Rejse til Brasiliens højdepunkter med Amazonjunglen
Brasiliens højdepunkter
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (7 anmeldelser)

Brasiliens højdepunkter

Individuel rejse
18 dage fra kr. 30.750

Få det hele med i Brasilien!

Brasilien er verdens fjerde største land, og kontrasterne er ligeså markante, som landet er stort. På denne rejse besøger I fem hjørner af det storslåede land, og I kan se frem til at komme i nærkontakt med naturens kræfter, såvel som I stifter nært bekendtskab med de forskellige, farverige kulturer, der folder sig ud i landet.

På denne rejse veksles der mellem de storslåede naturoplevelser og de intense lokaloplevelser. Efter en buldrende start ved Iguaçu-vandfaldet drager I videre mod Brasiliens farverige, afrobrasilianske hovedstad, Salvador, hvor I kan stifte bekendtskab med den mystiske candomblé-religion, en kult der kom til Brasilien i 1500-tallet sammen med slaverne fra Vestafrika.

Efter nogle dage med fuld fart på, skal I have nogle dage i Amazonjunglens dybe stilhed. I bor på en skøn lodge og følger lodgens guider på vandre- og sejlture ud i området for at spotte spændende flora og fauna og lære noget om, hvordan livet leves her.

Rejsens sidste del tager jer til Rio de Janeiros livlige gader, helt op til Kristus, der skuer ud over en af verdens smukkest beliggende storbyer, og I slutter med nogle skønne dage i strandparadiset, Búzios, som Brigitte Bardot gjorde verdensberømt i 1960’erne, og som i dag tiltrækker jetsettet fra ind- og udland.

I flyver mellem destinationerne med undtagelse af den sidste tur til Búzios, som foregår i privat bil. Vi har inkluderet udvalgte udflugter i rejsens pris, og herudover vælger I selv, om I vil udforske byerne på egen hånd, eller om I vil tilkøbe en eller flere udflugter med engelsktalende guide.

Hvorfor vælge denne rejse?
 • Det kæmpestore Iguacuvandfald
 • Salvador med afrikanske rødder
 • Bo på en lodge i Amazonjunglen
 • Rio og tjekkede Buzios
 • Tilkøb udflugter med guide 

Turen i overblik

Dagsprogram Brasilien

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark mod Iguaçú. Undervejs har i to mellemlandinger i hhv. en europæisk by og i Sao Paulo, inden I er fremme Foz do Iguaçú, hvor der venter jer tre dage i vandfaldets tegn.

Dag 2. Ankomst til Foz do Iguaçú

Ved ankomst i lufthavnen bliver I mødt af en engelsktalende guide, der følger med jer til jeres hotel og fortæller om, hvad I har i vente de næste par uger.

Måske I er godt trætte efter turen og har mest lyst til at slappe af ved poolen på jeres hotel. Eller måske I gerne vil ud at udforske området, der foruden det famøse vandfald byder på storslået natur.

Vælger I at bruge en dag i naturen, kan I opleve det naturskønne område ved Itaipu-dæmningen, som er et vandkraftværk, der leverer strøm til 10 stater i Brasilien og Paraguay. Turen kombineres med en skøn sejltur på Itaipu-søen, mens solen sænker sig. Drømmer I om at udforske den smukke natur og det spændende dyreliv, er der også mulighed for at komme på safari med tilhørende rafting.

Oplev den skønne natur på egen hånd eller tilkøb en udflugt med engelsktalende guide.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Foz do Iguacu
brasilien - brasilien_befolkning_01
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3. Foz do Iguaçú Brazilian Falls

I dag skal I opleve et af de smukkeste syn, I nogensinde vil se. Nemlig Iguaçú-vandfaldet set fra brasiliansk grund. Iguaçú-vandfaldet, der udgør en del af grænsen mellem Brasilien og Argentina, dækker mere end 275 vandfald fordelt over 2,7 kilometer og er blandt verdens mest vandrige vandfald. Enkelte steder er faldhøjden op til svimlende 82 meter, og det anslås, at der fosser ca. 5.000 kubikmeter vand gennem Iguaçú-vandfaldene i sekundet.

Dagens tur tager jer på en kilometer lang rute, hvor I har udsigt til vandfaldet, og mange er enige om, at det er her, I får den smukkeste panoramaudsigt. Selv om det kan være svært at tage øjnene fra den spektakulære udsigt, kan I også glæde jer til at komme helt tæt på naturen. Når I går gennem det grønne, bliver I måske mødt af store sværme af sommerfugle eller nogle af de næsebjørne, som huserer omkring vandfaldet. For enden af turen finder I en elevator, som leder jer op til et udsigtspunkt, hvorfra I kan betragte Floreano-vandfaldet, som vurderes til at være et af parkens smukkeste.

Aftenen kan bruges med afslapning på hotellet, hvis ikke I får lyst til at udforske byen og dens mange restauranter.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Foz do Iguacu

Dag 4. Foz do Iguaçú på egen hånd Se rute >

Det står jer frit for, hvad I vil bruge dagen på, men kan I klare at se mere af vandfaldet, så gør det. Den brasilianske del og den argentinske del af vandfaldet er to vidt forskellige sider af samme sag, og det giver derfor god mening at opleve det storslåede vandfald fra begge lande. Mens den brasilianske side giver jer et storslået vue over det kæmpemæssige vandfald, giver den argentinske side af vandfaldet jer muligheden for at komme helt tæt på de kraftfulde vandmasser.

I parken får I mulighed for at tilkøbe en bådtur, der tager jer helt tæt på det spektakulære vandfald, Devil’s Throat, som I får mulighed for at se fra søsiden – en tur hvor I ikke kan undgå at blive våde.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Foz do Iguacu
Tilkøb oplevelser:
Iguaçú-vandfaldet

I skal opleve de mægtige Iguaçú-vandfald på grænsen mellem Brasilien og Argentina, som er på listen over UNESCO-verdensarv. Der er lidt strid om, hvilket vandfald, der er verdens største (Victoria Falls, Niagara Falls eller dette), men faktum er, at Iguaçú-vandfaldet breder sig over en strækning på ca. 2,7 km og på det højeste sted styrker 82 meter mod bunden.

Dag 5. Foz do Iguaçú - Salvador

I spiser morgenmad, kaster et sidste blik på den skønne, rene natur og gør jer klar til næste stop på rejsen, Salvador.

Salvador er et farverigt miks af Afrika og Sydamerika. En ældgammel by, der stadig holdes i live af samba og capoeira, som udspilles i de brostensbelagte gader mellem charmerende huse fra det 16. århundrede. Efter nogle dage i naturens stilhed, er det her, I får den brasilianske livsglæde helt tæt på.

Er energien til det, kan I evt. bruge et par timer på en byvandring i den gamle bydel, Pelourinho. Ellers er det bare om at suge til sig af den gode stemning og nyde at være til.

Oplev byen på egen hånd eller tilkøb en guidet tur, hvor I får hele historien med.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Salvador da Bahia

Dag 6 og 7. Salvador på egen hånd Se rute >

I har to fulde dage til fri disposition, og I kan godt glæde jer. Salvador er en farverig by i mere end en forstand. Gaderne i den historiske bydel, Pelourinho, er spækket med huse, der repræsenterer hele farveskalaen, og den farverige alsidighed går igen i befolkningen – både hvad angår sind og beklædning.

Bahía-regionen er særligt kendt for sin afrikanske indflydelse, som I ikke kan undgå at lægge mærke til. Den både smages, ses og høres – og mærkes på egen krop, såfremt I kaster jer ud i en traditionel dans. Den afrobrasilianske kultur er overalt, og I behøver blot lade jer gribe af stemningen. Vil I gerne have en dybere forståelse for historien og kulturen, kommer I på en guidet tur helt ind under huden på den sprudlende kultur og den spændende religion, candomblé, som har fulgt afrobrasilianerne hele vejen fra Vestafrika.

Ligeså vel som Bahía-regionen er kendt for sin fascinerende kultur, er den også kendt for sine skønne strande. Drømmer I om en skøn dag på stranden, kan Praia do Forte, en lille fiskerlandsby 80 kilometer nord for Salvador, anbefales. På bedste postkortvis svajer palmerne ind over de maleriske strande, og under overfladen, kan I endda være heldige at spotte en havskildpadde.

Brug aftenerne med middag, dans og musik i den henrivende by eller se et stykke scenekunst på Miguel Santana teatret, hvor afrobrasiliansk kultur og kunst smelter sammen i et herligt show.

Udforsk den fortryllende by og de omkringliggende strande på egen hånd eller tilkøb en guidet tur.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Salvador da Bahia
Tilkøb oplevelser:
brasilien - salvador_befolkning boern_03_hf_02

Dag 8. Salvador - Juma Lodge, Amazonjunglen

I flyver til Manaus, hvorefter I har en tre timer lang tur foran jer, inden I ankommer til Juma Lodge. På vejen gør I stop, hvor en sort og en mudret flod mødes, og det helt særlige er, at  floderne løber side om side uden at blande sig. Et særsyn, som I tager jer tid til at beundre.

På lodgen bliver I taget  imod med frugt og velkomstdrinks. I bruger resten af eftermiddagen på at falde til og mærke naturen, inden middagen serveres.

Som mørket falder på, kommer dyrene frem, så efter aftensmaden venter en udflugt, hvor I bl.a. kan være heldige at se alligatorer, frøer og fugle, som jeres guide sørger for at lyse op for jer. Spotter I en alligator kan det være, jeres guide, som også er alligatorekspert, inviterer den op på båden, hvor I får mulighed for at se nærmere på det lille sumpuhyre.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Amazonas
Amazonjunglen

Amazonjunglen er verdens største regnskov og udgør 50% af den samlede regnskov i verden. Arealet svarer til ca. 75 gange Danmarks størrelse. Tværs gennem området snor Amazonfloden sig.

Dag 9. Juma Lodge, Amazonjunglen

Vækkeuret ringer tidligt, da I skal udforske området, studere floden og se, hvordan Amazonjunglens fugle vågner op til dåd. Herefter spiser I morgenmad, hvorefter der venter en lærerig vandretur gennem junglen, hvor jeres guide fortæller jer om dyre- og plantelivet, alt imens I sanser naturens tilstedeværelse og holder øjne og ører åbne.

Efter frokost ser I nærmere på hotellet og dets konstruktion, som er ganske særlig, idet det er bygget på pæle. Herefter skal I på fisketur, hvor det bl.a. er piratfiskene, der må lade livet. Jeres guide fortæller jer om piratfisken og dens venner, der holder til i Amazonfloden, alt imens han giver jer tricks til, hvordan I får bid. Jeres fangst bliver afgørende for, hvordan jeres aftensmåltid kommer til at se ud, så der er god grund til at fiske med entusiasme. I bliver på båden, til solen sænker sig, hvorefter turen går tilbage til hotellet.

Efter aftensmaden er der mulighed for at få et spændende indblik i, hvordan hverdagen ser ud for de mennesker, der bor i Amazonjunglen, ligesom der også bliver spædet til med anekdoter om gamle legender og traditioner over en kop te eller kaffe.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Amazonas
amazon_froe_01

Dag 10. Juma Lodge, Amazonjunglen

Efter morgenmaden er det på med vandreskoene. Junglen venter, og I skal opleve den i al dens magt og vælde, mens I begiver jer gennem smukke skovområder og lytter til junglens dyr, der pusler i buskads og trætoppe. I nyder en frokost lavet på bål, og slår efterfølgende mave i en hængekøje på vaskeægte Amazon-manér.

Om eftermiddagen byder de lokale indenfor, og her er rig mulighed for at blive klogere på den fascinerende kultur, der gemmer sig i junglen. En kultur som har rødder, der går flere tusinde år tilbage. I hører bl.a. om medicinske planter, ser hvordan de laver cassavamel og kigger nærmere på et gummitræ. Herefter vender I tilbage til hotellet, hvor en god middag venter jer.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Amazonas

Dag 11. Juma Lodge, Amazonjunglen – Rio de Janeiro Se rute >

Efter morgenmaden kører I mod lufthavnen i Manaus, men inden I når helt dertil, gør I et stop ved en flydende dok, hvor I skal se nogle gigantiske arapaima-fisk, der kan blive op til 3 meter lange med en vægt på over 200 kg. Efter en kort pause kører I videre mod lufthavnen.

I ankommer til lufthavnen ved frokosttid, hvorefter I flyver til Rio de Janeiro, hvor I skal tilbringe de næste dage. Aftenen kan evt. bruges med samba og drinks i bydelen Lapa. Eller på en hyggelig restaurant eller bar i Ipanema i selskab med et lokalt bossa nova band.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Rio de Janeiro
Tilkøb oplevelser:
brasilien - amazonas_stammefolk_01_hf

Dag 12 og 13. Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er karneval, Copacabana og caipirinhas – og meget mere til. I har to fulde dage til fri disposition, og her kan vi anbefale at komme helt ned i vandkanten og helt til tops.

Den kæmpemæssige Kristus-figur, der er højt hævet over byen, hilser rejsende velkommen fra nær og fjern. For nogle mennesker er det et religiøst mål at aflægge den store statue et besøg. For andre handler det i ligeså høj grad om den gode udsigt, når de begiver sig op på Corcovado. Uanset hvad, er det noget helt særligt at stå på toppen af Rio, hvor I har fri udsigt til den yndige by. En anden flot udsigt får I på Sukkertoppen. Kommer I først på dagen, lyser solen Kristus-figuren flot op, og I får et ’picture perfect’ vue over byen.

Vil I opleve det autentiske Rio de Janeiro, kan det anbefales at forlade de trendy strandområder og dykke ned i nogle af byens lokale lommer. Bl.a. bydelen Santa Teresa, der byder på kunst og masser af kultur.

Drømmer I om en dag i naturen, kan I snøre vandrerskoene og vandre gennem Tijucaskoven. Eller I kan nyde det gode liv a la Rio på en af de verdensberømte strande, hvor kolde caipirinhas og acai-is bliver serveret i stride strømme.

Oplev den sprudlende by på egen hånd eller bestil en guidet tur.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Rio de Janeiro
Tilkøb oplevelser:
Rio de janeiro

Rios indbyggere kalder deres by Cidade Maravilhosa, den vidunderlige by, og man forstår hvorfor, når man betragter udsigten fra Kristusfiguren eller Sukkertoppen. Beliggenheden mellem bjergene, ned til havet, bliver ikke smukkere, og byens indbyggere bidrager på deres egen måde til skønheden. I har god tid både til at se de ikoniske seværdigheder og til at slentre en tur på Copacabana-stranden.

Dag 14. Rio de Janeiro - Búzios

I forlader den spændende og spraglede by for at tilbringe de sidste dage ved strandparadiset Búzios. I bliver hentet i privat bil, som tager jer ud på en tre timers køretur til den lille kystby, som bliver jeres sidste stop på rejsen.

Det er her i Búzios, I kommer helt ned i gear, inden I igen vender hjem til dagligdagen, men selv om der er lagt op til at dase på stranden og dykke ned i det krystalklare vand, skal det ikke være ensformigt.

Giv jer selv tid til at lande, mærk sandet mellem tæerne på en af de mange strande og lad jer forføre af sambarytmerne, når mørket falder på.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Búzios

Dag 15 og 16. Búzios

Búzios blev først rigtigt kendt for omverdenen i 1980’erne, men en helt særlig dame havde et nært forhold til den lille by længe inden da. Brigitte Bardot gemte sig nemlig her i 1960’erne med sin brasilianske kæreste, og imponerende nok formåede hun at holde det skjult for omverdenen. I dag betragtes Búzios som Brasiliens St. Tropez, men trods byens popularitet er her stadig rig mulighed for at slappe helt af.

Skal dagen på stranden krydres med lidt kultur, kan I springe på en åben bus og nyde et par timers sightseeing, hvor I får hele historien om det lille fiskerleje, der blev trendy. Foruden fortællingen fra den engelsktalende guide, får I et fint overblik over byen, der kan komme jer til gode, når I begiver jer ud på egen hånd.

Vil I for alvor nyde det gode liv i Búzios, bør I ikke snyde jer selv for en sejltur på en skonnert, der tager jer forbi de 12 berømte strande samt tre små øer. Ikke bare nyder I livet til søs. I får også lejlighed til at iføre jer snorkeludstyr og udforske det klare vand under overfladen, hvis I da ikke hellere vil bade eller padle lidt rundt i en kajak.

Nyd livet ved Búzios flotte strande eller tilkøb en udflugt eller to – og sug det sidste af den gode brasilianske stemning til jer, når I begiver jer ud i Búzios by night.

Overnatning: Búzios
Tilkøb oplevelser:

Dag 17. Búzios - Danmark

I forlader det lille strandparadis og kører tilbage til Rio de Janeiro, hvorfra I vinker farvel til det livsglade land og vender snuden mod Danmark.

Dag 18. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

18 dage: Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Kommentarer
 
29. apr 2019 - 30. jun 2019
kr. 30.750
kr. 40.865
kr. 28.670
 
01. jul 2019 - 31. aug 2019
kr. 32.515
kr. 43.115
kr. 30.310
 
01. sep 2019 - 15. dec 2019
kr. 30.930
kr. 41.550
kr. 28.885
 
16. dec 2019 - 04. jan 2020
-
-
-
Spørg på pris
 
05. jan 2020 - 31. jan 2020
kr. 33.330
kr. 44.285
kr. 30.995
 
11. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 32.500
kr. 43.460
kr. 30.275
 
01. apr 2020 - 23. jun 2020
kr. 32.330
kr. 43.120
kr. 30.140
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 34.010
kr. 45.160
kr. 31.705
 
22. aug 2020 - 15. dec 2020
kr. 32.470
kr. 43.545
kr. 30.235
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
-
-
-
Spørg på pris
 

Tilkøb til rejsen

Búzios set fra en skonnert

Búzios er idyl, når det er bedst – og en del af områdets skønhed opleves bedst fra søsiden. På denne sejltur med en skonnert kommer I forbi alle de 12 kendte strande; Armação, Ossos, Azeda, Azedinha, João Fernandes, João Fernandinho, Branca, Feia, Tartaruga, Virgens, Amores og Canto såvel som tre smukke øer.

I går ombord på skonnerten ved Rua das Pedras i Búzios. Turen er med portugisisktalende guide, men naturen og havet taler for sig selv, så I kan sagtens få en god oplevelse, selv om I ikke forstår portugisisk. Undervejs får I rig mulighed for at bade og slikke sol.

Turen varer ca. 2,5 timer og skonnerten lægger fra kaj dagligt kl. 10.30 og kl. 13.30. Mødested er Rua das Pedras. Snorkelmasker, finner, kajakker, mv. er til fri afbenyttelse for skibets gæster.

brasilien - rio_de janeiro_buzios_02
kr. 285 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 2,5 time
 • Transport t/r
 • Inkl. udstyr
 • Gruppeudflugt

Buzios - Panoramatur i åben vogn

Tag med på en betagende tur gennem Búzios i en overdækket, åben vogn, der sikrer, I får den bedste udsigt til det smukke, lille fiskerleje, der i dag har vokset sig stort. Jeres guide giver jer hele historien om, hvordan byen opstod, og hvordan Brigitte Bardot opdagede den lille oase i 1960’erne men alligevel formåede at holde den ’hemmelig’.

Det var nemlig først i 1980’erne, at omverdenen fik øjnene op for den fantastiske by med de pittoreske strande og bugte. Turen giver jer en grundlæggende viden om byen og området – og giver jer ikke mindst et overblik over strande, gader og stræder.

Turen varer ca. 2 timer. Transport er inklusiv.

brasilien - rio_de janeiro_buzios_03
kr. 250 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Vargihed ca. 2 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt

Foz do Iguaçú - Argentina Falls

Den brasilianske og den argentinske side af Iguaçú-vandfaldene er to vidt forskellige sider af samme sag. Mens I fra Brasilien har den smukkeste panoramaudsigt, der serveres på en relativ kort tur, får I på argentinsk grund mulighed for at bevæge jer rundt mellem vandfaldene, og I kommer således helt tæt på flere af de enorme vandmasser, der fosser ned.

 

Vandfaldene stjæler uden tvivl det meste af opmærksomheden, men på turen omkring parken præsenteres I også for en spændende biodiversitet, der bl.a. byder på farverige sommerfugle i flokkevis samt et frodigt planteliv.

Turen sker i selskab med en dygtig guide, der fortæller jer alt, hvad der er at vide om vandfaldet og de dyr, der huserer i området. Turen varer ca. 7 timer. Entré til parken samt transport er inklusiv.

Læs mere Læs mindre
argentina - iguassu falls_03
kr. 805 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 7 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré til nationalpark

Foz do Iguaçú - Besøg Itaipu-dæmningen og sejltur med katamaran

På denne tur besøger I verdens største vandkraftdæmning. Turen starter i informationscentret, hvor I ser en film og bliver klogere på dæmningen og hvordan, den producerer strøm.

Efter det introducerende besøg i centret, går turen videre til selve dæmningen. Dæmningen er 8 km. bred og har i alt 20 turbiner, der kører på en kapacitet på 14MW. Et imponerende ingeniørarbejde, der leverer vand til 10 stater i Brasilien og Paraguay.

Dagen sluttes af med en smuk sejltur på en katamaran på Itaipu-søen. Katamaranen lægger fra kaj ved Três Lagoas, hvorefter den sejler mod Santa Terezinha de Itaipu.

Her får I mulighed for at se Itaipu-dæmningen fra en anderledes vinkel, alt imens I mod betaling kan nyde en skøn middagsbuffet, mens solen sænker sig over søen.

Turen varer ca. 6 timer hvoraf 2,5 timer foregår på land. Transport er inklusiv og middag kan købes ombord på katamaranen for egen regning.

Læs mere Læs mindre
argentina - itaipu daemning_01
kr. 915 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Aftenudflugt

Foz do Iguaçú - Helikoptertur over Iguaçú-vandfaldet

Vil I opleve vandfaldet fra oven og spotte dele af vandfaldet, som I umuligt kan se til fods, kan denne helikoptertur give jer den fulde oplevelse. Her får I en fornemmelse af, hvor stort et vandfald, der faktisk er tale om, og I mærker suget i maven, når I kommer helt tæt på kløfter og de sprøjtende vandmasser.

Turen varer blot 10 minutter men giver jer både et overblik over floden, den grønne regnskov og Devil’s Throat, og det syn, der møder jer, kan måske bedst betegnes som et levende vandshow i kæmpeformat.

Turen gennemføres ved minimum 2 personer og er inklusiv transport fra hotellet.

argentina - argentina_helicopter_iguazu falls_01
kr. 1.630 pr. person
 • Varighed: 10 minutter
 • Transport: tur/retur
 • Engelsktalende guide
 • Kun som tilkøb til halvdagsudflugten til den brasilianske side af vandfaldet

Foz do Iguaçú - Macuco safari og rafting

I området omkring Iguaçú-vandfaldene er det Moder Jord, der hersker, og det er derfor oplagt at mærke naturens kræfter på egen krop. Turen starter til fods, hvor I får fornøjelsen af at se farverige fugle, vilde dyr og et eksotisk planteliv.

Efter en kort tur gennem det grønne, ankommer I til flodbredden, hvor en spændende raftingoplevelse venter. I bliver udstyret med hjelm og sikkerhedsudstyr, inden I sammen med jeres guide og instruktør går i de oppustelige både, som tager jer fire kilometer ned ad Iguaçú-floden.

I går i land ved Macuco Safaripark, og går om bord i åbne jeeps, hvorfra I har formidabel udsigt til parken. Guiderne fortæller jer om de dyr og planter, der lever i parken, og I kører ca. tre kilometer gennem parken, inden I får mulighed for at begive jer ud på en 600 meters vandretur til vandfaldet Macuco Falls.

Her står det jer frit for at hoppe i den lille sø og tage brusebad under det lille vandfald.

Læs mere Læs mindre
brasilien - macuco safari_rafting_01
kr. 1.360 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Kræver almindelig god fysik

Rio de Janeiro - Corcovado og Santa Teresa

Rio de Janeiro har ét varemærke, der står stærkere end noget andet, nemlig Kristusfiguren på toppen af Corcovado, der også er et af verdens syv nye vidundere. Den ikoniske figur er placeret ca. 700 meter over havets overflade og måler 30 centimeter i højden og 28 meter fra hånd til hånd. Med en vægt på 635 tons, kan det synes uvirkeligt, at man i starten af 1900-tallet har formået at transportere så store mængder af cement til tops, men tro kan tilsyneladende flytte bjerge – eller cement.

For at komme op på bjerget, hopper I på et lille tog, der tager jer op ad bjergsiden. Ved fødderne af Kristus har I ikke blot udsigt til den kæmpemæssige skulptur, men I har også et storslået vue over storbyen og de mange strande.

Efter et besøg på toppen af Corcovado går turen videre til bydelen Santa Teresa – en traditionel bydel beliggende højt oppe med udsigt til byen og Guanabara Bay. Santa Teresa sprudler af kultur og historie, og I ser bl.a. flere gallerier, gourmetrestauranter og kæmpemæssige villaer ligesom de brostensbelagte gader også er samlingssted for lokale kunstnere.

Turen varer ca. 8 timer. Transport og entré er inkluderet, men måltider er ikke inkluderet.

Læs mere Læs mindre
brasilien - rio de janeriro_christo redentor_02
kr. 1.190 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Transport t/r
 • Inkl. entré
 • Afhentning på hotel

Rio de Janeiro - Sukkertoppen

Ligeså vel som I bør besøge Corcovado, når I rejser til Brasilien, fortjener Sukkertoppen også et besøg. Herfra har I udsigt til store dele af byen, og I får ikke mindst set Corcovado og Kristusfiguren fra en lidt anden vinkel.

For at komme til tops, skal I med to kabelvogne. Den første tager jer til Urca Hill, som ligger 215 meter over havets overflade, og hvorfra I har flot udsigt til bugten og de omkringliggende øer. Herfra tager I næste kabelvogn til toppen af Sukkertoppen, som ligger i 395 meters højde. Herfra har I 360 graders udsigt til byen – og ikke mindst selveste Jesus Kristus.

Turen varer ca. 4 timer. Transport, kabelvogn og entré er inklusiv.

brasilien - rio de janeiro_sukkertoppen_01
kr. 930 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Privat udflugt

Rio de Janeiro - Vandretur i Tijuca-skoven og til Tijuca Peak

I skal ikke langt væk fra centrum for at finde Rio de Janeiro-regionens næsthøjeste bjergtop, Tijuca Peak, som I skal besøge på denne smukke vandretur.

I starter godt oppe i højderne. På turen kommer I forbi Vista Chinesa, hvor I får mulighed for at tage billeder af det smukke, grønne landskab, hvorefter I fortsætter gennem den frodige skov, der er kendt for sit farverige dyre- og planteliv.

Størstedelen af vandreturen foregår i moderat terræn med masser af skygge, men til sidst må I forvente stejle stigninger og mindre skyggegivende beplantning. På den allersidste del af turen venter jer 117 trappetrin, skåret ind i klippesiden, der leder jer til toppen af Tijuca Peak. Den sidste del af turen giver sved på panden, men til gengæld bliver I forkælet med en fantastisk udsigt over hele Rio de Janeiro, når I når til tops.

Hele turen varer ca. 5 timer. Selve vandreturen varer 1 time og 10 minutter. Transport er inklusiv.

Læs mere Læs mindre
brasilien - rio de janeiro_tijuca peak_01
kr. 965 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Kræver almindelig god fysik
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Rio de Janiero - Få smag for Rio til fods

Den bedste måde at opleve en by på er til fods, hvor I betragter dagligdagslivet i et roligt tempo, indsnuser duften fra byens køkkener og smager på de lokale delikatesser og egnsretter, der byder sig på vejen.

På denne tur bliver I taget med forbi Rios livlige gademarkeder og besøger de små restauranter, som de lokale selv spiser på. I får smag for det bedste, det brasilianske køkken har at byde på – på markeder, på barer og på små restauranter – og navigerer uden om turistfælderne og skuffelserne.

Dagens menu består af streetfood såvel som juice og cocktails, underlige egnsretter fra Amazonas og små snacks til den lette sult.

Alt imens ganen stilles tilfreds gang på gang, får I historierne om byen før og nu, og jeres guide hiver også et par tips ud af ærmet, så I kan gå på flere gastronomiske eventyr på egen hånd. I bevæger jer gennem gader og stræder på en nærværende og sanselig byrundtur, der giver jer et anderledes indblik i den brasilianske madkultur og dagligdag. Kort sagt, det bliver en dag smagsløgene aldrig glemmer.

Private udflugter kan arrangeres alle dage og er inklusive transfer. Gruppeudflugter udføres ved et minimum af 4 deltagere tirsdag og fredag og er ikke inklusive transfer. Turen tager 5-6 timer. Mad og drikke er inkluderet. Bemærk at tidspunkter kan variere alt efter restauranternes åbningstider.

Læs mere Læs mindre
brasilien - eat rio food tours 01
kr. 1070 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. transport
 • Engelsktalende guide
 • Varighed 5-6 timer
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Rio de Janeiro: Brasiliansk vinsmagning

Det er oftest nabolandene Argentina, Uruguay og Chile, vi hører om, når snakken falder på vin. Men de sidste 20 år er Brasilien kommet godt med på vinvognen, og der findes i dag et hav af spændende vine.

På denne 3-timers vinsmagning skal I smage seks særligt udvalgte vine fra forskellige dele af Brasilien. Lige fra mousserende hvide vine til intense røde. Hertil skal I smage på Brasiliens spændende oste samt lidt blandede snacks.

 

Vinsmagningen finder sted i det charmerende Santa Teresa-nabolag og ledes af en dygtig sommelier eller vinkender. Foruden smagsprøverne får I et indblik i den brasilianske vinproduktion og de forskellige druer, der bruges i de brasilianske vine. En udflugt for livsnydere, der i øvrigt kan nyde godt af den smukke udsigt til Sukkertoppen, alt imens smagsprøverne serveres en for en.

Vinsmagningen starter kl. 14 eller 18 og tager ca. 3 timer, hvor I undervejs guides af en engelsktalende vinkender eller sommelier. Vin, ost og snacks er inklusive.

Udflugterne udføres ved et minimum af 4 deltagere tirsdag og fredag og er ikke inklusive transfer. Vinsmagningen starter kl. 14 eller 18 og tager ca. 3 timer, hvor I undervejs guides af en engelsktalende vinkender eller sommelier. Vin, ost og snacks er inklusive.

Læs mere Læs mindre
brasilien - eat rio wine tasting 08
kr. 885 pr. person
 • Engelsktalende vinkender
 • Varighed ca. 3 timer
 • Vin, ost og snacks
 • Min. 18 år
 • Gruppeudflugt

Rio de Janiero - Øltur fra bar til bar

Siden 2012 er Rio de Janeiros ølscene eksploderet med et væld af forskellige typer specialøl. Mikrobryggerier dukker op her og der med et hav af øl i spændende genrer, ofte tilsat et eksotisk smagsstrejf af Brasilien, og Rio er således blevet et samlingspunkt for ølentusiaster – både dem, der skaber øl og dem, der drikker øl.

I en lille gruppe ifølge en dygtig guide går I fra bar til bar og undersøger Rios bedste øl. Undervejs får I historien om Brasiliens ølkultur serveret med de velsmagende drikke, og I får desuden udleveret et ”ølkort”, så I efterfølgende kan finde vej til byens bedste ølbarer, hvis smagsløgene kalder på mere.

Som supplement til den gærede drik serveres lidt mad på en af Rios fantastiske barer, der emmer af lokal stemning.

Private udflugter kan arrangeres alle dage og er inklusive transfer. Gruppeudflugter udføres ved et minimum af 4 deltagere tirsdag og fredag og er ikke inklusive transfer. Turen tager ca. 3 timer. Mad og drikke er inkluderet. Bemærk at tidspunkter kan variere alt efter barernes åbningstider.

Læs mere Læs mindre
brasilien - eat rio bar tur_03
kr. 790 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Varighed ca. 3 timer
 • Mad og drikke
 • Min. 18 år
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Salvador - Bahía by night: Miguel Santana teatret

Bahía er kendt for folkemusik og folkedans i særklasse. Bl.a. gruppen Balé Folclórico da Bahía, som I kan opleve på det lille, intime teater, Miguel Santana, i Salvadors historiske distrikt, Pelourinho.

Under forestillingen præsenteres I for en række af de afrikanske traditioner, der præger regionens kultur, bl.a. candomblé, capoeira, samba og maculelê. En forrygende aften, der bringer jer tættere på dansen og kulturen.

Showet varer ca. 3 timer. Transport til teatret er inklusiv. Middag er ikke inkluderet men kan tilkøbes.

brasilien - salvador_bale folclorico da bahia_01
kr. 755 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Aftenudflugt

Salvador - den afrobrasilianske arv

Salvador er bl.a. kendt for sin unikke afrikanske arv og identitet, og skal I forstå den, må I også lære at forstå ’candomblé’. Candomblé er en afrikansk religion, nært beslægtet med voodoo, som slaverne tog med sig til Amerika, og som en stor del af den afrobrasilianske befolkning stadig holder fast i.

På denne tur besøger I et traditionelt bedehus fra starten af 1900-tallet. Da huset blev bygget, lå det langt fra centrum, hvor afrobrasilianerne kunne dyrke deres tro i fred, men i dag er huset omringet af høje bygninger i takt med at byen har udviklet sig.

I ser det lille museum, der ligger i huset og får et indblik i den traditionelle vævetration. Ikke mindst lærer I at forstå candomblés betydning for datidens afrobrasilianere såvel som betydningen for de brasilianere, der stadig holder fast i troen og traditionen.

Turen varer ca. 4 timer og transport og entré er inkluderet i prisen. Bemærk, at denne tur ikke foretages om søndagen.

Læs mere Læs mindre
brasilien - brasilien_befolkning_02
kr. 685 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. entré

Salvador - Historisk gåtur i Salvador

På denne tur skal I se alle hovedattraktionerne i Salvadors historiske hjerte, Pelourinho, som er den største samling af bygninger fra kolonitiden og en UNESCO-udnævnt by.

I går ned ad de brostensbelagte gader, ser smukke, velbarede huse i pastelfarver og besøger Brasiliens mest udsmykkede barokkirke, São Fransisco-kirken, der byder på spændende udskæringer, kunst og guld i overflod. Herefter går I videre til katedralen, som også er byder på en pompøs indretning. I fortsætter til Municipal-torvet, hvorfra I har fantastisk flot udsigt over All Saints Bay, inden I vender snuden hjemad.  

brasilien - salvador_historisk bydel_02
kr. 430 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. entré

Salvador - Praia do Forte

Tæt på Salvador ligger nogle af Bahía-regionens smukkeste strande, bl.a. ved Praia do Forte, som er en lille fiskerlandsby. Vejen til Praia do Forte er en malerisk oplevelse prydet med kokospalmer, hvidt sand og blåt vand, men også endestationen emmer af charme og skønhed.

I går en tur gennem landsbyen, hvor I bl.a. besøger TAMAR Project, som er et center, der har til hensigt at beskytte havskildpadderne, naturen og havdyrelivet i området. Her kommer I helt tæt på de majestætiske padder og lærer om deres lange liv.

 

Efter et besøg på skildpaddecentret venter en tur på Guarajuba-stranden, hvor I kan slappe af og tage en dukkert i det funklende klare vand. Når sulten melder sig, er der rig mulighed for at smage på alt godt fra havet.

Turen varer ca. 8 timer. Transport er inklusiv, men måltider samt entré til TAMAR Project er ikke inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
brasilien - praia do forte_skildpadde_01
kr. 1.465 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 8 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Heldagsudflugt

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Opgradering af hoteller

I kan opgradere hoteller et eller flere steder på ruten til kategorien Ekstra godt eller Deluxe/Boutiquehotel.

Ring til os 4526 0000 og hør om mulighederne.

Børnepriser

Rejser du med børn, så kontakt os for børnepriser

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Bagage på Brasilien indenrigsflyvninger

I skal være opmærksomme på at bagage på indenrigsflyvninger med GOL Airlines i Brasilien ikke er inkluderet i prisen. Kontakt venligst vores rejsekonsulenter for pris.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København / Billund / Aalborg - Foz do Iguacu // Rio de Janeiro med Aie France eller KLM på økonomiklasse med mellemlanding i Paris eller Amsterdam
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Fly Foz do Iguacu / Salvador og Salvador / Manaus og Manaus / Rio de Janeiro

  Følgende transporter i Brasilien
 • Foz do Iguacu lufthavn - Foz do Iguacu hotel (privat med lokal engelsktalende guide)
 • Foz do Iguacu hotel - Foz do Iguacu lufthavn (privat uden guide)
 • Salvador lufthavn - Salvador hotel (privat uden guide)
 • Salvador hotel - Salvador lufthavn (privat uden guide)
 • Rio de Janeiro lufthavn - Rio de Janeiro hotel (privat uden guide)
 • Rio de Janeiro hotel - Buzios hotel (privat uden guide)
 • Buzios hotel - Rio de Janeiro lufthavn (privat uden guide)

  12 nætter på følgende hoteller i standardværelse inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Viale Cataratas i Foz do Iguacu
 • 3 nætter på Cruz do Pascoal i Salvador
 • 3 nætter på 55 Rio Copacabana Hotel  i Rio de Janeiro
 • 3 nætter på La Chimere i Buzios

  Følgende udflugter/pakker
 • Privat halvdags tur til den brasilienske side af Foz do Iguazu med engelsktalende guide
 • 4 dage/3 nætter tur til Juma Amazon Lodge inkl. transporter, HELPENSION og udflugter som beskrevet
 • Assistance fra lokal repræsentant i Brasilien

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000.
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Drikkepenge og drikkevarer
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
brasilien - rio de janeiro_kristusfigur_01

Vejret i Brasilien

Marts og april er de bedste måneder at besøge Brasilien. Det er sensommer, stadig varmt i vejret uden at nå op over de 40 grader, som sommeren kan byde på.

Da vores rejse kommer til både syd-, øst- og central-Brasilien og til kystzone og højland vil det være nødvendigt med en trøje til den kølige aften i Minas Gerais’ bjerge, en vindjakke til eventuel regn og pjask ved Iguaçú-vandfaldene og det helt lette med shorts og tynde t-shirts i Rio, hvor vi oplever de højeste temperaturer. Temperatur-udsvinget på hele turen holder sig sandsynligvis inden for 20-35 grader. Tøj er i øvrigt billigt, pænt og godt i Brasilien.

Foz de Iguaçú Fold ind Fold ud
 • Foz de Iguaçú
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
33° C 32° C 32° C 29° C 25° C 24° C 24° C 27° C 28° C 30° C 31° C 33° C
20° C 21° C 20° C 17° C 14° C 12° C 12° C 13° C 14° C 18° C 19° C 20° C
188 mm 191 mm 184 mm 146 mm 136 mm 137 mm 90 mm 111 mm 142 mm 232 mm 150 mm 172 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Salvador
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 30° C 29° C 28° C 27° C 26° C 26° C 27° C 28° C 29° C 29° C
24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 22° C 23° C 23° C 23° C
111 mm 121 mm 145 mm 32 mm 325 mm 251 mm 204 mm 136 mm 112 mm 122 mm 119 mm 132 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Rio de Janeiro Fold ind Fold ud
 • Rio de Janeiro
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 30° C 29° C 28° C 26° C 25° C 25° C 26° C 25° C 26° C 27° C 29° C
23° C 24° C 23° C 22° C 20° C 19° C 18° C 19° C 19° C 20° C 21° C 22° C
114 mm 105 mm 103 mm 137 mm 85 mm 80 mm 56 mm 51 mm 87 mm 88 mm 96 mm 169 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sydamerika_FIT
  Sydamerika - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • brasilien - iguassu falls_05
 • argentina - iguassu falls_04
 • brasilien - salvador_historisk bydel_05
 • brasilien - salvador_befolkning boern_01
 • brasilien - brasilien_tukan_02
 • brasilien - amazonas_04
 • brasilien - rio de janeiro_aerial_02
 • Oplev de skønne strande i Rio de Janeiro når du rejser til Brasilien
 • brasilien - rio de janeiro_copacabana_01
 • brasilien - rio de janeriro_christo redentor_02
 • brasilien - rio_de janeiro_buzios_strand_05
 • brasilien - rio_de janeiro_buzios_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  CUBA

  Det klassiske Cuba fra øst til vest

  16 dage fra kr. 17.015

  • En rejse til Cuba-entusiaster
  • Oplev det uspolerede Cuba i Baracoa og Santiago
  • Kolonistilscharme i Trinidad
  • Cubas smukkeste natur i Viñales
 • Se rejsen

  DE VESTINDISKE ØER

  Tre skønne perler

  15 dage fra kr. 17.995

  • 4 nt. i historiske Christiansted
  • 4 nt. på St. Thomas ved Lindbergh Bay-stranden
  • 4 nt. Cruz Bay på idylliske St. John
  • Tilkøb udflugter med vores fantastiske fastboende  rejseledere
 • Se rejsen

  HAWAII

  Øhop i Hawaii

  18 dage fra kr. 27.940

  • Direkte til Hawaii (dog flyskift)
  • Oplev Hawaiis natur med vulkaner og strande
  • Inkl. billeje
  • Inkl. flytransport mellem fire øer