bali - bali_ceremoni_baby_02
Bali - Individuel rejse

Det skønneste af Bali

4,7 (1166 Anmeldelser)
17 dage fra 11.755 kr.

Det skønneste af Bali

Strand, natur og kultur i en skøn blanding

Denne rejse sætter Balis uendeligt smukke natur i centrum men giver også plads til skønne dage ved havet og naturligvis til de særlige kulturelle oplevelser, som slet ikke er til at komme uden om på en rejse til Bali. 

I begynder med nogle dage i strandbyen Sanur på den sydlige del af øen, hvor pulsen falder, og I kommer ned i gear. Udover at nyde byens dejlige strand og den hyggelige stemning kan I f.eks. deltage i en cykeltur tidligt om morgenen, mens byen vågner, og lokalbefolkningen går i gang med deres forskellige gøremål. Om aftenen kan I indtage velsmagende grillede fisk og grøntsager med fødderne i sandet og bølgeskvulp i øret.

Herefter skal I til Munduk i højlandet, og transporten hertil er ikke bare spildtid. Vi udstyrer jer med jeres egen chauffør og guide, som viser jer spændende steder på vejen, så I får en dag fyldt med oplevelser. I ser smukke, levende templer, UNESCO-beskyttede rismarker, blanke søer og knejsende vulkaner, inden I er fremme i bjergbyen, hvor I indlogeres med fabelagtig udsigt til Balis frodige natur.

Efter to nætter i Munduk kører I til Lovina, hvor antallet af delfiner i havet næsten overgår antallet af turister på land. I bor på et skønt hotel direkte ud til stranden, hvis sand er farvet sort af vulkanaske. Her holder de lokale fiskere til, og de kan nemt overtales til den næsten obligatoriske delfinsafari i solopgangen eller måske en fisketur senere på dagen.

Når I kører fra Lovina til rejsens sidste stop i Ubud viser jeres egen chauffør og guide jer igen de spændende ting på ruten. Denne gang er det bl.a. oldgamle templer, der kalder på opmærksomheden, og måske er I heldige at støde på et af de religiøse optog, som dyrkes med stor intensitet i det centrale Bali. Fremme i Ubud indkvarteres I i gåafstand til den livlige hovedgade, men med fantastisk udsigt til grønne rismarker. Glæd jer til nogle dage i Balis kunstneriske og kulturelle hjerte, som har tiltrukket både lokale og internationale kunstnere, der lader sig inspirere af naturen og den gode stemning.

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Foredrag

Gratis foredrag om Bali

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Sanur 4 nætter i Sanur
4
Overnatning
Taksu Sanur Hotel ★★★+
Opgradering
Segara Village ★★★★
Hyatt Regency ★★★★★

Munduk 2 nætter i Munduk
2
Overnatning
Atres Hotel ★★★
Opgradering
Sanak Retreat ★★★★

Lovina 4 nætter i Lovina
4
Overnatning
The Lovina ★★★★

Ubud 4 nætter i Ubud
4
Overnatning
Opgradering
Komaneka Bisma ★★★★★

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse Danmark

I forlader Københavns Lufthavn og flyver mod Bali med et enkelt stop undervejs.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 2

Ankomst til Bali og videre til Sanur

Uden for lufthavnen mødes I af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til Sanur, og I ankommer tidsnok til, at I kan få en dukkert i havet og det første af en lang række dejlige balinesiske måltider.

 • Inkl. i prisen
  Taksu Sanur Hotel

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Segara Village

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hyatt Regency

  ★★★★★

  Vis hotel
bali - bali_befolkning_boern_03
bali - sanur_strand_03
Stranden i Sanur passes af et strandlaug. Det skal retfærdigvis siges, at man skal stå tidligt op, hvis man vil nyde denne stille stund.
Dag 3-5

Sanur

I har de næste dage til at slappe af ved stranden eller poolen, eller til at tage på spændende udflugter. I kan f.eks. cykle sammen med vores lokalguider gennem byen om morgenen eller besøge det lokale skildpaddecenter.

 • Inkl. i prisen
  Taksu Sanur Hotel

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Segara Village

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hyatt Regency

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - sanur_cykel_01
bali - sanur - segara village_solopgang
Idyl på stranden i Sanur. I kan opgradere jeres hotel og bo på Segara Village direkte på stranden.
Dag 6

Sanur – Munduk, sightseeing undervejs

I bliver kørt nordpå til Munduk gennem Balis højland med oplevelser undervejs. I besøger et traditionelt balinesisk hus, hvor I bl.a. får forklaret den balinesiske kalender.

I fortsætter til rismarkerne ved Jatiluwih, som er UNESCO-verdensarv, og spiser frokost med udsigt over rismarkerne og Baturvulkanen. I besøger det mystiske Ulun Danu-tempel, og herefter kører I ad margueritruten til Munduk, hvor I skal bo de næste to nætter.

 • Inkl. i prisen
  Atres Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Sanak Retreat

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - bali_jatiluhwi_befolkning_rismarker_01
alt

Vi kan desværre ikke hjælpe jer med, at gøre rejsen bedre. Vi er begge meget tilfreds med det hele derfor et stort tital.

4,7 (1166 Anmeldelser)
Dag 7

Munduk, frisk bjergluft

Nyd dagen med udsigt til de irgrønne rismarker lige uden for hotellet. Landskabet omkring den lille by er meget frodigt, og her dyrkes bl.a. kaffe, kakao, tobak og alle tænkelige frugter. Det var hollandske koloniherrer, der etablerede plantagerne i slutningen af 1800-tallet, og der findes også fine eksempler på koloniarkitektur inde i byen, hvor hollænderne byggede sommerhuse til sig selv.

Der er flere muligheder for aktiviteter. En vandretur gennem øens smukkeste landskab ender ved et vandfald, hvor I får en tiltrængt frisk dukkert i det kolde, klare vand.

 • Inkl. i prisen
  Atres Hotel

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Sanak Retreat

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
bali - munduk - sanak retreat_pool_05
bali - ubud_rismark_farmer_04
bali - munduk - sanak retreat_afslapning
bali - munduk - sanak retreat_two bedroom bungalow_03
bali - munduk - sanak retreat_pool_07
Munduk ligger midt i Balis måske smukkeste naturområde. Hvis I opgraderer jeres hotel, bor I på det skønne Sanak Retreat med vidunderlig udsigt.
Dag 8

Munduk – Lovina

Køreturen i dag er kun på en times tid, så I kan få jeres første svømmetur på nordkysten inden frokost. I skal I bo på det skønne The Lovina, der ligger fabelagtigt godt helt ud til stranden.

 • Inkl. i prisen
  The Lovina

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - bali_skole_boern_02_HF
Dag 9-11

Lovina, måske delfinsafari

Der er lagt op til et par dage med daseliv ved stranden og hygge i den lille by, hvor der hersker en meget afslappet stemning. Nordkysten har ikke så mange turister som sydkysten, så alting foregår i et behageligt, langsomt tempo. Tag evt. på en sejltur i solopgangen for at møde delfinerne, der lever i stort tal i havet lige ud for hotellet.

Resten af dagen kan tilbringes på stranden, eller man kan tage på fisketur med de lokale eller gå tur i den hyggelige by. Hotellet har et væld af aktiviteter, som man kan deltage i – oven i købet uden beregning, f.eks. paddle boards, yogatimer og snorkelture. Det er også oplagt at besøge den frodige Barat-nationalpark eller Menjangan Island, som ligger under to timers kørsel fra hotellet.

Når dagen går på hæld, og solens røde og violette farver spreder sig på himlen i Balis flotteste solnedgang, sænker roen sig over Lovina - denne stund bør nydes med en eksotisk drink eller en kold Bintang-øl i hånden.

 • Inkl. i prisen
  The Lovina

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - lovina_delfin_05
bali - bali_yoga_01
bali - lovina - pool
bali - lovina_defin_06
bali - lovina - the lovina_spa_02
bali - lovina - the lovina_terrace villas udsigt
I Lovina bor I på The Lovina, uden tvivl kystens bedste hotel. Her har I god tid til at tage på delfinsafari i solopgangen, nyde en behandling i spa'en og slappe af ved poolen eller på stranden, hvis sand gennem tiden er farvet mørkt af vulkanaske.
Dag 12

Lovina – Ubud, sightseeing undervejs

I bliver kørt til Ubud med oplevelser undervejs. I stopper bl.a. ved de varme kilder ved Banjur, der efter sigende skulle have helbredende virkning, og ved Pura Beji-templet, hvor I ser smukke skulpturer udhugget i kalkstensvæggene.

I fortsætter op i højlandet til Penulisan-templet og til et punkt, hvorfra I nyder den spektakulære udsigt ud over Batursøen og vulkanen. I ankommer til Ubud sidst på eftermiddagen.

 • Inkl. i prisen
  Green Field Bungalows

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Komaneka Bisma

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
alt
Dag 13-16

Ubud, oplevelser på egen hånd i Balis kulturelle hjerte

Ubud betegnes som Balis kunstneriske og religiøse sjæl. Omgivelserne her i det centrale højland er betagende. Sirligt anlagte risterrasser ligger som lysegrønne trappetrin på de stejle bjergsider, og i bunden af kløften kan flodens sagte rislen høres. Landskabet er utroligt varieret, mest markant er den blågrønne vulkan Agung, der rejser sig over 3 km mod den blå himmel.

Kunstnere fra hele verden har slået sig ned i byen siden 1930’erne, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Besøg f.eks. Neka Galleri, der er Balis svar på Louisiana i Humlebæk.

De religiøse ceremonier dyrkes med stor intensitet i Ubud, og der er rigtigt gode chancer for at opleve et pompøst optog eller se forberedelser til offerceremonier i templet. Ubud er også en skøn shoppingby med et godt marked og masser af butikker med bl.a. brugskunst og tøj og et stort antal rigtig gode restauranter. På dag 16 bliver I kørt til lufthavnen i Denpasar for at påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

 • Inkl. i prisen
  Green Field Bungalows

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Komaneka Bisma

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - payungan village_rafting_01_hf
Dag 16

Ubud og hjemrejse

I har god tid i løbet af dagen til at sige ordentligt farvel til Ubud. I kan gå en sidste tur på hovedgaden og købe en fin souvenir eller nyde solen ved hotellets pool. 

I løbet af eftermiddagen bliver I kørt til lufthavnen i Denpasar for at påbegynde hjemrejsen.

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 17

Ankomst til Danmark

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Andre spændende rejser

Bali

Det guddommelige Bali

Individuel rejse
Thailand

Det bedste af Thailand

Individuel rejse
Vietnam

Pragtfulde Vietnam

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)