bali - flores_spider_03_slider

Labuan Bajo

Hoteller i Labuan Bajo


Puri Sari Beach Hotel ★★★

Dette gode strandhotel ligger lidt syd for Labuan Bajo helt ud til et bredt strandstykke ved Pede Beach og med skøn udsigt over øerne i Komodo National Park. Man kan slå sig ned på liggestolene ved stranden eller nyde poolen, der er anlagt i den tropiske have, der omgiver hotellet.

Værelserne er fordelt i to etagers bygninger i haven, og alle har balkon eller terrasse. Måltiderne indtages i den hyggelige udendørs, men overdækkede restaurant, der har udsigt over stranden. Nyd en kold drink i solnedgangen, som er fabelagtig smuk herfra.   

 

21 værelser
0 m Strand
9 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi

Bintang Flores Hotel ★★★

Et godt turistklasse hotel beliggende på Pede Beach-stranden lige syd for hovedbyen, Labuan Bajo. Her kan I slappe af i liggestolene ved den formede pool efter en oplevelsesrig dag og lade den fine udsigt over de toppede øerne i Komodo National Park lagre sig på nethinden. Poolen ligger fantastisk direkte på stranden og er også et oplagt sted at nyde en drink, mens solen går ned over nationalparken.

Værelserne er fordelt i fire-etagers bygninger med udsigt til en stor, frodig have. Måltiderne indtages på Kelimutu Coffee Shop, en hyggelig overdækkede restaurant, også med udsigt over området. Der er ca. 2 km ind til havnen i Labuan Bajo, hvor der ligger en del lokale restauranter og et skønt lokalt marked.

 

61 værelser
0 m Strand
2 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi

Rejser til Labuan Bajo

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)