vietnam - ninh binh_10
Vietnam - Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Halong til Mekong

4,8 (109 Anmeldelser)
16 dage fra 17.990 kr.
20 dage fra 21.190 kr.

Fra Halong til Mekong

En fantastisk rundrejse fra Halongbugten i nord til Mekongdeltaet i syd

Dette er rejsen til jer, der gerne vil have de helt store Vietnam-oplevelser til en attraktiv pris.

Vi begynder rejsen i fascinerende Hanoi, landets hovedstad med den kringlede gamle bydel, de smalle gader og en betagende historie. Siden begiver vi os ud til de eventyrlige landskaber omkring Ninh Binh, hvor vi henholdsvis cykler og sejler gennem smuk natur, og videre til den vidt berømte Halongbugt. Her går vi om bord på vores traditionelle junke, hvorfra vi nyder bugtens helt unikke og eventyrlige landskaber. 

Vi fortsætter til det centrale Vietnam med kongebyen Hué og den smukke historiske handelsby Hoi An, som vi mener er Vietnams hyggeligste by. Her har vi god tid til oplevelser sammen og på egen hånd, inden vi begiver os videre til Vietnams spisekammer i Mekongdeltaet, hvor vi skal bo på en dejlig lodge. Rundrejsen afsluttes med en indsigtsfuld sightseeing i Ho Chi Minh City og et besøg ved de snævre Cu Chi-tunneller under jorden, hvor Viet Cong herskede i krigen mod USA.

Vælger I denne rejse, får I en forrygende rundrejse gennem det skønne Vietnam med en af Danmarks bedste rejseledere. Vi garanterer, at vi ikke er gået på kompromis med oplevelserne - I får en ærlig rejse med fokus på detaljer og en perlerække af højdepunkter.

For at holde prisen på et fornuftigt niveau har vi dog fravalgt de dyre førsteklasseshoteller og indkvarteres i stedet på gode turistklassehoteller med central beliggenhed.

Vi ønsker jer rigtig god rejse!

 

Små grupper 15-25 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Foredrag

Gratis foredrag om Vietnam

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Hanoi 3 nætter i Hanoi
3
Overnatning
Mon Regency ★★★

Ninh Binh 1 nætter i Ninh Binh
1
Overnatning

Halongbugten 1 nætter i Halongbugten
1
Overnatning
Bai Tho Junk ★★★

Hue 2 nætter i Hue
2
Overnatning
Emm Hotel ★★★+

Hoi An 3 nætter i Hoi An
3
Overnatning

Mekong 1 nætter i Mekong
1
Overnatning
Mekong Lodge ★★★(★)

Ho Chi Minh City 2 nætter i Ho Chi Minh City
2
Overnatning

Forlængelse i Phan Thiet 4 nætter i Forlængelse i Phan Thiet
4
Overnatning
Blue Ocean Resort ★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Hanoi
Vi forlader Danmark i løbet af dagen og flyver gennem natten til Vietnam med et stop undervejs.
Dag 2.
Hanoi
Ankomst til Hanoi og eftermiddagsbyvandring i den gamle bydel. Vi spiser en velkomstmiddag om aftenen.
Dag 3.
Hanoi
Hanois seværdigheder med Ho Chi Minhs mausoleum, ensøjlepagoden og det næsten tusind år gamle Litteraturtempel viet til den kinesiske filosof Konfucius. Vi spiser frokost i Restaurant KOTO, et non-profit projekt med fokus på Hanois gadebørn. Besøg i Hilton-fængslet, hvor amerikanske krigsfanger sad indespærret under Vietnamkrigen og vanddukketeater om aftenen.
Dag 4.
Hanoi
Richshaw gennem Hanois historiske bydel og besøg ved Hoan Kiem-søen, som ligger i byens centrum. Vi ser den legendariske røde bro, som er et af Hanois vartegn, og herefter er eftermiddagen til fri disposition. Jeres rejseleder står naturligvis til rådighed med hjælp til spændende sightseeing eller shopping.
Dag 5.
Hanoi - Ninh Binh
Et par timers kørsel til Ninn Binh, hvor vi skal bo i smuk natur. Om eftermiddagen sejler vi gennem eventyrlige landskaber og cykler i den landlige idyl.
Dag 6.
Ninh Binh - Halongbugten
Ud til kysten og ombord på en traditionel junke for at sejle ud i den sagnomspundne Halongbugt med tusindvis af forunderlige kalkstensformationer. Overnatning ombord på junken.
Dag 7.
Halongbugten – Hué
Gennem spektakulær natur, der er udråbt til UNESCO-verdensarv. Vi sejler ind og ud ad huler med drypstensformationer, og herefter fly til kongebyen Hué.
Dag 8.
Hué
Rundt i Hué med sejlads på Duftenes Flod og besøg ved Thien Mu-pagoden. Videre med cykeltaxa til Citadellet og Den Forbudte Lilla By, hvorfra Nguyen-slægtens konger regerede det centrale Vietnam i 140 år. Herefter besøg i HOPE-centeret, et projekt der hjælper handicappede og fattige minoriteter, hvor vi har gode muligheder for at købe souvenirs. Til sidst besøg ved Tu Ducs ekstravagante mausoleum.
Dag 9.
Hué - Hoi An
Smuk køretur over Hai Van-passet med de høje bjerge mod vest og Det Sydkinesiske Hav og hvide palmestrande mod øst. Vi tager en spadseretur i maleriske Hoi An efter ankomst.
Dag 10.
Hoi An
Sejlads i flodsystemet omkring Hoi An og en betagende og smuk cykeltur gennem uforstyrret landskab og små hyggelige landsbyer. Vi spiser en herlig, lokal frokost. Tid på egen hånd i den hyggelige by.
Dag 11.
Hoi An
En dag på egen hånd eller med rejselederen. Hele dagen er afsat til, at I på egen hånd kan gå på opdagelse i Hoi Ans hyggelige smalle gader eller nyde en dag på stranden.
Dag 12.
Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdeltaet
Vi flyver til Ho Chi Minh og kører videre mod Mekongdeltaet, hvor vi indkvarteres på det skønne Mekong Lodge i pragtfulde omgivelser. Eftermiddagen bruges på at udforske nærområdet på en cykeltur eller sejltur. Mulighed for kokkeskole med lodgens chefkok.
Dag 13.
Mekongdeltaet - Ho Chi Minh City
Vi sejler videre på vandvejene, inden vi går i land for at køre til Saigon, også kaldet Ho Chi Minh City, hvor vi indlogeres på et centralt beliggende hotel.
Dag 14.
Ho Chi Minh City
Besøg ved de berømte og berygtede Cu Chi tunneller med det gigantiske netværk af tunneller bygget under Vietnamkrigen og ved det meget interessante krigsmuseum i Ho Chi Minh City. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag sammen.
Dag 15.
Ho Chi Minh City - Hjemrejse
Hyggelig frokost og lidt sightseeing i Ho Chi Minh City med Notre Dame-katedralen, det smukke posthus og præsidentpaladset. Hjemrejse mod Danmark.
Dag 16.
Ankomst Danmark

Andre spændende rundrejser

Java og Bali

Østens have og gudernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Thailand

På floder gennem Østens mystik

Rundrejse med dansk rejseleder
Vietnam

Fra nord til syd

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)