thailand - Thailand_befolkning_rismark_kvinde_02

Thailand på egen hånd

Individuelle rejser til Thailand

Oplev Thailand på egen hånd

En rejse på egen hånd er for dig, der ønsker at gøre tingene efter dit hoved og gerne vil have friheden til at slappe af og opleve i det omfang, det passer dig. Her skal du ikke forholde dig til andre end dig selv og din familie eller din rejsepartner, og du kan skræddersy rejsen efter dine helt unikke ønsker.

Når du rejser med Stjernegaard til Thailand, får du fornemmelsen af at udforske landet på egen hånd, men alligevel er du aldrig helt på egen hånd. Vi sørger for at transport, hoteller og eventuelle udflugter er tilrettelagt efter dine ønsker, og vi er altid til at få fat i, hvis du får brug for assistance undervejs.

Med andre ord har vi klaret alt det praktiske og sikrer dig, at din rejse kører glat. Det eneste, du skal gøre, er at opleve Thailand i dit tempo og suge alle de mange oplevelser til dig.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa

Stjernegaards individuelle rejser

Stjernegaard tilbyder individuelle rejser til dig, der gerne vil opleve Thailand på egen hånd. Med denne rejseform er der helt frie tøjler til at udforske landet helt, som du selv har lyst til.

Rejser på egen hånd: 

Vi har udarbejdet en række spændende rejseforslag i et utal af afskygninger til dig, der gerne vil rejse på egen hånd sammen med familien, din partner eller alene. Rejseforslagene kan justeres eller strikkes sammen på ny – lige efter dit hoved. En rejseform til dig, der gerne vil være uafhængig – men have Stjernegaard til at klare alt det praktiske.

thailand - thailand_krabibugten_01_spejlvendt

Hvad kan jeg opleve, når jeg rejser på egen hånd?

I de større turistområder, herunder Bangkok, Chiang Mai, Khao Lak, Koh SamuiKoh LantaKoh Chang, Krabi og Phuket, tilbyder vi en række spændende udflugter. Måske du får lyst til at prøve kræfter med den thailandske kogekunst.

Måske det er en cykel- eller trekkingtur, der lokker. Eller måske du drømmer om at snorkle ved Surin Islands eller øhoppe i Krabibugten. Vores udflugter udføres af håndplukkede samarbejdspartnere, så vi ved, at du får fuld valuta for pengene.

I de øvrige områder, hvor vi ikke arrangerer udflugter, anbefaler vi, at du spørger hotellet til råds. Selv på de mindste øer, vil du kunne finde spændende oplevelser i naturen eller på havet, så frygt ikke at du kommer til at kede dig, blot fordi du rejser på egen hånd.

Vil du hellere på rundrejse? Med dansk rejseleder

Kataloger om Thailand

Savner du inspiration til din Thailand-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

Læs mere og bliv inspireret

Start året med 12 inspirerende rejsemål

Opfyld din rejsedrøm! Fra Grønlands vinter over flodkrydstogt i Portugal til Egyptens pyramider.

Sommerferieplaner? Rejs i juni, juli og august

Skal sommeren byde på ekstraordinære rejseoplevelser? Bliv inspireret til årets sommerferie fyldt med oplevelser, du med garanti aldrig glemmer!

Rejsetrends 2023: Her skal du holde ferie!

Opfyld din rejsedrøm! Fra Grønlands vinter over flodkrydstogt i Portugal til Egyptens pyramider.

Er det muligt at få skræddersyede rejser til Thailand?

Vi har udviklet en lang række spændende rejseforslag til dig, der vil have fuldt fokus på strandferien, dig der gerne vil ud i naturen og dig, der vil have en god blanding af alle Thailands herligheder.

Disse rejseforslag kan justeres, så de passer til den drøm, du måtte have om Thailand. Eller vi kan skræddersy en helt unik rejse til lige netop dine drømme, din økonomi og din tidshorisont.

Skal jeg selv sørge for transport til og fra lufthavnen?

Når du rejser på egen hånd, er du aldrig helt på egen hånd. Vi sørger for, at du bliver hentet i lufthavnen af en lokal repræsentant for Stjernegaard, der kører dig til hotellet. Når du skal tilbage til lufthavnen, mod færgen eller køres til næste hotel, sørger Stjernegaard også for denne transport.

Kort sagt, det praktiske overlades til os – du skal blot følge med og nyde turen.

thailand - chiang mai_hmong_01

Vi har haft en super oplevelse, der adskiller sig fra de andre rejser til Thailand, som vi har haft.

4,6 (1116 Anmeldelser)

Er det sikkert at rejse i Thailand?

Thailand er et meget sikkert rejsemål og kriminaliteten er overordnet set lav, hvilket giver dig en stor frihed, når du rejser i Thailand. Med det sagt anbefaler vi altid, at du holder øje med dine ting, herunder drinks, og opfører dig diskret med smykker, telefoner og penge.

Når du skal på udflugt, hjem fra en restaurant eller ud til en halvhemmelig strand, anbefaler vi, at du tager en taxa frem for en tuk-tuk. Tuk-tuk’en er måske et charmerende køretøj, men da den er åben, spinkelt bygget og sjældent udstyret med seler, kan den næppe karakteriseres som et sikkert køretøj. Tag en enkelt tur gennem Bangkok og se byen fra en tuk-tuk, men undgå køretøjet som decideret transportmiddel.

I tvivl om Thailand? Tal med en af vores eksperter

Hos Stjernegaard har vi mange dygtige rejsekonsulenter, der brænder for Thailand og alle landets forskelligheder. Det kan virke uoverskueligt at beslutte sig for en strand og hvor mange dage man har behov for i Bangkok, ligesom det kan være svært at vurdere, hvor krævende en trekkingtur eksempelvis er.

Alt dette og mere til kan vores rejsekonsulenter hjælpe dig med, så ring til os på tlf.: 70 404 630 og få en snak om din rejse. Eller besøg kontoret på Folke Bernadottes Allé 5, 1. sal på Østerbro i København og bliv inspireret til en forrygende rejse på egen hånd.

Vi elsker Thailand!

Thailand har udviklet sig meget gennem de seneste årtier, og der er strandområder, hvor turismen er blevet massiv - desværre på bekostning af den thailandske charme. Men der er heldigvis også masser af steder, hvor vi møder det uspolerede Thailand.

Det er disse steder, vi selv holder så meget af, og som er skyld i, at vi vender tilbage igen og igen.

thailand - bangkok_cykeltaxa_01_HF
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)