brasilien - iguazu_vandfald_12

Rejser til Foz do Iguacu

Rejser • vejret • hoteller

Foz do Iguaçú

Porten til vandfaldet

Foz do Iguacu er en halvstor by på den brasilianske side af vandfaldet. I byen finder I en række forretninger, restauranter og barer, men selv om byen tager sig pænt ud, er det alligevel naturen omkring byen, ikke mindst Iguacu-vandfaldet, der udgør attraktionen.

Iguacu-vandfaldet, der tiltrækker mere end 2 millioner turister årligt, består af 275 vandfald fordelt over 2,7 kilometer. Det anslås, at der fosser ca. 5.000 kubikmeter vand gennem vandfaldene i sekundet, og det er således blandt verdens mest vandrige vandfald. Den argentinske side af vandfaldet er den mest omfattende, og det er her, I får mulighed for at mærke vandmasserne helt tæt på. Til gengæld får I på den brasilianske side et bedre overblik over faldene og det enorme areal, de breder sig over. Det anbefales derfor, at I ser begge sider af vandfaldet, ligesom det også er værd at udforske den grønne natur og det frodige planteliv omkring vandfaldene.

Foruden oplevelserne på hver side af grænsen, er det også muligt at sejle på floden, se vandfaldet nedefra og vandre gennem den grønne jungle, hvor I kan være heldige at se armadilloer, tukaner, aber, vaskebjørne og mange andre dyr.

brasilien - brasilien_land Foz do Iguaçú

Hoteller i Foz do Iguaçú


Viale Cataratas Hotel ★★★

Hotellet ligger i byen Foz do Iguacu, få kilometer fra vandfaldenes kant. Et moderne og godt hotel med mange faciliteter og gode men basale værelser. Hotellet har pool, fitnessrum, restaurant og bar.

151 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar

Hotel Viale Tower ★★★

Et topmoderne hotel beliggende midt i byen Foz do Iguacu, der ligger ca. 15 km fra indgangen til nationalparken. Hotellet har gode faciliteter, herunder en smukt anlagt pool på toppen af den høje bygning med udsigt over tre lande: Brasilien, Paraguay og Argentina. Gode værelser med alle nødvendige faciliteter, men dog med små vinduer.

150 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

San Martin Resort & Spa ★★★★

Med en beliggenhed blot 400 meter fra nationalparken, er der lagt op til storslåede naturoplevelser såvel som total afslapning i naturens nærhed.

Hotellet byder bl.a. på udendørs pool og tennisbane samt fitnessrum og indendørs spaområde. Værelserne er enkelt og moderne indrettet med alle nødvendige bekvemmeligheder.

134 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Tennisbane

Belmond Das Cataratas ★★★★★

Beliggende inde i nationalparken med udsigt til det storslåede vandfald bliver beliggenheden ikke bedre. Her vågner I op til udsigten af natur i alle retninger, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse i det grønne.

Hotellet er elegant indrettet efter klassiske portugisiske principper og råder bl.a. over et stort poolområde, fitnessrum og restaurant, hvorfra der er udsigt til vandfaldet. Værelserne er ligeledes indrettet i klassisk stil med alle nødvendige bekvemmeligheder.

193 værelser
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

Rejser til Foz do Iguaçú

Foz de Iguaçú

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
32° C
32° C
29° C
25° C
24° C
24° C
27° C
28° C
30° C
31° C
33° C
Nedbør i mm.
188 mm
191 mm
184 mm
146 mm
136 mm
137 mm
90 mm
111 mm
142 mm
232 mm
150 mm
172 mm

Billeder fra Foz do Iguaçú

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)