Essensen af Vietnam - Oplev Vietnams højdepunkter med os!
Essensen af Vietnam
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (134 anmeldelser)

Essensen af Vietnam

Individuel rejse
17 dage fra kr. 12.310

Denne rejse dækker essensen af Vietnam – Vietnams must-sees – og I begynder i vidunderlige Hanoi, hvor Sydøstasien har fået et fransk tvist. Det syder af liv i den gamle bydel, hvor der handles i de små butikker, og hvor gryderne bobler i gadekøkkenerne. I har et par dage i byen til at opleve det hele, måske med cykeltaxa eller fra bagsædet af en scooter.

I kører ud til Halongbugten, hvor I skal tilbringe et døgn ombord på en fin junke, der sejler rundt i bjergtagende UNESCO-verdensarv, og herefter tager I nattoget til kongebyen Hué, hvor de historiske oplevelser er i højsædet. På den anden side af Hai Van-passet ligger den gamle og meget idylliske handelsby, Hoi An – her nyder I den gode mad og stemningen, som bliver endnu mere eventyrlig om aftenen, når lanternerne tændes.

I slutter i det moderne Vietnam i Ho Chi Minh City, det gamle Saigon og landets økonomiske centrum, hvor udviklingen går stærkt. Det er essensen af Vietnam – men der er gode chancer for, at I kommer tilbage efter flere oplevelser.

Turen i overblik

Vietnam - hanoi_gade saelger_01

Dagsprogram Vietnam

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn om eftermiddagen og rejser henover natten.

Dag 2. Ankomst til Hanoi

I Hanoi lufthavn venter en lokal guide på at køre jer til jeres hotel i den gamle bydel. Vælg mellem hoteller i kategorierne Godt, Ekstra godt og Deluxe/Boutique – vi har gjort os umage med at finde perlerne i alle tre kategorier.

I har sikkert lyst til at gå ud i gaderne og indsnuse stemningen i denne skønne by, hvor Sydøstasien har fået et fransk tvist.

Overnatning: Hanoi
Tilkøb oplevelser:
I har god tid i vidunderlige Hanoi, hvor I f.eks. kan nyde velsmagende vietnamesisk mad fra de mange gadekøkkener og besøge Ho Chi Minhs mausoleum. Her æres landsfaderen i bedste sovjetiske stil - en spøjs oplevelse!

Dag 3-4. Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Hanoi syder af liv, og I kan vælge at søge oplevelser på egen hånd, eller I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide til nogle af byens højdepunkter.

Vi anbefaler, at I besøger Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. I kan se bygningen udefra eller stille jer op i køen sammen med de lokale for at se det balsamerede legeme – en ganske bevægende oplevelse, fordi der er stor respekt om den mand, som kæmpede for landets selvstændighed og sidste ende sendte de franske koloniherrer hjem.

Tæt på mausoleet kan I besøge til det lille hus på pæle, hvor Onkel Ho, som han kaldes, boede frem til sin død. Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men han valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus ved siden af. Besøg også den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park, der er opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Vi anbefaler også, at I besøger det smukke Litteraturens Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Det er et must i Hanoi at have god tid i den sprudlende gamle bydel – en labyrint af små gyder og handelsgader, hvor mange af dem stadig er inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie, hvor der drives butik eller restaurant i gadeplan, mens familiens generationer lever længere oppe i huset. Sæt jer evt. til rette i en cykel-rickshaw og lad jer transportere rundt i adstadigt tempo og uden at gå glip af lyde, lugte og synsindtryk.

Snyd ikke jer selv for nogle fantastiske smagsoplevelser, mens I er i Hanoi. I byens gadekøkkener og restauranter man har taget det bedste fra det franske køkken og mikset det med det delikate vietnamesiske køkken – og det er der kommet noget godt ud af!

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hanoi
Tilkøb oplevelser:
En overnatning på skib i Halongbugten er en kæmpe oplevelse. Bugten er en af verdens naturvidundere.

Dag 5. Hanoi - Halongbugten, overnatning på skib

I bliver hentet på jeres hotel og kører ud af Hanoi gennem landlig idyl til Halongbugten, UNESCO-verdensarv og et af verdens syv naturvidundere.

Her går I ombord på en fin junke – igen kan I vælge, om standarden skal være Godt, Ekstra godt eller Deluxe. Naturen er den samme, uanset skibets niveau, og I sejler afsted og nyder en frokost med fabelagtig udsigt til de tusindvis af kalkstensøer, der skyder op af havet. I ser flydende landsbyer bestående af husbåde med hyttefade under gulvbrædderne og flydende butikker, der sælger snacks til Halongbugtens gæster.

Sidst på eftermiddagen kaster junken anker i en smuk bugt, og når mørket sænker sig, spiser I en dejlig middag ombord på skibet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Skib i Halongbugten
Tag med toget til Hué og oplev Den Forbudte Lilla By, hvor kongerne levede i overdådige omgivelser.

Dag 6. Halongbugten - Hanoi - nattog til Hué

Eventyret i Halongbugten fortsætter i løbet af morgenen og formiddagen, måske kommer I en tur på land på en af øerne, hvor I kan komme lidt op i landskabet og få endnu et betagende vy ned over havet og jeres skib.

Omkring ved middagstid er I tilbage på fastlandet, og her venter en chauffør på at køre jer tilbage til Hanoi og til byens hovedbanegård, hvor I stiger på nattoget til Hué. Vi har reserveret plads i en 4-personers kupé med køjer, men det er som oftest muligt at opgradere til en 2-personers kupé.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ombord på toget
Thien Mue-pagoden i Hué, som kan besøges på en sejltur på Duftenes Flod, huser en smilende Buddha.

Dag 7-8. Hué, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Om morgenen på dag 7 triller toget ind på stationen, og I kan strække kroppen godt igennem efter en nat på skinnerne. En chauffør kører jer til hotellet, hvor I nu har to nætter.

Der er meget at opleve i Hué, som var Vietnams hovedstad gennem 140 år og dets religiøse centrum gennem flere hundrede år. I kan gå på oplevelse på egen hånd, eller I kan I tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

I må ikke gå glip af et besøg på Citadellet, også kaldet Den Forbudte Lilla By, fordi den er blevet sammenlignet med Den Forbudte By i Beijing, Kina. Her boede landets konger i pomp og pragt, og selvom krigene mod Frankrig og USA gik hårdt ud over stedet, så fornemmer man tydeligt datidens storhed. Citadellet er UNESCO-verdensarv og istandsættes nu løbende under FN’s tilsyn.

Uden for byen kan I besøge de imponerende gravmæler, som herskerne lod opføre til sig selv. Her er tale om hele komplekser med templer og skønne, grønne områder. Det siges, at kongerne fik mange rigdomme med sig i graven, og af den grund er det ofte hemmeligt, hvor det egentlige gravsted er.

Hué ligger ud til Duftenes Flod, og det er oplagt at tage en båd ud til Thien-Mu-pagoden, der huser Hués vartegn, det syv-etager høje, ottekantede Thieu Tri-tårn. På klosterets område står en gammel bil udstillet, som munken Thich Quang Duc kørte til Saigon i, hvor han satte ild til sig selv i protest mod regimets anti-buddhistiske politik.

Byen har også et skønt marked, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord, herunder uoriginale ”mærkevarer”, sjove souvenirs og måske et par ekstra T-shirts til rejsen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hué
Tilkøb oplevelser:

Dag 9. Hué - Hoi An

I bliver kørt via Hai Van-passet til Lang Co-stranden og videre til Hoi An, måske Vietnams hyggeligste by, hvor I indkvarteres i den gamle bydel på det hotel, der passer til jeres ønsker og budget.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An
Tilkøb oplevelser:

Dag 10-12. Hoi An, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Hoi An er nok Vietnams hyggeligste by, og det er vigtigt at have god tid her. Det charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik, så det er nemt at udforske byen til fods på egen hånd, men I kan naturligvis også tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

I går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer. Besøg f.eks. Fuijan-kinesernes mødehal og den 400 år gamle overdækkede japanske bro, og tag en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Har I lyst til at komme uden for byen, så lej eventuelt en cykel og kør de ca. 5 km ud til stranden, hvor I kan tage jer en dukkert. I kan også tage den lokale færge ud til småøerne og kigge på lokalt liv, arbejdende værksteder og hyggelige boligområder, hvor hvert hus har et lille tempel i haven til ære for forfædrene.

Vælger I at få syet tøj i byen, så er I ikke de første – Hoi An er kendt for sine dygtige skræddere, og de kan nærmest levere fra dag til dag. I skal også nyde byens mange gode restauranter, hvor der laves friske forårsruller med sprøde grøntsager og koges en god ”pho”, den berømte velsmagende vietnamesiske nudelsuppe med kylling og koriander. Der findes kokkeskoler til jer, der har særlig interesse for dette felt.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An
Tilkøb oplevelser:
Hoi An byder også påen glimrende strand.

Dag 13. Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City

I bliver kørt til lufthavnen i Danang og flyver til Ho Chi Minh City, det tidligere Saigon, hvor I oplever en moderne og travl storby med mulighed for f.eks. shopping og flere gode madoplevelser.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Tilkøb oplevelser:

Dag 14-15. Ho Chi Minh City, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har god tid i Ho Chi Minh City – det officielle navn for byen, der ellers i folkemunde stadig hedder Saigon. Det er Vietnams økonomiske centrum og en mere moderne by end Hanoi, hvor jeres rejse begyndte.

Der er mange ting at se, og I kan se dem på egen hånd eller med en engelsktalende guide. Se f.eks. franskmændenes aftryk i byen, den smukke Notre Dame-kirke og centralposthuset, som lige så godt kunne stå i Paris, og besøg det stemningsfulde Thien Hau-tempel, hvor ritualerne dyrkes helhjertet.

I den mere alvorlige ende kan vi anbefale et tankevækkende besøg på krigsmindemuseet, der har en spændende og sober udstilling om Vietnamkrigen, som her naturligvis hedder Amerikakrigen. Flere spændene historier fra den tid kan I få, hvis I tager uden for byen og besøger de berømte Cu Chi-tunneller, hvor Vietkong-soldaterne fra nord førte krig under jorden – man kan få lov selv at kravle ned i de snævre gange, hvis man tør.

Eventuelt kan I kombinere besøget ved Cu Chi med et besøg i Mekongdeltaet, det store grønne delta, hvor der dyrkes ris og mange andre afgrøder, der forsyner hele landet og mange af vores egne supermarkeder. Det er skønt at sejle rundt på de små bifloder, lægge til ved lokale landsbyer og iagttage den landlige idyl, inden I kører tilbage til storbyen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Tilkøb oplevelser:
Venstre: Ho Chi Minhs hus. Højre: De berømte Cu Chi-tunneller, som Vietkong-soldaterne brugte under krigen.

Dag 16. Ho Chi Minh City og hjemrejse

Der er noget tid til shopping og en sidste forårsrulle med tilhørende kold øl, inden I bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen med ankomst til Danmark næste dag.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Hjemkomst Danmark

Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 14.085
kr. 18.255
kr. 13.900
kr. 11.140
kr. 11.140
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 17.155
kr. 21.345
kr. 16.885
kr. 13.335
kr. 13.390
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 16.380
kr. 20.575
kr. 16.105
kr. 12.750
kr. 12.810
 
01. jan 2019 - 12. feb 2019
kr. 14.930
kr. 19.040
kr. 14.685
kr. 11.725
kr. 11.725
 
13. feb 2019 - 28. feb 2019
kr. 15.020
kr. 19.215
kr. 14.745
kr. 11.725
kr. 11.785
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 12.635
kr. 16.745
kr. 12.390
kr. 10.010
kr. 10.010
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 14.930
kr. 19.040
kr. 14.685
kr. 11.725
kr. 11.725
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 12.635
kr. 16.745
kr. 12.390
kr. 10.010
kr. 10.010
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 12.310
kr. 16.175
kr. 12.065
kr. 9.770
kr. 9.770
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 15.965
kr. 19.830
kr. 15.720
kr. 12.510
kr. 12.510
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 13.820
kr. 17.685
kr. 13.575
kr. 10.900
kr. 10.900
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 14.145
kr. 18.255
kr. 13.900
kr. 11.140
kr. 11.140
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 16.355
kr. 22.710
kr. 16.110
kr. 12.800
kr. 12.800
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 19.805
kr. 26.680
kr. 19.390
kr. 14.995
kr. 15.345
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 19.020
kr. 25.895
kr. 18.605
kr. 14.410
kr. 14.760
 
01. jan 2019 - 05. jan 2019
kr. 17.660
kr. 24.535
kr. 17.245
kr. 13.385
kr. 13.735
 
06. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 17.140
kr. 23.495
kr. 16.895
kr. 13.385
kr. 13.385
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 14.845
kr. 21.200
kr. 14.600
kr. 11.670
kr. 11.670
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 17.140
kr. 23.495
kr. 16.895
kr. 13.385
kr. 13.385
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 14.845
kr. 21.200
kr. 14.600
kr. 11.670
kr. 11.670
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 14.350
kr. 20.280
kr. 14.095
kr. 11.295
kr. 11.295
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 18.005
kr. 23.935
kr. 17.750
kr. 14.035
kr. 14.035
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 15.860
kr. 21.790
kr. 15.605
kr. 12.425
kr. 12.425
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 16.355
kr. 22.710
kr. 16.110
kr. 12.800
kr. 12.800
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. nov 2018 - 28. nov 2018
kr. 22.570
kr. 34.715
kr. 22.325
kr. 17.460
kr. 17.460
 
29. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 22.805
kr. 35.180
kr. 22.480
kr. 17.460
kr. 17.615
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 25.865
kr. 38.370
kr. 25.500
kr. 19.655
kr. 19.900
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 25.080
kr. 37.585
kr. 24.715
kr. 19.070
kr. 19.315
 
01. jan 2019 - 06. jan 2019
kr. 23.615
kr. 36.015
kr. 23.285
kr. 18.045
kr. 18.220
 
07. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 23.355
kr. 35.500
kr. 23.110
kr. 18.045
kr. 18.045
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 21.060
kr. 33.205
kr. 20.815
kr. 16.330
kr. 16.330
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 23.355
kr. 35.500
kr. 23.110
kr. 18.045
kr. 18.045
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 21.060
kr. 33.205
kr. 20.815
kr. 16.330
kr. 16.330
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 19.955
kr. 31.060
kr. 19.720
kr. 15.505
kr. 15.505
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 23.610
kr. 34.715
kr. 23.375
kr. 18.245
kr. 18.245
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 21.465
kr. 32.570
kr. 21.230
kr. 16.635
kr. 16.635
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 22.780
kr. 35.135
kr. 22.465
kr. 17.460
kr. 17.600
 

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hoi an_japansk bro_01
kr. 660 pr. person
kr. 495 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hue_kongepalads_01
kr. 790 pr. person
kr. 595 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand

Hanoi - Aftenudflugt på scooter gennem Hanoi

Når mørket falder på, og hanoianerne får fri fra arbejder, sætter I jer til rette bag på scooteren og lader jer føre gennem byen af en dygtig chauffør, der forstår at begå sig i byens livlige trafik.

I stopper ved spændende gadekøkkener og smager på lokale specialiteter, der udvider jeres horisont. På denne tur kommer I tæt på livet i storbyen og nyder maden og musikken, der er en del af den.

vietnam - hanoi scooter_01
kr. 685 pr. person
kr. 515 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Daglig afgang
 • Inkl. middag
 • Afhentning kl. 18.00

Hanoi - Byrundtur

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_06
kr. 290 pr. person
kr. 220 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00
 • Klassisk byrundtur

Hanoi - Hanois gadekøkkener

Udflugten begynder i skumringen kl. 18, og første stop er ved Hoan Kiem-søen, der fyldes af familier og kærestepar på vej hjem fra arbejde. I kører til det gamle kvarter til Cau Go Street tæt på vanddukketeateret, hvor I kan nyde frisk fisk og skaldyr fra gadekøkkenerne, og Dinh Liet og Ta Hien Street, hvor I kan smage Bia Hoi – den lokale øl, der brygges på stedet.

I går til Hang Ga, hvor I smager på fried rice med grisekød, og sidste stop er ved Trang Tien, hvor I drikker kaffe og hører jazzmusik.  

vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_gadesaelger_05
kr. 385 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. smagsprøver
 • Daglig afgang mandag - fredag
 • Afhentning kl. 18.00

Hanoi - Heldagsudflugt til landlig idyl omkring Ninh Binh

I hentes på jeres hotel og kører til Ninh Binh, der er omgivet af spektakulær natur. I stiger på cyklen og kører i roligt tempo gennem grønne rismarker til landsbyen Dong Tam, hvor I laver frokost sammen med en lokal familie.

I slutter udflugten med en meditativ sejlads ved But Caves – et landskab med huler og dramatiske klipper, der minder om Halongbugten.

vietnam - ninh binh_flod_01
kr. 1.140 pr. person
kr. 855 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00
 • Velegnet for børn og voksne

Hanoi - Hanoi railway walk

En unik gåtur langs Hanois jernbaneskinner med et skønt kig til hverdagslivet i den travle by, men bag scenen i de snævre gader, hvor kun de lokale kommer. I passerer et summende fødevaremarked, hvor der handles livligt mellem boderne, og har mulighed for at køre en strækning med det lokale tog til sidst på udflugten.

Vietnam - hanoi_tog_01
kr. 280 pr. person
kr. 210 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hanoi - En dag på landet i Ky Son

I bliver kørt til landsbyen Ky Son om morgenen, og efter ankomst skal I på en hyggelig gåtur eller cykeltur rundt i landsbyen for at få et indtryk af, hvordan livet leves på landet i det nordlige Vietnam. Når I kommer tilbage, kigger I indenfor i køkkenet, hvor jeres frokost tilberedes.

I slapper lidt af, inden I fortsætter på cykel til landsbyen Duong Lam. I stopper undervejs for at tage billeder og sludre med lokalbefolkningen. I kigger bl.a. indenfor i Mia-pagoden og et par templer, inden I er tilbage i Ky Son, hvor bilen holder klar til at køre jer tilbage til Hanoi.

vietnam - vandboeffel_vietnam_01
kr. 800 pr. person
kr. 600 børn u/12 år
 • Inkl. frokost
 • Cykeltur
 • Privat udflugt
 • Heldagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Besøg i landsbyen Tra Que, Hoi Ans grøntsagshave

Ca. 3 km uden for Hoi An ligger landsbyen Tra Que, der dyrker en stor del af de grøntsager og urter, der bruges i Hoi Ans restaurantkøkkener. I bliver kørt ud til landsbyen og ser en gammel japansk gravplads undervejs – et vidnesbyrd om Hoi Ans rige historie som international handelsby.

Fremme i Tra Que følger I med i vandingen og den generelle pasning af markerne og haverne, hvor afgrøderne dyrkes uden brug af pesticider. I får smagsprøver på lokale delikatesser som Tam Huu-forårsruller og forkæles med et dejligt fodbad baseret på urter, der gør huden godt. Herefter køres I tilbage til Hoi An.

vietnam - tra que village_01
kr. 405 pr. person
kr. 305 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Privat tur

Hoi An - Cykeltur i Hoi Ans omegn

I tager færgen over deltaet til Kim Bong Village, hvor cyklerne står klar. I cykler gennem hyggelige landsbyer,  nogle med smukke huse fra koloni-tiden, og I stopper ved små templer og lokale værksteder, hvor I kan se imponerende solidt håndværk af flettede hatte og kurve. Cykelturen er ca. 8 km i alt.

vietnam - hoi an_kvinde_cykel_03
kr. 405 pr. person
kr. 305 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Kulinariske oplevelser i Hoi An

Denne udflugt sikrer jer, at I oplever Hoi Ans spændende madscene og får en lang række varierede kulinariske oplevelser på en enkelt aften – derfor er den særlig velegnet, hvis I har begrænset tid i byen, eller hvis I vil sikre jer, at I får alle kulinariske glæder med.

Vores agent sørger for at booke borde på forskellige restauranter på en enkelt aften og kommer også med særlige anbefalinger til de enkelte restauranters specialiteter. I får udleveret en plan og et kort, hvorefter I går ud på egen hånd og spiser jer mætte i Hoi Ans lækre køkken.

vietnam - hoi an restaurant_01
kr. 665 pr. person
kr. 500 børn u/12 år
 • Inkl. middag
 • Afhentning på hotellet kl. 17.30
 • Privat udflugt

Hoi An - På besøg hos risbønderne

Jeres guide møder jer på hotellet og sammen tager I afsted i bil eller på cykel, afhængig af afstanden og jeres egne ønsker til transporten. I kører ud på landet, og ved farmen hilser I på risbønderne, der byder på en kop te tæt på rismarkerne. I får udleveret et sæt tøj i den traditionelle vietnamesiske stil, og herefter er I klar til at gå ud i rismarkerne.

Jeres guide forklarer jer om dyrkning af ris og de forskellige metoder, der anvendes, og svarer på de spørgsmål, I måtte have.

Bønderne arbejder i marken på traditionel vis med en vandbøffel spændt for ploven, og de viser jer, hvordan I ser, om risen er moden og klar til at blive høstet. Hvis I har lyst, kan I ride en tur på vandbøflerne, som bønderne holder som husdyr.

Til sidst nyder I et måltid mad med risbondens familie – god rustik bondemad – og herefter kører I tilbage til byen.

Læs mere Læs mindre
vietnam - hoi an_rismark_01
kr. 440 pr. person
kr. 330 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Let lokalt måltid inkl.
 • Velegnet for børn og voksne
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An byrundtur - Til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I hentes af jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer. I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget.

vietnam - hoi an_gade_07
kr. 275 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Klassisk byrundtur
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00

Hoi An - Udflugt til My Son-templerne

Sammen med en guide besøger I de fantastiske ruiner ved My Son, der ligger i en frodig dal ca. en times kørsel fra Hoi An. Templerne var det religiøse centrum i Chamriget, og de 20 velbevarede ruiner, der er tilbage, er udråbt til UNESCO-verdensarv.

vietnam - hoi an_my son_tempel_02
kr. 420 pr. person
kr. 315 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Udforsk det gamle Champa-rige ved My Son med jeep og båd

I bliver hentet i jeep og kører uden for byen på vej til oplevelser i det gamle Champa-rige. På køreturen til My Son stopper I i en lidt større lokal by og et par landsbyer, hvor I iagttager det lokale liv. Fremme i My Son, der ligger i en frodig og fugtig dal med junglebevoksning, får I en introduktion til de ca. 20 velbevarede ruiner, der er på UNESCOs liste over verdensarv.

I fortsætter køreturen med jeep til et lokalt hus, hvis beboere fremstiller smukke bambusmåtter, og herefter går I ombord på en båd på Thu Bon-floden og nyder en frokost, mens I sejler tilbage til Hoi An. I forlader båden ved kajen i Hoi An og køres tilbage til jeres hotel.

vietnam - my son_tempel_03
kr. 1000 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hoi An - Udflugt på vandet med lokale fiskere

I køres til en lokal fiskerlandsby ved udmundingen af Thu Bon-floden. I går en tur i landsbyen, hvor I møder fiskerne og deres familier og hører om deres dagligdag. Herefter går I ombord i en båd og sejler en tur på Cua Dai-floden, hvor I ser fiskernes fangstmetoder, bl.a. når de kaster deres runde net ud i vandet.

Lidt sjov skal I også opleve: I prøver kræfter med sejlads i bambuskurve, og de lokale arrangerer rokonkurrence på floden. I sejler i bambuskurvene ind på de stille vandveje ved Bay Mau og tilbage til landsbyen, hvor I nyder en lokal frokost og en kold øl eller sodavand. Efter frokosten går turen tilbage til Hoi An.

vietnam - hoi an fisherman_01
kr. 415 pr. person
kr. 310 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt, 4 timer, start kl. 8.30 eller 14.00
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Let lokalt måltid inkl.
 • Velegnet for børn og voksne

Ho Chi Minh City - Byrundtur

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh_city hall_09
kr. 280 pr. person
kr. 210 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Klassisk byrundtur
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00

Ho Chi Minh City - Cu Chi-tunellerne med spændende historie fra Vietnamkrigen

En spændende udflugt i historiens tegn. I hentes på jeres hotel i Saigon og kører ca. en time til Cu Chi-tunnellerne, der spillede en meget vigtig rolle under Vietnamkrigen, som dog her kendes som Amerikakrigen.

Viet Cong-soldaterne fra det nordlige Vietnam gravede under krigen et skjulested i form af et netværk af tunneller under jorden med køkkener, opholdsrum, og endda et hospital. Over jorden herskede de amerikanske soldater, og man ser stadig et par amerikanske tanks og andet materiel i området. 

Nedgangene til tunnellerne er godt skjult og passagerne meget smalle. I får mulighed for at komme ned i de mest tilgængelige tunneller og får således en klar fornemmelse af de, trængsler, som soldaterne gennemgik.

Læs mere Læs mindre
vietnam - cu chi tunnel_01
kr. 415 pr. person
kr. 310 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel kl. 8.00
 • Halvdagsudflugt

Ho Chi Minh City - Cykeltur i Mekongdeltaet

I køres fra jeres hotel til Cai Lay i Mekongdeltaet, hvor cyklerne står parat til jer. I cykler ad grusstier langs kanalerne til Cai Be, hovedbyen i deltaet, og undervejs udforsker I det lokale liv og nyder synet af grønne haver og lunde, hvor de gode råvarer vokser. I stikker hovedet indenfor i lokale værksteder og småindustrier, der fremstiller bl.a. rispapir og kokosslik.

Ved frokosttid er I fremme på Mekong Lodge, hvor I spiser frokost, og herefter sejler I på floden tilbage til Cai Be, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Saigon. Den samlede distance på cykel er omkring 20 km.

vietnam - mekong delta bike_02
kr. 1035 pr. person
kr. 775 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Cykeltur (20km)
 • Privat udflugt
 • Frokost inkl.
 • Afhentning kl. 8.00

Ho Chi Minh City - Kokkeskole i Saigon

Kokkeskolen begynder med en tur på det lokale fødevaremarked, hvor I sammen med kokken køber ind til de klassiske vietnamesiske retter, som I sammen skal frembringe. Her lærer I også om de vietnamesiske ingredienser og krydderier/urter, der giver den velkendte gode vietnamesiske smag.

I fortsætter til køkkenet, hvor I prøver kræfter sammen med kokken, og I må hellere gøre jer umage, da I efterfølgende skal nyde de retter, som I sammen har frembragt, til frokost. Forhåbentlig mætte og veltilfredse køres I tilbage til jeres hotel.

vietnam - ho chi minh city cooking class_01
kr. 735 pr. person
kr. 555 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Kokkeskole
 • Inkl. frokost
 • Privat udflugt
 • Afhentning kl. 8.00

Ho Chi Minh City - På scooter i Saigon

I bliver hentet af chaufføren på jeres hotel og tager plads bag på scooteren for at køre gennem byen sammen med de lokale, som er på vej hjem fra arbejde.

I kører gennem forskellige bydele i det gamle Saigon og stopper ved spændende gadekøkkener for at smage vietnamesiske specialiteter. I hører også musik undervejs, både den vietnamesiske og jazzmusik, der spilles på byens barer.

Turen varer ca. 4 timer og adskillige smagsprøver er inkludereret.

Vietnam - ho chi minh_trafik_knallert_02
kr. 825 pr. person
kr. 620 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. smagsprøver
 • Afhentning kl. 18.00
 • Daglig afgang
 • Velegnet for børn og voksne

Ho Chi Minh City - Saigons gadekøkkener for madelskere

I hentes på jeres hotel og kører til byens blomstermarked. Turen rundt til byens spændende madsteder begynder med smagsprøver af et af de mest berømte vietnamesiske snacks: ’banh mi’, en sprød fransk bolle med sur/sød pickles, pate, pålæg, soyasauce, chili med mere.

I går rundt på det summende marked og får mulighed for at smage den lokale nudelsuppe med fisk, stegte bananer, friske forårsruller og andre lækkerier. Desserten kan bestå af forskellige former for ’che’ en sød suppe lavet med forskellige ingredienser som tørrede frugter, bønner, gele, kokosmælk og nødder.

I går gennem blomsterboderne og slutter ved en lokal cafe, hvor I drikker sød vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk. Herefter køres I tilbage til hotellet. Vi anbefaler, at man tager udflugten om formiddagen.

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh_gadekoekken_01
kr. 310 pr. person
kr. 230 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Afhentning kl. 8.30
 • Daglig afgang

Ho Chi Minh City - Saigon før og nu, fra bagsædet af en scooter

I mødes med jeres scooterchauffører og sætter jer til rette på bagsædet for at opleve Saigon før og nu. I kører til City Central Park, et hyggeligt samlingspunkt for de lokale indbyggere, videre gennem den gamle del af Saigon og herfra til de nyere dele af byen for at se udviklingen og mikset af gammel og ny arkitektur.

I stopper ved et tempel, hvor I efter vietnamesisk tradition slipper fugle ud i det fri – en symbolsk handling, der ifølge vietnamesisk tankegang bringer lykke. I smager også den lokale delikatesse, Thach Che, der består af nødder, gele og tørret frugt.

Jeres chauffør kører jer gennem Saigons Chinatown, hvor I ud af øjenkrogen iagttager drager, masker, rissække og andre kinesiske indslag, og herefter går turen via den såkaldte Southern Stomach, byens største marked for ris, der blev grundlagt af kinesere i det 18. århundrede. Den sammenlagte distance på scooter er ca. 35 km.

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh city scooter tour_03
kr. 630 pr. person
kr. 475 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt, formiddag eller eftermiddag
 • Privat udflugt
 • Smagsprøver på “Thach Che”

Ho Chi Minh City - Saigons spændende krigshistorie, guidet gåtur i byen

Denne guidede gåtur med krigshistorien som tema begynder ved området omkring byens rådhus, hvor der ligger en del bygninger relateret til Vietnamkrigen. I passerer således Rex Hotel, i hvis bar det amerikanske militær holdt pressebriefinger, samt Caravelle Hotel og Continental Hotel, hvor krigskorrespondenterne holdt til. I går videre til operahuset, som i sin tid var hjemsted for det sydvietnamesiske senat.

Herefter er I fremme ved den tidligere amerikanske ambassade, som var et af målene i den såkaldte Tet-offensiv i 1968. I ser den smukke Notre Dame-katedral og posthuset bygget af franske koloniherrer – begge bygninger kunne lige så godt stå i Paris – det tidligere præsidentpalads og til sidst Krigsmindemuseet, der har en meget tankevækkende og informativ fotoudstilling om Vietnamkrigen (i Vietnam kaldet Amerikakrigen).

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh_notre dame_03
kr. 265 pr. person
kr. 200 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Gåtur i centrum
 • Privat udflugt

Hué - Byrundtur

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hue_kongepalads_03
kr. 370 pr. person
kr. 280 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Klassisk byrundtur
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00

Hué - Cykeltur i Hué

Cykelturen begynder fra jeres hotel og går hovedsageligt ad den nordlige bred af Duftenes Flod. I krydser broen, der er tegnet af Gustave Eiffel, og besøger Ho Chi Minhs barndomshjem og Citadellet med Den Forbudte Lilla By.

Hvis I ønsker det, besøger I også Hope House, et socialt projekt for fattige børn med fysiske handicap. I Phu Mong Garden House Village beundrer I Hués arkitektur, inden I igen krydser Duftenes Flod.

vietnam - hue_cykeltur_01
kr. 350 pr. person
kr. 265 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hué - Cykeltur Hué – Tu Hieu – Vong Canh – Minh Mang – Thien Mu

Rejs som de lokale på denne cykeltur i udkanten af Hué. I cykler i bakkerne i det vestlige Hué forbi nogle pagoder og lærer om de forskellige retninger indenfor buddhisme. I kommer også til det imponerende mausoleum bygget til kejseren Tu Duc og til Vong Canh Hill, hvor I har en smuk udsigt over Duftenes Flod. I fortsætter ned ad bakke til flodbredden, hvor I tager en båd til Minh Mang-mausoleet, hvor I spiser picnic-frokost.

I skal videre til Thien Mu-pagoden, og I kan vælge at sejle dertil eller fortsætte jeres cykeltur langs den nordlige bred af Duftenes Flod (samlet cykling ca. 15 km).

Vietnam - hue_thien mu pagoda_07
kr. 545 pr. person
kr. 410 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. picnic
 • Privat udflugt
 • Cykeltur
 • Engelsktalende guide
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hué - Cykeltur Sinh – Thanh Tien – Tien Non og sejltur tilbage til Hué

En chauffør kører jer til landsbyen Trieu Son, der ligger ved Duftenes Flod. Her kan I kigge jer lidt omkring, inden I går ombord på færgen, der sejler jer til landsbyen Sinh, en tur på ca. 15 minutter. Her besøger I en lokal familie, der fremstiller smukke traditionelle malerier på træ, og I får mulighed for at prøve kræfter med kunstarten sammen med lokale kunstnere.

I stiger på cyklerne og kører rundt i landsbyen og videre gennem landlig idyl til landsbyen Thanh Tien, som er kendt for fremstillingen af papirblomster, der bruges i forskellige ceremonier. I fortsætter gennem rismarkerne til Thien Non (cykelturen er omkring 6 km i alt), og her går I ombord på en båd, der på omkring en time sejler jer tilbage til Hué.

vietnam - hue_bro_01
kr. 500 pr. person
kr. 375 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Cykeltur
 • Engelsktalende guide

Hué - Dragebygning i Hué

At sætte drager op og lege med dem i vinden er en stærk vietnamesisk tradition. Dragerne varierer fra sted til sted, og Hué er ideelt til at opleve denne tradition og at lære at sætte drager op af en ægte dragekunstner.

På denne udflugt besøger I en dragekunstner, hvis familie har lavet drager gennem mange generationer. Sammen fremstiller I en drage med et skelet af bambus, og hvis vejret tillader det, sætter I dragen op ved Ngo Mon-pladsen foran Citadellets sydindgang. Hvis vejret ikke er med jer, får I dragen med hjem og kan sætte den op senere.

vietnam - vietnam drageløber_01
kr. 345 pr. person
kr. 260 børn u/12 år
 • 2-timers udflugt, starttidspunkt fleksibelt
 • Privat udflugt
 • Op til 4 personer
 • Velegnet til børn og voksne

Hué - På scooter gennem landlig idyl

Tag plads bag på scooteren og lad en erfaren chauffør styre jer sikkert ud af Hué. Hurtigt ændrer scenen sig fra storby til landlig idyl, når I kører gennem rismarker og små landsbyer.

I stopper i en af landsbyerne og besøger markedet, der bugner af lokale råvarer. Spis evt. frokost i landsbyen.

vietnam - hue scooter_01
kr. 570 pr. person
kr. 430 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hué - Privat-middag i Hué

Hué er tidligere hovedstad i Vietnam og anerkendt som UNESCO-verdensarv. Byen emmer stadig af datidens charme og traditioner, som ikke findes andre steder i verden. At være gæst i et privat hjem er en god måde at få indsigt i de skikke og traditioner, som en lokal familie bestående af tre generationer lever efter.

I modtages som venner af huset, og jeres værter fortæller gerne om kulturelle aspekter, som f.eks. forfædredyrkelse og familiesammenhold, som er en vigtig del af hverdagen i Vietnam. I hjælper til med madlavningen, inden I sætter jer sammen for at nyde et godt måltid, mens værten forklarer jer om de traditionelle retter, I skal smage. Efter en hyggelig frokost eller middag køres I tilbage til jeres hotel.

vietnam - vietnam cooking class_01
kr. 440 pr. person
kr. 330 børn u/12 år
 • 2-timers udflugt
 • Privat udflugt
 • Frokost eller middag inkl.
 • Engelsktalende guide
 • Daglig afgang kl. 11 eller 17
 • Velegnet til børn og voksne

2 dages krydstogt i Halongbugten i traditionel junke

I hentes på hotellet i Hanoi og køres gennem landlig idyl ud til kysten, hvor I går ombord på en traditionel junke og finder jer til rette i jeres fine kahyt med eget bad og toilet. I spiser frokost med udsigt til hundredvis af kalkstensøer, som I passerer, inden junken kaster anker i en smuk bugt.

I sover ombord på junken, og næste morgen står I tidligt op for at nyde det spektakulære sceneri. I sejler på det smaragdgrønne vand tilbage til kysten og bliver kørt tilbage til Hanoi.

vietnam - halongbugten_27
kr. 2.250 pr. person
kr. 1.690 børn u/12 år
 • Daglig afgang
 • 1 nat i Standard-kahyt
 • Afhentning kl. 7.30
 • Inkl. frokost, middag og morgenmad
 • Opgrader til First Class eller Deluxe-kahyt
 • Tillæg for vanddukketeater

3 dages udflugt til spektakulær natur i Ba Be National Park

I bliver kørt fra Hanoi gennem smuk natur til Ba Be National Park, en af Vietnams mest spektakulære nationalparker. På vejen besøger I Nguyen Ethnology Museum, hvor I introduceres til områdets etniske minoriteter. Inde i nationalparken stopper I ved den imponerende Hua Ma Cave, inden I indlogeres på jeres homestay i Pac Ngoi Tay.

Dag 2 tilbringes på Ba Be-søen og Nangfloden, hvor I bl.a. beundrer Dau Dang-vandfaldet og besøger lokale landsbyer langs bredden. I spiser frokost ved vandfaldet og sejler videre med et par stop ved regnskoven, inden I er tilbage på jeres homestay, hvor I også spiser middagen.

Dag 3 køres I tilbage til Hanoi.

vietnam - ba be nationalpark_grotte_01
kr. 1.815 pr. person
kr. 1.360 børn u/12 år
 • Daglig afgang
 • 2 nætter på homestay
 • Inkl. 1 x frokost, 1 x middag og 1 x morgenmad
 • Afhentning kl. 8.00

4 dages udflugt i Nghia Lo og Sapa

I køres fra Hanoi til Nghia Lo, hvor I besøger det spændende lokale marked for de omkringliggende landsbyer. Frokost og middag er inkluderet og spises på lokale restauranter, og I overnatter i Nghia Lo. Dag 2 bevæger I jer videre mod Sapa, og på vejen besøger I en landsby, hvor en thailandsk minoritet bor, I beundrer udsigten fra Cao Pha-passet og ser risterrasserne ved La Pan Tan, måske de smukkeste i området. Der er flere fotostops undervejs, inden I er fremme i Sapa.

Dag 3 slapper I af om formiddagen, inden I om eftermiddagen snører vandreskoene og tager på trekking mellem rismarkerne med spektakulære udsigter undervejs. Turen tilpasses jeres ønsker og fysik. Dag 4 besøger I om morgenen det livlige marked, hvor områdets etniske grupper køber og sælger deres afgrøder og andre fornødenheder. Herefter køres I tilbage til Hanoi.

Vietnam - sapa_rismark_02
kr. 5.060 pr. person
kr. 3.795 børn u/12 år
 • 3 nætter i Standard
 • Afhentning kl. 8.00
 • Afgang mandag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag

4 dages udflugt hos Sapas minoriteter

I går ombord på nattoget i Hanoi og ankommer til Lao Cai tæt på grænsen til Kina næste morgen.

Herfra bliver I kørt videre til Sapa og besøger hmongstammen, vandrer gennem rismarker i spektakulær natur og til tempelruinerne ved Taphin. Vandreturene tilpasses jeres fysik.

Næste dag besøger I et livligt lokalt marked, hvor de etniske minoriteter handler med hin-anden, og et par landsbyer, inden I køres til stationen i Lao Cai.

I tager i nattoget tilbage til Hanoi og ankommer næste dags morgen.

vietnam - sapa_befolkning_kvinde_market_01
kr. 2.655 pr. person
kr. 1.990 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. morgenmad
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

3 dages udflugt i Mai Chau med vandring og cykeltur i landlig idyl

I køres fra jeres hotel i Hanoi til Mai Chau, et idyllisk område der er hjemsted for mange etniske minoriteter, herunder dzao-, muong- og thaifolk. I indlogeres på det skønne Mai Chau Ecolodge, og efter frokost skal I på en 2-3 timers cykeltur i den smukke natur og med besøg i lokale landsbyer, hvor I hilser på befolkningen og lærer om deres traditioner og kultur. Tilbage på lodgen spiser I middag og overværer en traditionel danseoptræden.

På dag 2 vandrer I med jeres guide til Xam Khoe og Buoc, to små landsbyer i området, og I spiser en lokal frokost hjemme hos en thaifamilie.

Om eftermiddagen nyder I de skønne omgivelser på jeres lodge og bader måske i poolen, hvorfra der er spektakulær udsigt til naturen. Middag og overnatning på Mai Cha Ecolodge.

På dag 3 tager I igen på vandretur sammen med jeres guide for at besøge et par landsbyer, og efter frokost køres I tilbage til Hanoi.

Læs mere Læs mindre
vietnam - mai chau_marker_01
kr. 3.100 i delt dobbeltværelse pr. person
 • 2 nætter på Mai Chau Ecolodge
 • 2 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 2 x middag
 • Udflugter med engelsktalende lokalguider
 • Transport Hanoi-Mai Chau t/r

2 dages krydstogt med overnatning i Mekongdeltaet

På denne 2-dages udflugt i Mekongdeltaet hentes I på jeres hotel i Saigon og køres til Cai Be, der ligger ved Mekongfloden. I går ombord på Bassac-båden, der er bygget som en rispram men naturligvis indrettet med fine kahytter med eget bad og toilet. 

I spiser frokost ombord, mens båden sejler til Cho Lach. Sammen med bådens guide be-søger I en lokal landsby, inden I spiser middag og går til ro i jeres kahyt.

På dag 2 sejler I videre til Can Tho og oplever det flydende marked i Cai Rang, inden I går i land og bliver kørt tilbage til Saigon.

Vietnam - mekong floden_kvinde_baad_01
kr. 2.540 pr. person
kr. 1.905 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • 1 nat på Bassac-båden
 • Inkl. 1 x frokost, 1 x middag og 1 x morgenmad
 • Tillæg for guide på transport
 • Daglig afgang
 • Afhenting kl. 8.00

Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 340
 • Tillæg for bagage - kr. 220
 
fra kr. 1.095 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

 

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Privat transport fra Hanoi lufthavn til hotellet i Hanoi
 • 3 nætter på hotel i Hanoi inkl. morgenmad
  Godt: Church Boutique, deluxe værelse
  Ekstra godt: Silk Path, deluxe værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera, deluxe værelse
 • Gruppetransport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten
 • Godt og Ekstra godt: Bai Tho i deluxe kahyt
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 150 pr. person for skibet i Halong
  Deluxe: Paradise Cruise, deluxe kahyt med balkon
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 450 pr. person for skibet i Halong
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x middag
 • Gruppetransport fra Halongbugten til banegården i Hanoi
 • 1 nat på nattog fra Hanoi til Hué i standard airconditioneret sovevogn
 • Privat transport fra banegården i Hué til hotellet i Hué
 • 2 nætter på hotel i Hué inkl. morgenmad
 • Godt: Emm Hotel, superior værelse
  Ekstra godt: Eldora Hotel, deluxe city view værelse
  Deluxe: Pilgrimage, premium deluxe værelse
 • Transport fra Hué til hotellet i Hoi An
 • 4 nætter på hotel i Hoi An inkl. morgenmad
  Godt: Vinh Hung Emerald Resort, deluxe pool view værelse
  Ekstra godt: Boutique Hoi An, superior værelse
  Deluxe: Anantara Hoi An Resort, deluxe værelse
 • Ved ophold i påsken er der et tillæg på Anantara på 350 kr. pr. nat
 • Privat transport fra hotel i Hoi An til Danang lufthavn
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh lufthavn til hotellet i Ho Chi Minh City
 • 3 nætter på hotel i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
  Godt: Elios Hotel, senior superior værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel, deluxe værelse 
  Deluxe: Caravelle, deluxe værelse
 • Privat transport til Ho Chi Minh City lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes er det vigtigt at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Vejret – hvornår er Vietnam bedst

Vietnam har to årstider. Den tørre sæson, der strækker sig fra november til april, og den varme regntid, der løber fra maj til oktober, hvor tropiske storme kan forekomme. De fleste foretrækker at rejse i det danske vinterhalvår, hvor vejret er mest behageligt, men alt efter hvad du gerne vil opleve og hvor du gerne vil hen, kan du også sagtens få en god ferie i sommerhalvåret.

Vietnam har tre klimazoner, og mens temperaturen ligger nogenlunde stabilt i den sydlige del af landet, kan temperaturen i Hanoi svinge fra 30 grader i juli til 17 grader i januar.​

Fold ind Fold ud
 • Hanoi
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
19° C 20° C 23° C 27° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 25° C 22° C
14° C 15° C 18° C 21° C 24° C 26° C 26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 15° C
19 mm 26 mm 44 mm 90 mm 189 mm 240 mm 288 mm 318 mm 265 mm 131 mm 43 mm 23 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Ho Chi Mihn City (Saigon) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Ho Chi Mihn City (Saigon)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C
21° C 23° C 24° C 26° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 4 mm 11 mm 50 mm 218 mm 312 mm 294 mm 270 mm 327 mm 267 mm 117 mm 48 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Hué og Hoi An Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Hué og Hoi An
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 26° C 31° C 33° C 34° C 33° C 34° C 32° C 28° C 26° C 23° C
17° C 18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 26° C 25° C 23° C 22° C 21° C 18° C
170 mm 56 mm 69 mm 56 mm 99 mm 76 mm 89 mm 97 mm 396 mm 561 mm 566 mm 305 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Nha Trang
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Phu Quoc
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Cambodia: Siem Reap Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Cambodia: Siem Reap
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam, Cambodia og Laos - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • Vietnam - hanoi_kvinde_cykel_01
 • Vietnam - cu chi tunneler_mand_02
 • Vietnam - duong lam_befolkning_mand_01
 • Vietnam - ha tay provinsen_kvinde_okse_01
 • Vietnam - ha tay provinsen_kvinde_pige_01
 • Vietnam - halong bugten_husbaad_04
 • Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02
 • Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_06
 • Vietnam - vietnam_befolkning_boern_08
 • Vietnam - hoi an_old town_01
 • Vietnam - mekong deltaet_baad_kvinde_02
  Mekongdeltaet
 • Vietnam - nha trang_strand_05
 • Vietnam - vietnam_befolkning_mand_cykel_03
 • Vietnam - vietnam_befolkning_pige_hvid kjole_01
 • Vietnam - vietnam_dukker_01

Andre spændende rejser

Vi har samlet en række andre rejser, der måske kunne være noget for dig

 • Se rejsen

  THAILAND

  Strande og junglesafari

  17 dage fra kr. 15.105

  • Badeferie og aktiv ferie i ét
  • Supergode strande og tæt jungle
  • Nærkontakt med elefanter
  • Også velegnet til børnefamilier
  • Vi bor på det fantastiske Elephant Hills Camp
 • Se rejsen

  MYANMAR

  Billedskønne Myanmar

  12 dage fra kr. 17.365

  • Templerne i Mandalay og Bagan
  • Autentisk liv på pæle i Inlesøen
  • Swedagonpagoden - verdens smukkeste!
  • Mulighed for strandferie
 • Se rejsen

  BALI

  Kultur og koraller

  17 dage fra kr. 11.920

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Masser af kultur og masser af eksotisk badeferie
  • Balis stille nordøstkyst og Gili
  • Skønne hoteller valgt med omhu