Fjord_is_01
Grønland - Eventyr på isen

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Kangerlussuaq 2 nætter i Kangerlussuaq
2
Overnatning

Ilulissat 4 nætter i Ilulissat
4
Overnatning
Hotel Icefiord ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Kangerlussuaq

Inkluderet i prisen

Hotel Kangerlussuaq ★★★

Hotel Kangerlussuaq, som ligger i Grønlands største internationale lufthavn, har 70 værelser og mere end 150 sengepladser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter beliggende i selve transitbygningen. Der er ikke te/kaffe faciliteter på værelset, men el-kedel kan lånes i cafeteriet. Der er ikke hårtørrer på værelserne.

Hotellet råder desuden over et Hotel anneks med 40 værelser og 100 senge. Da Kangerlussuaq er centreret omkring lufthavnen, er det også her på hotellet, du finder flere spisesteder såvel som en bar. 

Wifi mod betaling - ca. 200 kr. for 24 timer til 2 enheder

 

110 værelser
0 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi

Ilulissat

Inkluderet i prisen

Hotel Icefiord ★★★★

Hotel Icefiord byder på en af Ilulissats absolut bedste beliggenheder lige på kanten af fjorden. Her har I mulighed for at opleve Diskobugtens smukke natur med hvaler og flydende isblokke på tæt hold fra første parket på et moderne hotel.

Efter dagens oplevelser, kan I nyde en drink på hotellets store terrasse, inden I måske vælger at spise middag på hotellet. Hotellets restaurant specialiserer sig i friskfangede fisk, og I kan altid regne med, der er noget helt særligt på tallerkenen.

Værelserne er moderne indrettet med alle almindelige bekvemmeligheder, herunder tv. Wifi er desuden tilgængeligt og gratis på hele hotellet.

33 værelser
1200 By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)