mexico - tulum_strand_07
Mexico - Et klassisk og kulinarisk eventyr

Forlængelse

ved Tulum

5 dage fra 7.465 kr.

Strandforlængelse ved Tulum

På denne rundrejse er der mulighed for at tilkøbe forlængelse ved Det Caribiske Hav. Stjernegaard Rejser ønsker ikke at benytte hoteller beliggende tæt på Playa del Carmen, som vi mener har vokset sig for stor og har mistet en del af sin oprindelige charme.

Vi tilbyder derfor det store og dejlige førsteklasses All Inclusive resort, Dreams Tulum Resort & Spa på den smukke 10 km lange strandstrækning ved Tulum, som ligger ca. 60 km syd for Playa del Carmen.

Her er tropestrandende som taget ud af et postkort med lysende turkisblåt vand, fint hvidt sand og svajende palmer. Tulum byder desuden på nogle helt fantastiske kultur- og naturoplevelser.

Tag f.eks. en tur gennem det unikke naturområde Sian Ka'an-biosfærereservatet, der også står på UNESCO's liste over verdensarv. Besøg de smukke mayaruiner, der ligger helt fantastisk smukt og malerisk ud til Det Caribiske Hav, eller tag på en snorkeltur fra skildpaddestranden, hvor chancen for et møde en eller flere skildpadder er stor.

Bemærk: Prisen er en fra-pris. Der tages forbehold for pladssituation på hotel samt plads- og pristillæg på flyrejse ved forlængelse.

5 dages forlængelse
mexico - tulum_snorkling_01

Dagsprogram

Dag 10

Taxco – Mexico City

Tulum er Yucatan-halvøens absolut bedste strandområde. De mest kendte områder er Cancun og Playa del Carmen, men de er begge meget travle og efterhånden ganske ucharmerende. I Tulum leves livet på en lidt doven og – i vores øjne – meget tiltalende måde.

I får havet på den ene side og den grønne jungle på den anden, og på jeres forlængelse vil I udover at bade også have mulighed for at udforske grønne mangroveområder med et spændende dyreliv og imponerende underjordiske floder, en såkaldt cenote.

På rundrejsens sidste dag følges I med gruppen til lufthavnen uden for Mexico City, hvor I indkvarteres på et lufthavnshotel, så I er tæt på, når I næste morgen skal videre med fly til Cancun og derfra sydpå til Tulum.

Måltider
Morgenmad
Frokost
mexico - tulum_cenote_01
Besøg bl.a. en cenote - en underjordisk flod
Dag 11

Mexico City – Cancun – Tulum

I flyver til Cancun og køres derfra et par timer sydpå til det dejlige 4-stjernede resort Dreams Tulum, hvor I skal bo tre nætter på All Inclusive-basis, det vil sige, at alle måltider og drikkevarer er inkluderet, så der er ingen grund til at gå sulten i seng. Glæd jer til den første svømmetur i poolen eller i Det Caribiske Hav.

Direkte på stranden
Dreams Tulum Resort & Spa

★★★★

Vis hotel
Måltider
Morgenmad
Frokost
Middag
mexico - tulum_ruin_strand_02
mexico - tulum_strand_cykelbod_01
Dag 12-13

Tulum, badeferie

På det skønne resort har I alt inden for rækkevidde, hele seks restauranter, et tilsvarende antal barer, aktiviteter på stranden, en dejlig spa og meget andet. Slå jer ned i solsengen, læs en god bog i skyggen af en palme, spis dejlig mad og slap af inden hverdagen banker på derhjemme.

Direkte på stranden
Dreams Tulum Resort & Spa

★★★★

Vis hotel
Måltider
All Inclusive
mexico - tulum_solnedgang_01
Dag 14

Tulum og hjemrejse

I har noget tid på resortet, hvor I nyder de sidste solstråler, inden chaufføren triller op foran indgangen for at køre jer tilbage til lufthavnen i Cancun. I letter i løbet af aftenen med kurs mod Europa. Efter et enkelt flyskift ankommer I til Danmark i løbet af dag 15.

Måltider
All Inclusive
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 15

Ankomst til Danmark

Priser og datoer - bemærk, fra-priser pr. person

Periode Kommentar
24. feb 2021 - 31. mar 2021
kr. 7.465
kr. 8.875
kr. 9.940
kr. 11.890
Deluxe Garden View
Deluxe Ocean View
 
 
26. okt 2021 - 30. nov 2021
kr. 6.160
kr. 7.345
kr. 9.940
kr. 11.890
Deluxe Garden View
Deluxe Ocean View
 
 

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • 1 nat på Hotel i Mexico City lufthavnsområde
  • Flyrejse Mexico City til Cancun
  • Transport fra Cancun lufthavn til Dreams Tulum Resort & Spa
  • 3 nætter på Dreams Tulum Resort & Spa med All Inclusive i valgte værelseskategori
  • Transport fra Dreams Tulum Resort & Spa til Cancun lufthavn
  • Flyrejse hjem fra Cancun via Paris til København med Air France (også mulighed for at flyve retur til Billund evt. mod tillæg)

Bemærkninger:

  • Overstående priser er fra-priser
    Forlængelse er med forbehold for pladssituationen på de oversøiske fly hjem, hotel og eventuelle indenrigsfly. Prisen på indenrigsfly og oversøisk fly kan variere afhængig af pladssituationen. Vi råder til at bestille i god tid. Bemærk dog at forlængelser oftest først kan bekræftes 11 måneder før afrejse, da de internationale flyvninger ikke er tilgængelige før.

Hotel Camino Real Aeropuerto Mexico ★★★

Et komfortabelt lufthavnshotel beliggende i lufthavnen ved Mexico City med direkte adgang til Terminal 1 og gratis shuttle til Terminal 2. Hotellet har flere restauranter at vælge mellem og værelser med gode faciliteter. Dermed egner det sig godt til en teknisk overnatning på vej ud ad Mexico City.

712 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Dreams Tulum Resort & Spa ★★★★

All Inclusive

Dejligt førsteklasses hotel beliggende ved den smukke hvide sandstrand ved Tulum. Trods hotellets størrelse er det meget charmerende opført i en blanding af moderne arkitektur og hyggelig haciendastil.

Hotellet består af en toetagers hovedbygning samt en treetagers sidebygning. Her er 434 værelser hvoraf 15 suiter ligger i den eksklusive afdeling, Preferred Club.

Hotellet har fem barer og seks hyggelige restauranter, der tilbyder alt lige fra det internationale køkken til middelhavskøkkenet, grill, det franske og det japanske køkken (pladsreservation kan være påkrævet men dog inkl. i All Inclusive-konceptet). Her findes også minimarked, diverse forretninger, en biografsal, netcafe, og til de mindste gæster er der også miniklub og legeplads.

På hotellets dejlige udendørs arealer finder man to swimmingpools med separat børnebassin samt en stor solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover tilbydes der vandaerobic, gymnastik og almindelig aerobic, og der kan spilles basketball, volleyball, fodbold, bordtennis, beachvolley samt tennis.

Til de wellness-interesserede er der mod tillæg mulighed for at benytte spafaciliteter såsom whirlpool, massage og et bredt udvalg af andre tilbud. Herudover er her fitnesscenter, mulighed for at leje mountainbikes samt dyrke adskillige vandsportsaktiviteter, og cirka 30 km fra hotellet ligger desuden en golfbane.

Værelserne er store og meget hyggelige indrettet i haciendastil og afdæmpede farver, og har alle tænkelige faciliteter. Alle værelser har altan eller terrasse med hængekøje og udsigt over hotellets udendørs arealer eller havudsigt.

432 værelser
0 m Strand
20 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)