nationaldragt_damer_01
Grønland - Et arktisk eventyr til lands og til vands

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Kangerlussuaq 2 nætter i Kangerlussuaq
2
Overnatning

Ilulissat 4 nætter i Ilulissat
4
Overnatning
Hotel Arctic ★★★★
Hotel Icefiord ★★★★
Hotel Ilulissat ★★★+

Kystruten 2 nætter i Kystruten
2
Overnatning

Nuuk 2 nætter i Nuuk
2
Overnatning
Hotel Hans Egede ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Kangerlussuaq

Inkluderet i prisen

Hotel Kangerlussuaq ★★★

Hotel Kangerlussuaq, som ligger i Grønlands største internationale lufthavn, har 70 værelser og mere end 150 sengepladser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter beliggende i selve transitbygningen. Der er ikke te/kaffe faciliteter på værelset, men el-kedel kan lånes i cafeteriet. Der er ikke hårtørrer på værelserne.

Hotellet råder desuden over et Hotel anneks med 40 værelser og 100 senge. Da Kangerlussuaq er centreret omkring lufthavnen, er det også her på hotellet, du finder flere spisesteder såvel som en bar. 

Wifi mod betaling - ca. 200 kr. for 24 timer til 2 enheder

 

110 værelser
0 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi

Ilulissat

Inkluderet i prisen

Hotel Arctic ★★★★

Grønlands fineste hotel beliggende på kanten af UNESCO Ilulissat Isfjord. Her nyder I livet med god mad, rolige stunder og synet af isen, der flyder forbi uden for vinduet. 

Hotellet byder på byens bedste restaurant, Restaurant Ulo, en bar samt et fitnesscenter. Hertil en terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten og slappe af efter en begivenhedsrig dag blandt isfjelde og flydende blokke af is. 

Værelserne er rummelige og moderne indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder tv og ikke mindst en flot udsigt. Som noget helt særligt er det muligt at overnatte i en iglo ud til fjorden, der i form af sin aluminiumsstruktur er noget mere bekvem end en traditionel iglo. Bemærk: Igloerne er kun åbne om sommeren.

Der er wifi på hotellet - helt og aldeles gratis!

76 værelser
1600 By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter

Ilulissat

Inkluderet i prisen

Hotel Icefiord ★★★★

Hotel Icefiord byder på en af Ilulissats absolut bedste beliggenheder lige på kanten af fjorden. Her har I mulighed for at opleve Diskobugtens smukke natur med hvaler og flydende isblokke på tæt hold fra første parket på et moderne hotel.

Efter dagens oplevelser, kan I nyde en drink på hotellets store terrasse, inden I måske vælger at spise middag på hotellet. Hotellets restaurant specialiserer sig i friskfangede fisk, og I kan altid regne med, der er noget helt særligt på tallerkenen.

Værelserne er moderne indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder tv. Wifi er desuden tilgængeligt og gratis på hele hotellet.

33 værelser
1200 By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Ilulissat

Inkluderet i prisen

Hotel Ilulissat ★★★+

Hotel Ilulissat ligger i hjertet af Ilulissat i gåafstand til museer, kirker og hyggelige caféer. Her bor I på pæne, moderne værelser med en forrygende udsigt over byen og den UNESCO-beskyttede isfjord, hvor isbjergene glider hvileløst rundt. Vi benytter os mest af superior-værelserne, hvor I overnatter i store dobbeltsenge og har adgang til alle almindelige fornødenheder som eget bad og toilet, gratis wi-fi og TV, og her har I også mulighed for at lave kaffe eller te. Der er også familieværelser, hvor der hænger to ekstra senge på vægen, der kan slås ud som køjesenge. 

Hotellet har fitnesscenter, egen bar og hyggelige loungeområder, og i restauranten øverst oppe i den høje bygning kan I nyde udsigten, mens I går ombord i menuen. Her kan man købe treretters middag, hvor der serveres fiskespecialiteter til forret, kalve- eller oksemørbrad til hovedret, og til dessert kan man prøve en traditionel rødgrød med fløde eller en autentisk grønlandsk isdessert.  

78 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

Kystruten, Vestgrønland

Inkluderet i prisen

M/S Sarfaq Ittuk

Ombord på M/S Sarfaq Ittuk får du et helt unik indblik i naturen ved den Grønlandske vestkyst. Det sejler i fast rutefart fra Ilulissat i nord til Qaqortoq i syd, og undervejs kommer I helt tæt på bl.a. Ilulissat Isfjord, møder forhåbentlig de legesyge pukkelhvaler og hører om dybe fjorde og ædle kulturtraditioner, der stadigvæk knytter sig til området. 

Der er inkluderet helpension i opholdet på kystbåden, som måler 73 meter og har plads til 246 passagerer. Til to personer anvender vi kahytter med 4 sengepladser, som naturligvis har eget bad og toilet. Kahytterne ligger på dæk 3 og 4. Alle måltider serveres i skibet cafeteria, hvor blandt andet fisk og traditionelle danske retter udgør en del af menuen. Skibets agtersalon har panoramavinduer, hvorfra man kan nyde udsigten. Hvis I sejler i højsæsonen fra juni til august, får I fornøjelsen af skibets egne skibsguider, der fortæller om den grønlandske kultur og fauna, som skibet bevæger sig langs kysten og forbi byerne.

  • Passagerkapacitet: 246
  • Længde: 73 m
  • Bruttotonnage: 2.118 t
  • Marchfart: 13 knob
  • I trafik fra: 1992
  • Renoveret: 2000

Nuuk

Inkluderet i prisen

Hotel Hans Egede ★★★★

På Hotel Hans Egede har I Nuuks restauranter, butikker og seværdigheder inden for kort afstand. Et 4-stjernet hotel, centralt beliggende på hovedgaden med god udsigt over byen og havet. 

Hotellet er i sig selv en grønlandsk miniverden, der tæller et godt træningscenter, konferencecenter og en pianobar og to gode restauranter. I den gastronomiske restaurant Sarfalik venter et kulinarisk eventyr af grønlandske specialiteter, mens Hereford Beefstouw byder på store bøffer og en god udsigt over Nuuks bymidte. 

Værelserne i hovedbygningen er pæne og moderne og byder på alle almindelige bekvemmeligheder, mens de 20 hotellejligheder, der hører til hotellet og er fordelt rundt i byen også har eget køkken og vaskefaciliteter. 

176 værelser
0 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi
Fitnesscenter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)