkl. i prisen
  Casa particular Varadero

  Vis hotel
 • Opgradering
  Paradisus Varadero Resort & Spa - All Inclusive

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Royalton Hicacos Resort & Spa (18 år+) - All inclusive

  ★★★★+

  Vis hotel
 • All Inclusive

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
alt
Dag 11

Hjemrejse

I forlader Varadero ved middagstid og kører til Havana, hvorfra flyet mod Europa afgår først på aftenen.

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Dorte Mouritzen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Dag 12

Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Bali

Bali i ro og mag

Individuel rejse
Thailand

Mageløse oplevelser i Nordthailand

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
De Vestindiske Øer

Det tabte paradis

Individuel rejse - udflugter m/dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.214 anmeldelser)