bali - Belimbing_rismark_slider_04
Bali - Individuel rejse

Det velkendte og ukendte Bali

4,7 (1166 Anmeldelser)
17 dage fra 11.990 kr.

Det velkendte og ukendte Bali

Tag med til Balis gemmesteder

På denne rejse kommer I til at opleve en mangfoldighed, som man bliver forbavset over, når man tager Balis størrelse i betragtning. I kommer til at opleve det velkendte Bali i strandbyen Sanur, hvor turismen længe har trivedes i samhørighed med beboerne og deres dagligdag med alverdens ritualer. Efter en god start her skal I videre til det forholdsvis ukendte vestlige Bali, og på køreturen dertil har vi lagt en masse oplevelser ind, så dagen bliver interessant for jer.

I skal blandt andet besøge nogle kongelige gemakker, der bebos af en af Balis mange royale familier, inden I er fremme i Pekutatan ved det skønne Puri Dajuma Beach Eco Resort, der ligger helt ned til en dejlig strand, hvis sand er farvet mørk af vulkans aske gennem tiden.  I Pekutatan kan I opleve autentisk landsbyliv, måske med ceremonier på stranden eller ved templet, hvor de lokale samles for at formilde guderne med smukke offergaver.

Efter nogle dage bliver I kørt mod nord til Lovina, og endnu engang har vi lagt oplevelser ind undervejs. I skal opleve havskildpaddernes åndehul, Balis smukke natur med risterrasser, vandfald og varme kilder, inden I indlogerer jer på endnu et dejligt hotel – også helt ud til kysten i en lille by, som nok er opdaget af turismen, men hvor tempoet næsten kan beskrives som dovent – på den hyggelige måde. En af Lovinas helt store attraktioner er den store delfinflok, der holder til i bugten, og som hver morgen kommer op til overfladen for at hilse på solen og både, der sejler ud for at møde dem.

Jeres sidste stop på denne rejse er i Ubud, og på vejen dertil skal I bl.a. besøge et af Balis smukkeste templer og skue ud over et eventyrligt vulkansk landskab. I Ubud kan I kigge på spændende kunst, cykle langs rismarker og slappe af ved poolen. Også her er der gode chancer for at se – og måske deltage i – nogle af de farverige ceremonier, som er hyppige i byen, der også er Balis religiøse og kulturelle hjerte.

Vi har sammensat denne rejse på en måde, så I kommer rundt i både det kendte og det ukendte Bali, og vi har krydret den med mange helt særlige oplevelser, som vi kender til, fordi vi har arbejdet mange år på øen. Hvis I har lyst til flere oplevelser udover dem, som vi har lagt ind i programmet, så kan I plukke endnu flere udflugter fra vores store program.

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Foredrag

Gratis foredrag om Bali

Tilmeld dig her

Jeg har været på masser af rejser, som har været gode og indholdsrige. Dette var den første, hvor der ikke kunne indvendes en eller anden lille ting. Så vi var imponerede.

4,7 (1166 Anmeldelser)

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Sanur 3 nætter i Sanur
3
Overnatning
Taksu Sanur Hotel ★★★+
Opgradering
Segara Village ★★★★
Hyatt Regency ★★★★★

Pekutatan 3 nætter i Pekutatan
3
Overnatning

Lovina 4 nætter i Lovina
4
Overnatning
The Lovina ★★★★

Ubud 4 nætter i Ubud
4
Overnatning
Villa Sonia ★★★
Opgradering
Komaneka Resort ★★★★

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse Danmark

I forlader Københavns Lufthavn og flyver gennem natten til Bali.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Maria Jørgensen - Rejsekonsulent
Dag 2

Ankomst til Bali

Vores folk står klar til at køre jer til jeres hotel i Sanur, og I er fremme tidsnok til, at I kan nå en dukkert i havet, inden solen går ned.

 • Inkl. i prisen
  Taksu Sanur Hotel

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Segara Village

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hyatt Regency

  ★★★★★

  Vis hotel
Sanur

Sanur er efter vores mening det hyggeligste strandområde på Bali men er også en landsby med templer, skoler, forretninger og et godt lokalt liv, der har udviklet sig over de sidste 20 år.

Dag 3-4

Sanur

I har nu et par dage til at slappe af ved stranden eller poolen. Dagene er på egen hånd, men det betyder ikke, at der kun er mulighed for at dase på stranden. I kan f.eks. besøge den smukke Lembongan Island eller deltage i en cykeltur tidligt om morgenen, mens byen vågner sammen med en lokalguide, der kender de små hemmelige steder.

 • Inkl. i prisen
  Taksu Sanur Hotel

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Segara Village

  ★★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Hyatt Regency

  ★★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - sanur_cykel_01
bali - sanur - segara village_solopgang
bali - sanur - segara village_deluxe vaerelse_09
bali - sanur - segara village_strand_05
bali - sanur - segara village_stemning
Idyl på stranden i Sanur. Hvis I opgraderer hotellet kan I bl.a. komme til at bo på Segara Village direkte på stranden.
Dag 5

Sanur – Pekutatan med oplevelser undervejs

I køres til Pekutatan i det vestlige Bali med stop undervejs. Landsbyen Pejaten er jeres første stop. Her har man fremstillet smuk keramik gennem mange generationer, og I vil se mange fine eksempler på deres kunst.

Herefter har I en helt særlig oplevelse i kongepaladset i landsbyen Kerambitan. Bali har gennem historien været opdelt i små kongedømmer, og den kongelige familie, der lever i disse gemakker i dag, kan spores helt tilbage til det 13. århundrede. Kongefamiliens ceremonimester fortæller den spændende historie, mens han viser jer rundt, og efter rundvisningen bydes på frokost i en af de fine kongelige gemakker.

Næste stop er ved Balis ældste gummiplantage, hvor gummitræerne står i snorlige rækker. Tæt herved passerer I gennem det hule banyantræ, der på idyllisk vis vokser henover vejen. De lokale stiller dagligt offergaver til det hellige træ i form af smukke blomster, røgelse, mad og drikke.

I løbet af eftermiddagen er I fremme ved jeres dejlige hotel Puri Dajuma, der ligger helt ned til stranden.

 • Inkl. i prisen
  Puri Dajuma Beach Eco Resort

  ★★★+

  Vis hotel
 • Morgenmad

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog
alt
Dag 6-7

Pekutatan, strandliv og lokal kolorit

I har både et godt strandstykke og to pools at boltre jer ved. På stranden klargør fiskere deres net, og i begge retninger ligger 20 km uberørt strand, der kalder på daglige gåture. Måske møder I lokale, der udfører ceremonier til ære for de guder, der hersker over havet.

 • Inkl. i prisen
  Puri Dajuma Beach Eco Resort

  ★★★+

  Vis hotel
 • Morgenmad

Tusind tak for "velkommen hjem" hilsenen, vi havde en fantastisk tur til Bali :-) Alt klappede som det skulle, hotellerne var supergode og meget forskellige, men lå alle perfekt i både Sanur, Ubud og Lovina.

4,7 (1166 Anmeldelser)
bali - puri dajuma_udsigt_08_02
bali - puri dajuma_14
bali - puri dajuma_vaerelse_01
bali - puri dajuma_udsigt_01
bali - puri dajuma_yoga_01
Dag 8

Pekutatan – Lovina med oplevelser undervejs

I køres ad snoede veje mod Lovina, og første stop er ved rismarkerne i Belimbing, der anses for at være de smukkeste overhovedet på Bali.

Næste stop er ved Banjars varme kilder, et helligt sted, hvor balineserne kommer for at bade i 37 grader varmt svovlholdigt vand.

Frokosten indtages tæt på Munduk, hvorfra I har en fabelagtig udsigt over frodig jungle og høje bjerge. Tæt herved ligger det spektakulære Munduk vandfald, hvor luften er tung af vandperler og stenene dækket af irgrønt mos.

Bliv ikke overrasket, hvis jeres chauffør og lokale gæster bøjer hovedet i bøn foran vandfaldet – det har nemlig direkte forbindelse til guderne. Herefter går turen ud til stranden ved Lovina, hvor I indlogeres på The Lovina, vores absolutte yndlingshotel i denne del af Bali.

 • Inkl. i prisen
  The Lovina

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Aktiviteter i Lovina

Der er mange ting at foretage sig i Lovina. Delfinsafari i solopgangen er den mest oplagte - byen er kendt for sin store delfinflok. Herudover findes der mange spaer, der tilbyder massage og andre behandlinger, samt yogaskoler. The Lovina har også meget "legetøj" til fri afbenyttelse, f.eks. paddle boards og kajakker.   

bali - munduk_vandfald_02
bali - munduk_vandfald_01
Dag 9-11

Lovina, nyd livet på stranden

En af Lovinas største attraktioner er delfinsafari, og I kan aftale en sejltur direkte med fiskerne og sejle ud for at se de elegante vandakrobater, der springer omkring de små både. Ellers kan dagene tilbringes på stranden eller ved poolen, og måske kan I forkæle jer selv med en massage i spaen. 

 • Inkl. i prisen
  The Lovina

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - lovina - the lovina_pool_02
Poolen ved jeres hotel
bali - lovina - the lovina_pool aften
bali - lovina - the lovina_liggestole strand
bali - lovina - the lovina resort_grand beach villas_have
bali - lovina_defin_06
bali - lovina - the lovina_terrace villas udsigt
I Lovina bor I på The Lovina, uden tvivl kystens bedste hotel. Her har I god tid til at tage på delfinsafari i solopgangen, nyde en behandling i spa'en og slappe af ved poolen eller på stranden, hvis sand gennem tiden er farvet mørkt af vulkanaske.
Dag 12

Lovina – Ubud med oplevelser under vejs

Der er igen sightseeing på programmet, når jeres rejse fortsætter til Ubud i det frodige højland. Første stop er Banjars varme kilder. Ved Pura Beji-templet ser I usædvanlige skulpturer udhugget i kalkstensvæggene og herefter fortsætter I op i højlandet for at nyde en mageløs udsigt fra Penulisan-templet.

Næste stop er ved et højlandsplateau i 1200 meters højde, hvor I nyder den spektakulære udsigt ud over Batursøen og den majestætiske vulkan af samme navn.

I slutter køreturen af med et besøg i en traditionel landsby, inden I ankommer til Ubud midt på eftermiddagen.

 • Inkl. i prisen
  Villa Sonia

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Green Field Bungalows

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Komaneka Resort

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
Ubud

Midt i højlandet omgivet af grønne rismarker og rislende vandløb ligger Ubud. Her dyrkes de religiøse og kulturelle ceremonier helhjertet, og med to dage i byen har vi gode chancer for at opleve et farverigt optog med alt, hvad dertil hører af offergaver, smukke klædedragter og smilende ansigter.

bali - batur_vulkan_02
På vej til Ubud kan I nyde denne betagende udsigt over Batursøen med den mægtige vulkan i baggrunden.
Dag 13-16

Ubud, oplevelser i det skønne højland

I har god tid til at gå på oplevelse i skønne Ubud, og der er gode chancer for, at I på et tidspunkt i løbet af jeres ophold bliver vidne til en af de ceremonier, der er en indgroet del af hverdagen for en balinesisk familie.

Herudover kan I f.eks. leje cykler og køre afsted langs rismarkerne gennem lokale landsbyer, I kan vandre op ad vulkanen for at se solen stå op og mange andre aktiviteter. Om eftermiddagen på dag 16 bliver I kørt i lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen.

 • Inkl. i prisen
  Villa Sonia

  ★★★

  Vis hotel
 • Opgradering
  Green Field Bungalows

  ★★★+

  Vis hotel
 • Opgradering
  Komaneka Resort

  ★★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
bali - ubud_befolkning_kvinde_dreng_01
bali - bali_ceremoni_69
bali - ubud_monkey forrest_07
bali - ubud_rismark_17
bali - ubud_ceremoni_07
bali - bali_ubud_cykeltur_01
I Ubud er der mange muligheder for aktiviteter. Tag på vandring eller cykeltur i den smukke natur omkring byen, besøg de lokale kunstnere i deres gallerier og gør en god handel og gå en tur i Monkey Forest og hils på beboerne.
Dag 16

Ubud og hjemrejse

I har noget tid i løbet af dagen til at slappe af ved poolen, gøre lidt indkøb eller hvad I har lyst til. I løbet af eftermiddagen bliver I hentet og kørt til lufthavnen ved Denpasar for at påbegynde hjemrejsen med et stop undervejs. I ankommer den følgende dag til Danmark.

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

LHN
Dag 17

Ankomst til Danmark

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Andre spændende rejser

Bali

Det guddommelige Bali

Individuel rejse
Thailand

Det bedste af Thailand

Individuel rejse
Vietnam

Pragtfulde Vietnam

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)