cuba - cuba_befolkning_mand_cigar_02
Cuba - Rundrejse med dansk rejseleder

Autentiske Cuba - hele øen

4,7 (103 Anmeldelser)
15 dage fra 17.900 kr.

Autentiske Cuba - hele øen

Kom med bag facaden med indkvartering på casas particulares

Denne autentiske rundrejse til Cuba går øen rundt fra skønne Havana i vest til de historiske byer Gibara og Camagüey i det østlige og centrale Cuba, videre til smukke Trinidad på sydkysten og til Viñales i det vestlige Cuba. Vi kommer tæt på cubanerne, lytter til deres historier og oplever deres enorme gæstfrihed på nært hold, når vi indkvarteres på charmerende, familiedrevne casas particulares, som er et resultat af de nye vinde, der blæser over Cuba. Transporten på det lange stræk foregår med fly, og på de korte stræk med egne busser.

Vores rejseleder tager imod os i Havana og viser os den sanselige by, hvis gader er som en filmkulisse. Husene er fra det 16., 17. og 18. århundrede, og stilen spænder fra elegant rokoko til art nouveau og art deco. Store dele af Old Havana er efterhånden sat smukt i stand, mens andre dele af byen stadig er i forfald. Det giver nogle interessante kontraster, som vi oplever på vores gåture rundt i byen.

 

Vi flyver herefter til Holguin i det sydøstlige Cuba og har to hele dage i den lille fiskerby Gibara – et møde med det autentiske "udkants-Cuba", hvor tiden synes at stå stille. Gibara rummer masser af historie fra dengang, hvor Columbus gik i land for mere end 500 år siden – glæd jer til at høre vores rejseleders spændende beretninger.

Den UNESCO-beskyttede by Camagüey er næste stop – en by med krogede gader og smukke pladser som vi er meget begejstret for – og herefter er vi fremme til Trinidad, som mange anser for at være Cubas smukkeste by. Her finder vi pastelfarvede huse og brostensbelagte gader, der emmer af historie fra sukkerbaronernes tid. Vi oplever den gode stemning i byen og har også tid til en tur til stranden og en dukkert i havet.   

Rejsen slutter i Viñales i den vestlige ende af øen – et af Cubas smukkeste og mest særprægede naturområder, der også lægger jord til verdens bedste tobaksblade. Vi oplever naturen på hesteryg og slapper af i en gyngestol på vores minihoteller.

På denne rundrejse, som blot er én ud af vores omfattende program af rundrejser til Cuba, har vi god tid til at opleve både musik, kunst og den særlige stemning i Cuba, det meste af tiden sammen med rejselederen, andre gange på egen hånd. Vi oplever Cuba til fods og i øjenhøjde med cubanerne, når vi indkvarteres privat på casa'er. Vi er maks. 20 i gruppen, og vi har ikke bus til rådighed i byerne, hvilket også er medvirkende til, at rejsens pris er attraktiv.

Rute og højdepunkter

cuba - cuba_autentiske hele oen rundt RR Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Havana Havana
3
Højdepunkter
Vi indkvarteres på casas particulares, tager på sightseeing i historiske Havana og går i Hemingways fodspor. Måske vi kører en tur på stranden i en gammel amerikanerbil.

3 nætter i Gibara Gibara
3
Højdepunkter
To hele dage i den lille udkantsperle, Gibara, hvor vi hører historien om Colombus og baggrunden for den cubanske cigar. Vi udforsker grotter og bader i ungdommens kilde.

2 nætter i Camagüey Camagüey
2
Højdepunkter
I Camagüey skal vi på byvandring blandt UNESCO-verdensarv og høre historien om kvæghandlen, der skabte enorm velstand i denne by.

3 nætter i Trinidad Trinidad
3
Højdepunkter
Vi oplever livsglæden blandt brostensbelagte gader og yndige palæer, besøger Sukkermølledalen og har god tid til at udforske byen og naturen på egen hånd.

2 nætter i Viñales Viñales
2
Højdepunkter
Vi oplever naturen med de smukke Mogotesbjerge på hesteryg og besøger en tobaksbonde, der lærer os at rulle en god, cubansk cigar.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

At bo hos de lokale cubanere var en stor oplevelse. Ligesom besøget hos cigarfabrikken, mens vi fik en god viden om Cubas historie. En dejlig, veltilrettelagt rejse, med en super god rejseleder.

4,7 (103 Anmeldelser)
Cuba_RR_katalog_050515 cuba autentisk RR katalog forside Cuba_fit_katalog forside

Bestil Cuba kataloger

Søger du inspiration til din Cuba rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Colombia

På nye eventyr

Rundrejse med dansk rejseleder
Java og Bali

Østens have og gudernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Peru

Toppen af Peru

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)