mexico - tulum_solnedgang_01
Mexico - Et klassisk og kulinarisk eventyr

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Mexico City 4 nætter i Mexico City
4
Overnatning

Oaxaca 3 nætter i Oaxaca
3
Overnatning
Oaxaca Real Hotel ★★★

Puebla 1 nætter i Puebla
1
Overnatning
Loa Inn Centro ★★★
Hotel Colonial ★★★

Taxco 1 nætter i Taxco
1
Overnatning

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Mexico City

Inkluderet i prisen

Geneve Ciudad de Mexico ★★★

Et dejligt turistklasse hotel med god beliggenhed i Zona Rosa kvarteret. Det hyggelige område omkring hotellet byder både på flere fine restauranter og butikker. Hotellet er charmerende og har en afslappet atmosfære.

De 270 værelser er store og godt indrettede med mange faciliteter som aircondition, kabel- tv, telefon og internetadgang, foruden minibar, værdiboks, strygejern og hårtørrer, og mulighed for at lave kaffe eller the. Hotellet har både restauranter og bar, foruden fitnesscenter og spa.

270 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Fitnesscenter
Spa

Oaxaca

Inkluderet i prisen

Oaxaca Real Hotel ★★★

Et dejligt hotel med god beliggenhed midt i den historiske og UNESCO-beskyttede gamle bydel. Hotellets kolonistilsarkitektur harmonerer på bedste vis med omgivelserne, og værelserne er spartanske men gode og med de nødvendige faciliteter.

Bemærk, at den mexicanske byggestil indebærer forholdsvis mørke værelser ofte uden vinduer, idet man bygger for at holde sol og varme ude.

Hotellet har en lille pool i gårdhaven.

77 værelser
0 m By
Pool
Restaurant
Sikkerhedsboks i reception
TV
Wifi

Puebla

Inkluderet i prisen

Loa Inn Centro ★★★

Et hyggeligt hotel beliggende i Pueblas historiske centrum, kun 10 minutters gang fra byens Zocalo og katedralen. I restauranten serveres lokale såvel som internationale retter, og den hyggelige bar langer gerne en øl eller en tequila over disken.

De gode værelser er indrettet i varme farver og har de nødvendige faciliteter. 

54 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi

Puebla

Inkluderet i prisen

Hotel Colonial ★★★

Hyggeligt hotel i kolonistil beliggende i centrum en blok fra katedralen og Zocaloén. Hotellets 70 værelser er meget simple, men der er rent og pænt, alle værelser har bad og toilet, telefon og TV. Hotelbygningen kan dateres helt tilbage til 1668 og har en unik historie, som man kan lære mere om på stedet.

Siden 1910 er der drevet hotel i bygningen, som har et lukket gårdhavemiljø, hvor der er restaurant i midten.

70 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse

Taxco

Inkluderet i prisen

Hotel Posada del Mision ★★★

Charmerende og historisk hotel opført i 40´erne med masser af kolonitidscharme og skøn beliggenhed på en bjergside med fantastisk udsigt over Taxco. Hotellet kategoriserer sig selv som førsteklasses hotel, men vi har tildelt det tre stjerner grundet manglende vedligeholdelse.

Værelserne er ikke så store men trods den manglende vedligeholdelse, hyggelige og rustikt indrettet, alle med eget bad og toilet. Hotellet ligger i gåafstand til centrum.

116 værelser
0 m By
Pool
Restaurant
TV
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)