Pragtfulde Vietnam - Vietnam rejse med oplevelser og strand
Pragtfulde Vietnam
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (53 anmeldelser)
Individuel rejse
17 dage fra kr. 19.995

Oplevelser kombineret med badeferie på Phu Quoc

Jeres rejse begynder i den fascinerende hovedstad Hanoi, en af Sydøstasiens skønneste storbyer, der på en yndig måde er præget af den franske kolonitid, men hvor den asiatiske stemning alligevel er stærkest. I kan opleve byen på egen hånd eller tilkøbe mange forskellige udflugter med engelsktalende guider.

Efter storbyen venter et af naturens allerstørste vidundere i den fantastiske Halongbugt, hvor I går om bord på en charmerende junke, der sejler jer rundt i UNESCO-verdensarven mellem mange tusinde kalkstensformationer.

Turen fortsætter med fly til den smukke UNESCO-beskyttede by Hoi An, hvor I har god tid til at slentre i den gamle bydel, tage med den lokale færge ud i deltaet eller bade fra den nærliggende strand. I rejser videre med fly til det enorme Mekongdelta, hvor I oplever en bjergtagende smuk natur og et pulserende dagligdagsliv på floden med alle dens herligheder.

Efter mange oplevelser sparker I skoene af på den skønne og forholdsvis stille tropeø Phu Quoc, hvor I har 5 dage til afslapning. Måske tager I på snorkeltur for at udforske livet under havoverfladen, hvor fisk og koraller i alle regnbues farver kan betragtes gennem dykkerbrillerne.

Rejsen slutter i millionbyen Ho Chi Minh City - stadig Saigon i folkemunde - landets travle økonomiske centrum, der byder på alt fra kolonistilscharme og shopping til spændende krigshistorie.

Turen i overblik

Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02

Dagsprogram Vietnam

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I forlader København og flyver østover til det nordligt beliggende Hanoi. Der er ikke muligt at flyve direkte mellem Danmark og Vietnam, så en kort mellemlanding er derfor nødvendig.

Dag 2-3. Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Ved ankomsten til Vietnams hovedstad, Hanoi går I gennem emigrationen og i ankomsthallen møder I jeres engelsktalende guide, som sørger for transporten til hotellet. Efter check-in formaliteterne er de næste par dage til fri disposition. Vietnams charmerende hovedstad byder på et væld af spændende oplevelser. De historiske seværdigheder er spredt ud over den forholdsvis lille bymidte, og på en spadseretur gennem den historiske bydel vil I betages og fascineres igen og igen.

Ba Dinh-pladsen står for alle vietnamesere som symbol på frihed. Det var her Ho Chi Minh for første gang kunne erklære Vietnam for uafhængig. Det skete 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere. Statslederen døde i 1969, og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, hvori Ho Chi Minhs balsamerede legeme ligger til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten, og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", et udtryk for stor respekt og anerkendelse.

Bag mausoleet ligger det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs elskede og beskedne pælehus, samt ensøjlepagoden, som er et af byens vartegn. Her vil I se et af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindene holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand. 

Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for åbent tæppe. Her spilles badminton, volleyball og fodtennis med en sjov lille fjerbold. Der bliver dyrket kampsport som judo og tai chi men også aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret.

Kærestepar sidder overalt arm i arm enten på bænke eller på deres scootere og nyder udsigten og hinanden. Dog kysser de aldrig offentligt, da det ikke er velset!

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som "de 36 gader", som hver især har navn efter et bestemt håndværk. Det er oplagt at gå på opdagelse i denne fremmedartede verden udstyret med kamera. Man kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer, som vietnameserne kalder "cyclo". De patinerede cykler har rødt velour sæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelsk peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

Ud til gaden ligger de smalle "long houses" med runde teglsten og smukke franske træbeskårede altaner, hvorfra det farverige vasketøj blafrer i brisen. Mange generationer bor under samme tag og har deres butik i husets gadeetage, og det er ofte muligt at se ind bag butikken, hvor de ældre sidder mageligt og se tv med børnebørnene.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret. Reglen er, at der ingen regel er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaosset.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hanoi
Tilkøb oplevelser:
Vietnam på egen hånd

Vores forslag til individuelle rejser er baseret på tre forskellige hotelstandarder: Godt, Ekstra Godt og Deluxe. I kan mikse kategorierne, som I ønsker. Vi skræddersyr også rejser helt efter jeres ønsker.

Hanois trafik er et kapitel for sig. Hundredetusindvis af scootere snor sig ind og ud mellem hinanden på de brede boulevarder, men i de snævre gader i den gamle bydel er det cykeltaxarne, der sætter farten.

Dag 4. Hanoi - Halongbugten, et af verdens 7 naturvidundere

Efter morgenmad bliver I kørt til Halongbugten. Denne bugt i det Sydkinesiske Hav har i mange år været på UNESCOs verdensarvliste og blev i 2012 også optaget på listen over verdens 7 naturvidundere. I har ikke kørt længe, før landskabet ændrer sig og rismarkerne ligger så langt øjet rækker. I det nordlige Vietnam er der tempereret klima, og der kan høste ris to gange årligt. Vietnameserne dyrker mange andre afgrøder end ris, hvilket I vil kunne se undervejs, hvor frugtplantager, grøntsagsmarker og urtehaver ligger side om side med de irgrønne rismarker. I oplever vietnamesernes flid og arbejdsomhed, når de færdes i marken iført deres ikoniske rishat.

Halongbugten består af over 2000 kalkstensøer i alle størrelser og former, hvoraf kun to øer er beboet. Her lever 1600 havsigøjnere på flydende landsbyer. Fiskeri er deres hovedbeskæftigelse, da bugten bugner af hundredvis af fisk- og skaldyrsarter. Desuden tjener de også til levebrødet ved perledyrkning. De små samfund har skole op til 7. klassetrin, købmand, en lille bank, og de fleste har hjemmelavede antenner, så de kan se tv og høre radio, som efterhånden er hver mands eje i Vietnam.

Det er en enestående oplevelse at beskue de små samfund, og deres, i vores øjne, primitivt og bittesmå huse, som danner rammerne for flere generationer samt hunde og katte, der alle færdes behændigt rundt på de forbundne tømmerflåder. Mindre børn sidder på skødet af bedsteforældrene i hængekøjerne og vinker, mens I sejler forbi. I kan se, hvordan de arbejder, bl.a. med at passe og sælge af deres fangst, som sprællevende opholder sig i lukkede bassiner under de vuggende huse.

Når I ankommer til Halongbugten bliver I indkvarteret i jeres fine kahytter. Ombord er der en engelsktalende guide, som vil introducere jer til bådens program og aktiviteter. Halongbugten er et rent eventyrland med smukke laguner, en frodig flora og fauna, der klynger sig klippesiderne, og imponerende grotter med søer og stalagmitter, der har vokset sig enorme gennem millioner af år.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: På skib i Halong
Vietnam - halong bugten_husbaad_kajak_01
En overnatning på skib i Halongbugten er en oplevelse for livet. Her ligger flydende landsbyer mellem dramatiske kalkstensøer, der skyder op ad havet.

Dag 5. Halongbugten - Hoi An med fly

Morgen og formiddag er afsat til afslapning om bord på båden, inden I bliver sejlet ind til land og kørt til Hanois lufthavn. I flyver i en god times tid til Vietnams tredje største by, Danang, hvorfra I køres ca. 40 min. til skønne Hoi An. I ankommer sidst på aftenen og i god tid de efterfølgende dage til at udforske den helt særlige stemning i byen.

 

Måltider:
 • Brunch
Overnatning: Hoi An
Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Bestil katalog
Tak for din bestilling
Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.
Bestil katalog
Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 6-7. Hoi An, Vietnams hyggeligste by

Hoi An har 40.000 indbyggere og en UNESCO-fredet bymidte, der er fri for motoriserede køretøjer i aftentimerne. Byen var for få århundrede år siden en af de største og vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Handelsskibe fra Europa og Indien mødtes her med handelsmænd fra Kina og Japan, og byen blev pga. sin strategiske placering en af de fortrukne handelsbyer. Kineserne og japanerne bosatte sig ofte flere måneder ad gangen og sejlede med monsunvinden hjem, når flere forsyninger skulle hentes. Der blev handlet og byttet alt fra porcelæn, silke og krudt til kul, og Hoi An bærer derfor i dag tydeligt præg af, at det har været en rig og international havn.

Byen består af smalle gader med antikke huse, som er en blanding af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur, særligt den vietnamesiske arkitektur med de smukke karakteristiske tegltag vil imponere. Byen er præget af en japansk og kinesisk bydel, der er kendetegnet ved templer, forsamlingshuse og imponerede handelshuse, hvor det i dag er 17. generation, der driver forretning og har bolig.

Gode restauranter ligger side om side langs den hyggelige flod, som løber gennem byen. I de charmerende gader og stræder finder I et fint udvalg af forretninger med kunsthåndværk, sko, lædervarer og smykker og skrædderier. Det traditionsrige blomster- og fiskemarked er også en del af byens charme. Men mest charmerende tager byen sig ud, når gaderne oplyses af silkelamper i alle regnbuens farver og den lille plads midt i byen bliver indtaget af gøglere, der optræder til stor morskab for turister og lokale. I Hoi An er der rig mulighed for at komme tæt på den skønne natur og de lokale, men for også at komme dybere ned i Vietnams lange historie. Få kilometer fra Hoi An ligger den smukke Cua Dai strand. Turen kan tilbagelægges på cykel eller med taxi for få dollars.

Hoi An er omkranset af Thu Huc-floden, hvor små færger fragter lokale og deres scootere tørskoet rundt. Besøg de små øer midt i floden, hvor risbønder og skibsbyggere har slået sig ned. Gå en tur i ø-samfundet og kom helt tæt på lokalbefolkningen og den pragtfulde natur.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An
Tilkøb oplevelser:
Det hele var perfekt
Det hele var perfekt. Alt klappede som det skulle. En meget stor oplevelse og antallet af rejsedeltagere var også okay.
Vietnam
Inga og Vagn Nielsen

Dag 8. Hoi An - Mekongdeltaet med fly

I forlader hotellet efter morgenmaden, og jeres chauffør vil køre jer til Danang lufthavn, hvor I endnu engang skal flyve en god times tid til Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres guide, der skal følge jer de næste par dage. Sammen kører I mod verdens største økosystem, Mekongdeltaet. 

Ved ankomst til Cai Be ligger en båd klar til at sejle jer rundt i det enorme delta. Mekong deltaet er verdens 12. længste flod og den løber gennem 7 lande, hvor Vietnam er det sidste land, inden vandet strømmer ud i Det Sydkinesiske Hav. Der bor omkring 20 millioner mennesker i deltaet, og de beskæftiger sig hovedsageligt med risproduktion og fiskeri. 

I sejler ud i deltaet på de smalle bifloder, hvor lokale sidder i vandkanten. Her bliver vasket tøj og børstet tænder på småbørnene, der bliver badet. De større unger hopper ud fra en hjemmebygget træbro, hvor de små fiskerbåde ligger fortøjet. Længere oppe af floden står en fisker i vand til brystet og kaster sit kvadratiske fiskenet ud i floden.

Inden I spiser frokost, besøger I et par fabrikker, der blandt andet laver kokosslik, rispopcorn, rispandekager og slangevin. I vil opdage, hvor opfindsomme vietnameserne er, når det gælder om at udnytte ressourcerne i området. Frokosten serveres i en skøn tropisk have med massevis af frugttræer, hvor I bliver opvartet med specialiteter fra Mekong, eksempelvis elefantørefisk og forårsruller, som I selv skal rulle. Efter frokosten bliver I sejlet til byen Vinh Long, hvor jeres chauffør kører videre sydpå til Mekongdeltaets største by, Can Tho, hvor aftenen er til fri disposition.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Mekongdeltaet
I det frodige Mekongdelta dyrkes frugt og grønt i hele farveskalaen. I oplever det flydende marked og sejler på smalle bifloder med udsigt til hverdagsliv.

Dag 9. Can Tho - Phu Quoc med fly

I dag skal I tidligt op og sammen med jeres guide opleve det flydende marked, som siges at være Sydøstasiens største engrosmarked. Det er en speciel livsform, hvor sælgerne bor og lever et helt liv ombord på bådene. De henter deres last på marker og plantager langt fra de større byer og sejler deres fragt ud til det flydende marked, hvor afgrøderne sælges til grossister på fastlandet. Men på grund af det udbyggede vejnet kan det snart ikke længere betale sig, at fragte afgrøderne til vands via Cha Tho.

En skam, for det legendariske marked med alskens grøntsager og frugter er et stykke sjov vietnamesisk kulturhistorie, hvor bådenes fantasifulde præsentation af deres varer, dinglende fra 5 meter lange bambuspinde, er et muntert indslag.

Små flydende caféer sejler rundt med kaffe, te og morgenmad, der består af en baguette eller suppe. Tilbage på hotellet er der tid til at spise morgenmad, før I skal af sted til lufthavnen, hvorfra I flyver til Vietnams bedste tropeø Phu Quoc i Siambugten, 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I kørt til jeres strandhotel, hvor et par afslappende dage med sol og varme venter forude.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phu Quoc
Tilkøb oplevelser:

Dag 10-13. Phu Quoc, badeferie

Phu Quoc har måske Vietnams bedste strande. Populariteten er langsomt men sikkert stigende, men et begrænset udvalg af hoteller af en vis standard betyder, at øen fortsat har bevaret sit jomfruelige islæt.

Ud over øens hovedattraktion, lange slentretur på enestående hvide sandstrande med kokospalmer, tilbydes vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og kajak. De store naturoplevelser findes i Phu Quocs 37.000 hektar store naturreservat, hvor farverige fuglearter, skræppende makakaber og flyvende egern har indtaget trækronerne. Øens hovedhavn er også et besøg værd, især markedet med de gamle fiskekoner, som hurtigt og effektivt får hugget de friske fisk i spisevenlige stykker, mens penge og fisk skifter hænder. Syd for Phu Quoc ligger An Thoi-øerne, som inviterer til dykning og snorkling på farverige koraller. Der er masser af ture hertil, som kan bestilles på hotellet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phu Quoc
Tilkøb oplevelser:
Phu Quoc ligger ca. 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh og lokker med eventyrstrande og azurblåt hav.

Dag 14. Phu Quoc - Ho Chi Minh City med fly

Formiddagen er til fri disposition, så snup en sidste dukkert i det azurblå hav, inden flyveturen tilbage Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Byen hed tidligere Saigon, men efter Vietnamkrigens afslutning i 1975 og Saigons fald, blev byen omdøbt til Ho Chi Minh for at ære den afdøde frihedskæmper. Officielt har byen 7 millioner indbyggere, uofficielt 10 millioner, hvilket betyder millioner af scootere i Ho Chi Minhs gader. Alligevel flyder trafikken organiseret og kunne være et studie i god trafikkultur for danske trafikanter.

Det tropiske klima garanterer behagelige 30 grader året rundt, hvor en ægte international storbystemning kombineres med et skønt udendørs liv. Det er kontrasternes by med brede boulevarder, gadesælgere, menneskemylder og gadekøkkener, side om side med internationale restauranter, eksklusive mærkevarer og store shoppingcentre i skyskrabere af stål og glas. De grønne parker og området langs floden er byens åndehuller, hvor alle tager en pause fra storbyræset.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Tilkøb oplevelser:

Dag 15. Ho Chi Minh City, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har tid til at se nærmere på byens mange historiske bygninger og seværdigheder – evt. sammen med en engelsktalende guide. Måske vælger I at besøge de nærliggende berømte Cu Chi-tunneller, hvor Vietkong-soldaterne kæmpede deres guerillakrig mod amerikanerne – og vandt!

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Tilkøb oplevelser:
Fantastisk oplevelse
Troels og hans kone gjorde turen til en fantastisk oplevelse og deres gæstfrihed gjorde at vi oplevede vietnamesernes virkelige liv og hverdag på tæt hold.
Vietnam
Lone & Evan, Vester Skerninge
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

De verdensberømte Cu Chi-tunneller hvor dem der tør kan bevæge sig ned i de smalle underjordiske gange.

Dag 16. Ho Chi Minh City og hjemrejse

En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Europa. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 19.995
kr. 28.035
kr. 18.565
kr. 12.765
kr. 14.685
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 22.595
kr. 30.615
kr. 21.145
kr. 14.695
kr. 16.615
 
09. jul 2018 - 31. okt 2018
kr. 20.465
kr. 28.600
kr. 18.975
kr. 13.010
kr. 14.930
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 21.295
kr. 30.025
kr. 19.795
kr. 13.630
kr. 15.590
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 24.910
kr. 34.190
kr. 23.230
kr. 15.935
kr. 17.895
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 24.325
kr. 33.790
kr. 22.615
kr. 15.355
kr. 17.445
 
01. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 22.965
kr. 32.390
kr. 21.195
kr. 14.305
kr. 16.415
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 21.415
kr. 30.440
kr. 19.815
kr. 13.440
kr. 15.610
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 22.570
kr. 31.595
kr. 20.970
kr. 14.305
kr. 16.475
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 21.415
kr. 30.440
kr. 19.815
kr. 13.440
kr. 15.610
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 21.365
kr. 31.000
kr. 20.170
kr. 12.900
kr. 15.955
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 23.945
kr. 33.580
kr. 22.750
kr. 14.830
kr. 17.885
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 21.695
kr. 31.330
kr. 20.500
kr. 13.145
kr. 16.200
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 21.955
kr. 31.775
kr. 20.675
kr. 13.145
kr. 16.255
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 24.865
kr. 37.235
kr. 22.890
kr. 13.805
kr. 17.135
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 28.560
kr. 41.550
kr. 26.380
kr. 16.110
kr. 19.460
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 27.895
kr. 40.985
kr. 25.720
kr. 15.510
kr. 18.945
 
01. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 25.865
kr. 38.355
kr. 23.895
kr. 14.445
kr. 17.880
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 24.710
kr. 37.200
kr. 22.740
kr. 13.580
kr. 17.015
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 24.185
kr. 34.990
kr. 22.770
kr. 14.445
kr. 17.880
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 23.030
kr. 33.835
kr. 21.615
kr. 13.580
kr. 17.015
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 29.145
kr. 46.105
kr. 25.975
kr. 14.340
kr. 19.100
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 31.725
kr. 48.685
kr. 28.555
kr. 16.270
kr. 21.030
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 29.475
kr. 46.435
kr. 26.305
kr. 14.585
kr. 19.345
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 30.595
kr. 48.570
kr. 27.730
kr. 14.600
kr. 20.415
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 33.585
kr. 54.200
kr. 30.135
kr. 15.415
kr. 21.430
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 40.310
kr. 64.105
kr. 35.825
kr. 17.720
kr. 24.055
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 39.490
kr. 63.285
kr. 35.005
kr. 17.100
kr. 23.435
 
01. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 34.410
kr. 55.040
kr. 30.935
kr. 16.035
kr. 21.960
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 32.355
kr. 52.080
kr. 29.195
kr. 15.170
kr. 21.095
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 32.970
kr. 52.150
kr. 29.310
kr. 16.035
kr. 21.275
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 31.815
kr. 50.995
kr. 28.155
kr. 15.170
kr. 20.410
 

Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 340
 • Tillæg for bagage - kr. 220
 
fra kr. 1.095 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hoi an_japansk bro_01
kr. 595 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

2 dages krydstogt i Halongbugten i traditionel junke

I hentes på hotellet i Hanoi og køres gennem landlig idyl ud til kysten, hvor I går ombord på en traditionel junke og finder jer til rette i jeres fine kahyt med eget bad og toilet. I spiser frokost med udsigt til hundredvis af kalkstensøer, som I passerer, inden junken kaster anker i en smuk bugt.

I sover ombord på junken, og næste morgen står I tidligt op for at nyde det spektakulære sceneri. I sejler på det smaragdgrønne vand tilbage til kysten og bliver kørt tilbage til Hanoi.

vietnam - halongbugten_27
kr. 2.370 pr. person
kr. 1.780 børn u/12 år
 • Daglig afgang
 • 1 nat i Standard-kahyt
 • Afhentning kl. 7.30
 • Inkl. frokost, middag og morgenmad
 • Opgrader til First Class eller Deluxe-kahyt
 • Tillæg for vanddukketeater

2 dages krydstogt med overnatning i Mekongdeltaet

På denne 2-dages udflugt i Mekongdeltaet hentes I på jeres hotel i Saigon og køres til Cai Be, der ligger ved Mekongfloden. I går ombord på Bassac-båden, der er bygget som en rispram men naturligvis indrettet med fine kahytter med eget bad og toilet. 

I spiser frokost ombord, mens båden sejler til Cho Lach. Sammen med bådens guide be-søger I en lokal landsby, inden I spiser middag og går til ro i jeres kahyt.

På dag 2 sejler I videre til Can Tho og oplever det flydende marked i Cai Rang, inden I går i land og bliver kørt tilbage til Saigon.

Vietnam - mekong floden_kvinde_baad_01
kr. 1.715 pr. person
kr. 1.285 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • 1 nat på Bassac-båden
 • Inkl. 1x frokost, 1 x middag og 1 x morgenmad
 • Tillæg for guide på transport
 • Daglig afgang
 • Afhenting kl. 8.00

3 dages udflugt til spektakulær natur i Ba Be National Park

I bliver kørt fra Hanoi gennem smuk natur til Ba Be National Park, en af Vietnams mest spektakulære nationalparker. På vejen besøger I Nguyen Ethnology Museum, hvor I introduceres til områdets etniske minoriteter. Inde i nationalparken stopper I ved den imponerende Hua Ma Cave, inden I indlogeres på jeres homestay i Pac Ngoi Tay.

Dag 2 tilbringes på Ba Be-søen og Nangfloden, hvor I bl.a. beundrer Dau Dang-vandfaldet og besøger lokale landsbyer langs bredden. I spiser frokost ved vandfaldet og sejler videre med et par stop ved regnskoven, inden I er tilbage på jeres homestay, hvor I også spiser middagen.

Dag 3 køres I tilbage til Hanoi.

vietnam - ba be nationalpark_grotte_01
kr. 1.890 pr. person
kr. 1.420 børn u/12 år
 • Daglig afgang
 • 2 nætter på homestay
 • Inkl. 1 x frokost, 1 x middag og 1 x morgenmad
 • Afhentning kl. 8.00

4 dages udflugt hos Sapas minoriteter

I går om bord på nattoget i Hanoi og ankommer til Lao Cai tæt på grænsen til Kina næste morgen.

Herfra bliver I kørt videre til Sapa og besøger hmongstammen, vandrer gennem rismarker i spektakulær natur og til tempelruinerne ved Taphin. Vandreturene tilpasses jeres fysik.

Næste dag besøger I et livligt lokalt marked, hvor de etniske minoriteter handler med hin-anden, og et par landsbyer, inden I køres til stationen i Lao Cai.

I tager i nattoget tilbage til Hanoi og ankommer næste dags morgen.

vietnam - sapa_befolkning_kvinde_market_01
kr. 2.650 pr. person
kr. 1.985 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. morgenmad
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hanoi - Halvdagsudflugt på scooter gennem Hanoi

Når mørket falder på, og hanoianerne får fri fra arbejder, sætter I jer til rette bag på scooteren og lader jer føre gennem byen af en dygtig chauffør, der forstår at begå sig i byens livlige trafik.

I stopper ved spændende gadekøkkener og smager på lokale specialiteter, der udvider jeres horisont. På denne tur kommer I tæt på livet i storbyen og nyder maden og musikken, der er en del af den.

vietnam - hanoi scooter_01
kr. 740 pr. person
kr. 555 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Daglig afgang
 • Inkl. middag
 • Afhentning kl. 18.00

Hanoi - Hanois gadekøkkener

Udflugten begynder i skumringen kl. 18, og første stop er ved Hoan Kiem-søen, der fyldes af familier og kærestepar på vej hjem fra arbejde. I kører til det gamle kvarter til Cau Go Street tæt på vanddukketeateret, hvor I kan nyde frisk fisk og skaldyr fra gadekøkkenerne, og Dinh Liet og Ta Hien Street, hvor I kan smage Bia Hoi – den lokale øl, der brygges på stedet.

I går til Hang Ga, hvor I smager på fried rice med grisekød, og sidste stop er ved Trang Tien, hvor I drikker kaffe og hører jazzmusik.  

vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_gadesaelger_05
kr. 410 pr. person
kr. 325 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. smagsprøver
 • Daglig afgang mandag - fredag
 • Afhentning kl. 18.00

Hanoi - Heldagsudflugt til landlig idyl omkring Ninh Binh

I hentes på jeres hotel og kører til Ninh Binh, der er omgivet af spektakulær natur. I stiger på cyklen og kører i roligt tempo gennem grønne rismarker til landsbyen Dong Tam, hvor I laver frokost sammen med en lokal familie.

I slutter udflugten med en meditativ sejlads ved But Caves – et landskab med huler og dramatiske klipper, der minder om Halongbugten.

vietnam - ninh binh_flod_01
kr. 1.140 pr. person
kr. 855 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Udflugt til My Son-templerne

Sammen med en guide besøger I de fantastiske ruiner ved My Son, der ligger i en frodig dal ca. en times kørsel fra Hoi An. Templerne var det religiøse centrum i Chamriget, og de 20 velbevarede ruiner, der er tilbage, er udråbt til UNESCO-verdensarv.

vietnam - hoi an_my son_tempel_02
kr. 420 pr. person
kr. 315 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Cykeltur ud ad Hoi An

I tager færgen over deltaet til Kim Bong Village, hvor cyklerne står klar. I cykler gennem hyggelige landsbyer,  nogle med smukke huse fra koloni-tiden, og I stopper ved små templer og lokale værksteder, hvor I kan se imponerende solidt håndværk af flettede hatte og kurve. Cykelturen er ca. 8 km i alt.

vietnam - hoi an_kvinde_cykel_03
kr. 410 pr. person
kr. 310 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Ho Chi Minh City: Saigons gadekøkkener for madelskere

I hentes på jeres hotel og kører til byens blomstermarked. Turen rundt til byens spændende madsteder begynder med smagsprøver af et af de mest berømte vietnamesiske snacks: ’banh mi’, en sprød fransk bolle med sur/sød pickles, pate, pålæg, soyasauce, chili med mere.

I går rundt på det summende marked og får mulighed for at smage den lokale nudelsuppe med fisk, stegte bananer, friske forårsruller og andre lækkerier. Desserten kan bestå af forskellige former for ’che’ en sød suppe lavet med forskellige ingredienser som tørrede frugter, bønner, gele, kokosmælk og nødder.

I går gennem blomsterboderne og slutter ved en lokal cafe, hvor I drikker sød vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk. Herefter køres I tilbage til hotellet. Vi anbefaler, at man tager udflugten om formiddagen.

vietnam - ho chi minh_gadekoekken_01
kr. 255 pr. person
kr. 195 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Afhentning kl. 8.30
 • Daglig afgang

Ho Chi Minh City: På scooter i Saigon

I bliver hentet af chaufføren på jeres hotel og tager plads bag på scooteren for at køre gennem byen sammen med de lokale, som er på vej hjem fra arbejde.

I kører gennem forskellige bydele i det gamle Saigon og stopper ved spændende gadekøkkener for at smage vietnamesiske specialiteter. I hører også musik undervejs, både den vietnamesiske og jazzmusik, der spilles på byens barer.

Turen varer ca. 4 timer og adskillige smagsprøver er inkludereret.

Vietnam - ho chi minh_trafik_knallert_02
kr. 840 pr. person
kr. 630 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. smagsprøver
 • Afhentning kl. 18.00
 • Daglig afgang

Ho Chi Minh City: Cu Chi-tunellerne med spændende historie fra Vietnamkrigen

En spændende udflugt i historiens tegn. I hentes på jeres hotel i Saigon og kører ca. en time til Cu Chi-tunnellerne, der spillede en meget vigtig rolle under Vietnamkrigen, som dog her kendes som Amerikakrigen. Viet Cong-soldaterne fra det nordlige Vietnam gravede under krigen et skjulested i form af et netværk af tunneller under jorden med køkkener, opholdsrum, og endda et hospital. Over jorden herskede de amerikanske soldater, og man ser stadig et par amerikanske tanks og andet materiel i området. Nedgangene til tunnellerne er godt skjult og passagerne meget smalle. I får mulighed for at komme ned i de mest tilgængelige tunneller og får således en klar fornemmelse af de, trængsler, som soldaterne gennemgik.

vietnam - cu chi tunnel_01
kr. 805 pr. person
kr. 605 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel kl. 8.00
 • Halvdagsudflugt

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hue_kongepalads_01
kr. 795 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand

Phu Quoc - Bådtur til Turtle Island og nordlige Finger Island

I hentes på hotellet kl. 8.00 og bliver kørt til molen, hvorfra I hopper ombord i båden og sætter kursen mod Turtle Island. Som navnet afslører, er Turtle Island et oplagt sted at spotte havskildpadder, men også et farverigt koralrev og havets fisk bidrager til en god snorkeloplevelse. Fra Turtle Island går turen videre til den nordlige Finger Island, hvor I kaster snøren ud og håber på en god fangst.

I nyder en frokost ombord, og efter forhåbentligt at have fået noget på krogen, sejler I tilbage til kysten omkring kl. 15.

vietnam - turtle island_phu quoc_02
kr. 205 pr. person
kr. 155 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Afhentning kl. 8.00
 • Retur kl. 15.00
 • Inkl. frokost
 • Inkl. snorkel- og fiskeudstyr
 • Mulighed for privat tur mod tillæg

Phu Quoc - Bådtur til Phu Quocs sydlige øhav

I hentes på hotellet kl. 8.30, køres til molen og sejler i retning af Phu Quocs 12 sydlige paradisøer. I besøger bl.a. den sydlige Finger Island, Shadow Island, Cold Cloud Island og Pineapple Island. I får rig mulighed for at snorkle blandt fisk og koraller undervejs, ligesom der også vil være mulighed for at kaste snøren ud og håbe på en god fangst.

På vejen tilbage til molen gør I et stop ved den kridhvide Sao Beach på fastlandet. Stranden er ikke bare smuk og fortryllende. Det hvide sand, der består af en del silica, har den evne, at sandet ikke suger varme til sig, og sandet er således aldeles skønt at synke ned i. I nyder en frokost ombord og er tilbage ved molen kl. ca. 15.30.

vietnam - sao beach_phu qouc
kr. 205 pr. person
kr. 155 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning kl. 8.30
 • Retur kl. 16.30
 • Inkl. frokost
 • Inkl. snorkel- og fiskeudstyr
 • Mulighed for privat tur mod tillæg

Phu Quoc - Det sydlige Phu Quoc

På denne tur skal I udforske den sydlige del af øen, hvor I på flere måder kommer helt tæt på det lokale liv og øens fortryllende natur.

I hentes på hotellet kl. 9, og herefter går turen til en perlefarm, hvor I ser, hvordan havets ”ædelstene” produceres. Herfra går turen videre til Phu Quocs fængsel, Coconut Prison, hvor en spændende historielektion venter, og ved kridhvide Sao Beach kan I se frem til en afslappende pause i øens hvideste sand. Efter en tur på stranden tager I videre til fiskerlandsbyen, Ham Ninh, efterfulgt af et stop ved Suoi Tranh-vandfaldet og ved en af øens mange pagoder. Inden turen lakker mod enden, gør I et kulinarisk stop ved en peberfarm, en fabrik, der producerer fiskesovs og ved en vingård, hvor vinen ikke laves på drue men derimod på blomster.

I nyder en frokost undervejs og forventes at være tilbage kl. ca. 15.00.

vietnam - phu quoc_01
kr. 185 pr. person
kr. 140 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning kl. 9.00
 • Retur kl. 15.00
 • Inkl. snorkel- og fiskeudstyr
 • Inkl. alle entreer
 • Mulighed for privat tur mod tillæg

Phu Quoc - Det nordlige Phu Quoc

I bliver hentet kl. 8.30 og kører mod nord, hvor I kan forvente en alsidig dag med natur, afslapning og kulinariske input.

Første stop er et hundereservat, hvor hundene lever det glade hundeliv, modsat andre steder i Asien. Herefter går turen videre til en peberfarm, hvor I får et indblik i peberproduktionen og møder den lille familie, der driver værket. I lægger vejen forbi Nguyen Trung Truc-templet og snupper en friskbrygget kop kaffe, inden turen går videre til Dai Beach, hvor I kan nyde en afslappende stund og lidt mad og kolde drikke. 

Efter frokost kører I forbi Cua Can River og videre til en fabrik, der producerer fiskesovs. En delikatesse som øen er særlig kendt for. Dagen afsluttes med et besøg på en vingård, hvor vinen ikke laves på drue men derimod på blomster. Kl. ca. 15 går turen tilbage til hotellet.

vietnam - peberfarm_phu quoc_02
kr. 210 pr. person
kr. 160 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning kl. 8.30
 • Retur kl. 15.00
 • Inkl. frokost
 • Inkl. alle entreer med undtagelse af hundevæddeløb
 • Mulighed for privat tur mod tillæg

Phu Quoc - Barbecue og natfiskeri

I bliver hentet kl. 16.45 og sejler ud i den begyndende solnedgang sammen med en masse andre fiskerbåde. Som solen sænker sig i horisonten, kaster båden anker, og I bliver vidne til en autentisk blækspruttefangst. Inden båden vender retur, disker de lokale fiskere op med en skøn barbecue baseret på aftenens fangst, herunder de blæksprutter I selv formår at fange. I forventes at være tilbage kl. ca. 21.30.

vietnam - nat_baad_phu quoc
kr. 185 pr. person
kr. 140 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Afhentning kl. 16.45
 • Retur kl. 21.30
 • Inkl. fiskeudstyr og madding
 • Varighed ca. 5 timer
 • Ink. barbeque-middag
 • Mulighed for privat tur mod tillæg
Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

*Der opkræves tillæg kr 150 pr. person for skibet i Halong (Godt & Ekstra godt) og kr. 450 (Deluxe) i perioden jul/nytår samt TET (Vietnamesisk nytår d. 27. jan. - 01. feb.)

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Transport fra Hanoi lufthavn til det valgte hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi - inkl. morgenmad
  Godt: Church Boutique, deluxværelse
  Ekstra godt: Silk Path, deluxe værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera, deluxe værelse
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten
  Godt og Ekstra godt: Bai Tho i deluxe kahyt
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 150 pr. person for skibet i Halong
  Deluxe: Paradise Cruise, deluxe kahyt med balkon
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 450 pr. person for skibet i Halong
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Danang
 • Privat transport fra Danang lufthavn til hotel i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An - inkl. morgenmad
  Godt: Vinh Hung Emerald Resort, deluxe pool view værelse
  Ekstra godt: Boutique Hoi An, deluxe værelse
  Deluxe: Anantara Hoi An Resort, deluxe værelse med balkon
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til Mekongdeltaet
 • Halvdags sejltur med engelsktalende guide i Mekongdeltaet, inkl. frokost
 • Privat transport til hotel i Can Tho i Mekongdeltaet med engelsktalende guide
 • 1 nat i Can Tho - inkl. morgenmad
  Godt og Ekstra godt: TTC Can Tho deluxe river view værelse
  Deluxe: Victoria Can Tho, deluxe værelse
 • Halvdags bådtur til det flydende marked i Mekong sammen med engelsktalende guide
 • Privat transport til Can Tho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Can Tho til Phu Quoc
 • Transport fra Phu Quoc lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på Phu Quoc - inkl. morgenmad
  Godt: Tropicana Resort i deluxe seaview værelse
  Ekstra Godt: Cassia Cottages i Modern Deluxe værelse
  Deluxe: Chen Sea, Sea View villa
 • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City - inkl. morgenmad
  Godt: Elios Hotel, senior superior værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel, deluxe værelse
  Deluxe: Caravelle Hotel, deluxe værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes er det vigtigt at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Vejret i Vietnam

Vietnam har to karakteristiske årstider: Den tørre sæson fra november til april og den regnfulde varme sæson fra maj til oktober. Den bedste tid at rejse til Vietnam på anses for at være oktober til april. Tropiske storme kan forekomme, specielt i sommerhalvåret.

Klimaet i Vietnam spænder fra subtropisk til tropisk monsunklima med relativt høje nedbørsmængder i monsunperioden. I Hanoi, der ligger i den nordlige subtropiske del af landet, ligger gennemsnitstemperaturerne i juli også omkring 29 grader, mens januar-temperaturerne på omkring 15-17 grader er tydeligt lavere.

Fold ind Fold ud
 • Hanoi
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
19° C 20° C 23° C 27° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 25° C 22° C
14° C 15° C 18° C 21° C 24° C 26° C 26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 15° C
19 mm 26 mm 44 mm 90 mm 189 mm 240 mm 288 mm 318 mm 265 mm 131 mm 43 mm 23 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Ho Chi Mihn City (Saigon) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Ho Chi Mihn City (Saigon)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C
21° C 23° C 24° C 26° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 4 mm 11 mm 50 mm 218 mm 312 mm 294 mm 270 mm 327 mm 267 mm 117 mm 48 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Hué og Hoi An Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Hué og Hoi An
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 26° C 31° C 33° C 34° C 33° C 34° C 32° C 28° C 26° C 23° C
17° C 18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 26° C 25° C 23° C 22° C 21° C 18° C
170 mm 56 mm 69 mm 56 mm 99 mm 76 mm 89 mm 97 mm 396 mm 561 mm 566 mm 305 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Nha Trang
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Phu Quoc
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Cambodia: Siem Reap Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Cambodia: Siem Reap
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam, Cambodia og Laos - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01
 • Vietnam - halong bugten_09
 • Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde cykel_01
 • Vietnam - hoi an_04
 • Vietnam - vietnam_befolkning_boern_02
 • Vietnam - hoi an_flod_01
 • Vietnam - hoi an_promenade_01
 • Vietnam - hue_roegelse_01
 • Vietnam - hue_thien mu pagoda_04
 • Vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_marked_04
 • Vietnam - hue_tu duc_kongegrav_01
 • Vietnam - mekong floden_baad_mand_01
 • Vietnam - mekong floden_kvinde_baad_02
 • Vietnam - nha trang_strand_09
 • Vietnam - vietnam_befolkning_dreng_fisker_01

Andre spændende rejser

Vi har samlet en række andre rejser, der måske kunne være noget for dig

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams 7 vidundere

  17 dage fra kr. 18.995

  • Oplevelsesspækket rejse
  • Besøg hos minoriteterne i Sapa
  • Lokaltransport med fly og tog
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams landlige idyl

  17 dage fra kr. 19.360

  • Besøg hos etniske minoriteter
  • Inkl. udflugter i Mai Chau
  • Landlig idyl i Dalat og Mekong
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  BALI

  Bali i ro og mag

  17 dage fra kr. 12.345

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Oplev delfiner i rolige Lovina
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu