Ilulissat_hiking trail_01
Grønland - Rundrejse med dansk rejseleder

Et arktisk eventyr til lands og til vands

4,7 (25 Anmeldelser)
11 dage fra 38.735 kr.

Et arktisk eventyr til lands og til vands

Indlandsis, kælvende gletsjere, bygdeliv og flydende isfjelde

Tag med på et arktisk eventyr spækket med overvældende natur og autentiske øjeblikke. På denne rejse får vi indlandsis under sålerne og vi mærker naturens kræfter helt tæt på, når en gletsjer kælver for øjnene af os. Vi sejler gennem et hav af flydende isfjelde og kringlede fjordlandskaber, men vi går også i land og fornemmer det autentiske bygdeliv.

Vi flyver til bygden Kangerlussuaq, hvor vi skal opleve bygdeliv, verdenshistorie og ud på en tur, der tager os til gletsjerlandskaber og selveste Indlandsisen. Herfra går rejsen videre til Ilulissat, der mest af alt er kendt for den smukke UNESCO Ilulissat Icefjord. Her kan vi se frem til intense naturoplevelser ved den kælvende Eqigletsjer, der kaster gigantiske isblokke af sig flere gange dagligt, men vi skal også udforske det traditionelle liv både før og nu.

Efter nogle dage i Ilulissat skal vi til søs, når vi går ombord på kystfærgen M/S Sarfaq Ittuk, der tager os på en flot sejltur ned langs Grønlands kringlede kyst med skærgårde, rå klippesider, flydende isfjelde og et viltert dyreliv foroven og forneden. Undervejs skal vi opleve byen Sisimiut, Grønlands næststørste by, inden vi er fremme i Nuuk.

De sidste par dage nyder vi ”storbylivet” i Nuuk. Grønlands største by med 17.000 indbyggere. Her skal vi sejle på fjorden, opleve byens rolige puls og det moderne kulturliv – omringet af smuk natur og farverige huse.

Dette er rejsen til jer, der vil opleve det bedste af Grønland uden kompromiser. Vi rejser i små grupper af kun 10-24 deltagere i selskab med en dygtig rejseleder med et helt særligt kendskab til Grønlands historie, inuitkulturen og den vilde natur. For at sikre jer den ultimative oplevelse har vi inkluderet alle i programmet nævnte udflugter samt en række måltider.

Vi bor godt, spiser godt og får en række oplevelser, vi aldrig glemmer. Glæd jer til en fortryllende rejse gennem det vestlige Grønland, der giver jer chancen for at komme tæt på inuitkulturen og viser jer det smukkeste af den arktiske natur.

Rute og højdepunkter

groenland_et arktisk eventyr til lands og til vands_RR Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Kangerlussuaq Kangerlussuaq
2
Højdepunkter
Vi oplever bygdelivet, dykker ned i historien, kører gennem betagende, vekslende natur til punkt 660 og gåtur på Indlandsisen.

4 nætter i Ilulissat Ilulissat
4
Højdepunkter
Turen går gennem et sølandskab af flydende isfjelde, når vi sejler til en kælvende gletsjer og besøger en afsidesliggende bygd.

2 nætter i Kystruten Kystruten
2
Højdepunkter
En sejltur gennem et hav af isblokke, forbi skærgårde og et besøg i Sisimiut, hvor vi skal opleve Grønlands næststørste by.

2 nætter i Nuuk Nuuk
2
Højdepunkter
Der er historie, kultur og byliv på programmet i den lille hovedstad samt en dag på fjorden med frisk luft og landskaber.

Gratis foredrag om Grønland

Gratis foredrag om Grønland

Kom til et spændende foredrag om rejser til Grønland. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i Kgs. Lyngby og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Andre spændende rundrejser

Jordan

Et historisk vingesus

Rundrejse med dansk rejseleder
Portugal

Pragtfulde Portugal

Rundrejse med dansk rejseleder
Cambodia og Vietnam

Flodkrydstogt på Mekongfloden

Flodkrydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)