Vietnam - dien bien phu_rismark_farmer_01
Vietnam - Individuel rejse

Vietnams 7 vidundere

4,7 (184 Anmeldelser)
17 dage fra 18.915 kr.

Vietnams 7 vidundere

Vietnam til jer, der ikke vil nøjes

Oplev en perlerække af vietnamesiske vidundere på en kontrastfyldt rejse fra nord til syd. I kommer langt ud på landet, helt ind i storbyernes kerne og befinder jer i eventyrlige landskaber i Halongbugten, i Ninh Binh og i Mekongdeltaet. På denne rejse, kan I sætte kryds ved mange af Vietnams højdepunkter og kan samtidigt se frem til en række overraskelser.

Rejsen starter i Hanoi, der brillerer med historie, charme og god mad. Herfra går turen videre til Halongbugten, hvor I sejler gennem landskabet af kalkstensklipper smukt placeret i et smaragdgrønt hav. Endnu et smukt klippelandskab venter i Ninh Binh, også kendt som Halongbugten på land, inden turen går mod historiske Hué. I Hoi An nyder I det hyggelige byliv og tager en tur på stranden, inden I flyver til Ho Chi Minh City, hvor det travle byliv suppleres med en dag i Mekongdeltaet.

Denne rejse giver jer store oplevelser på stribe, og så har vi endda valgt at inkludere udflugter i Halongbugten, i Ninh Binh og i Mekongdeltaet, så I kan være sikre på at få det hele med.

Glæd jer til 17 dage med syv udvalgte vidundere; Hanoi, Halongbugten, Ninh Binh, Hué, Hoi An, Mekongdeltaet og Ho Chi Minh City.

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Vietnam - sapa dao_kvinde_01

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Hanoi 2 nætter i Hanoi
2
Overnatning
Opgradering
Silk Path Hotel ★★★★
Hotel De L’Opera ★★★★★

Halongbugten 1 nætter i Halongbugten
1
Overnatning
Bai Tho Junk ★★★
Opgradering
Paradise Cruise ★★★★★

Ninh Binh 2 nætter i Ninh Binh
2
Overnatning
Opgradering
Emeralda Resort ★★★+
Tam Coc Garden ★★★★

Nattog fra Ninh Binh til Hué 1 nætter i Nattog fra Ninh Binh til Hué
1
Overnatning

Hué 2 nætter i Hué
2
Overnatning
Hotel Romance ★★★
Opgradering
Eldora Hotel ★★★★

Hoi An 4 nætter i Hoi An
4
Overnatning
Hoi An Silk Luxury ★★★
Opgradering
Boutique Hoi An Resort ★★★★

Ho Chi Minh City 2 nætter i Ho Chi Minh City
2
Overnatning
Elios Hotel ★★★
Opgradering
Liberty Central Hotel ★★★★
Caravelle Hotel ★★★★★

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I forlader København og flyver østover til det nordligt beliggende Hanoi. I har et stop undervejs, inden I er fremme i Hanoi i morgen.

Ring eller skriv til os
Birgitte Willumsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Birgitte Willumsen
Dag 2-3

Hanoi på egen hånd eller tilkøb udflugt

Ved ankomsten til Vietnams hovedstad, Hanoi møder I jeres engelsktalende guide, som sørger for transporten til hotellet. Efter check-in formaliteterne er de næste par dage til fri disposition. Vietnams charmerende hovedstad byder på et væld af spændende oplevelser. De historiske seværdigheder er spredt ud over den forholdsvis lille bymidte, og på en spadseretur gennem den historiske bydel vil I betages og fascineres igen og igen.

Ba Dinh-pladsen står for alle vietnamesere som symbol på frihed. Det var her Ho Chi Minh for første gang kunne erklære Vietnam for uafhængig. Det skete 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere. Statslederen døde i 1969, og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, hvori Ho Chi Minhs balsamerede legeme ligger til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten, og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", et udtryk for stor respekt og anerkendelse.

Bag mausoleet ligger det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs elskede og beskedne pælehus, samt ensøjlepagoden, som er et af byens vartegn. Her vil I se et af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindene holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand. 

Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for åbent tæppe. Her spilles badminton, volleyball og fodtennis med en sjov lille fjerbold. Der bliver dyrket kampsport som judo og tai chi men også aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret.

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som "de 36 gader", som hver især har navn efter et bestemt håndværk. Det er oplagt at gå på opdagelse i denne fremmedartede verden udstyret med kamera. Man kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer, som vietnameserne kalder "cyclo". De patinerede cykler har rødt velour sæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelsk peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

Ud til gaden ligger de smalle "long houses" med runde teglsten og smukke franske træbeskårede altaner, hvorfra det farverige vasketøj blafrer i brisen. Mange generationer bor under samme tag og har deres butik i husets gadeetage, og det er ofte muligt at se ind bag butikken, hvor de ældre sidder mageligt og se tv med børnebørnene.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret. Reglen er, at der ingen regel er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaosset.

 • Opgradering
  Silk Path Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hotel De L’Opera

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Foredrag

Gratis foredrag om individuelle rejser i Vietnam

Tilmeld dig her
Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde cykel_01
vietnam - hanoi scooter_03
Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_05
Vietnam - hanoi_knallert_01
I har god tid i Hanoi, hvor der er mange ting at se. Også lokalbefolkningen har god tid. Besøg f.eks. Ho Chi Minhs imponerende mausoleum - det er rørende at opleve vietnamesernes respekt for deres tidligere leder.
Dag 4

Hanoi – Halongbugten, overnatning på skib

I bliver hentet på jeres hotel og kører ud af Hanoi gennem landlig idyl til Halongbugten, UNESCO-verdensarv og et af verdens syv naturvidundere.

I kører ikke længe, før landskabet ændrer sig og rismarkerne ligger så langt øjet rækker. I det nordlige Vietnam er der tempereret klima, og der kan høste ris to gange årligt. Vietnameserne dyrker mange andre afgrøder end ris, hvilket I vil kunne se undervejs, hvor frugtplantager, grøntsagsmarker og urtehaver ligger side om side med de irgrønne rismarker. I oplever vietnamesernes flid og arbejdsomhed, når de færdes i marken iført deres ikoniske rishat.

Halongbugten består af over 2000 kalkstensøer i alle størrelser og former, hvoraf kun to øer er beboet. Her lever 1600 havsigøjnere på flydende landsbyer. Fiskeri er deres hovedbeskæftigelse, da bugten bugner af hundredvis af fisk- og skaldyrsarter. Desuden tjener de også til levebrødet ved perledyrkning. De små samfund har skole op til 7. klassetrin, købmand, en lille bank, og de fleste har hjemmelavede antenner, så de kan se tv og høre radio, som efterhånden er hver mands eje i Vietnam.

Det er en enestående oplevelse at beskue de små samfund, og deres, i vores øjne, primitivt og bittesmå huse, som danner rammerne for flere generationer samt hunde og katte, der alle færdes behændigt rundt på de forbundne tømmerflåder. Mindre børn sidder på skødet af bedsteforældrene i hængekøjerne og vinker, mens I sejler forbi. I kan se, hvordan de arbejder, bl.a. med at passe og sælge af deres fangst, som sprællevende opholder sig i lukkede bassiner under de vuggende huse.

Når I ankommer til Halongbugten bliver I indkvarteret i jeres fine kahytter. Ombord er der en engelsktalende guide, som vil introducere jer til bådens program og aktiviteter. Halongbugten er et rent eventyrland med smukke laguner, en frodig flora og fauna, der klynger sig klippesiderne, og imponerende grotter med søer og stalagmitter, der har vokset sig enorme gennem millioner af år.

Sidst på eftermiddagen kaster junken anker i en smuk bugt, og når mørket sænker sig, spiser I en dejlig middag ombord på skibet.

 • Inkl. i prisen
  Bai Tho Junk

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Paradise Cruise

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Vietnam - halong bugten_09
En overnatning på skib i Halongbugten er en kæmpe oplevelse. De tusindvis af kalkstensøer skyder dramatisk op ad havet, og bugten fortjener til fulde sin plads på listen over verdens naturvidundere.
Dag 5

Halongbugten – Ninh Binh

Dagen starter til søs, hvor I vågner op til et syn af bugtens mange kalkstensklipper i morgenlyset. I bruger formiddagen på at sejle rundt i klippelandskabet, hvorefter I går i land og kører i retning af Ninh Binh. En køretur på cirka tre timer gennem smuk grøn natur.

Fremme i Ninh Binh mødes I af et syn, der på sin vis minder om det, I netop har været vidne til i Halongbugten. Også her rager kalkstensklipperne lodret opad, men hvor de i Halongbugten er placeret i et smaragdgrønt hav, tårner de her op i et fladt grønt landskab.

 • Opgradering
  Emeralda Resort

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Tam Coc Garden

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Vietnam - halong bugten_11
alt
Dag 6

Ninh Binh, cykeltur og sejltur til Trang An-grotterne

I dag skal I ud på en 5 kilometer lang cykeltur gennem rismarker, frugtlunde og landlig idyl med udsigt til de smukke kalkstensklipper. I besøger en landsby, hvor I tager et kig på hverdagslivet og ser hvordan de lokale har indrettet sig. Har I lyst, får I endda mulighed for at hjælpe til med frokosten, inden den sættes på bordet.

Herefter går I ombord i en robåd, og det i sig selv er en ganske særlig oplevelse. Jeres bådfører er en lokal mand eller kvinde, der anvender en helt speciel teknik, hvor det er fødderne, der udfører det hårde arbejde. De lokale får det til at se overraskende enkelt ud – og for dem er det da også noget af det mest naturlige i verden.

I sejler ad floden til de UNESCO-udnævnte Trang An-grotter, som gemmer på et fascinerende og eventyrligt landskab med stalagmitter og stalakitter – dvs. drypsten, der henholdsvis vokser op af gulvet og hænger ned fra loftet. Drypstenene er som udgangspunkt hvide, men farves gennem tusinder af år af mineraler i forskellige røde og gule farver, hvilket har medvirket til et flot farvespil i grotten.

Efter grottebesøget køres I tilbage til hotellet og nyder resten af dagen og aftenen i den hyggelige lille by.

 • Opgradering
  Emeralda Resort

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Tam Coc Garden

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
 • Frokost
vietnam - ninh binh_04
vietnam - ninh binh_11
vietnam - trang an grotterne_ninh binh_04
vietnam - ninh binh_cykler_01
vietnam - ninh binh_12
Dag 7

Ninh Binh på egen hånd og med nattog til Hué

I har det meste af dagen til at nyde den skønne natur. Måske med endnu en cykeltur, en sejltur eller en vandretur. Alternativt kan I vælge at besøge den nærliggende, historiske by, Hoa Lu. Byen var i hovedstad i Dai Co Viet-riget i det 10. og 11. århundrede, og her er stadig nogle templer og andre levn fra storhedstiden, om end der blot er få tilbage.

Om aftenen går turen sydpå mod Hué. I går ombord på nattoget, som er jeres ”hotel” for natten. En sjov og anderledes oplevelse, hvor I indkvarteres i 4-personers kupé med mindre I vælger at opgradere til en 2-personers kupé. I falder i søvn til togets sagte bumlen og sover gennem natten.

 • Morgenmad
Nattog - opgradér til privat kupé

På denne rejse skal I overnatte ombord på et tog. Der er fire sovepladser i en kupé, men det er muligt at opgradere til privat kupé for et ganske rimeligt beløb, hvis I ikke ønsker at dele pladsen. Ring og forhør om priser.

Vietnam - hue_kongepalads_01
Dag 8-9

Hue på egen hånd eller tilkøb udflugt

Om morgenen på dag 7 triller toget ind på stationen, og I kan strække kroppen godt igennem efter en nat på skinnerne. En chauffør kører jer til hotellet, hvor I nu har to nætter.

Der er meget at opleve i Hué, som var Vietnams hovedstad gennem 140 år og dets religiøse centrum gennem flere hundrede år. I kan gå på oplevelse på egen hånd, eller I kan I tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

I må ikke gå glip af et besøg på Citadellet, også kaldet Den Forbudte Lilla By, fordi den er blevet sammenlignet med Den Forbudte By i Beijing, Kina. Her boede landets konger i pomp og pragt, og selvom krigene mod Frankrig og USA gik hårdt ud over stedet, så fornemmer man tydeligt datidens storhed. Citadellet er UNESCO-verdensarv og istandsættes nu løbende under FN’s tilsyn.

Uden for byen kan I besøge de imponerende gravmæler, som herskerne lod opføre til sig selv. Her er tale om hele komplekser med templer og skønne, grønne områder. Det siges, at kongerne fik mange rigdomme med sig i graven, og af den grund er det ofte hemmeligt, hvor det egentlige gravsted er.

Hué ligger ud til Duftenes Flod, og det er oplagt at tage en båd ud til Thien-Mu-pagoden, der huser Hués vartegn, det syv-etager høje, ottekantede Thieu Tri-tårn. På klosterets område står en gammel bil udstillet, som munken Thich Quang Duc kørte til Saigon i, hvor han satte ild til sig selv i protest mod regimets anti-buddhistiske politik.

Byen har også et skønt marked, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord, herunder uoriginale ”mærkevarer”, sjove souvenirs og måske et par ekstra T-shirts til rejsen.

 • Opgradering
  Eldora Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Maria Jørgensen - Rejsekonsulent
Foredrag

Gratis foredrag om individuelle rejser i Vietnam

Tilmeld dig her
Vietnam - hue_kongepalads_03
vietnam - hue_palads_01
vietnam - hue_palads_maend_01
I Hué kan I besøge Den Forbudte Lilla By, hvorfra kongerne styrede det centrale Vietnam gennem mange år.
Dag 10

Hué – Hoi An

I bliver kørt via Hai Van-passet til Lang Co-stranden og videre til Hoi An, måske Vietnams hyggeligste by, hvor I indkvarteres i den gamle bydel. Her er I tæt på byens hyggelige gader med restauranter og butikker og ca. fem kilometer fra stranden, hvis I ønsker at slappe af efter nattens togtur.

 • Inkl. i prisen
  Hoi An Silk Luxury

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Boutique Hoi An Resort

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  La Siesta Hoi An, Club Wing

  ★★★★

  Vis hotel
 • Hoi An - Besøg i landsbyen Tra Que, Hoi Ans grøntsagshave
  Vis udflugt
 • Hoi An - Cykeltur i Hoi Ans omegn
  Vis udflugt
 • Hoi An - Snorkling ved tropiske Cham Island
  Vis udflugt
 • Hoi An - På besøg hos risbønderne
  Vis udflugt
 • Hoi An byrundtur - Til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel
  Vis udflugt
 • Hoi An - Udflugt til My Son-templerne
  Vis udflugt
 • Hoi An - Udforsk det gamle Champa-rige ved My Son med jeep og båd
  Vis udflugt
 • Hoi An - Udflugt på vandet med lokale fiskere
  Vis udflugt
 • 3 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • 4 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
alt
Dag 11-13

Hoi An på egen hånd eller tilkøb udflugt

Hoi An har 40.000 indbyggere og en UNESCO-fredet bymidte, der er fri for motoriserede køretøjer i aftentimerne. Byen var for få hundrede år siden en af de største og vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Handelsskibe fra Europa og Indien mødtes her med handelsmænd fra Kina og Japan, og byen blev pga. sin strategiske placering en af de fortrukne handelsbyer. Kineserne og japanerne bosatte sig ofte flere måneder ad gangen og sejlede med monsunvinden hjem, når flere forsyninger skulle hentes. Der blev handlet og byttet alt fra porcelæn, silke og krudt til kul, og Hoi An bærer derfor i dag tydeligt præg af, at det har været en rig og international havn.

Byen består af smalle gader med antikke huse, som er en blanding af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur, særligt den vietnamesiske arkitektur med de smukke karakteristiske tegltag vil imponere. Byen er præget af en japansk og kinesisk bydel, der er kendetegnet ved templer, forsamlingshuse og imponerede handelshuse, hvor det i dag er 17. generation, der driver forretning og har bolig.

Gode restauranter ligger side om side langs den hyggelige flod, som løber gennem byen. I de charmerende gader og stræder finder I et fint udvalg af forretninger med kunsthåndværk, sko, lædervarer og smykker og skrædderier. Det traditionsrige blomster- og fiskemarked er også en del af byens charme. Men mest charmerende tager byen sig ud, når gaderne oplyses af silkelamper i alle regnbuens farver og den lille plads midt i byen bliver indtaget af gøglere, der optræder til stor morskab for turister og lokale. I Hoi An er der rig mulighed for at komme tæt på den skønne natur og de lokale, men også at komme dybere ned i Vietnams lange historie.

Hoi An er omkranset af Thu Huc-floden, hvor små færger fragter lokale og deres scootere tørskoet rundt. Besøg de små øer midt i floden, hvor risbønder og skibsbyggere har slået sig ned. Gå en tur i ø-samfundet og kom helt tæt på lokalbefolkningen og den pragtfulde natur.

Lokker en tur på stranden? Få kilometer fra Hoi An ligger den smukke Cua Dai strand. Turen kan tilbagelægges på cykel eller med taxi for få dollars. Her kan I nyde livet under de svajende palmer, smage lidt lokal streetfood og bade i det Sydkinesiske Hav.

 • Inkl. i prisen
  Hoi An Silk Luxury

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Boutique Hoi An Resort

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  La Siesta Hoi An, Club Wing

  ★★★★

  Vis hotel
 • Hoi An - Besøg i landsbyen Tra Que, Hoi Ans grøntsagshave
  Vis udflugt
 • Hoi An - Cykeltur i Hoi Ans omegn
  Vis udflugt
 • Hoi An - Snorkling ved tropiske Cham Island
  Vis udflugt
 • Hoi An - På besøg hos risbønderne
  Vis udflugt
 • Hoi An byrundtur - Til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel
  Vis udflugt
 • Hoi An - Udflugt til My Son-templerne
  Vis udflugt
 • Hoi An - Udforsk det gamle Champa-rige ved My Son med jeep og båd
  Vis udflugt
 • Hoi An - Udflugt på vandet med lokale fiskere
  Vis udflugt
 • 3 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • 4 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • Morgenmad
Vietnam - hoi an_japansk bro_01
Vietnam - hai van_02
Hoi An er en meget charmerende og malerisk by, og ca. 6 km uden for byen kan I besøge den skønne Cua Dai-strand. Til højre: Mellem Hué og Hoi An kører I ad det smukke Hai Van-pas, som danner grænsen mellem det centrale og det sydlige Vietnam.
Dag 14

Hoi An – Ho Chi Minh City

Fra Vietnams hyggeligste by skal I videre til Vietnams største og travleste by. Ho Chi Minh City, også kendt som Saigon, står i skarp kontrast til Hoi An, hvilket ikke mindst ses i infrastrukturen, hvor cykler er skiftet ud med motorcykler.

I spiser morgenmad og kører til lufthavnen i Danang, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh City. Efter ankomst har I resten af dagen til at udforske byens historiske højdepunkter og livlige virvar. I vil opleve, at Ho Chi Minh City er en mere moderne by end Hanoi, som I stiftede bekendtskab med tidligere på rejsen, og byen er da også Vietnams økonomiske centrum. Det ændrer dog ikke på, at den også emmer af historie. 

Gå evt. en tur i franskmændenes fodspor forbi Notre Dame-katedralen, centralposthuset og de stemningsfulde gader, hvis franske referencer ikke er til at overse. I en hel anden boldgade finder I det kinesiske Thien Hau-tempel, hvor ritualerne dyrkes helhjertet. Vil I have et indblik i Vietnamkrigen, kan vi anbefale et tankevækkende besøg på krigsmindemuseet, der har en spændende og sober udstilling om krigen, som her i Vietnam kaldes Amerikakrigen.

I tager for jer af storbyens oplevelser, leben og gode spisesteder og tager måske en køretur gennem byen på bagsædet af en motorcykel.

 • Inkl. i prisen
  Elios Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Liberty Central Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Caravelle Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Ho Chi Minh City - Byrundtur
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Cu Chi-tunellerne med spændende historie fra Vietnamkrigen
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Kokkeskole i Saigon
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - På scooter i Saigon
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Saigons gadekøkkener for madelskere
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Saigon før og nu, fra bagsædet af en scooter
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Saigons spændende krigshistorie, guidet gåtur i byen
  Vis udflugt
 • 3 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • 4 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • Morgenmad

Alt lige fra de skønne hoteller til de søde lokale guider der sørgede for at alt klappede var med til at sørge for at vi havde en rigtig god ferie. Vi havde en fantastisk og spændende tur.

4,7 (184 Anmeldelser)
vietnam - ho chi minh city_trafik_knallert_07
vietnam - ho chi minh city skyline_02
vietnam - ho chi minh_gadekoekken_01
vietnam - ho chi minh city_thien hau_01
Dag 15

Saigon, dagstur til Mekongdeltaet

Naturen kalder, og I skal tilbringe dagen i Mekongdeltaet. I bliver hentet på jeres hotel og kører et par timer mod syd. Mekongdeltaet er også kendt under navnet Vietnams spisekammer, og det skyldes, at størstedelen af landets fødevarer kommer herfra.

Ved ankomst til My Tho venter en båd, som skal sejle jer rundt på vandvejene, hvor hverdagen og lokallivet kan skimtes bag bredderne. I besøger en lokal kunsthåndværker, hvis varer er lavet af kokospalmer, og I tager en hestevogn til et lille familieforetagende, der specialiserer sig i kokosslik.

Efter en stund på land, skal I igen ud at sejle. Denne gang i en mindre robåd, hvor det er en lokal bådfører, der tager det tunge læs. Sejlturen går gennem snævre vandveje, hvor træer og buske omfavner jer fra begge sider til I når frem til en restaurant, hvor frokosten venter. Herefter går turen tilbage til My Tho og videre til Ho Chi Minh City, hvor I har resten af eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

 • Inkl. i prisen
  Elios Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Liberty Central Hotel

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Caravelle Hotel

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Ho Chi Minh City - Byrundtur
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Cu Chi-tunellerne med spændende historie fra Vietnamkrigen
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Kokkeskole i Saigon
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - På scooter i Saigon
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Saigons gadekøkkener for madelskere
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Saigon før og nu, fra bagsædet af en scooter
  Vis udflugt
 • Ho Chi Minh City - Saigons spændende krigshistorie, guidet gåtur i byen
  Vis udflugt
 • 3 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • 4 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • Morgenmad
 • Frokost
vietnam - mekong delta_befolkning baad_01_hf
alt
Dag 16

Ho Chi Minh City og hjemrejse

En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Europa. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Maria Jørgensen - Rejsekonsulent
Dag 17

Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Vietnam

Pragtfulde Vietnam

Individuel rejse
Bali

Kultur og koraller

Individuel rejse
Costa Rica

Fra kyst til kyst

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.254 anmeldelser)