Det vidunderlige vestlige Bali - kulturelle og naturskønne herligheder
Det vidunderlige vestlige Bali
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.7 (1170 anmeldelser)

Det vidunderlige vestlige Bali

Individuel rejse
17 dage fra kr. 13.590

Balis uimodståelige smeltedigel af kulturelle og naturskønne herligheder har gennem årene gjort øen til et populært tilflugtsmål, men øen formår nu stadig at trække overraskelser op af hatten. På denne rejse udforsker I nogle af de mere jomfruelige egne af Gudernes Ø. I møder lokalbefolkningen, kommer i nationalparken og helt ud på spidsen af Bali. En tour de Udkants-bali med et strejf af det velkendte, når I rammer bohemebyen Ubud, der forener Balis fineste elementer i én harmonisk oase.

Rejsen starter på det vestlige Bali, nærmere betegnet Pekutatan, hvor I indlogeres på et herligt resort i en palmelund, der rinder ud i en smuk vulkansk sandstrand. Allerede her overvældes I af en livsførelse i slowmotion, hvor tiden er på standby, mens sanserne får frit spil. Det kan mærkes, at det ikke er turisterne, der styrer showet her, og det samme gør sig gældende, når I drager mod Balis nordvestlige spids, nationalparken Barat. Her tilbringer I tre dage i naturens favn, møder en række venlige dyr og dykker ned under overfladen ved et af Balis absolut bedste og mest uspolerede snorkelsteder.

Fra at være langt uden for lands lov og ret nærmer I jer det, man i turistøjemed kunne kalde civilisationen, når I ankommer til Lovinas lange, sorte strande. Her er det strandliv og delfinsafari, der dominerer de daglige rutiner, men med lidt eventyrlyst er her også rig mulighed for at udforske grønne landskaber af skove og risterrasser, vandfald og religiøse monumenter. Fra Lovina drager I videre til Ubud, som på mange måder er essensen af Bali. Dans og ceremonier lever i gadebilledet, kunst og håndværk lever i byens butikker og naturen er allestedsnærværende i hele periferien. Et koncentreret sanseboost efter en rejse i det autentiske Bali.

Stik af til Bali og nyd en skøn rejse, der forener det kendte med det ukendte og overrasker jer med nuancer af Bali, de færreste anede eksisterede.

Turen i overblik

bali - bali_farmer_kvinde_01

Dagsprogram Bali

Dag 1. Afrejse Danmark

I rejser fra Danmark og sætter kursen mod Bali. Flyrejsen inkluderer naturligvis mad og drikkevarer, og der er mange film at vælge mellem i underholdningsprogrammet. I skifter fly undervejs, men prøv at få noget søvn, så I er friske, når I lander i Denpasar lufthavn i morgen.

Dag 2. Ankomst til Bali og videre til Pekutatan

Ved ankomst i lufthavnen mødes I af vores engelsktalende guide, der følger med jer hele vejen til det uspolerede vestlige Bali, hvor de færreste turister kommer. Køreturen tager ca. tre timer og undervejs fornemmer I, hvordan menneskene bliver færre og naturen træder mere og mere i karakter.

Vel fremme ved jeres hotel, Puri Dajuma Beach Eco Resort, lander I i en idyllisk oase, hvor en lund med hundredvis af palmetræer og en vulkansk sandstrand sætter scenen til de næste tre dages eventyr. I fejrer måske jeres ankomst med en forfriskende dukkert i en af hotellets to pools, hvis ikke jeres 6. sans drager jer i retning af den næsten uberørte strand. Som mørket falder på, runder I dagen af med et godt måltid mad, inden I trækker jer tilbage i jeres unikt indrettede værelser, hvor det tydeligt mærkes, at den omkringliggende natur har sat sit præg.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Det vestlige Bali
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3-4. Pekutatan, det vestlige Bali

Det vestlige Bali er meget uberørt i forhold til resten af øen, og I vil derfor også hurtigt opleve, at det er naturen, der sætter rammerne, og lokalbefolkningen, der sætter dagsordenen. I bruger den følgende dag på at komme helt ned i gear, og her er absolut intet, der spænder ben for dette projekt. I vil hurtigt forstå, hvad det franske lægepar, Louis og Kathrine, faldt for, da de for tyve år siden forelskede sig i området og købte dette unikke stykke jord. I dag er Puri Dajuma et veldrevet resort, et af de få hvor man kun forstyrres af vinden i palmekronerne og havets monotone bølgeskvulp.

Med fornyet energi er det værd at se nærmere på lokalområdet, som er lidt mere lokalt end andre steder. På en gåtur langs stranden møder I måske en lokal fisker, der sorterer dagens fangst på stranden, mens turister øver sig i kunsten at surfe ude på bølgerne. Har I interesse for det, kan I få et indblik i det religiøse liv ved det lokale tempel, som også ligger ved stranden, og er I heldige, kan det endda være, I når at opleve en ceremoni på stranden i løbet af jeres ophold i Pekutatan.

Bevæger I jer lidt nord for byen, mødes I af et lidt anderledes stykke natur. Banut Bolong er et helligt og unikt træ, der er så stort, at det danner en bro over vejen ved indgangen til det kuperede landskab. Praktiske hoveder ville måske nok have fældet træet, da vejen i sin tid skulle bygges, men da træet er fyldt med stædige ånder, har det simpelthen ikke været muligt for balineserne at fælde træet. Og således står det nu i al sin magt og vælde og byder velkommen til lille samling huse.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Det vestlige Bali
Det uspolerede Pekutatan

På denne rejse skal I opleve Pekutatan i det vestlige Bali, som indtil videre ligger uden for turist-radaren. Her oplever I smuk natur og ægte hverdagsliv med traditionelle erhverv og mange religiøse ceremonier, der danner rammen for en families liv.

Det skønne Puri Dajuma Beach Eco Resort skal være jeres hjem i tre nætter.

Dag 5. Pekutatan – Barat nationalpark, et dyk ned i naturen og kulturen med lokal guide

Efter morgenmaden skal I endnu længere vestpå, når dagens køretur tager jer til Barat-nationalparken i Balis nordvestlige hjørne. Egentlig tager køreturen kun 2 ½ time, men I gør stop forskellige steder og er således først fremme i Barat hen på eftermiddagen.

Første stop på turen er ved det lokale Rambut Siwi-tempel, der ligger helt ned mod havet. Her kan jeres guide introducere jer til det religiøse liv, der indebærer masser af ceremonier med ofringer af blomster, mad, drikke og røgelse til de allestedsnærværende guder. Fra templet fortsætter I videre til den lille fiskerlandsby Perancak, hvor I ser det lokale skibsværft på stranden, der bygger både som – tro det eller ej – ligner vikingeskibe. Måske er bådebyggeren i gang, så I kan sludre med ham. Herefter besøger I områdets store gummiplantage, hvor der tappes saft af træerne, der forarbejdes til gummimåtter og sælges til hele verden.

Næste stop på ruten er ved Kurma Asih-havskildpaddecentret, der blev stiftet af Verdensnaturfonden i 1997 for at dæmme op for den lokale tradition for at fange de truede havskildpadder. I dag har lokalsamfundet taget over, og der indsamles nu æg, der opbevares til de klækker, hvorefter ungerne sættes fri i havet. Ved havet i nærheden af centret spiser I en god lokal frokost, inden I kører videre.

Sidste stop på turen mod Barat er Belimbing Sari Village, som er noget så sjældent som en kristen enklave i det ellers hinduistiske Bali. Det gør nu ikke den store forskel for de lokale, for kirken er bygget som et hinduistisk tempel, bare med kors på, og de kirkelige handlinger har masser af balinesisk kolorit.

I ankommer til hotellet i Barat i løbet af eftermiddagen og bruger sikkert resten af dagen på at fordøje de mange indtryk.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Barat National Park
I det vestlige Bali kan I opleve et helligt banyantræ, øens ældste gummiplantage og et skildpaddecenter, der arbejder med at bevare den truede dyreart. I kan også møde skibsbyggere, hvis skibe ligner vikingeskibe, og nogle af øens smukkeste rismarker.

Dag 6-7. Barat nationalpark

I befinder jer sådan cirka så langt fra turiststrømmen, som det overhovedet er muligt på Bali, og det er værd at udnytte til fulde. I bor på et skønt 3-stjernet resort i 5-stjernede omgivelser, hvor I kan nyde naturen i overflod, så det er her I skal have de gode sko frem.

Tag f.eks. på trekking i nationalparken med en lokal guide, som kender alle områdets dyr, og som kan fortælle om parkens planter og deres medicinske anvendelse i lokalsamfundet. I udforsker det savannelignende landskabs dyb, møder måske en menjangan-hjort, en flok aber eller en leguan, der soler sig på en varm klippe, inden I begynder at ane en lysning. På en trekkingtur kan I komme ud til nogle af de udsigtspunkter på kysten, som man kun kan nå til fods, og efter at have fordybet jer i det tropiske liv blandt den viltre beplantning, nyder I en fænomenal udsigt over kystlinjen.

Dyre- og plantelivet ved NusaBay Menjangan er lidt mere uspoleret end de fleste steder på Bali, men jomfrueligheden strækker sig såmænd også ned under bølgen blå. Har I lyst til at snorkle eller dykke, så bliver det nemlig ikke bedre end her. I kan snorkle direkte fra stranden, eller I kan deltage i en udflugt, som hotellet arrangerer til Menjangan Island, hvor vandforholdene er mindst ligeså fine. Vandet i bugten er roligt, og både fra stranden og omkring øen ser I hundredevis af fisk og koraller i alverdens farver, så der er altså noget om snakken, når øen i folkemunde omtales som et af Balis bedste snorkle- og dykkersteder. 

Vil I gerne nyde både sol og vand, har hotellet kajakker til rådighed, og har I lyst, kan I padle ud langs kysten  på egen hånd, hvis ikke I foretrækker at være i selskab med en lokal guide. Alternativt kan I nyde livet ved stranden eller poolen, hvorfra I kan iagttage aberne i trækronerne, ligesom I heller ikke skal blive overrasket, hvis fredelige vildsvin nærmer sig poolen. Efter en lang dag ved stranden eller en lettere anstrengende dag i junglen, kan I binde en sløjfe på herlighederne i hotellets spa, der byder indenfor til en omgang magisk massage. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Barat National Park
Barat National Park

Det vestlige hjørne af Bali er hjemsted for en fantastisk nationalpark, hvor I kan opleve tæt jungle med et spændende dyreliv , bl.a. den elegante menjanganhjort, leguaner og et væld af frække aber. I snorkler på et af Indonesiens allerbedste og mest uberørte koralrev ved Mengangan Island.

Barat National Park sætter sanserne i spil. Her byder naturen bl.a. på den smukke menjanganhjort, og ved Menjangan kan I opleve Balis bedste snorkling.

Dag 8. Barat nationalpark – Lovina

I nyder en sidste morgenmad i Barat, vinker farvel til de mange dyr og sætter kursen mod Lovina på Balis nordkyst, hvor I skal tilbringe de næste 4 nætter. Turen tager ca. 2 timer og I ankommer til Lovina i løbet af overmiddag.

I bruger dagen på at finde jer til rette og nyder solens sidste stråler på den sorte sandstrand, inden et livligt farvespil af orange-pink toner forplanter sig i mørket. I spiser en god middag og lægger bunden til de næste fire dages oplevelser i og omkring Lovina.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Lovina
Tilkøb oplevelser:

Dag 9-11. Lovina

På Lovinas syv kilometer lange kyststrækning ligger de små landsbyer som perler på en snor ud til det mørke, glinsende vulkansand og de dovne bølger. Dagene kan bruges med afslapning på stranden, hvor der aldrig er langt til en kold forfriskning eller frisk frugt – eller I kan tage på bådtur ud i Lovinas bølgende horisont, hvor delfinerne danser og gør sig til.

Skal I opleve delfinerne i fuld vigør, skal I tidligt op og afsted. Delfinerne er vilde dyr, og de er naturligvis ikke indhegnet. Det betyder selvfølgelig, at der aldrig er garanti for at se delfinerne, men det sker meget sjældent, at man sejler tilbage med uforettet sag. Delfinerne er nemlig langt mere sociale end havets øvrige beboere, så ser de en båd ankomme, kigger de gerne forbi og viser deres akrobatiske færdigheder til begejstring for turisterne.

I Lovina leves livet i høj grad omkring strandene og havet, og er det ikke delfinsafari, I begiver jer ud på, tager I måske på fisketur med en lokal fisker, snorkler fra stranden, prøver kræfter med paddle board eller planter jer i sandet. Har I brug for lidt afveksling skal I ikke langt væk for at opleve bidder af den fortryllende natur. I en radius af 25 kilometer finder I flere smukke vandfald omgivet af skøn natur, og I er heller ikke langt fra rismarker, bjerge og andre af naturens herligheder. Hist og pist lyses den grønne natur op af små templer eller religiøse monumenter og artefakter, for det skal ikke bare kunne mærkes, at I befinder jer på en tropisk ø. Det skal kunne mærkes, at I befinder jer på lige netop Bali.

Når mørket falder på disker Lovinas køkkener op med et væld af smagsoplevelser. Men inden I når så vidt, køber I måske en kold Bintang eller en eksotisk cocktail og betragter solens dynamiske akvarellignende billede af røde og violette nuancer. Solnedgangen kan hurtigt gå hen at blive et ritual, men den bliver aldrig kedelig og aldrig en klon af sig selv.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Lovina
Tilkøb oplevelser:
I Lovina bor I på The Lovina, uden tvivl kystens bedste hotel. Her har I god tid til at tage på delfinsafari i solopgangen, nyde en behandling i spa'en og slappe af ved poolen eller på stranden, hvis sand gennem tiden er farvet mørkt af vulkanaske.

Dag 12. Lovina – Ubud, på udflugt med lokal guide

Efter nogle skønne dage i Lovina er der igen sightseeing på programmet, når I forlader det nordlige Bali og kører sydpå mod Ubud.

Første stop er ved de varme kilder ved Banjur Village. Her opstod Balis første spa for flere hundrede år siden, og i dag benytter balineserne fortsat badene ved de varme kilder, der efter sigende skulle have en helbredende virkning. Helt usædvanligt håndværk bliver I præsenteret for, når I kommer til Sangsit og templet Pura Beji, hvor I finder de bedst bevarede skulpturer udhugget i kalkstensvæggene overalt i templet. En helt unik detaljerigdom.

I fortsætter op i højlandet til det højst beliggende tempel i 1745 meters højde. Der er en del trapper, der skal besejres, inden den mageløse udsigt fra Penulisan-templet åbenbarer sig. Templet er opført i det 9. århundrede og er arkitektonisk og historisk en perle.

På et højlandsplateau i 1200 meters højde går I op og nyder den spektakulære udsigt ud over Batursøen og den majestætiske vulkan af samme navn i baggrunden. I slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i området, hvor I oplever et af Balis mere isolerede samfund, hvor traditionerne fortsat holdes i hævd og religionen er en vigtig del af hverdagen.

I ankommer til Ubud sidst på eftermiddagen og indlogeres på et dejligt hotel tæt på hovedgaden, abeskoven og ikke langt fra områdets smukke rismarker.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ubud
Tilkøb oplevelser:
På vej til Ubud kan I nyde denne betagende udsigt over Batursøen med den mægtige vulkan i baggrunden.

Dag 13-15. Ubud

I er havnet i Balis kunstneriske og religiøse hjerte i det betagende, centrale højland. Byen er omgivet af sirligt anlagte risterrasser, der ligger som lysegrønne trappetrin på bjergsiderne, og småbyer, hvor man gennem generationer har forfinet sit håndværk med sølv, masker, træskærearbejder, stenhuggeri, dragebygning og meget mere.

Et landskab som har været en uudtømmelig inspirationskilde for de mange malere, skulptører og træskærere fra hele verden, der har slået sig ned her siden 1930’erne. Ubud er et æstetisk miks af grøn natur, religion og kunst, der finder sammen i nydelig harmoni. Det er her, I får et spændende indblik i kulturen og religionen, som udspilles i gadebillede, gennem dans og ceremonier. Men Ubud er også en spændende bohemeby med gallerier, forretninger, brugskunst, mad og leben, ligesom byen også er udgangspunkt for spændende cykel- eller vandreture i naturen.

I bruger nok en dag eller to på at fornemme og sanse byen med hele dens væsen, og måske går I en tur gennem Monkey Forest, hvor det er med at holde på hat og briller, da parkens beboere kan være lidt langfingrede. Har I interesse for kunst, bør I ikke snyde jer selv for et besøg på Neka Gallery, der er Balis svar på Louisiana, og holder I øjne og ører åbne, kan I være heldige at blive overrasket af et pompøst optog gennem Ubuds gader.

Med Ubud som base har I rig mulighed for at opleve den omkringliggende landidyl på cykel, til fods eller med lokal guide. Udforsk de små søvnige landsbyer, stop op i naturen og sug landluften til jer eller begiv jer ud på en vulkanvandring på Batur-vulkanen, hvor solopgangen over krateret er en helt uforglemmelig oplevelse.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ubud
Tilkøb oplevelser:
I Ubud er der mange muligheder for aktiviteter. Tag på vandring i den smukke natur omkring byen, besøg de lokale kunstnere i deres gallerier og gør en god handel og gå en tur i Monkey Forest og hils på beboerne.

Dag 16. Ubud – Denpasar – Danmark

I pakker kufferten, der sikkert er fyldt til bristepunktet med alt godt fra Ubuds forretninger og kunsthåndværkere, og kører mod lufthavnen i Denpasar, hvorfra I flyver mod Danmark. Undervejs har I en mellemlanding, inden I ankommer til Danmark i morgen.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
24. jun 2019 - 10. jul 2019
kr. 14.820
kr. 19.970
kr. 14.110
kr. 8.125
kr. 9.775
 
11. jul 2019 - 31. aug 2019
kr. 16.170
kr. 21.925
kr. 15.260
kr. 8.685
kr. 10.335
 
01. sep 2019 - 15. dec 2019
kr. 14.980
kr. 19.660
kr. 14.430
kr. 8.635
kr. 10.225
 
16. dec 2019 - 05. jan 2020
kr. 17.095
kr. 21.820
kr. 16.530
kr. 10.150
kr. 11.800
 
06. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 14.185
kr. 18.780
kr. 13.640
kr. 8.075
kr. 9.665
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 13.590
kr. 18.185
kr. 13.045
kr. 7.630
kr. 9.220
 

Tilkøb til rejsen

Stopover i Singapore

Singapore har i løbet af få år slået sig fast som Sydøstasiens foretrukne oplevelsesmetropol
og en yndet stop-over-destination på vej til Østen og New Zealand.

Der er fuld fart på udviklingen i Singapore, og der kommer hele tiden nye attraktioner til. Den lille bystat og tidligere britiske koloni har i løbet af relativ kort tid udviklet sig fra en tilfældig mellemlanding til en pulserende og topmoderne metropol midt i et af Asiens største kulturelle knudepunkter.

Singapore Stopover Holiday (SIA) hotelpakke inkluderer følgende:

 • 2 eller 3 nætter på hotel i den valgte kategori
 • Transport tur/retur mellem Singapore Lufthavn og valgte hotel
 • Gratis benyttelse af SIA Hop-On - Hop-Off bus, som kører mellem mange af de udvalgte hoteller og Singapores attraktioner
 • Fri entre til følgende steder:
  • Sentosa Island Resort (Tiger Sky Tower eller Songs of the Sea)
  • 1. way Cabel Car
  • National Orchid Garden
  • Gardens by the Bay
  • Hippo HopOn - HopOff Cruise
  • Singapore River Bumboat Tour
  • Maritime Experiental Museum & Aquarium
  • Mint Museum of Toys
  • Jurong Bird Park
  • Singapore Zoo
  • Singapore Flyer
  • Chinatown Heritage Center
  • Ya Kun Coffee Stall (Coffee/Tea and Toast set)
  • Marina Bay Golf Course Drive Range (150 balls at driving Range, excludes golf club)
  • The Battle Box Museum
  • The Original Singapore Walks
  • foruden meget andet...

Bemærk: Der skal påregnes et ændrings gebyr på flybilletten kr. 250, samt et evt. tillæg så fald der ikke er plads på den indregnede billettype på Singapore Airlines. Dette oplyses ved bestilling af pakken. Morgenmad i Singapore er ikke inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
singapore - singapore_skyline_02
fra kr. 880 pr. person
fra kr. 1.540 pr. single person
 • 2 eller 3 nætter uden morgenmad
 • Vælg mellem flere hoteller
 • Inkl. 1 x transport mellem lufthavn og hotel
 • Fri entré massevis af steder
2 nætter i Singapore: - Pris pr. person uden morgenmad
Pris i periode Kommentarer
01. apr 2019 - 31. mar 2020 kr. 880 kr. 1.540 Kategori A
01. apr 2019 - 31. mar 2020 kr. 1.080 kr. 1.890 Kategori C
01. apr 2019 - 31. mar 2020 kr. 1.570 kr. 2.875 Kategori H
3 nætter i Singapore: - Pris pr. person uden morgenmad
Pris i periode Kommentarer
01. apr 2019 - 31. mar 2020 kr. 1.350 kr. 2.365 Kategori A
01. apr 2019 - 31. mar 2020 kr. 1.660 kr. 2.860 Kategori C
01. apr 2019 - 31. mar 2020 kr. 2.395 kr. 4.340 Kategori H

Payungan Village, blød rafting vandretur i landsby og rismarker

I øens centrale højland er landskabet lidt smukkere, de grønne risterrasser springer lidt mere i øjnene, og landsbylivet er lidt mere autentisk – bl.a. i den lille landsby Payungan, der byder på vaskeægte, uspoleret balinesisk landsbyliv.

Vi har de seneste mange år haft et tæt samarbejdet med landsbyen, Payungan Village, hvor vores gæster kan få et unikt indblik i den landlige idyl og fantastiske natur uden for Ubud. 

Efter en god times køretur nordpå kommer I til Telaga Waja, hvor kompetente folk giver jer en introduktion samt udstyr til raftingturen.

Men inden I stifter bekendtskab med det våde element, skal I prøve kræfter med svævebanen ”The flying fox”, hvor I suser henover rismarkerne til bredden af floden. 10 minutter senere sidder I solidt placeret i gummibåden på vej ned ad floden, alt imens noget af Balis smukkeste natur glider forbi.

I stopper fra tid til anden, og kan få et sug i maven, og lattermusklerne bliver rørt, men det bliver alligevel ikke vildere, end at børn ned til 8 år kan være med.

Efter rafting, ca. en time på floden, glider I ind til bredden, og der vil være mulighed for at skifte tøj, inden I kører den korte tur til Payungan Village, hvor en god og velfortjent balinesisk frokost venter jer. Herefter vil Kadek vise jer rundt i landsbyen. I får mulighed for at opleve landsbylivet, kigge indenfor hos familierne og få smagsprøver fra deres frodige køkkenhaver.

I bevæger jer ud i rismarken, og introduceres til det fine vandingssystem, som er hele Balis livsnerve. Stjernegaard har i tæt samarbejde med Kadek og hans landsby Payungan udviklet et bæredygtigt koncept, hvor størsteparten af indtægterne kommer landsbyens beboere til gavn.

Glæd jer til en dag fyldt med unikke oplevelser fjernt fra de områder, hvor turister normalt færdes. Turen er inkl. frokost, engelsktalende guide, transport fra og til jeres hotel. Husk: Badetøj til raftingturen samt godt fodtøj med skridsikker sål til gåturen til floden. Vær opmærksom på at der er 80 trappetrin op fra floden, når I er færdig med rafting turen. Medbring tørt tøj.

Læs mere Læs mindre
bali - payngan rismark
kr. 460 pr. person
kr. 345 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Varighed ca. 7 timer
 • Afgang fra Jimbaran, Nusa Dua eller Seminyak kl. 08:00
 • Afgang fra Sanur og Ubud kl. 08:30
 • Børn fra 8 år
 • Frokost
 • Husk badetøj og godt fodtøj

En dag på havet med AneeCha-katamaranen

En hel dag på havet, hvor I sejler behageligt med en stor katamaran med plads til 45 personer og fire besætningsmedlemmer. Turen går til en privat beach club på Lembongan Island.

På vej til Lembongan serveres velkomstdrink, kaffe, te og diverse snacks, og der er gode muligheder for at sole sig på skibets store soldæk.

Når I ankommer til beach club’en på Lembongan, serveres der igen forfriskninger, og herefter kan I deltage i forskellige aktiviteter. I kan tage med på snorkeltur i det klare vand eller sejle en tur med en glasbundsbåd, så I kan betragte fisk og koraller uden selv at hoppe i vandet. I kan prøve en tur med bananbåden, der spændes efter en speedbåd, eller I kan besøge en lokal landsby. I kan naturligvis også slappe af og sole jer på stranden. Midt på dagen serveres en stor barbecue-frokost på stranden, som er inkluderet i udflugtens pris, sidst på eftermiddagen er der afgang tilbage til Bali. Hvis vejret tillader det, sættes der sejl, men det kan ikke garanteres.

Læs mere Læs mindre
bali - aneecha katamaran_01
kr. 645 pr. person
kr. 320 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8-9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08.00 - 08.15
 • Frokost
 • Forfriskninger
 • Afgang: mandag, onsdag og lørdag

Lembongan Island, snorkel- og strandtur

Fra den lille havn i Sanur går turen med hurtigbåden mod Lembongan Island, hvor en hel dag med oplevelser på og under vandet venter. Efter en lille forfriskning i Warung Paradise tager I med båd på snorkel- og strandtur til Crystal Bay og Manta Bay (afhængig af vejret), hvor I har gode mulighed for at møde delfiner og mantarays – men der er ingen garanti, det er vilde dyr!

De smukke koraller og farverige fisk tør vi dog godt garantere, venter jer lige under overfladen. Efter en overvældende undervandsoplevelse går sejlturen gennem mangroveskoven, inden I vender næsen mod Bali igen.

bali - lembongan_strand_01
kr. 495 pr. person
kr. 495 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00 - 08:30
 • Forfriskninger

Havskildpaddecentret i Serangan

Besøg ved Serangan Turtle Conservation and Education Centre, som arbejder med at bevare truede havskildpadder. Centret er støttet af bl.a. Verdensnaturfonden WWF. I ser, hvordan havskildpaddernes æg ligger beskyttet i sandet. Personalet behandler de skildpadder, som er syge, for at bevare standen.

Hvis man ønsker at ”adoptere” en skildpadde, er man med til at sætte den fri i havet – adoptionen af babyskildpadderne er inkluderet i turens pris. Dog kun muligt fra april - oktober.

På vej tilbage besøger I det smukke Tegenungan-vandfald og en farverig orkidépark. Hvis der er tid, besøger I Mads Langes grav og får historien om den berømte dansker.

bali - bali_havskildpadde_05
kr. 360 pr. person
kr. 230 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 09:00

Kokkeskole i landsbyen Bali Budaya

Dagen begynder tidligt med indkøb på det lokale marked, hvor I sammen med professionelle kokke håndplukker råvarerne og krydderierne til dagens arbejde. I køkkenet lærer I de grundlæggende tips om traditionelle balinesiske retter og er med til at tænde op i det træfyrede komfur. I tilbereder traditionelle retter helt fra bunden, og turen er inkl. frokost.

I er tilbage på hotellet sidst efter frokost med maven fyldt med god mad og hovedet fyldt af sjove oplevelser

bali - bali kokkeskole_01
kr. 310 pr. person
kr. 235 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00 - 09:00
 • Frokost

Menjangan Island koraller og frokost på Nusa Bay

Vi forlader hotellet i Lovina tidligt om morgenen og kører en times tid til den lille havn, hvorfra vi sejler 30 min. til Menjangan Island, hvor der venter jer en stor oplevelse i det krystalklare vand. I kan snorkle direkte fra stranden og se hundredvis af sære skabninger; en havskildpadde, der basker forbi, en kuffertfisk, der blæser sig op, mens søhesten ridder videre forbi en farverig dragefisk.

Her er alle farvepalettens nuancer taget i brug og koraller kappes om de mest sære formationer og figurer. Øen har ry for at være et af Indonesiens absolut bedste snorkel- og dykker steder.

Efter snorkelturen tager I båden til fastlandet, hvor I spiser en god frokost på strandrestauranten, inden I tager på en kort vandretur ind i naturparken sammen med jeres lokalguide.

Landskabet i Barat nationalpark kan bedst sammenlignes med en afrikansk savanne med spredt og varieret vegetation i et kuperet område. Vandreturen varer ca. en halvtimes tid og undervejs fortæller guiden om parkens planter og deres medicinske og kosmetiske anvendelse i lokalsamfundet. Måske er I heldige at spotte en menjangan-hjort, en flok aber der trækker ned til havet og snupper sig en svalende dukkert.

I sejler retur til havnen, hvor jeres bil venter og kører jer retur til hotellet.

Turen er inkl. snorkeludstyr, frokost, engelsktalende guide, private båd, transport i minibus fra og til jeres hotel. Husk: Badetøj til raftingturen samt godt fodtøj med skridsikker sål til gåturen i nationalparken.

Læs mere Læs mindre
bali - gili_dykning_01
kr. 765 pr. person
kr. 400 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Inkl. snorkeludstyr
 • Privat båd
 • Transport t/r
 • Afhentning om morgenen
 • Frokost

Blød rafting udenfor Ubud, ca. 2 timer

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til en landsby ca. en time til halvanden derfra. I går ned til floden og hopper ombord i gummibåden, der herefter langsomt glider ned af floden gennem Balis mest betagende landskab.

Der er passager på floden, hvor det kilder i maven, men turen er kategoriseret som 2-3, hvilket betyder, at børn ned til 8 år kan deltage. Dygtige guider i båden sørger for at også lattermusklerne bliver rørt.

Sikkerheden er naturligvis i højsæde, og alle har hjelm og redningsvest på.

Der er lækker frokost i landsbyen Payungan efter raftingturen og mulighed for tørt tøj på.

 

Husk badetøj til raftingturen samt tørt tøj og godt fodtøj med skridsikker sål til gåturen til floden.

Læs mere Læs mindre
bali - bali_rafting_01
kr. 365 pr. person
kr. 295 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Varighed ca. 2 timer
 • Afhentning kl. 08:00 - 08:30
 • Børn fra 8 år
 • Frokost
 • Udstyr

På cykeltur udenfor Ubud

Cyklen er det helt rigtige transportmiddel, når I skal opleve øens landlige idyl. Vores samarbejdspartner har gode cykler og hjelme til alle - og turen er på ingen måde strabadserende. I bliver hentet på hotellet og kører ud i Ubuds landlige idyl, hvor I stiger på cyklen, og herfra går turen ad snørklede småveje gennem rismarker, hvor der er rig mulighed for at betragte de klassiske motiver.

Solidt placeret i sadlen kommer I gennem rismarker og passerer et tempel, hvor gamelan-musikken gjalder ud fra de hellige haller.

I landsbyerne bliver I mødt af hujende børn og vinkende koner, mens I holder godt øje med vejen foran jer, hvor ænder, høns, hunde og andre cykler krydser ureglementeret mellem hinanden.

I er for alvor kommet på landet og har god tid til at nyde turen, indsnuse de mange dufte og forevige de massive indtryk på kameraets digitale kort. I spiser en veltilberedt frokost - man bliver sulten efter en aktiv formiddag. Hvorefter I transporteres tilbage til jeres hotel efter frokost.

Læs mere Læs mindre
bali - mount_agung_03
kr. 245 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00 - 08:30
 • Frokost
 • Udstyr

Trekking til Mount Batur

Godt nok starter vandreturen mod vulkanen midt om natten, men når I når toppen, i 1.717 meter, erstattes den manglende nattesøvn hurtigt af et sug i maven og ren lykke over at overvære solen, der langsomt stiger i horisonten. Der er muligt at bestille en morgenmad med fra hotellet.

Udsigten fra toppen af Batur er spektakulær, og på en god dag, kan I se så langt som til Mount Rinjani på naboøen Lombok. Som disen letter, tager landskabet form, og turen går nu rundt om krateret, der sidst var i udbrud i 1994. En smuk morgentur, I sent vil glemme. De sidste 800 meter kræver god kondition og viljestyrke. Turen er inkl. en let morgenmad. Husk godt fodtøj og en ekstra trøje!

bali - bali_mount batur_01
kr. 460 pr. person
kr. 335 børn u/12 år
 • Varighed ca. 8 timer
 • Transport t/r
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning kl. 02:00 - 02:30
 • Morgenmad

Med 4-hjulstrækker gennem Balis smukke natur

En heldagsudflugt, hvor I kører med 4-hjulstrækker gennem det østlige Balis smukke natur på veje, hvor 4-hjulstrækkeren får mulighed for at vise sit værd. I besøger lokale landsbyer, kører gennem landlig idyl og lægger vejen forbi et sted, hvor der fremstilles arak – den lokale snaps lavet af saft fra palmetræer. Her får I en smagsprøve og følger vejen videre til Balis største plantage med slangeskindsfrugter, inden I når til toppen af en bakke, hvorfra I har en fabelagtig udsigt til Agungbjerget – Balis højeste vulkan.

 

Der er stop i et privat hjem med mulighed for en hyggelig sludder, og her serveres der kaffe og traditionel kage lavet af søde kartofler. I plukker et par slangeskindsfrugter, inden I slutter på toppen af en bakke med endnu en bjergtagende udsigt, der kan nydes sammen med den inkluderede frokost.

En enestående udflugt som giver jer det bedste af Bali.

Læs mere Læs mindre
bali - Gunggung Adventure_Village Trail (3)
kr. 485 pr. person
kr. 345 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Heldagsudflugt
 • Afhentning kl. 07:45 - 08.00
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost

Balis højdepunkter

I kører ad margueritruten med flere fotostops gennem det fantastiske landskab og charmerende landsbyer omkring Sidemen. I landsbyen Sibetan spadserer I ca. 2 timer til kaffe- og kakaoplantager, en slangefrugtplantage og gennem risterrasserne, som er et rent postkortmotiv.

I stopper i Bukit Jambul og oplever Balis helligste tempel Besakih for foden af Mount Agung, Balis højeste vulkan (3.142 m). Frokosten indtages ved en lokal restaurant med udsigt over de smukke rismarker. Efter frokost fortsætter I mod Kintamani og mod Batur-kraterkanten.

Sidste stop på turen er ved Tegalalang, nogle af de smukkeste risterrasser på Bali. Denne skønne tur tager jer til øens største højdepunkter, og dagen slutter hen på eftermiddagen på jeres hotel.

Læs mere Læs mindre
bali - tegalalang_risterrasser_02
kr. 500 pr. person
kr. 300 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 09:00
 • Frokost

Vandring i rismarkerne ved Jatiluwih, tempelbesøg og kokkeskole

Udflugten begynder med en vandring i de berømte rismarker ved Jatiluhwi, som UNESCO har udråbt til verdensnaturarv. Undervejs fortæller guiden om det såkaldte Subak-system, der har sørget for vanding af rismarkerne siden det 9. århundrede, og I ser de traditionelle arbejdsmetoder, der anvendes her, hvor man dyrker en type ris, som vokser i seks måneder, før den høstes.

Vandreturen varer omkring et par timer og slutter ved et gammelt tempel, Besi Kalung, og herfra kører I til et traditionelt balinesisk hus, hvor I er med til at lave frokost efter traditionelle balinesiske opskrifter. Frokosten indtages i landsbyen i skønne omgivelser.

bali - jatiluwih_rismark_02
kr. 510 pr. person
kr. 300 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00
 • Frokost

Vandring til landsbyen Sideman og besøg Kamasan Art Village

Den lille landsby Sidemen ligger i en dal omgivet af grønne rismarker og tropisk bevoksning. For at komme til landsbyen vandrer I ca. to timer gennem den smukke natur og krydser bl.a. Balis længste flod, Tukad Unda.

Fremme i Sidemen introduceres I til et af Balis skønneste områder og et spændende landsbyliv. I passerer den tyske maler Walter Spis’ hus. Han slog sig ned i landsbyen i 1920’erne og lod sig inspirere af den smukke omkringliggende natur.

Herefter besøges områdets stolthed, hvor vævenes taktfaste klik klak-lyde udmønter sig i de smukkeste stoffer med guld- og sølvtråde, der bruges til traditionelle ceremonier som f.eks. bryllupper.

I kører herefter til Kamasan Art Village, hvor I skal kigge nærmere på den såkaldte wayang-stil, en maleteknik, som oprindeligt stammer fra denne landsby, og som er inspireret af det traditionelle dukketeater, der bruges i religiøse ceremonier.

I samme landsby arbejder man med en gammel tradition, hvor man præger kinesiske mønter af guld, sølv, kobber, jern og messing. I spiser frokost på en skønt beliggende restaurant for foden af Agungvulkanen.

Læs mere Læs mindre
bali - bali_befolkning_ceremoni_kvinder_02
kr. 410 pr. person
kr. 220 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 09:00
 • Varighed ca. 7 timer
 • Frokost

Vandring på højderyggen Tjampuhan ved Ubud og besøg på Blanco Museum

En vandretur i bakket og frodigt landskab til Pura Gunung Lebah-templet, der ligger smukt ned til en flod. Templet, der blev bygget af en javanesisk hindupræst i det 8. århundrede, er et af de helligste i Ubud-området og tilbedes som Ubuds fødested. Templet er et meget spirituelt sted, som har inspireret mange lokale kunstnere.

Efter templet besøger I den berømte maler Antonio Blancos hjem, der ligger uendeligt smukt på en bakketop. Maleren nåede at indrette sit atelier som museum, inden han døde i 1999, og museet drives i dag af hans søn, som også er maler. Udflugten inkluderer en frokost, der indtages i Rondji Café.

bali - bali_pura gunung lebah templet_01
kr. 390 pr. person
kr. 280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00
 • Afhentning Sanur kl. 09:00, m. tillæg 140
 • Frokost

Vandring i junglen

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ca. 1 time ud til begyndelsesstedet for dagens vandring gennem junglen. I befinder jer ved et udsigtspunkt, hvor I kigger ud over to af Balis helligste søer, Buyan og Tamblingan, begge med smukke og fredfyldte templer på bredden til ære for vandets gudinde.

Herfra går I nedad, forbi et af templerne og gennem saftiggrøn, tæt jungle – noget af Balis mest uspolerede natur med majestætiske, høje træer og masser af vilde orkideer, der har taget bolig på stammerne.

 

Efter et par timers vandring når I frem til søbredden, og her tager I plads i kanoer og lader jer fragte ud på søen, hvor I kan trække den helt dugfriske luft ned i lungerne og nyde et bjergtagende sceneri.

I bliver sat af på den modsatte side af søen og kører herefter til en lokal, velbeliggende restaurant, hvor I plejer den appetit, I har opbygget efter et par timers vandring i junglen. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Læs mere Læs mindre
bali - tamblingan lake_01
kr. 280 pr. person
kr. 280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning Ubud kl. 08:00
 • Afhentning Lovina kl. 09:00
 • Frokost

Lembongan Island, ørundtur (uden snorkling)

I går ombord på færgen, der sejler fra stranden i Sanur til Lembongan Island. Vær forberedt på, at I skal gå gennem vandet for at komme om bord og gå fra borde, når I ankommer til Jungut Batur på Lembongan.

I tager plads i en åben bil og kører afsted på øens bumlede veje for at besøge de forskellige strande og lokale landsbyer på den lille ø, der kun er ca. 8 km2 stor. De første turister, der kom til øen, var surferne, da øen er kendt for sine store bølger, men i dag er den besøgt af et bredt udsnit af turister, som naturligvis er samlet omkring strandområderne.

På den nordlige del af øen tager I plads i smalle kanoer og får en meditativ sejltur i mangroveområdet, hvor I glider langsomt og lydløst afsted i kanoer, mens I holder et vågent øje med dyrelivet. I kører videre til Devil’s Tears, hvor I ser, hvordan bølgerne slår hårdt mod kysten, og herefter slapper I af ved Dream Beach, der, som navnet antyder, er smuk som en drøm.

Til sidst går I en tur ud på den berømte gule hængebro, der forbinder Lembongan med naboøen Ceningan – et rigtigt godt motiv til kameraet. Broen er for smal til biler, som der i øvrigt heller ikke er mange af her på øen, men der er hver dag en livlig trafik af fodgængere, cyklister og ikke mindst scootere på broen.

Sidst på eftermiddagen forlader I Lembongan og sejler de ca. 30 min retur til Sanur.

Læs mere Læs mindre
bali - lembongan_strand_01
kr. 510 pr. person
kr. 510 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning Sanur kl. 08:30
 • Afhentning Jimbaran, Seminyak og Ubud kl. 08:00
 • Frokost

Lej din egen chauffør

Har I lyst til at køre ud i det blå, så lej en bil med chauffør for en halv eller en hel dag. I bestemmer selv, hvor turen skal gå hen, og hvor I vil stoppe. Chaufføren taler engelsk i et vist omfang.

bali - tegalalang_risterrasser_02
kr. 380/500 pr. person
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Den oplyste pris er pr. bil - ikke pr person

Vandfald, templer og en helt særlig landsby

En hel dag i Balis smukke natur og spændende kultur. I forlader Ubud og nyder synet af de store vulkaner, mens I kører mod det mægtige Git Git-vandfald. I går ud til vandfaldet gennem frodig natur forbi mosbeklædte sten, bregner, vilde orkideer og mange andre smukke planter.  Samme smukke scenarie finder I senere ved Munduk-vandfaldet.

I løbet af dagen besøger I Bayung  Gede, en helt særlig landsby, der ikke lader sig mærke af moderne tendenser. Befolkningen lever meget traditionelt og er bl.a. kendt for at hænge moderkager op i træerne, en praksis som har mange hundrede år på bagen. I runder af med et besøg ved det imponerende Beji-tempel samt ved Ulun Danu-templet, der ligger ude i en sø og er dedikeret til vandets gudinde.

bali - bali_gitgit_vandfald_02
kr. 475 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide
 • Privat udflugt

En kulturel dag på cykel

I bliver hentet på jeres hotel og kører et stykke uden for Ubud i nordøstlig retning, hvor der venter en dag med landlig idyl og charmerende landsbyer. I kan se frem til en unik dag, hvor I oplever lokalbefolkningen langt væk fra de velkendte turistårer, mens I i roligt tempo cykler gennem Balis uspolerede landskab, der er så godt som uberørt af turister. Vores samarbejdspartnere har sikret gode cykler og hjelme – og så er det ellers bare op til jer at træde i pedalerne.

Efter en grundig introduktion går turen gennem en bambusskov med intet mindre end 14 forskellige typer af bambus.

Herfra ruller I videre til landsbyen Penglipuran, hvor synet af de traditionelle huse springer i øjnene. I bliver inviteret indenfor, hvor I kigger nærmere på de traditioner, der er særligt kendetegnende for kulturen i denne landsby, hvorefter I cykler videre til en skole, hvor børnene undervises efter et særligt hindukoncept. Måske I vælger at fortælle de nysgerrige og lidt generte skolebørn lidt om forholdene i Danmark.

I kører videre til et af Balis ældste templer, Kehen-templet fra det 13. århundrede, som gennem tiden har været brugt i forbindelse med edsaflæggelse af de kongelige. Her får I fortællingen om de ceremonier, der har fundet sted og ikke mindst de konsekvenser og forbandelser, der har fulgt med, hvis man ikke har levet retsmæssigt efter sin tro.

Efter dagens første etape, spiser I en lokal frokost i byen Bangli, inden I cykler videre til en grøn lille oase ved Dedari-vandfaldet. Måske turens højdepunkt, hvor der er mulighed for en forfriskende dukkert i den idylliske kulisse, inden I kører tilbage.

Læs mere Læs mindre
bali - bali_ubud_landsby_01
kr. 565 pr. person
kr. 325 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Cykel og hjelm
 • Afhentning 7.30-8.00
 • Varighed ca. 9 timer
 • Frokost og vand undervejs
 • Husk badetøj

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng).

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flytransport med Singapore Airlines, Qatar, Emiraterne eller Thai Airways fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Denpasar lufthavn til hotellet i Pekutatan
 • 3 nætter i Pekutatan
  GODT: Puri Dajuma Beach Eco Resort i Cottage De Luxe Garden View
 • Heldagsudflugt med transport, entréer og engelsktalende guide fra Pekutatan til Barat Nationalpark
 • 3 nætter i Barat Nationalpark
 • GODT: Nusa Bay Menjangan Resort i Jungle Lanai Cottage
 • Transport fra Barat Nationalpark til Lovina
 • 4 nætter i Lovina 
  GODT: The Lovina i deluxe studio med udsigt til bjerge/rismarker
 • Heldagsudflugt med transport, entréer og engelsktalende guide fra Lovina til Ubud
 • 4 nætter i Ubud
  GODT: Villa Sonia i deluxe værelse
 • Transport fra Ubud til Denpasar lufthavn
 • Transport i bil med aircondition

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Donationer - Der er normalt at give 10-20.000 Rupiah (kr. 6-12) efter et tempelbesøg
 • Frokost og aftensmad - Et godt måltid mad kan stadig erhverves for kr. 65-85
 • Drikkepenge - Hvis I føler jer godt behandlet er drikkepengeniveauet normalt på 10%
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Evt. ekstra skatter og afgifter i forbindelse med flybilletten (oplyses ved bestilling)
 • Provinstilslutning - med SAS fra kr. 1.300 inkl. skatter og afgifter
 • Nogle hoteller har obligatorisk jule og/eller nytårsmiddag - spørg os for pris!
 • BEMÆRK: Ved 1 person, der rejser alene, er der tillæg for transporter, da priserne er baseret på min. 2 personer der rejser sammen.
 • Alle priser forudsætter, at der er plads på hoteller og på den indregnede flybillettype. Disse priser er baseret på den laveste flypris med enten Thai Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways Airways eller Emirates.

Vejret på Bali

Bali har tropisk klima og gennemsnitstemperaturen er 28 grader året rundt. Den tørre periode begynder i april og slutter med udgangen af oktober. Fra november til marts kan der forekommer heftige regnskyl hen på eftermiddagen, men der er meget sjældent tale om dagsregn på Bali.

Langs kysten sørger en kølende brise for, at der er behageligt ved vandet. I højlandet midt på øen kan aftnerne godt være lidt kølige, så medbring altid en sweater, hvis I skal besøge bjerglandsbyer.

 • Bali
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
33° C 33° C 34° C 34° C 33° C 31° C 30° C 30° C 31° C 34° C 33° C 33° C
24° C 24° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C
345 mm 274 mm 234 mm 88 mm 93 mm 53 mm 55 mm 25 mm 47 mm 63 mm 179 mm 276 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Gili
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
23° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C
317 mm 254 mm 206 mm 105 mm 101 mm 51 mm 48 mm 34 mm 36 mm 95 mm 150 mm 219 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Lombok
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
23° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C
317 mm 254 mm 206 mm 105 mm 101 mm 51 mm 48 mm 34 mm 36 mm 95 mm 150 mm 219 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • bali gili lombok_katalog forside
  Bali, Gili & Lombok - Rejseforslag
  Individuelle rejser m/ guidede udflugter - 48 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • bali - vestbali_strand_01
 • bali - puri dajuma_udsigt_04
 • bali - pekutatan_fiskerbaaad_02
 • bali - Belimbing_rismark_06
 • bali - barat national park_02
  Vandet i bugten er roligt, og både fra stranden og ved øen ser I hundredevis af fisk og koraller i alverdens farver.
 • bali - barat national park_dyreliv_01
  I Barat-nationalparken kommer I så tæt på en safarioplevelse, som det er muligt. Her kan I møde bl.a. aber, vildsvin og hjorte.
 • bali - barat nationalpark_fugl_01
 • bali - lovina - pool
 • bali - lovina - the lovina_liggestole strand
 • bali - lovina - the lovina_pool_03
 • bali - lovina_delfin_01
  Oplev delfinsafari tidligt om morgenen med Balis flotteste solopgang.
 • bali - bali_air panas banjar_01
 • bali - ubud_ceremoni_03
 • bali - ubud_rismark_05
 • bali - ubud_monkey forrest_07
  Skønhed og æstetik er i højsædet på Bali. Selv aberne er smukke og velfriserede!
 • bali - munduk - sanak retreat_vaerelse_terrasse_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BALI

  Sanur og Ubud

  17 dage fra kr. 10.750

  • Dejlig lang badeferie i Sanur
  • Landlig idyl og kunst i Ubud
  • Mange muligheder for aktiviteter
  • Vælg ml. skønne hoteller, godt, ekstra godt eller deluxe-kategorien
 • Se rejsen

  THAILAND

  Apsara på stranden (15-17 dage)

  15 dage fra kr. 8.360

  • Skønne værelser eller villa med egen pool ved dejlig strand
  • Mulighed for aktive udflugter på havet og i nationalparken
  • Kombinér evt. med f.eks. Bangkok
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Essensen af Vietnam

  17 dage fra kr. 10.620

  • Vietnams must-sees
  • Storbyer og landlig idyl
  • Mulighed for spændende udflugter
  • Gode, ekstra gode og deluxe-hoteller