bali - lovina - the lovina_delfintur_02
Bali - Individuel rejse

Delfiner og guder

4,7 (1046 Anmeldelser)
17 dage fra 11.780 kr.

Delfiner og guder

Fra Ubud til Lovina og videre til Sanur med overraskelser undervejs

Denne rejse begynder med fire dage i Ubud, der ligger i Balis frodige højland. Her indkvarteres I på Green Field Bungalows i gåafstand til den livlige hovedgade men med fantastisk udsigt til grønne rismarker. I har store chancer for at støde på et af de religiøse optog, som dyrkes med stor intensitet i byen. Ubud er også Balis kunstneriske hjerte, og byen har tiltrukket både lokale og internationale kunstnere, hvis værker kan ses i byen og måske erhverves for en rimelig sum penge. Ubud er på alle måder en attraktiv shoppingby med masser af små hyggelige forretninger.

Efter denne gode begyndelse rejser I videre til nordkysten for at indlogere jer på skønne, skønne The Lovina direkte på stranden. På køreturen derop viser jeres private chauffør og guide jer spændende seværdigheder, så I får en dag fyldt med oplevelser. I ser smukke, levende templer, UNESCO-beskyttede rismarker, blanke søer og knejsende vulkaner, inden I er fremme ved kysten og kan svømme en tur i havet.

I Lovina overgår antallet af delfiner i havet næsten antallet af turister på land, og I må ikke snyde jer selv for en safari på havet en tidlig morgenstund. Når solens første stråler rammer havoverfladen, bliver delfinerne legesyge og kontaktsøgende, og det er festligt at betragte fra en af de lokale både. Der er også mange andre muligheder for udflugter – besøg f.eks. Barat National Park og Menjangan Island, som byder på fabelagtig god snorkling og uspoleret natur.

Rejsen slutter med strandferie i hyggelige Sanur på den sydlige del af øen, hvor I kommer helt ned i tempo. Udover at nyde byens dejlige strand kan I f.eks. deltage i en cykeltur tidligt om morgenen, mens byen vågner, og lokalbefolkningen går i gang med deres forskellige gøremål. Om aftenen kan I indtage velsmagende grillede fisk med fødderne i sandet og bølgeskvulp i øret.

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Foredrag

Gratis foredrag om Bali

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Ubud 4 nætter i Ubud
4
Overnatning
Opgradering
Mathis Retreat Ubud ★★★★
Komaneka Resort ★★★★

Lovina 5 nætter i Lovina
5
Overnatning
The Lovina ★★★★

Sanur 5 nætter i Sanur
5
Overnatning
Taksu Sanur Hotel ★★★+
Opgradering
Segara Village ★★★★
Hyatt Regency ★★★★★

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse Danmark

I forlader Københavns Lufthavn og indretter jer i de komfortable flysæder. Flyrejsen inkluderer naturligvis mad og drikkevarer, og der er mange film at vælge mellem i underholdningsprogrammet. Sørg for også at få noget søvn, så I er nogenlunde klar til eventyret, der venter jer.

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Dag 2

Ankomst til Bali og videre til Ubud

I Denpasar lufthavn på Bali bliver I mødt af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til Ubud. I bilen får I udleveret forskelligt informationsmateriale om Bali med bl.a. forslag til udflugter, som I kan booke hos vores lokale medarbejder Putu Eka, der også kan hjælpe jer, hvis I i øvrigt har brug for assistance, mens I er på Bali.

Efter omkring halvanden time  ankommer I til hotellet i Ubud, hvor I indlogeres på et dejligt hotel tæt på hovedgaden men med udsigt til rismarkerne.

 • Inkl. i prisen
  Green Field Bungalows

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Mathis Retreat Ubud

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Komaneka Resort

  ★★★★

  Vis hotel
bali - bali_befolkning_kvinde_01_HF
bali - ubud_rismark_farmer_04
bali - bali_roegelse_01
Dag 3-5

Ubud, oplevelser på egen hånd i Balis kulturelle hjerte

Ubud betegnes som Balis kunstneriske og religiøse hjerte. Omgivelserne her i det centrale højland er betagende. Sirligt anlagte risterrasser ligger som lysegrønne trappetrin på de stejle bjergsider, og i bunden af kløften kan flodens sagte rislen høres. Landskabet er utroligt varieret, mest markant er den blågrønne vulkan Agung, der rejser sig over 3 km mod den blå himmel. Kunstnere fra hele verden har slået sig ned i byen, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Besøg f. eks. Neka Galleri, der er Balis svar på Louisiana i Humlebæk.

De religiøse ceremonier dyrkes med stor intensitet i Ubud, og der er rigtigt gode chancer for at opleve et pompøst optog eller se forberedelser til offerceremonier i templet. Ubud er også en skøn shoppingby med et godt marked og masser af butikker med bl.a. brugskunst og tøj.

 • Inkl. i prisen
  Green Field Bungalows

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Mathis Retreat Ubud

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Komaneka Resort

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - ubud_rismark_17
bali - ubud_ceremoni_kremering_64
bali - bali_ceremoni_baby_02
bali - bali_offergave_10
bali - ubud_monkey forrest_08
Ubud ligger smukt i højlandet omgivet af grønne rismarker. Byen er centrum for dyrkning af guderne og de store ceremonier, der forbindes dermed, og der er altid gode chancer for at se et religiøst optog i byen.
Dag 6

Ubud – Lovina, sightseeing undervejs

I bliver hentet på jeres hotel, og forud venter en oplevelsesrig dag med bl.a. ældgamle templer, rismarker, landsbystemning og vandfald med fald på 30 meter. Første stop er det 400 år gamle Taman Ayun-tempel, der er et af øens smukkeste templer, bemærk træskærerarbejdet på dørene - det er kunst af den fineste slags. Det store parkområde indeholder en kunstig sø, og midt i søen flyder et imponerende antal af små og store pagoder.

Herfra kører I mod Batukaru-bjerget, der knejser 2278 meter mod himlen, På et besøg i Rumah Desa, et traditionelt balinesisk hus, introduceres I til balinesisk livstill og får bl.a. forklaret den balinesiske kalender og hører om de horoskope. I husets køkken hører I den balinesiske madkultur og stifter bekendtskab med  de mange krydderier - et helt uundværligt produkt i en balinesisk husholdning. Vi slentre gennem landsbyen og nyder stemningen. I når herefter frem til en af de helt store seværdigheder, rismarkerne ved Jatiluwih, hvor skriggrønne terrasser balancerer på bjergskråningen. Området er udråbt til verdensarv af UNESCO.

Efter en gåtur i rismarken spiser I frokost i fantastiske omgivelser, og med fyldte maver indtager I markedet ved Candi Kuning, hvor I mødes af en eksplosion af dufte og kulører: vilde orkideer, liljer i alle regnbuens farver, chili, guava, nelliker, bananer, ingefær, den underlige galanga-rod, durian med den skrækkelige lugt, men med pragtfuldt kød inden i, pomelo, druer, tomater osv.

Højlandet her er præget af de karakteristiske blågrønne vulkantoppe og det kuperede terræn, hvor farveskalaen fra skriggrøn til knaldrød er et sandt mesterværk. Ad snoede veje når I over 1200 højdemeter og kan nyde den eventyrlige panoramaudsigt over Beratansøen. Her finder I endnu en af grundende til Balis popularitet; det fabelagtige hindutempel, Ulan Danu, som ligger midt ude i søen. 

I fortsætter ad "margueritruten" til det magtfulde Gitgit-vandfald. En konstant brusen fylder ørerne og luften er tyk af vandperler omkring de klippefremspring, hvor vandsøjlen rammer efter 20-30 meters fald.

I ankommer til Lovina og det skønne hotel The Lovina sidst på eftermiddagen. Det er et af den slags hoteller, som man ikke har lyst til at forlade igen. Det ligger direkte på en uspoleret strand, hvis sand er farvet sort af vulkanaske, og hotellets personale gør deres yderste for at forsøde tilværelsen for jer. Hotellet har et væld af aktiviteter, som man kan deltage i – oven i købet uden beregning, f.eks. paddle board, yogatimer og snorkelture.

 • Inkl. i prisen
  The Lovina

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - gitgit_vandfald_01_hf
På vej til Lovina stopper I ved Gitgit-vandfaldet.
bali - lovina - the lovina_mountain view suites pool
Poolen ved Lovina hotellet
bali - pura ulu danau_tempel_16
bali - jatiluwih_rismark_01
På jeres køretur fra Ubud til Lovina viser jeres private guide jer masser af seværdigheder, bl.a. det fine hindutempel Ulan Danu og de UNESCO-beskyttede rismarker ved Jatiluwih.
Dag 7-10

Lovina, delfinsafari, fisketure og afslapning

Der er lagt op til nogle skønne dage på hotellet, ved stranden og i den lille hyggelige lille by, hvor der hersker en meget afslappet stemning. Nordkysten har ikke så mange turister som sydkysten, så alting foregår i et behageligt, langsomt tempo.

En af Lovinas mageløse attraktioner er delfinsafari, og I bor lige ud til herlighederne, så hvis I er friske på at stå op før solen, så venter der jer en skøn oplevelse. Både af varierende størrelse og beskaffenhed kappes om at få turister med ud at se de elegante vandakrobater, der springer omkring de små både. Der er ikke garanti for at møde delfinerne, det er jo vilde dyr, og her er naturligvis ingen indhegninger, men det sker meget sjældent, at man sejler tilbage med uforrettet sag. Delfiner er meget sociale dyr, og de viser gerne deres færdigheder.

Det er også oplagt at besøge den frodige Barat National Park og Menjangan Island, som ligger under to timers kørsel fra hotellet. Her møder I en spændende flora og fauna, og hvis I tager snorkel og maske med, kan I betragte en farvestrålende verden af fisk og koraller under havets overflade.

Når dagen går på hæld, og solens røde og violette farver spreder sig på himlen i Balis flotteste solnedgang, sænker roen sig over Lovina - denne stund bør nydes med en eksotisk drink eller en kold Bintang-øl i hånden.

 • Inkl. i prisen
  The Lovina

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
bali - lovina_delfin_01
bali - lovina - the lovina_liggestole strand
The Lovina er et lækkert førsteklasses resort direkte på stranden, som får vores bedste anbefalinger.
bali - bali_yoga_01
bali - lovina - the lovina_terrace villas udsigt
bali - lovina - the lovina_spa_02
The Lovina er et lækkert førsteklasses resort direkte på stranden, som får vores bedste anbefalinger.
Dag 11

Lovina – Sanur, sightseeing undervejs

Efter nogle dage i skønne Lovina er der igen sightseeing på programmet, når jeres rejse fortsætter til Sanur, en af de skønneste strandbyer på Bali.

Første stop er ved de varme kilder ved Banjur Village - her opstod Balis første spa for flere hundrede år siden, og i dag benytter balineserne fortsat de varme vulkanske bade, der efter sigende skulle have helbredende virkning. Helt usædvanligt håndværk bliver I præsenteret for, når I kommer til Sangsit og templet Pura Beji. Her er de bedst bevarede skulpturer udhugget i kalkstensvæggene overalt på templet. Detaljerigdommen er unik.

I fortsætter op i højlandet til det højst beliggende tempel i 1745 meters højde. Der en del trapper, der skal besejres, inden den mageløse udsigt fra Penulisan-templet åbenbarer sig. Templet er opført i det 9. århundrede og er arkitektonisk og historisk en perle.

På et højlandsplateau i 1200 meters højde går I op og nyder den spektakulære udsigt ud over Batursøen og den majestætiske vulkan af samme navn i baggrunden. I slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i området, hvor I oplever et af Balis mere isolerede samfund. Her holdes traditionerne fortsat i hævd, og religionen er en vigtig del af hverdagen.

I ankommer til Sanur sidst på eftermiddagen og indlogeres på et dejligt hotel, enten på tæt på hovedgaden eller direkte på stranden.

 • Inkl. i prisen
  Taksu Sanur Hotel

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Segara Village

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hyatt Regency

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - bali_blomst_01_HF

En dejlig måde at rejse på, uden stres og jag. Alt fungerede fint

4,7 (1046 Anmeldelser)
alt
Dag 12-15

Sanur, afslapning på stranden og mulighed for lokale udflugter

I Sanur kan I slappe af ved stranden eller poolen og nyde den høje service, som kendetegner Bali. Dagene er på egen hånd, men det betyder ikke, at der kun er mulighed for at dase på stranden. 

Tag f.eks. på sejltur til den smukke Lembongan Island inkl. en snorkeltur med mulighed for at se kæmperokker, eller deltag i en cykeltur tidligt om morgenen, mens byen vågner. Sanur udmærker sig ved at være en rigtig by med et ægte lokalliv, og det er spændende at opleve dette sammen med en lokalguide, der kender de små hemmelige steder og den balinesiske hverdag.  

 • Inkl. i prisen
  Taksu Sanur Hotel

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Segara Village

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hyatt Regency

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Sanur

Sanur er efter vores mening det hyggeligste strandområde på Bali men er også en landsby med templer, skoler, forretninger og et godt lokalt liv, der har udviklet sig over de sidste 20 år.

bali - sanur_cykel_01
bali - sanur_strand_baad_04.2
bali - sanur_hotel_tjener_01
bali - sanur - segara village_infinity pool.02
bali - sanur - segara village_village_deluxe balcony vaerelse_01
Hvis I vælger at opgradere til ekstra godt i Sanur, bor I bo på Segara Village, som vi ikke tøver med at kalde byens bedste. Hotellet ligger helt ned til stranden og har dejlige faciliteter, bl.a. tre pools, og rigtigt gode restauranter.
Dag 16

Sanur, tid til de sidste oplevelser i byen og hjemrejse fra Denpasar

I har god tid om formiddagen og til en sidste frokost i byen, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Denpasar for at påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Dag 17

Ankomst til Danmark

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Andre spændende rejser

Bali

Bali i ro og mag

Individuel rejse
Bali

Solskin på Bali

Individuel rejse
Ved ankomsten til Koh Kradan står personalet klar på stranden, og sammen går I de få hundrede meter til The Sevenseas Resort
Thailand

Andamanerhavets perler

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)