Groenland_wildlife_04
Grønland - Vintereventyr i Kangerlussuaq

Hoteller på rejsen

5 dage fra 11.695 kr.

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Kangerlussuaq 4 nætter i Kangerlussuaq
4
Overnatning
Polar Lodge ★★
Opgradering


Kangerlussuaq

Inkluderet i prisen

Polar Lodge ★★

Polar Lodge er Kangerlussuaqs nyeste overnatningsmulighed fra 2006 med en central beliggenhed mindre end 100 meter fra lufthavnskomplekset, tæt på indkøbsmuligheder og spisesteder. Bag Polar Lodge rejser det stejle Mt. Hassel sig (også kendt som Køkkenfjeldet), og I har i det hele taget naturen lige uden for døren. 

Værelserne er enkle, rummelige og pæne med behagelige senge, og toilet og bad deles med andre gæster. Polar Lodge har desuden et hyggeligt spise- og opholdsrum, hvor morgenmaden serveres, ligesom der også er et moderne fælleskøkken, hvor I kan tilberede jeres mad. 

Der wifi på hotellet mod betaling. 

 

16 værelser
0 By
Wifi

Kangerlussuaq

Opgradering

Hotel Kangerlussuaq ★★★

Hotel Kangerlussuaq, som ligger i Grønlands største internationale lufthavn, har 70 værelser og mere end 150 sengepladser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter beliggende i selve transitbygningen. Der er ikke te/kaffe faciliteter på værelset, men el-kedel kan lånes i cafeteriet. Der er ikke hårtørrer på værelserne.

Hotellet råder desuden over et Hotel anneks med 40 værelser og 100 senge. Da Kangerlussuaq er centreret omkring lufthavnen, er det også her på hotellet, du finder flere spisesteder såvel som en bar. 

Wifi mod betaling - ca. 200 kr. for 24 timer til 2 enheder

 

110 værelser
0 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)