Vietnams 7 vidundere
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (134 anmeldelser)

Vietnams 7 vidundere

Individuel rejse
17 dage fra kr. 16.545

Fra Hanoi i nord til Mekongdeltaet i syd

Denne rejse giver jer et indblik i Vietnams absolutte højdepunkter, både når det gælder naturoplevelser og landets historie. I oplever landets vidt forskellige storbyer, hovedstaden Hanoi i nord, som repræsenterer det historiske og traditionelle, og som står i skærende kontrast til den moderne storby, Ho Chi Minh City, i syd.

I tilbringer et døgn på en traditionel junke i den spektakulære Halongbugt, der udover at være UNESCO-verdensarv også er udnævnt til et af verdens syv naturvidundere, og i Sapas bjerge vandrer I langs irgrønne risterrasser og møder de minoritetsgrupper, der lever et isoleret og traditionelt liv i bjergene.

I det centrale Vietnam oplever I kongebyen Hué med den prægtige Forbudte Lilla By og smukt anlagte kongegrave, samt hyggelige Hoi An, der i tidernes morgen var en meget vigtig handelsby, hvor skibe fra hele verden lagde til. I Mekongdeltaet sejler I på bifloderne ud og ind gennem junglelignende vegetation og ser, hvordan de lokale lever i det enorme floddelta. 

To af de lange stræk foregår med nattog - en sjov måde at rejse på. Det er muligt at veksle mellem de forskellige hotelkategorier: Godt, Ekstra Godt og Deluxe. 

Turen i overblik

Vietnam - ho chi minh_city hall_08

Dagsprogram Vietnam

Dag 1. Danmark - Hanoi

I forlader Danmark og har et stop undervejs til Hanoi, Vietnam, og I flyver henover natten.

Dag 2-3. Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har to dage i Hanoi, og vi anbefaler jer at besøge Ho Chi Minhs mausoleum, hvori landsfaderens legeme ligger til skue. Det er enhver borgers pligt at besøge den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet og udviser respekt for deres Onkel Ho.

Bag mausoleet ligger det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs beskedne pælehus, samt den såkaldte ensøjlepagode. Her vil I se vietnameserne kommer med frugt til buddhastatuen og foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindene holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand. 

Besøg Hanois gamle kvarter – måske med cykeltaxa med rødt veloursæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelske peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

I kan opleve byen på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hanoi
Tilkøb oplevelser:
I har god tid i Hanoi, hvor der er mange ting at se. Også lokalbefolkningen har god tid. Besøg f.eks. Ho Chi Minhs imponerende mausoleum - det er rørende at opleve vietnamesernes respekt for deres tidligere leder.

Dag 4. Hanoi - Halongbugten

I bliver kørt til Halongbugten, som er på UNESCOs verdensarvliste og på listen over verdens 7 naturvidundere. Bugten består af over 2000 kalkstensøer, og her bor ca. 1600 havsigøjnere, der lever fortrinsvis af fiskeri.

I indkvarteres i jeres fine kahytter, og sejlturen ud i eventyrlandet med smukke laguner kan begynde.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Ha Long bugten
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

En overnatning på skib i Halongbugten er en kæmpe oplevelse. De tusindvis af kalkstensøer skyder dramatisk op ad havet, og bugten fortjener til fulde sin plads på listen over verdens naturvidundere.

Dag 5. Halongbugten – Sapa, med tog gennem natten

I står tidligt op for ikke at gå glip af solopgangen fra dækket. Det er tid til de sidste seværdigheder, inden junken sejler tilbage mod havnen. Der bliver serveret en lækker brunch, som nydes, mens naturens fineste værker passerer forbi.

Der er transport tilbage til Hanoi banegård, hvor I stiger om bord på nattoget til det nordligt beliggende Sapa.

Måltider:
 • Brunch
Overnatning: Ombord på toget

Dag 6-7. Sapa, besøg i etniske landsbyer

I ankommer tidligt til Lao Cai, og her venter en chauffør på at køre jer det sidste stykke til Sapa. Med det samme kan I komme ud og indtage det storslåede bjerglandskab med dets irgrønne risterrasser og møde den venlige etniske befolkning.

Sapa er synonym med betagende natur og farverige minoriteter i små lokale bjerglandsbyer, og der findes vandreruter i alle længder og sværhedsgrader rundt om Sapa. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Sapa
Tilkøb oplevelser:
I tager toget til Lao Cai og videre til Sapa for at besøge minoritetsgrupperne, der lever i smukke omgiverlser i bjergene.

Dag 8. Sapa – Hanoi, med tog gennem natten

Efter tjek-ud fra hotellet har I hele dagen til at nyde pragtfulde Sapa. Besøg f.eks. det lokale marked, hvor der sælges sjove frugter, grøntsager og lokalt håndarbejde i form af klædningsstykker og vævede tæpper.

Nattoget tilbage til Hanoi afgår igen fra Lao Cai.

Dag 9-10. Hué, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I ankommer til Hanoi-togstation tidligt om morgenen og får en bid morgenmad, inden I flyver til Hué i det centrale Vietnam.

Hué har mange seværdigheder. Citadellet, der kan sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing, er den største seværdighed. Det er i et historisk perspektiv få år siden, at Hué havde sin storhedstid og var Vietnams hovedstad. Fra Citadellet, der huser Den Forbudte Lilla By, regerede i alt 13 konger landet fra 1802-1945. 

Besøg evt. også nogle af de imponerende kongegrave lidt uden for byen. I kan opleve Hués seværdigheder på egen hånd eller med en engelsktalende guide.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hué
Tilkøb oplevelser:
Nattog - opgradér til privat kupé

På denne rejse skal I overnatte ombord på et tog. Der er fire sovepladser i en kupé, men det er muligt at opgradere til privat kupé for et ganske rimeligt beløb, hvis I ikke ønsker at dele pladsen. Ring og forhør om priser.

I Hué kan I besøge Den Forbudte Lilla By, hvorfra kongerne styrede det centrale Vietnam gennem mange år.

Dag 11-13. Hoi An, på egen hånd eller tilkøb udflugt- Hoi An

I bliver kørt over Hai Van-passet til hyggelige Hoi An, der ligger i et livligt floddelta. Byen blev grundlagt i 1600-tallet og var gennem flere århundreder en meget vigtig havne- og handelsby, hvor skibe fra hele verden lagde til. Den er derfor udråbt til UNESCO-verdensarv, og her er et herligt lokalt leben med færger, der sejler i pendulfart ud til de mange små øer i deltaet.

Centrum af byen er lukket for trafik, og her kan I købe virkeligt fine souvenirs, kigge ind i spændende værksteder, f.eks. dem der laver de fine lanterner, som byen er kendt for, bestille en ny garderobe hos de dygtige skræddere og ikke mindst nyde god mad.

I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder, eller I kan opleve det på egen hånd. Har I lyst til en dukkert i havet, så ligger der en dejlig strand tæt på ud til Det Sydkinesiske Hav.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An
Tilkøb oplevelser:
Hoi An er en meget charmerende og malerisk by, og ca. 6 km uden for byen kan I besøge den skønne Cua Dai-strand. Til højre: Mellem Hué og Hoi An kører I ad det smukke Hai Van-pas, som danner grænsen mellem det centrale og det sydlige Vietnam.

Dag 14. Hoi An – Ho Chi Minh City med fly

Fra lufthavnen i Danang flyver I til Ho Chi Minh City. Byen, der i folkemunde stadig hedder Saigon, er Vietnams økonomiske centrum og en travl, men charmerede storby med hundredtusindvis af scootere, der drøner ind og ud mellem hinanden.

Tilkøb evt. en udflugt med engelsktalende guide, som viser jer det spændende Krigsmuseum, der på en meget fin måde fortæller historien om Vietnamkrigen. Herudover ser I Notre Dame-katedralen, som franskmændene byggede, samt Chinatown og et af byens smukke templer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Tilkøb oplevelser:

Dag 15. Ho Chi Minh City, udflugt til Mekongdeltaet

Dagen byder på en heldagsudflugt til det frodige Mekongdelta, også kaldet Vietnams spisekammer. I kører et par timer gennem landlig idyl til My Tho, hvor I går ombord i en båd, der sejler jer ned ad den travle flod.

I besøger forskellige værksteder og kører i hestevogn til en lokal landsby, hvor I bliver budt på en kop te og hjemmedyrket frugt. Herefter sætter I jer til rette i en smal kano, der glider stille gennem nogle af Mekongdeltaets mange kanaler.  I spiser frokost og besøger en familievirksomhed, der fremstiller en lokal delikatesse af kokos.

I er tilbage i Saigon sidst på eftermiddagen.  

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Tilkøb oplevelser:

Dag 16. Ho Chi Minh City og hjemrejse

I har god tid i løbet af dagen, inden I bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen med et stop undervejs.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 18.050
kr. 25.970
kr. 16.195
kr. 12.700
kr. 14.945
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 18.285
kr. 26.350
kr. 16.340
kr. 12.700
kr. 15.035
 
01. nov 2019 - 13. dec 2019
kr. 18.640
kr. 27.110
kr. 16.670
kr. 12.980
kr. 14.935
 
14. dec 2019 - 24. dec 2019
kr. 21.570
kr. 30.040
kr. 19.600
kr. 15.180
kr. 17.135
 
25. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 20.840
kr. 29.365
kr. 18.860
kr. 14.600
kr. 16.570
 
01. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 19.115
kr. 27.225
kr. 17.155
kr. 13.290
kr. 15.640
 
01. mar 2020 - 11. apr 2020
kr. 16.825
kr. 24.935
kr. 14.865
kr. 11.570
kr. 13.920
 
12. apr 2020 - 21. apr 2020
kr. 19.115
kr. 27.225
kr. 17.155
kr. 13.290
kr. 15.640
 
22. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 16.825
kr. 24.935
kr. 14.865
kr. 11.570
kr. 13.920
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 16.545
kr. 24.465
kr. 14.690
kr. 11.570
kr. 13.815
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 20.195
kr. 28.115
kr. 18.340
kr. 14.310
kr. 16.555
 
29. jul 2020 - 30. sep 2020
kr. 18.050
kr. 25.970
kr. 16.195
kr. 12.700
kr. 14.945
 
01. okt 2020 - 31. okt 2020
kr. 18.285
kr. 26.350
kr. 16.340
kr. 12.700
kr. 15.035
 
01. nov 2020 - 13. dec 2020
kr. 18.640
kr. 27.110
kr. 16.670
kr. 12.980
kr. 14.935
 
14. dec 2020 - 24. dec 2020
kr. 21.570
kr. 30.040
kr. 19.600
kr. 15.180
kr. 17.135
 
25. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 20.840
kr. 29.365
kr. 18.860
kr. 14.600
kr. 16.570
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 19.415
kr. 28.690
kr. 17.640
kr. 13.280
kr. 16.500
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 19.650
kr. 29.070
kr. 17.865
kr. 13.280
kr. 16.595
 
01. nov 2019 - 13. dec 2019
kr. 19.940
kr. 29.795
kr. 18.135
kr. 13.260
kr. 16.460
 
14. dec 2019 - 24. dec 2019
kr. 22.880
kr. 32.725
kr. 21.065
kr. 15.460
kr. 18.660
 
25. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 22.095
kr. 31.940
kr. 20.280
kr. 14.870
kr. 18.070
 
01. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 20.470
kr. 29.930
kr. 18.675
kr. 13.870
kr. 17.145
 
01. mar 2020 - 11. apr 2020
kr. 18.145
kr. 27.565
kr. 16.360
kr. 12.150
kr. 15.425
 
12. apr 2020 - 21. apr 2020
kr. 20.400
kr. 29.785
kr. 18.565
kr. 13.870
kr. 17.145
 
22. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 18.110
kr. 27.495
kr. 16.275
kr. 12.150
kr. 15.425
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 17.910
kr. 27.185
kr. 16.135
kr. 12.150
kr. 15.370
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 21.560
kr. 30.835
kr. 19.785
kr. 14.890
kr. 18.110
 
29. jul 2020 - 30. sep 2020
kr. 19.415
kr. 28.690
kr. 17.640
kr. 13.280
kr. 16.500
 
01. okt 2020 - 31. okt 2020
kr. 19.650
kr. 29.070
kr. 17.865
kr. 13.280
kr. 16.595
 
01. nov 2020 - 13. dec 2020
kr. 19.940
kr. 29.795
kr. 18.135
kr. 13.260
kr. 16.460
 
14. dec 2020 - 24. dec 2020
kr. 22.880
kr. 32.725
kr. 21.065
kr. 15.460
kr. 18.660
 
25. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 22.095
kr. 31.940
kr. 20.280
kr. 14.870
kr. 18.070
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 24.310
kr. 37.535
kr. 22.200
kr. 14.880
kr. 19.610
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 24.935
kr. 38.735
kr. 22.680
kr. 14.880
kr. 19.925
 
01. nov 2019 - 13. dec 2019
kr. 26.460
kr. 41.580
kr. 24.325
kr. 14.880
kr. 20.505
 
14. dec 2019 - 24. dec 2019
kr. 31.045
kr. 47.350
kr. 28.410
kr. 17.080
kr. 23.025
 
25. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 30.260
kr. 46.565
kr. 27.625
kr. 16.490
kr. 22.435
 
01. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 27.205
kr. 42.040
kr. 24.970
kr. 15.470
kr. 20.905
 
01. mar 2020 - 11. apr 2020
kr. 24.700
kr. 39.315
kr. 21.970
kr. 13.750
kr. 19.185
 
12. apr 2020 - 21. apr 2020
kr. 26.660
kr. 40.945
kr. 24.005
kr. 15.470
kr. 20.650
 
22. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 23.905
kr. 38.180
kr. 21.405
kr. 13.750
kr. 18.620
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 22.805
kr. 36.030
kr. 20.695
kr. 13.750
kr. 18.480
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 26.455
kr. 39.680
kr. 24.345
kr. 16.490
kr. 21.220
 
29. jul 2020 - 30. sep 2020
kr. 24.310
kr. 37.535
kr. 22.200
kr. 14.880
kr. 19.610
 
01. okt 2020 - 31. okt 2020
kr. 24.935
kr. 38.735
kr. 22.680
kr. 14.880
kr. 19.925
 
01. nov 2020 - 13. dec 2020
kr. 26.460
kr. 41.580
kr. 24.325
kr. 14.880
kr. 20.505
 
14. dec 2020 - 24. dec 2020
kr. 31.045
kr. 47.350
kr. 28.410
kr. 17.080
kr. 23.025
 
25. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 30.260
kr. 46.565
kr. 27.625
kr. 16.490
kr. 22.435
 

Tilkøb til rejsen

Hanoi - Aftenudflugt på scooter gennem Hanoi

Når mørket falder på, og hanoianerne får fri fra arbejder, sætter I jer til rette bag på scooteren og lader jer føre gennem byen af en dygtig chauffør, der forstår at begå sig i byens livlige trafik.

I stopper ved spændende gadekøkkener og smager på lokale specialiteter, der udvider jeres horisont. På denne tur kommer I tæt på livet i storbyen og nyder maden og musikken, der er en del af den.

vietnam - hanoi scooter_01
kr. 685 pr. person
kr. 515 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Daglig afgang
 • Inkl. middag
 • Afhentning kl. 18.00

Hanoi - Byrundtur

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_06
kr. 290 pr. person
kr. 220 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00
 • Klassisk byrundtur

Hanoi - Hanois gadekøkkener

Udflugten begynder i skumringen kl. 18, og første stop er ved Hoan Kiem-søen, der fyldes af familier og kærestepar på vej hjem fra arbejde. I kører til det gamle kvarter til Cau Go Street tæt på vanddukketeateret, hvor I kan nyde frisk fisk og skaldyr fra gadekøkkenerne, og Dinh Liet og Ta Hien Street, hvor I kan smage Bia Hoi – den lokale øl, der brygges på stedet.

I går til Hang Ga, hvor I smager på fried rice med grisekød, og sidste stop er ved Trang Tien, hvor I drikker kaffe og hører jazzmusik.  

vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_gadesaelger_05
kr. 385 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. smagsprøver
 • Daglig afgang mandag - fredag
 • Afhentning kl. 18.00

Hanoi - Heldagsudflugt til landlig idyl omkring Ninh Binh

I hentes på jeres hotel og kører til Ninh Binh, der er omgivet af spektakulær natur. I stiger på cyklen og kører i roligt tempo gennem grønne rismarker til landsbyen Dong Tam, hvor I laver frokost sammen med en lokal familie.

I slutter udflugten med en meditativ sejlads ved But Caves – et landskab med huler og dramatiske klipper, der minder om Halongbugten.

vietnam - ninh binh_flod_01
kr. 1.140 pr. person
kr. 855 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00
 • Velegnet for børn og voksne

Hanoi - Hanoi railway walk

En unik gåtur langs Hanois jernbaneskinner med et skønt kig til hverdagslivet i den travle by, men bag scenen i de snævre gader, hvor kun de lokale kommer. I passerer et summende fødevaremarked, hvor der handles livligt mellem boderne, og har mulighed for at køre en strækning med det lokale tog til sidst på udflugten.

Vietnam - hanoi_tog_01
kr. 280 pr. person
kr. 210 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hanoi - En dag på landet i Ky Son

I bliver kørt til landsbyen Ky Son om morgenen, og efter ankomst skal I på en hyggelig gåtur eller cykeltur rundt i landsbyen for at få et indtryk af, hvordan livet leves på landet i det nordlige Vietnam. Når I kommer tilbage, kigger I indenfor i køkkenet, hvor jeres frokost tilberedes.

I slapper lidt af, inden I fortsætter på cykel til landsbyen Duong Lam. I stopper undervejs for at tage billeder og sludre med lokalbefolkningen. I kigger bl.a. indenfor i Mia-pagoden og et par templer, inden I er tilbage i Ky Son, hvor bilen holder klar til at køre jer tilbage til Hanoi.

vietnam - vandboeffel_vietnam_01
kr. 800 pr. person
kr. 600 børn u/12 år
 • Inkl. frokost
 • Cykeltur
 • Privat udflugt
 • Heldagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Besøg i landsbyen Tra Que, Hoi Ans grøntsagshave

Ca. 3 km uden for Hoi An ligger landsbyen Tra Que, der dyrker en stor del af de grøntsager og urter, der bruges i Hoi Ans restaurantkøkkener. I bliver kørt ud til landsbyen og ser en gammel japansk gravplads undervejs – et vidnesbyrd om Hoi Ans rige historie som international handelsby.

Fremme i Tra Que følger I med i vandingen og den generelle pasning af markerne og haverne, hvor afgrøderne dyrkes uden brug af pesticider. I får smagsprøver på lokale delikatesser som Tam Huu-forårsruller og forkæles med et dejligt fodbad baseret på urter, der gør huden godt. Herefter køres I tilbage til Hoi An.

vietnam - tra que village_01
kr. 405 pr. person
kr. 305 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Privat tur

Hoi An - Cykeltur i Hoi Ans omegn

I tager færgen over deltaet til Kim Bong Village, hvor cyklerne står klar. I cykler gennem hyggelige landsbyer,  nogle med smukke huse fra koloni-tiden, og I stopper ved små templer og lokale værksteder, hvor I kan se imponerende solidt håndværk af flettede hatte og kurve. Cykelturen er ca. 8 km i alt.

vietnam - hoi an_kvinde_cykel_03
kr. 405 pr. person
kr. 305 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Snorkling ved tropiske Cham Island

I køres til pier’en, hvor træbåden venter, og allerede ved 9-tiden er I klar til at stå til søs. Sejlturen ud til Cham Island tager ca. en time, og herefter har I en hel time til rådighed til at udforske det beskyttede marineområde sammen med en guide – udstyr til snorkling findes ombord.  

Efter omkring 45 minutter trænger I til en kop te eller kaffe og en snack, mens I nyder solen ombord på båden. Der kastes anker i et andet område, og herefter er det på med maske og snorkel igen for at udforske livet under overfladen en times tid, hvor farverige tropefisk og koraller lader sig se.

Båden sejler ind til den skønne strand ved Bai Chrong, hvor frokosten gøres klar. I nyder forskellige lækkerier fra det vietnamesiske køkken og slapper af på stranden frem til omkring kl. 15.30, hvor I sejler retur til fastlandet

vietnam - Cham island snorkling tur_01
kr. 1.295 pr. person
kr. 940 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Inkl. frokost
 • Inkl. udstyr
 • Heldagsudflugt

Hoi An - På besøg hos risbønderne

Jeres guide møder jer på hotellet og sammen tager I afsted i bil eller på cykel, afhængig af afstanden og jeres egne ønsker til transporten. I kører ud på landet, og ved farmen hilser I på risbønderne, der byder på en kop te tæt på rismarkerne. I får udleveret et sæt tøj i den traditionelle vietnamesiske stil, og herefter er I klar til at gå ud i rismarkerne.

Jeres guide forklarer jer om dyrkning af ris og de forskellige metoder, der anvendes, og svarer på de spørgsmål, I måtte have.

Bønderne arbejder i marken på traditionel vis med en vandbøffel spændt for ploven, og de viser jer, hvordan I ser, om risen er moden og klar til at blive høstet. Hvis I har lyst, kan I ride en tur på vandbøflerne, som bønderne holder som husdyr.

Til sidst nyder I et måltid mad med risbondens familie – god rustik bondemad – og herefter kører I tilbage til byen.

Læs mere Læs mindre
vietnam - hoi an_rismark_01
kr. 440 pr. person
kr. 330 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Let lokalt måltid inkl.
 • Velegnet for børn og voksne
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An byrundtur - Til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I hentes af jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer. I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget.

vietnam - hoi an_gade_07
kr. 275 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Klassisk byrundtur
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00

Hoi An - Udflugt til My Son-templerne

Sammen med en guide besøger I de fantastiske ruiner ved My Son, der ligger i en frodig dal ca. en times kørsel fra Hoi An. Templerne var det religiøse centrum i Chamriget, og de 20 velbevarede ruiner, der er tilbage, er udråbt til UNESCO-verdensarv.

vietnam - hoi an_my son_tempel_02
kr. 420 pr. person
kr. 315 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hoi An - Udforsk det gamle Champa-rige ved My Son med jeep og båd

I bliver hentet i jeep og kører uden for byen på vej til oplevelser i det gamle Champa-rige. På køreturen til My Son stopper I i en lidt større lokal by og et par landsbyer, hvor I iagttager det lokale liv. Fremme i My Son, der ligger i en frodig og fugtig dal med junglebevoksning, får I en introduktion til de ca. 20 velbevarede ruiner, der er på UNESCOs liste over verdensarv.

I fortsætter køreturen med jeep til et lokalt hus, hvis beboere fremstiller smukke bambusmåtter, og herefter går I ombord på en båd på Thu Bon-floden og nyder en frokost, mens I sejler tilbage til Hoi An. I forlader båden ved kajen i Hoi An og køres tilbage til jeres hotel.

vietnam - my son_tempel_03
kr. 1000 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hoi An - Udflugt på vandet med lokale fiskere

I køres til en lokal fiskerlandsby ved udmundingen af Thu Bon-floden. I går en tur i landsbyen, hvor I møder fiskerne og deres familier og hører om deres dagligdag. Herefter går I ombord i en båd og sejler en tur på Cua Dai-floden, hvor I ser fiskernes fangstmetoder, bl.a. når de kaster deres runde net ud i vandet.

Lidt sjov skal I også opleve: I prøver kræfter med sejlads i bambuskurve, og de lokale arrangerer rokonkurrence på floden. I sejler i bambuskurvene ind på de stille vandveje ved Bay Mau og tilbage til landsbyen, hvor I nyder en lokal frokost og en kold øl eller sodavand. Efter frokosten går turen tilbage til Hoi An.

vietnam - hoi an fisherman_01
kr. 415 pr. person
kr. 310 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt, 4 timer, start kl. 8.30 eller 14.00
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Let lokalt måltid inkl.
 • Velegnet for børn og voksne

Ho Chi Minh City - Byrundtur

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh_city hall_09
kr. 280 pr. person
kr. 210 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Klassisk byrundtur
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00

Ho Chi Minh City - Cu Chi-tunellerne med spændende historie fra Vietnamkrigen

En spændende udflugt i historiens tegn. I hentes på jeres hotel i Saigon og kører ca. en time til Cu Chi-tunnellerne, der spillede en meget vigtig rolle under Vietnamkrigen, som dog her kendes som Amerikakrigen.

Viet Cong-soldaterne fra det nordlige Vietnam gravede under krigen et skjulested i form af et netværk af tunneller under jorden med køkkener, opholdsrum, og endda et hospital.

Over jorden herskede de amerikanske soldater, og man ser stadig et par amerikanske tanks og andet materiel i området. 

Nedgangene til tunnellerne er godt skjult og passagerne meget smalle. I får mulighed for at komme ned i de mest tilgængelige tunneller og får således en klar fornemmelse af de, trængsler, som soldaterne gennemgik.

Læs mere Læs mindre
vietnam - cu chi tunnel_01
kr. 415 pr. person
kr. 310 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel kl. 8.00
 • Halvdagsudflugt

Ho Chi Minh City - Cykeltur i Mekongdeltaet

I køres fra jeres hotel til Cai Lay i Mekongdeltaet, hvor cyklerne står parat til jer. I cykler ad grusstier langs kanalerne til Cai Be, hovedbyen i deltaet, og undervejs udforsker I det lokale liv og nyder synet af grønne haver og lunde, hvor de gode råvarer vokser. I stikker hovedet indenfor i lokale værksteder og småindustrier, der fremstiller bl.a. rispapir og kokosslik.

Ved frokosttid er I fremme på Mekong Lodge, hvor I spiser frokost, og herefter sejler I på floden tilbage til Cai Be, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Saigon. Den samlede distance på cykel er omkring 20 km.

vietnam - mekong delta bike_02
kr. 1035 pr. person
kr. 775 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Cykeltur (20km)
 • Privat udflugt
 • Frokost inkl.
 • Afhentning kl. 8.00

Ho Chi Minh City - Kokkeskole i Saigon

Kokkeskolen begynder med en tur på det lokale fødevaremarked, hvor I sammen med kokken køber ind til de klassiske vietnamesiske retter, som I sammen skal frembringe. Her lærer I også om de vietnamesiske ingredienser og krydderier/urter, der giver den velkendte gode vietnamesiske smag.

I fortsætter til køkkenet, hvor I prøver kræfter sammen med kokken, og I må hellere gøre jer umage, da I efterfølgende skal nyde de retter, som I sammen har frembragt, til frokost. Forhåbentlig mætte og veltilfredse køres I tilbage til jeres hotel.

vietnam - ho chi minh city cooking class_01
kr. 735 pr. person
kr. 555 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Kokkeskole
 • Inkl. frokost
 • Privat udflugt
 • Afhentning kl. 8.00

Ho Chi Minh City - På scooter i Saigon

I bliver hentet af chaufføren på jeres hotel og tager plads bag på scooteren for at køre gennem byen sammen med de lokale, som er på vej hjem fra arbejde.

I kører gennem forskellige bydele i det gamle Saigon og stopper ved spændende gadekøkkener for at smage vietnamesiske specialiteter. I hører også musik undervejs, både den vietnamesiske og jazzmusik, der spilles på byens barer.

Turen varer ca. 4 timer og adskillige smagsprøver er inkludereret.

Vietnam - ho chi minh_trafik_knallert_02
kr. 825 pr. person
kr. 620 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Inkl. smagsprøver
 • Afhentning kl. 18.00
 • Daglig afgang
 • Velegnet for børn og voksne

Ho Chi Minh City - Saigons gadekøkkener for madelskere

I hentes på jeres hotel og kører til byens blomstermarked. Turen rundt til byens spændende madsteder begynder med smagsprøver af et af de mest berømte vietnamesiske snacks: ’banh mi’, en sprød fransk bolle med sur/sød pickles, pate, pålæg, soyasauce, chili med mere.

I går rundt på det summende marked og får mulighed for at smage den lokale nudelsuppe med fisk, stegte bananer, friske forårsruller og andre lækkerier. Desserten kan bestå af forskellige former for ’che’ en sød suppe lavet med forskellige ingredienser som tørrede frugter, bønner, gele, kokosmælk og nødder.

I går gennem blomsterboderne og slutter ved en lokal cafe, hvor I drikker sød vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk. Herefter køres I tilbage til hotellet. Vi anbefaler, at man tager udflugten om formiddagen.

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh_gadekoekken_01
kr. 310 pr. person
kr. 230 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Afhentning kl. 8.30
 • Daglig afgang

Ho Chi Minh City - Saigon før og nu, fra bagsædet af en scooter

I mødes med jeres scooterchauffører og sætter jer til rette på bagsædet for at opleve Saigon før og nu. I kører til City Central Park, et hyggeligt samlingspunkt for de lokale indbyggere, videre gennem den gamle del af Saigon og herfra til de nyere dele af byen for at se udviklingen og mikset af gammel og ny arkitektur.

I stopper ved et tempel, hvor I efter vietnamesisk tradition slipper fugle ud i det fri – en symbolsk handling, der ifølge vietnamesisk tankegang bringer lykke. I smager også den lokale delikatesse, Thach Che, der består af nødder, gele og tørret frugt.

Jeres chauffør kører jer gennem Saigons Chinatown, hvor I ud af øjenkrogen iagttager drager, masker, rissække og andre kinesiske indslag, og herefter går turen via den såkaldte Southern Stomach, byens største marked for ris, der blev grundlagt af kinesere i det 18. århundrede. Den sammenlagte distance på scooter er ca. 35 km.

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh city scooter tour_03
kr. 630 pr. person
kr. 475 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt, formiddag eller eftermiddag
 • Privat udflugt
 • Smagsprøver på “Thach Che”

Ho Chi Minh City - Saigons spændende krigshistorie, guidet gåtur i byen

Denne guidede gåtur med krigshistorien som tema begynder ved området omkring byens rådhus, hvor der ligger en del bygninger relateret til Vietnamkrigen. I passerer således Rex Hotel, i hvis bar det amerikanske militær holdt pressebriefinger, samt Caravelle Hotel og Continental Hotel, hvor krigskorrespondenterne holdt til. I går videre til operahuset, som i sin tid var hjemsted for det sydvietnamesiske senat.

Herefter er I fremme ved den tidligere amerikanske ambassade, som var et af målene i den såkaldte Tet-offensiv i 1968. I ser den smukke Notre Dame-katedral og posthuset bygget af franske koloniherrer – begge bygninger kunne lige så godt stå i Paris – det tidligere præsidentpalads og til sidst Krigsmindemuseet, der har en meget tankevækkende og informativ fotoudstilling om Vietnamkrigen (i Vietnam kaldet Amerikakrigen).

Læs mere Læs mindre
vietnam - ho chi minh_notre dame_03
kr. 265 pr. person
kr. 200 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Gåtur i centrum
 • Privat udflugt

Hué - Byrundtur

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hue_kongepalads_03
kr. 370 pr. person
kr. 280 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Klassisk byrundtur
 • Afhentning på hotellet kl. 8.00

Hué - Cykeltur i Hué

Cykelturen begynder fra jeres hotel og går hovedsageligt ad den nordlige bred af Duftenes Flod. I krydser broen, der er tegnet af Gustave Eiffel, og besøger Ho Chi Minhs barndomshjem og Citadellet med Den Forbudte Lilla By.

Hvis I ønsker det, besøger I også Hope House, et socialt projekt for fattige børn med fysiske handicap. I Phu Mong Garden House Village beundrer I Hués arkitektur, inden I igen krydser Duftenes Flod.

vietnam - hue_cykeltur_01
kr. 350 pr. person
kr. 265 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hué - Cykeltur Hué – Tu Hieu – Vong Canh – Minh Mang – Thien Mu

Rejs som de lokale på denne cykeltur i udkanten af Hué. I cykler i bakkerne i det vestlige Hué forbi nogle pagoder og lærer om de forskellige retninger indenfor buddhisme. I kommer også til det imponerende mausoleum bygget til kejseren Tu Duc og til Vong Canh Hill, hvor I har en smuk udsigt over Duftenes Flod. I fortsætter ned ad bakke til flodbredden, hvor I tager en båd til Minh Mang-mausoleet, hvor I spiser picnic-frokost.

I skal videre til Thien Mu-pagoden, og I kan vælge at sejle dertil eller fortsætte jeres cykeltur langs den nordlige bred af Duftenes Flod (samlet cykling ca. 15 km).

Vietnam - hue_thien mu pagoda_07
kr. 545 pr. person
kr. 410 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. picnic
 • Privat udflugt
 • Cykeltur
 • Engelsktalende guide
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hué - Cykeltur Sinh – Thanh Tien – Tien Non og sejltur tilbage til Hué

En chauffør kører jer til landsbyen Trieu Son, der ligger ved Duftenes Flod. Her kan I kigge jer lidt omkring, inden I går ombord på færgen, der sejler jer til landsbyen Sinh, en tur på ca. 15 minutter. Her besøger I en lokal familie, der fremstiller smukke traditionelle malerier på træ, og I får mulighed for at prøve kræfter med kunstarten sammen med lokale kunstnere.

I stiger på cyklerne og kører rundt i landsbyen og videre gennem landlig idyl til landsbyen Thanh Tien, som er kendt for fremstillingen af papirblomster, der bruges i forskellige ceremonier. I fortsætter gennem rismarkerne til Thien Non (cykelturen er omkring 6 km i alt), og her går I ombord på en båd, der på omkring en time sejler jer tilbage til Hué.

vietnam - hue_bro_01
kr. 500 pr. person
kr. 375 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Cykeltur
 • Engelsktalende guide

Hué - Dragebygning i Hué

At sætte drager op og lege med dem i vinden er en stærk vietnamesisk tradition. Dragerne varierer fra sted til sted, og Hué er ideelt til at opleve denne tradition og at lære at sætte drager op af en ægte dragekunstner.

På denne udflugt besøger I en dragekunstner, hvis familie har lavet drager gennem mange generationer. Sammen fremstiller I en drage med et skelet af bambus, og hvis vejret tillader det, sætter I dragen op ved Ngo Mon-pladsen foran Citadellets sydindgang. Hvis vejret ikke er med jer, får I dragen med hjem og kan sætte den op senere.

vietnam - vietnam drageløber_01
kr. 345 pr. person
kr. 260 børn u/12 år
 • 2-timers udflugt, starttidspunkt fleksibelt
 • Privat udflugt
 • Op til 4 personer
 • Velegnet til børn og voksne

Hué - På scooter gennem landlig idyl

Tag plads bag på scooteren og lad en erfaren chauffør styre jer sikkert ud af Hué. Hurtigt ændrer scenen sig fra storby til landlig idyl, når I kører gennem rismarker og små landsbyer.

I stopper i en af landsbyerne og besøger markedet, der bugner af lokale råvarer. Spis evt. frokost i landsbyen.

vietnam - hue scooter_01
kr. 570 pr. person
kr. 430 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Halvdagsudflugt
 • Daglig afgang
 • Afhentning kl. 8.00

Hué - Privat-middag i Hué

Hué er tidligere hovedstad i Vietnam og anerkendt som UNESCO-verdensarv. Byen emmer stadig af datidens charme og traditioner, som ikke findes andre steder i verden. At være gæst i et privat hjem er en god måde at få indsigt i de skikke og traditioner, som en lokal familie bestående af tre generationer lever efter.

I modtages som venner af huset, og jeres værter fortæller gerne om kulturelle aspekter, som f.eks. forfædredyrkelse og familiesammenhold, som er en vigtig del af hverdagen i Vietnam. I hjælper til med madlavningen, inden I sætter jer sammen for at nyde et godt måltid, mens værten forklarer jer om de traditionelle retter, I skal smage. Efter en hyggelig frokost eller middag køres I tilbage til jeres hotel.

vietnam - vietnam cooking class_01
kr. 440 pr. person
kr. 330 børn u/12 år
 • 2-timers udflugt
 • Privat udflugt
 • Frokost eller middag inkl.
 • Engelsktalende guide
 • Daglig afgang kl. 11 eller 17
 • Velegnet til børn og voksne

Sapa - Besøg på det lokale marked i Bac Ha (kun søndage)

Bac Ha er områdets største og mest farverige søndagsmarked. Her mødes adskillige minoriteter, og der sælges alt mellem himmel og jord, inklusive levende dyr. Udflugten indebærer også en sejltur på Chayfloden (hvis vandstanden er høj nok).

I bliver kørt i bil til Bac Ha, som ligger ca. 70 km sydøst for Lao Cai, og køreturen går gennem frodige landområder.

I kommer frem til det lokale marked i Can Cau, der ligger i bjergene og er samlingspunkt for mange af de etniske minoriteter, der lever her i grænselandet.

Bac Ha-markedet er det største i området og meget farverigt, fordi de forskellige minoriteter har deres særlige klædedragter på. I bruger hele formiddagen på at udforske markedet og spiser også en lokal frokost her. Efter frokost bliver I kørt længere ned i dalen for at gå en forholdsvis kort tur til landsbyen Trung Do. Hvis vandstanden er høj nok, sejler I en dejlig tur Chayfloden til Bao Nhai. 

Hvis I ikke kan sejle på floden, går I ca. to timer i smuk natur langs floden til Bao Nhai-broen, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Sapa.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - sapa dao_kvinde_01
kr. 825 pr. person
kr. 580 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide
 • Aktiv udflugt
 • Afhentning på hotel

Sapa - Besøg på det lokale marked i Can Cau (kun lørdage)

Hvis I besøger Sapa på en lørdag, har I mulighed for at deltage i denne spændende udflugt til det lokale marked, hvor mange etniske minoriteter mødes for at købe og sælge deres varer. Udflugten indebærer op til et par timers vandring og en sejltur på Chayfloden (hvis vandstanden er høj nok).

I bliver kørt i bil til Bac Ha, som ligger ca. 70 km sydøst for Lao Cai, og køreturen går gennem frodige landområder.

I kommer frem til det lokale marked i Can Cau, der ligger i bjergene og er samlingspunkt for mange af de etniske minoriteter, der lever her i grænselandet. De forskellige minoriteter har deres unikke klædedragter på, og derfor er markedet en helt særlig farverig oplevelse.

Når I har udforsket markedet, kører I tilbage til Bac Ha, hvor I spiser en lokal frokost, og herefter skal I vandre en kort tur til landsbyen Trung Do for at besøge tay-minoriteten. Hvis vandstanden i Chayfloden er tilstrækkelig høj, går I ombord på en motorbåd og sejler en dejlig tur til Bao Nhai.

Hvis I ikke kan sejle på floden, går I ca. to timer i smuk natur langs floden til Bao Nhai-broen, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Sapa.

Læs mere Læs mindre
vietnam - sapa_befolkning_kvinde_03
kr. 885 pr. person
kr. 630 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Frokost
 • Engelsktalende guide
 • Aktiv udflugt
 • Afhentning på hotel

Sapa - Besøg på det lokale marked i Coc Ly (kun tirsdage)

Hver tirsdag mødes de lokale etniske minoriteter til markedsdag i Coc Ly. Det er et forholdsvist lille men meget farverigt marked, hvor de forskellige minoriteter som altid er klædt i deres smukke dragter, der er unikke for lige netop deres befolkningsgruppe.

I bliver kørt i bil til Bac Ha, som ligger ca. 70 km sydøst for Lao Cai, og køreturen går gennem frodige landområder.

I kommer frem til det lokale marked i Coc Ly, der ligger ved Chayfloden, på det tidspunkt, hvor der er allermest travlt, og I har god tid til at snuse rundt og se, hvad der handles.

Hvis vandstanden er høj nok, sejler I herefter en dejlig tur på Chayfloden til landsbyen Trung Do. Her kigger I indenfor i et lokalt hus og drikker en kop te, inden I sejler videre til Bao Nhai-broen. 

Hvis I ikke kan sejle på floden, går I ca. to timer langs floden i smuk natur til Trung Do og videre til Bao Nhai-broen, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Sapa.

Læs mere Læs mindre
vietnam - sapa_befolkning_kvinde_marked_01
kr. 850 pr. person
kr. 595 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Aktiv udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel

Sapa - Besøg på det lokale marked i Khau Nhin (kun torsdage)

På denne udflugt besøger I et af de mindste lokale markeder i området, nemlig Khau Nhin-markedet, hvor de lokale minoriteter mødes hver torsdag.

I kører til den lille by Muong Khuong, der ligger tæt på grænsen til Kina, og derfra videre op i bjergene til Khau Nhin, et sted som er næsten uberørt af moderne livsførelse.

Her handler de lokale minoriteter fra bl.a. nung-, hmong- og tu di-stammerne lokale fødevarer dyrket på de omkringliggende markeder og andre spændende ting.

Om eftermiddagen skal I ud på en vandretur på ca. 2 timer til fjerne landsbyer for at se, hvordan livet leves her. Hvis vandstanden i Chayfloden tillader det, sejler I en dejlig tur i stedet for at vandre. Turen tilbage til Sapa foregår med bil. 

Læs mere Læs mindre
Vietnam - sapa_befolkning_landskab_01
kr. 840 pr. person
kr. 605 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Aktiv udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel

Sapa - Smuk vandretur i bjergene med besøg hos minoriteter

Denne heldagsudflugt byder på vandring i bjergene uden for Sapa langs rismarker og gennem regnskoven i Hoang Lien National Park med besøg hos hmong- og giay-minoriteterne.

Sammen med jeres guide går I gennem Sapa og finder den lille sti, der fører jer gennem grøntsagshaver og ud i dalen uden for byen. I går nedad gennem rismarker og nyder den smukke udsigt undervejs.

Efter en god gåtur er I fremme ved flodbredden, som I følger, indtil I når frem til landsbyen Y Linh Ho, hvor hmong-minoriteten bor.

I holder en pause her og spiser frokost, inden I fortsætter dybere ind i Muong Hoa-dalen. I passerer gennem endnu en hmong-landsby, inden I er fremme i landsbyen Ta Van, der er en populær trekking-destination. Her møder I en anden minoritet, nemlig giay-minoriteten.

Fra Ta Van går I op til landevejen, hvor en bil venter på at bringe jer tilbage til Sapa. I går ca. 5 timer i alt i løbet af dagen.

Læs mere Læs mindre
vietnam - sapa_rismark_05
kr. 405 pr. person
kr. 305 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Frokost
 • Aktiv udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel
 • Kræver almindelig god fysik

Sapa - Vandretur uden for alfarvej

En heldagsudflugt med ca. 4 timers vandring i den smukke natur uden for Sapa med besøg hos hmong-minoriteten.

Sammen med jeres guide går I gennem Sapa og ud af byen gennem smukke haver og duftende nåleskove. I kommer frem til en lille landsby, Ma Tra, der ligger godt skjult for omverden og bebos af hmong-minoriteten. I fortsætter gennem rismarkerne og nyder udsigten til den smukke natur.

I kigger indenfor i en lokal skole og spiser en lokal frokost, inden I er fremme i landsbyen Ta Phin, hvor I møder både hmong- og red dao-minoriteten, som repræsenterer de to største etniske minoriteter i området. De kendes på deres forskellige, meget smukke traditionelle klædedragter, som de stadig benytter.

Via guiden får I måske en sludder med de lokale, hører om, hvordan de lever deres liv, og kigger indenfor i deres huse. Turen tilbage til Sapa er via bil.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - sapa_rismark_01
kr. 405 pr. person
kr. 310 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Privat udflugt
 • Inkl. frokost
 • Aktiv udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning på hotel
 • Kræver almindelig god fysik

2 dages krydstogt i Halongbugten i traditionel junke

I hentes på hotellet i Hanoi og køres gennem landlig idyl ud til kysten, hvor I går ombord på en traditionel junke og finder jer til rette i jeres fine kahyt med eget bad og toilet. I spiser frokost med udsigt til hundredvis af kalkstensøer, som I passerer, inden junken kaster anker i en smuk bugt.

I sover ombord på junken, og næste morgen står I tidligt op for at nyde det spektakulære sceneri. I sejler på det smaragdgrønne vand tilbage til kysten og bliver kørt tilbage til Hanoi.

vietnam - halongbugten_27
kr. 2.250 pr. person
kr. 1.690 børn u/12 år
 • Daglig afgang
 • 1 nat i Standard-kahyt
 • Afhentning kl. 7.30
 • Inkl. frokost, middag og morgenmad
 • Opgrader til First Class eller Deluxe-kahyt
 • Tillæg for vanddukketeater

3 dages udflugt til spektakulær natur i Ba Be National Park

I bliver kørt fra Hanoi gennem smuk natur til Ba Be National Park, en af Vietnams mest spektakulære nationalparker. På vejen besøger I Nguyen Ethnology Museum, hvor I introduceres til områdets etniske minoriteter. Inde i nationalparken stopper I ved den imponerende Hua Ma Cave, inden I indlogeres på jeres homestay i Pac Ngoi Tay.

Dag 2 tilbringes på Ba Be-søen og Nangfloden, hvor I bl.a. beundrer Dau Dang-vandfaldet og besøger lokale landsbyer langs bredden. I spiser frokost ved vandfaldet og sejler videre med et par stop ved regnskoven, inden I er tilbage på jeres homestay, hvor I også spiser middagen.

Dag 3 køres I tilbage til Hanoi.

vietnam - ba be nationalpark_grotte_01
kr. 1.815 pr. person
kr. 1.360 børn u/12 år
 • Daglig afgang
 • 2 nætter på homestay
 • Inkl. 1 x frokost, 1 x middag og 1 x morgenmad
 • Afhentning kl. 8.00

4 dages udflugt i Nghia Lo og Sapa

I køres fra Hanoi til Nghia Lo, hvor I besøger det spændende lokale marked for de omkringliggende landsbyer. Frokost og middag er inkluderet og spises på lokale restauranter, og I overnatter i Nghia Lo.

Dag 2 bevæger I jer videre mod Sapa, og på vejen besøger I en landsby, hvor en thailandsk minoritet bor, I beundrer udsigten fra Cao Pha-passet og ser risterrasserne ved La Pan Tan, måske de smukkeste i området. Der er flere fotostops undervejs, inden I er fremme i Sapa.

Dag 3 slapper I af om formiddagen, inden I om eftermiddagen snører vandreskoene og tager på trekking mellem rismarkerne med spektakulære udsigter undervejs.

Turen tilpasses jeres ønsker og fysik. Dag 4 besøger I om morgenen det livlige marked, hvor områdets etniske grupper køber og sælger deres afgrøder og andre fornødenheder. Herefter køres I tilbage til Hanoi.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - sapa_rismark_02
kr. 5.060 pr. person
kr. 3.795 børn u/12 år
 • 3 nætter i Standard
 • Afhentning kl. 8.00
 • Afgang mandag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag

3 dages udflugt i Mai Chau med vandring og cykeltur i landlig idyl

I køres fra jeres hotel i Hanoi til Mai Chau, et idyllisk område der er hjemsted for mange etniske minoriteter, herunder dzao-, muong- og thaifolk. I indlogeres på det skønne Mai Chau Ecolodge, og efter frokost skal I på en 2-3 timers cykeltur i den smukke natur og med besøg i lokale landsbyer, hvor I hilser på befolkningen og lærer om deres traditioner og kultur. Tilbage på lodgen spiser I middag og overværer en traditionel danseoptræden.

På dag 2 vandrer I med jeres guide til Xam Khoe og Buoc, to små landsbyer i området, og I spiser en lokal frokost hjemme hos en thaifamilie.

Om eftermiddagen nyder I de skønne omgivelser på jeres lodge og bader måske i poolen, hvorfra der er spektakulær udsigt til naturen. Middag og overnatning på Mai Cha Ecolodge.

På dag 3 tager I igen på vandretur sammen med jeres guide for at besøge et par landsbyer, og efter frokost køres I tilbage til Hanoi.

Læs mere Læs mindre
vietnam - mai chau_marker_01
kr. 3.100 i delt dobbeltværelse pr. person
 • 2 nætter på Mai Chau Ecolodge
 • 2 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 2 x middag
 • Udflugter med engelsktalende lokalguider
 • Transport Hanoi-Mai Chau t/r

2 dages krydstogt med overnatning i Mekongdeltaet

På denne 2-dages udflugt i Mekongdeltaet hentes I på jeres hotel i Saigon og køres til Cai Be, der ligger ved Mekongfloden. I går ombord på Bassac-båden, der er bygget som en rispram men naturligvis indrettet med fine kahytter med eget bad og toilet. 

I spiser frokost ombord, mens båden sejler til Cho Lach. Sammen med bådens guide be-søger I en lokal landsby, inden I spiser middag og går til ro i jeres kahyt.

På dag 2 sejler I videre til Can Tho og oplever det flydende marked i Cai Rang, inden I går i land og bliver kørt tilbage til Saigon.

Vietnam - mekong floden_kvinde_baad_01
kr. 2.540 pr. person
kr. 1.905 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • 1 nat på Bassac-båden
 • Inkl. 1 x frokost, 1 x middag og 1 x morgenmad
 • Tillæg for guide på transport
 • Daglig afgang
 • Afhenting kl. 8.00

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hoi an_japansk bro_01
kr. 660 pr. person
kr. 495 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til huset på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske guvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i pælehuset.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturtempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Det inderste af Citadellet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigen mod USA var hård mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
Vietnam - hue_kongepalads_01
kr. 790 pr. person
kr. 595 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand

Tilkøb forsikringer

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

*Der opkræves tillæg kr 150 pr. person for skibet i Halong (Godt & Ekstra godt) og kr. 450 (Deluxe) i perioden jul/nytår samt TET (Vietnamesisk nytår d. 27. jan. - 01. feb.)

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Nattog i Vietnam - opgradér til privat kupé

På denne rejse skal I overnatte ombord på et tog. Der er fire sovepladser i en kupé, men det er muligt at opgradere til privat kupé for et ganske rimeligt beløb, hvis I ikke ønsker at dele pladsen. Ring og forhør om priser.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi og retur fra Ho Chi Minh City med Thai Airways/Singapore Airlines/Qatar Airways på økonomiklasse med 1 stop undervejs, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi lufthavn til hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi - inkl. morgenmad:
  Godt: Church Boutique i Deluxe-værelse
  Ekstra godt: Silk Path Hotel i Premium Deluxe-værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera i Deluxe-værelse
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten:
  Godt og Ekstra godt: Bai Tho i Standard-kahyt
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 150 pr. person for skibet i Halong
  Deluxe: Paradise Cruise i Deluxe-kahyt med balkon
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 450 pr. person for skibet i Halong
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x middag
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi banegård
 • 1 nat med nattog Hanoi - Lao Cai i standard airconditioneret sovevogn
  Godt og Ekstra godt: standardtog
  Deluxe: Victoriaekspressen
 • Privat transport fra Lao Cai togstation til hotel i Sapa t/r
 • 2 nætter i Sapa - inkl. morgenmad: 
  Godt og Ekstra godt: Chau Long, Deluxe-værelse
  Deluxe: Victoria Sapa, Superior-værelse
 • 1 nat med nattog Lao Cai - Hanoi i standard airconditioneret sovevogn
 • Privat transport fra Hanoi banegård til Hanoi lufthavn
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Hué
 • Privat transport fra Hué lufthavn til hotel
 • 2 nætter i Hué - inkl. morgenmad:
  Godt: Emm Hotel i Superior-værelse
  Ekstra godt: Eldora Hotel i Deluxe City View-værelse
  Deluxe: Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa i Premium Deluxe-værelse
 • Privat transport fra Hué via Hai Van-passet til hotel i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An - inkl. morgenmad:
  Godt: Silk Luxury Hotel & Spa i Deluxe-værelse med balkon
  Ekstra godt: Boutique Hoi An i Superior-værelse
  Deluxe: La Siesta Hoi An - Club Wing i Veranda suite pool view-værelse
 • Ved ophold i påsken er der et tillæg på Anantara på 350 kr. pr. nat
 • Privat transport fra hotel i Hoi An til Danang lufthavn
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City - inkl. morgenmad:
  Godt: Elios Hotel i Senior Superior-værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel i Deluxe-værelse 
  Deluxe: Caravelle i Deluxe-værelse
 • Halvdags tur i Mekongdeltaet inkl. frokost med engelsktalende lokalguide
 • Privat transport til Ho Chi Minh City lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes, er det vigtigt, at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Vejret – hvornår er Vietnam bedst

Vietnam har to årstider. Den tørre sæson, der strækker sig fra november til april, og den varme regntid, der løber fra maj til oktober, hvor tropiske storme kan forekomme. De fleste foretrækker at rejse i det danske vinterhalvår, hvor vejret er mest behageligt, men alt efter hvad du gerne vil opleve og hvor du gerne vil hen, kan du også sagtens få en god ferie i sommerhalvåret.

Vietnam har tre klimazoner, og mens temperaturen ligger nogenlunde stabilt i den sydlige del af landet, kan temperaturen i Hanoi svinge fra 30 grader i juli til 17 grader i januar.​

Fold ind Fold ud
 • Hanoi
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
19° C 20° C 23° C 27° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 25° C 22° C
14° C 15° C 18° C 21° C 24° C 26° C 26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 15° C
19 mm 26 mm 44 mm 90 mm 189 mm 240 mm 288 mm 318 mm 265 mm 131 mm 43 mm 23 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Ho Chi Minh City (Saigon) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Ho Chi Minh City (Saigon)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C
21° C 23° C 24° C 26° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 4 mm 11 mm 50 mm 218 mm 312 mm 294 mm 270 mm 327 mm 267 mm 117 mm 48 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Hué og Hoi An Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Hué og Hoi An
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 26° C 31° C 33° C 34° C 33° C 34° C 32° C 28° C 26° C 23° C
17° C 18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 26° C 25° C 23° C 22° C 21° C 18° C
170 mm 56 mm 69 mm 56 mm 99 mm 76 mm 89 mm 97 mm 396 mm 561 mm 566 mm 305 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Nha Trang
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Phu Quoc
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Cambodia: Siem Reap Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Cambodia: Siem Reap
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam, Cambodia og Laos - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • Vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_21
 • Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01
 • Vietnam - halong bugten_12
 • Vietnam - hanoi_dukketeater_02
 • Vietnam - hanoi_gade restaurant_mand spiser_02
 • Vietnam - hanoi_nytaar_teater_01
 • Vietnam - ho chi minh_blomstermarked_01
 • Vietnam - ho chi minh_hus_01
 • Vietnam - ho chi minh_city hall_06
 • Vietnam - hoi an_butikker_01
 • Vietnam - hue_long tail boat_01
 • Vietnam - mekong floden_baad_marked_02
  Mekongdeltaet
 • Vietnam - mekong floden_rismark_01
 • Vietnam - vietnam_befolkning_pige_03
 • Vietnam - vietnam_befolkning_mand_gris_01

Andre spændende rejser

Vi har samlet en række andre rejser, der måske kunne være noget for dig

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams landlige idyl

  17 dage fra kr. 18.945

  • Besøg hos etniske minoriteter
  • Inkl. udflugter i Mai Chau
  • Landlig idyl i Dalat og Mekong
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Pragtfulde Vietnam

  17 dage fra kr. 17.590

  • Oplevelser inkl. strandferie
  • Fly på de lange stræk
  • Inkl. udflugter i Mekongdeltaet
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  INDIEN

  Nordindiens mange perler

  16 dage fra kr. 23.990

  • Et sansebombardement uden lige
  • Sikhernes gyldne tempel i Amritsar
  • Maharajapaladser og Taj Mahal
  • Safari og oplevelser ved Ganges
  • Små grupper, 10-22 deltagere