bali - sanur - segara village_pool_07
Bali - Individuel rejse

Strandferie i Sanur på Segara Village ★★★★

4,7 (1166 Anmeldelser)
13 dage fra 11.630 kr.

Strandferie i Sanur på Segara Village ★★★★

Frie tøjler til at opleve Bali med en fast base i Sanur

En rejse til jer, som holder af at have en fast base, hvorfra I kan nyde stranden og måske tage på oplevelser i Balis smukke natur og traditionsrige kultur. Der er mange ceremonier i og omkring Sanur, som man kan iagttage og endda deltage i, hvis man har lyst. Sanur er ud over at være en turistby også en rigtig levende by med et lokalt marked, templer og masser af farverig hverdagsliv.

Stranden ved Sanur er lang og bred og vedligeholdes af det lokale strandlaug, som sørger for, at der altid er pænt og rent. Der er masser af restauranter både på stranden og langs byens hovedgade, så har I lyst til en ferie med kun et stop, så er Sanur det oplagte valg.  

På denne rejse bor I på det skønne Segara Village, som ligger direkte på stranden i Sanur. Segara Village er et 4-stjernet hotel med rigtigt dejlige værelser og mange skønne faciliteter.

Udflugter på Bali

Stjernegaard har eget kontor i Sanur med dansktalende personale, og vi tilbyder en lang række udflugter, f.eks. trekking på Mount Batur-vulkanen, cykelture i Ubud og i lokalområdet og sejture til de omkringliggende øer med mulighed for at snorkle.

Se alle vores udflugter på Bali

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
Foredrag

Gratis foredrag om Bali

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Sanur 10 nætter i Sanur
10
Overnatning
Segara Village ★★★★

Hotel på rejsen


Segara Village ★★★★

Bemærk hotellet gennemgår en omfattende renovering fra november 2019 til udgangen af april 2020. Vi anbefaler Hyatt Regency i stedet, i denne periode.

Segara Village er efter vores opfattelse Sanurs absolut bedste hotel. beliggende direkte på stranden. Det er lykkedes for familien Wijaya at skabe et tidssvarende og moderne hotel uden at miste det stemningsfulde balinesiske udtryk. Små pavilloner, vandløb, blomster i fuldt flor og gamle smukke skulpturer forenes på elegant vis med de tre swimmingpoolområder.

Haven domineres af et 30 meter højt bayantræ, der også er indgangen til templet midt i haven. Alle værelser har enten balkon eller terrasse, aircondition, tv, minibar, kaffe-/tefaciliteter, hårtørrer og telefon.

Segara Village har et af de mest vellykkede strandområder, en hyggelig restaurant, en beach-club og en café med god kaffe. Endvidere er der gratis internet-adgang over alt på hotellet, tennisbane og en god spa.

Kort fortalt er alt gået op i en højere enhed, indbydende værelser, et højt serviceniveau, men vigtigst af alt er den gode og hjertelige stemning, der vil få jer til at føle jer hjemme. Segara Village er fuld valuta for pengene og efter vores overbevisning Sanurs bedste hotel.

120 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Andre spændende rejser

Thailand

Apsara på Khao Lak - stranden

Individuel rejse
Vietnam

Kultur, delta og strandliv på Phu Quoc

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)