Fjord_is_01
Grønland - Eventyr på isen

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Kangerlussuaq 2 nætter i Kangerlussuaq
2
Overnatning

Ilulissat 4 nætter i Ilulissat
4
Overnatning
Hotel Arctic ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Kangerlussuaq

Inkluderet i prisen

Hotel Kangerlussuaq ★★★

Hotel Kangerlussuaq, som ligger i Grønlands største internationale lufthavn, har 70 værelser og mere end 150 sengepladser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter beliggende i selve transitbygningen. Der er ikke te/kaffe faciliteter på værelset, men el-kedel kan lånes i cafeteriet. Der er ikke hårtørrer på værelserne.

Hotellet råder desuden over et Hotel anneks med 40 værelser og 100 senge. Da Kangerlussuaq er centreret omkring lufthavnen, er det også her på hotellet, du finder flere spisesteder såvel som en bar. 

Wifi mod betaling - ca. 200 kr. for 24 timer til 2 enheder

 

110 værelser
0 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi

Ilulissat

Inkluderet i prisen

Hotel Arctic ★★★★

Grønlands fineste hotel beliggende på kanten af UNESCO Ilulissat Isfjord. Her nyder I livet med god mad, rolige stunder og synet af isen, der flyder forbi uden for vinduet. 

Hotellet byder på byens bedste restaurant, Restaurant Ulo, en bar samt et fitnesscenter. Hertil en terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten og slappe af efter en begivenhedsrig dag blandt isfjelde og flydende blokke af is. 

Værelserne er rummelige og moderne indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder tv og ikke mindst en flot udsigt. Som noget helt særligt er det muligt at overnatte i en iglo ud til fjorden, der i form af sin aluminiumsstruktur er noget mere bekvem end en traditionel iglo. Bemærk: Igloerne er kun åbne om sommeren.

Der er wifi på hotellet - helt og aldeles gratis!

76 værelser
1600 By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)