Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.7 (72 anmeldelser)

Rejseledere i Mexico

Annemarie Flint Bjerre

Rejseleder

/media/29552/annemarie-bjerre3.jpg

Rejseleder Annemarie Bjerre er en rejseleder ud over det sædvanlige. Denne eventyrer af Bjerre-slægten har giftet sig mexicansk, opholder sig i Mexico fem månederne om året, og det er med humor, glæde og luft under vingerne, at hun fører vores gæster rundt i sit elskede Mexico.

Hendes kendskab til landet er enestående, og evnen til at fortælle ligeså. Det har vi hundredevis af gæsters begejstrede ord for igennem de 10 år, Annemarie har været rejseleder hos os.

Annemarie siger, at al den gode respons er fordi, man bliver så glad af at være i Mexico og blandt mexicanere. Hendes mål som rejseleder er at formidle mødet mellem de danske gæster og Mexico i al dets mangfoldighed.

Annemarie Bjerre har også fødderne solidt plantet i Danmark og er stolt af at være dansk. "Det er så livgivende at bevæge sig i disse to kulturer. Inspirerende med andre perspektiver på livet."

Denne rummelighed er en del af hemmeligheden bag Annemaries succes som rejseleder. Ja, det er selve drivkraften i hendes liv, hvor hun altid har arbejdet med mødet mellem kulturer.

Det er vigtigt for Annemarie, at det, man får at vide om Mexico, er korrekt. Her spiller hendes akademiske baggrund ind (cand.mag. i dansk og dramaturgi); og Annemarie nyder at få alle slags spørgsmål til rejsen. Hun fortæller lige gerne om mayaernes glyffer, om venus, om indianere i dag, som om sin eventyrlige mexicanske svigermor.

Verdensklasse rejseleder!

"En fantastisk oplevelsesrig tur. Fantastisk gruppe og verdensklasse rejseleder! Begejstring af engagement i emnerne ud over hvad man kunne forvente. Hun må simpelthen være den bedste af de bedste. Hold på hende alt hvad I kan!"

Mexico
Torben, Højbjerg