Vietnam - mekong deltaet_baad_kvinde_02
Vietnam - Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide

Mageløse oplevelser i Mekongdeltaet og Phu Quoc

4,9 (10 Anmeldelser)
16 dage fra 13.495 kr.

Mageløse oplevelser i Mekongdeltaet og Phu Quoc

En naturskøn rejse med afslutning i paradis

Vietnams mange nuancer kommer virkelig til udtryk på denne rejse til det sydlige Vietnam, hvor I kan se frem til at opleve tre meget forskellige sider af det skønne land i en forrygende kombination af storbyferie, landidyl og paradisisk strandferie.

Rejsen tager sit udspring i Ho Chi Minh City, også kendt som Saigon, hvor I sonderer byens højdepunkter, der både er af fransk, kinesisk og vietnamesisk herkomst. I sanser byen i gadekøkkener og midt i den hektiske trafik, og når I efterfølgende rejser videre til Mekongdeltaet, overvældes I af et helt anderledes, roligt kulturchok.

Her sejler I ad vandvejene, nyder naturens tilstedeværelse og kommer tæt på de lokale. Både når I sejler gennem flydende markeder, besøger små landsbyer og bor på homestay. På den sidste del af rejsen skifter I fastlandet ud med en afstikker til Vietnams måske smukkeste ø, Phu Quoc. Her nyder I livet i vandkanten, sejler ud i det blå og sanser hvordan livet leves i slowmotion – både blandt lokale og turister.

På fastlandet har vi inkluderet alle udflugter, så I er sikret den fulde oplevelse af Saigon og Mekongdeltaet. På Phu Quoc bestemmer I selv, om I vil nyde ølivet på egen hånd, eller om I ønsker at tilkøbe en eller flere udflugter. I rejser i en gruppe af max 20 personer på faste afgange henover den danske vinter, hvor vejret i det sydlige Vietnam er allerbedst.

 Vi ønsker jer en god rejse!

Individuel rejse
Attraktive priser - faste afgange
Foredrag

Gratis foredrag om individuelle rejser i Vietnam

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Ho Chi Minh City 2 nætter i Ho Chi Minh City
2
Overnatning
Lavender Hotel ★★★

Cai Be, Mekongdeltaet 1 nætter i Cai Be, Mekongdeltaet
1
Overnatning
Ut Trinh Homestay ★★★

Can Tho, Mekongdeltaet 1 nætter i Can Tho, Mekongdeltaet
1
Overnatning

Phu Quoc 9 nætter i Phu Quoc
9
Overnatning
Opgradering
Cassia Cottage ★★★+

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Afrejse fra Danmark
I rejser fra Danmark med Qatar Airways via Doha og ankommer til Ho Chi Minh City i morgen.
Dag 2.
Ho Chi Minh City
Ved ankomst til Ho Chi Minh City bliver I modtaget af jeres lokale guide i lufthavnen, hvorefter I kører til hotellet i centrum. Det står jer frit for, hvordan I vil tilbringe dagen, men mon ikke I går på opdagelse i byens charmerende virvar af køretøjer, mennesker og dufte, og måske får I også smag for lokale delikatesser og dampende nudelsuppe.
Dag 3.
Ho Chi Minh City
I selskab med jeres engelsktalende guide udforsker I byens højdepunkter, herunder byens fornemme, franske levn, pulserende Chinatown, et myldrende marked og et kinesisk tempel. I mærker de mange fremmede input, der har præget byen gennem tiderne, men I får også en stærk fornemmelse af, at vietnameserne virkelig har formået at tage byen tilbage og gjort den til deres egen.
Dag 4.
Ho Chi Minh City – Cai Be
Fra storbyen drager I ud i naturen. I cykler gennem landlige omgivelser, forbi templer og gårde, og I får et interessant indblik i kunsten at producere rispapir. I sejler med båd og små robåde ad deltaets vandveje og nyder udsigten til det rolige liv, der udspiller sig ved bredderne. Sidst på dagen ankommer I til jeres homestay, hvor I lever jer ind i det lokale liv og overnatter i hjemlige omgivelser.
Dag 5.
Cai Be – Can Tho
Endnu engang skal I på cykeltur gennem Mekongdeltaets frodige landidyl, og I bliver måske helt sultne, som I kører gennem et område, der måske bedst beskrives som Vietnams spisekammer. Efter en skøn cykeltur venter en bådtur, der byder på et levende galleri af grøntsagslunde, landsbyliv og frodig natur, som I sejler i retning af Can Tho. I besøger en tofuproducent og bruger det sidste af eftermiddagen på at ransage det naturskønne område på egen hånd.
Dag 6.
Can Tho – Phu Quoc
Dagen starter med en sejltur til det flydende marked i Cai Rang, hvor råvarer i hobevis flyder rundt på små både, fyldt til bristepunktet. I sejler gennem mosaikken af tropiske frugter og friske grøntsager, gør måske en handel, og sætter derefter kursen mod paradisøen, Phu Quoc, hvor I skal tilbringe den næste uge.
Dag 7-14.
Phu Quoc
Livet leves i slowmotion, og I tager jer god tid til at komme helt ned i gear her på Vietnams måske smukkeste ø. Om I vil dase i strandkanten eller tilkøbe nogle spændende udflugter til fx de omkringliggende miniputøer eller øens frodige indre, bestemmer I selv. Hvordan I end vælger at strikke besøget sammen, er Phu Quoc et skønt sammensurium af paradisisk strandliv, lokal kultur og grøn natur, som gør, at I ikke kommer til at kede jer.
Dag 15.
Phu Quoc – Ho Chi Minh City – Danmark
Ferien lakker mod enden, og I sætter kursen mod Ho Chi Minh City, hvorfra I rejser til Danmark. Undervejs har I en mellemlanding i Doha, inden I lander i Danmark i morgen.
Dag 16.
Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Thailand

Mageløse oplevelser i Sydthailand - vinter

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
Bali

Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Tanjung Benoa

Tilkøb udflugter m/ dansktalende guide
Thailand

Mageløse oplevelser i Nordthailand

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.254 anmeldelser)