Storby, historie og strandliv - Rejser til Thailand | Stjernegaard
Storby, historie og strandliv
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Storby, historie og strandliv

Individuel rejse
17 dage fra kr. 13.655

Thailand er nationalparker i fuldt flor, historie, der både vækker gys og glæde, yndige strandparadiser og evigskønne Bangkok, der aldrig sover. På denne rejse har vi samlet det hele i én eminent oplevelse, der tager jer til Bangkok, River Kwai, Hua Hin og miniputparadiset, Koh Talu.

Første stop på rejsen er Bangkok, hvor der venter jer et par dage i en levende storby, der forandrer sig med lynets hast, alt imens historiske templer og buddhaer pryder bybilledet, side om side med moderne glasbygninger og køretøjer i alskens afskygninger. Pulsen går fra maks til hviletilstand, når I tager videre til River Kwai. Her bor I i luksustelt i junglen og nyder den idylliske natur, der gemmer på en grum historie, som I selvfølgelig også skal høre mere om. I møder de lokale – munke såvel som Mon-folk – og sætter kursen mod Hua Hin og den lille ø, Koh Talu. Her venter i alt 9 dage med det herlige strandliv, inden rejsen lakker mod enden.

Denne rejse er til jer, der vil beriges, udforske og overraskes. Men også til jer, der kan se fidusen i at plante sig i det bløde sand og nyde synet af dansende palmekroner til lyden af sagte bølgeskvulp. Med andre ord – en rejse til jer, der vil have lidt af det hele.

Foredrag om individuelle rejser til Thailand
29. august kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 15:00 - 16:00 (Aarhus)
01. oktober kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
26. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark Se rute >

I rejser fra Danmark, sætter kursen mod sydøst, flyver gennem natten og kan se frem til at ankomme til Bangkok tidligt den efterfølgende dag. Forhåbentlig relativt friske og veludhvilede.

Dag 2. Ankomst til Bangkok

I ankommer til Bangkok tidligt om morgenen, hvor I vil blive hentet i lufthavnen af en repræsentant fra Stjernegaard, som følger jer til det hotel, I skal bo på. Hotellet ligger enten i Chinatown eller ved Siam Square, alt efter om I ønsker at bo godt eller ekstra godt.

Efter check-in på hotellet ligger Bangkok for jeres fødder og lokker med alt fra thaimassage til shopping, madoplevelser eller måske en tur i tuk-tuk gennem byens gader. Her er nok at tage sig til, og heldigvis har I nogle dage til at udforske herlighederne.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bangkok
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3-4. Bangkok på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter

Med førstedagen til at danne sig et indtryk af byens alsidighed og spændende fornøjelser er det i dag tid til at opleve byen i det tempo, der nu engang passer jer. Bangkok, som byen tager sig ud i dag, er en skøn blanding af moderne storbyliv, gamle, forgyldte templer og kæmpemæssige buddhaer i størrelsesordener af 46 meter fra isse til fod. Hertil et godt lokalt miks af gadekøkkener, markeder og et charmerende trafikalt virvar af lyserøde taxaer, osende tuk-tuk’er og motorcykler, der zigzagger efter bedste evne.

Vælger I at opleve byen på en guidet cykeltur, kan I se frem til at komme vidt omkring i et tempo, der giver jer tid til at sanse de mange indtryk. I triller af sted gennem Chinatowns snørklede gader til en sød duft af mados, forbi byens templer, kongepaladset fra 1782 og de mange spændende etniske nabolag, inden I med en god sjat kilometer i benene kan læne jer tilbage og nyde en skøn frokost. Er I ikke i humør til at cykle, kan I vælge at suge Bangkok by night til jer fra bagsædet af en yndig tuk-tuk.

Der skal sikkert ikke mange bidder til, før smagsløgene får hang til mere, for Bangkok er et af Asiens absolut vigtigste centre for gastronomi. På gadeplan såvel som på Michelin-plan. Vil I tage madglæden til næste niveau, kan det varmt anbefales, at I krydrer jeres ophold i Bangkok med en halv dag på kokkeskole, hvor I vil blive introduceret til den thailandske kogekunst i praksis – en dag, der naturligvis rundes af med et måltid, I kan takke jer selv for. Er I friske på kulinariske udfordringer? Så prøv en af de knasende proteinsnacks, som sælges i hobetal i Chinatowns gadekøkkener.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bangkok
Tilkøb oplevelser:
Bangkoks Chinatown

I Bangkok bor I midt i Chinatown, som er byens absolut mest autentiske bydel. Den opstod i 1780'ene, hvor den kongelige regering flyttede et stort antal kinesiske arbejdere hertil, for at de kunne være med til at bygge den nye hovedstad. Den dag i dag kan man stadig høre forskellige kinesiske dialekter i de kringlede gader. 

Dag 5. Bangkok – River Kwai, en historielektion af grusom karakter Se rute >

I forlader det livlige Bangkok for oplevelser af stik modsat karakter, når I tager til River Kwai. Her har I tre dages luksuscamping i vente, omgivet af natur i overflod og larmende stilhed, der bringer jer helt ned i gear. Tilføjet en god portion historie, der giver jer en dybere forståelse for Thailand.

I kører fra Bangkok kl. 6.30 og er fremme i Kanchanaburi ved 9-tiden. Før I tjekker ind på Hintok River Camp, tager I en tur forbi jernbanemuseet, kirkegården og broen over River Kwai. I hører historien om de 60.000 allierede krigsfanger og 200.000 tvangsudskrevne asiater, der fik til opgave at bygge den 415 km. lange jernbane. Det siges, at hver en svelle repræsenterer ét tabt menneskeliv, og det var altså ikke så få sveller, der blev lagt. Ca. 14.500 krigsfanger og 100.000 asiatiske slavearbejdere døde af sygdomme, underernæring og det umenneskelige arbejde. En grum historie, der sidenhen blev filmatiseret – dog ikke helt i tråd med den virkelighed, som I vil høre om, når I besøger stedet.

Ved middagstid tjekker I ind i camp’en, hvor I indlogeres i et komfortabelt telt med det nette areal af 26 – 33m2, udstyret med rigtige senge, badeværelse, varmt vand, aircondition, elektricitet og en skøn terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til den prægtige natur. En spændende form for indkvartering, der måske bedst kan betegnes som ’glamping’.

Efter en dejlig frokost skal I ud på en lille vandretur på 4 kilometer gennem Hellfire Pass. Umiddelbart er alt fryd og gammen, som I bevæger jer gennem den grønne natur, men historien om de fysisk udmarvede fanger, der kæmpede for livet på disse kanter, giver oplevelsen et lærerigt twist. Fangerne måtte både anvende dynamit og primitive redskaber som hammer, mejsel, skovl og ikke mindst de bare næver i arbejdet med jernbanen, og det kan være svært at forstå, hvordan det overhovedet har kunnet lade sig gøre. Fortællingen om fangernes barske forhold efterlader jer måske med en tåre eller to. Til gengæld er det ikke en historie, I sådan lige glemmer igen. Turen tilbage til camp’en foregår med minivan.

Senere på eftermiddagen skal I have gang i pedalerne, når I tager mountainbiken til en nærliggende landsby eller evt. en farm, hvor I kan se, hvad der dyrkes i området. Vil I hellere slå jer ned på terrassen med en god bog, er der også mulighed for det.

På Hintok River Camp er alle måltider inklusiv, og det samme gælder de udflugter, der er beskrevet. Alt afhængig af om I vælger at bo ”godt” eller ”ekstra godt”, vil aktiviteterne foregå i selskab med en gruppe eller som privat tur.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: River Kwai

Dag 6. River Kwai, munke og Mon-folk

Endnu engang kan I forvente en række spændende aktiviteter i den skønne natur, dog af lidt mere opløftende karakter end gårsdagens historielektion. I står tidligt op, hopper på mountainbiken og cykler over hængebroen til det lokale tempel i det spæde daggry. Ved solopgang vil I se, hvordan de karakteristiske orangeklædte munke modtager almisser og offergaver i deres krukker, så de har mad til resten af dagen. Munkene lever asketisk liv i templerne uden moderne bekvemmeligheder, men samtidigt hersker der en stor respekt omkring dem, hvorfor de aldrig går sultne i seng. Ritualet I skal overvære er en helt naturlig del af dagligdagen – og alligevel helt og aldeles særpræget, set med danske øjne.

I cykler tilbage til camp’en, indtager morgenmaden og finder vej til en longtail-båd, der skal sejle jer op ad floden for at besøge Mon-stammen, som er en af de mange etniske stammer, der lever i dette hjørne af Thailand. Mon-stammen kom oprindeligt fra det gamle Burma, men da landet blev selvstændigt i 1948, flygtede folket til Thailand, hvor de kunne leve i sikkerhed. Her kan I glæde jer til at få et kig ind i et stykke hverdagsliv, hvor unge såvel som gamle Mon-folk forsøger at holde fast i de gamle traditioner – for deres egen skyld og ikke til ære for turisterne.

Med et spækket formiddagsprogram, kan I efter frokosten nyde resten af dagen ved poolen eller på pontonen i søen, indtil aftensbuffeten står klar i den båloplyste have efter solnedgang.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: River Kwai

Dag 7. River Kwai – Hua Hin Se rute >

I vågner endnu engang op til lyden af den levende natur, der pusler på den anden side af teltdugen. I spiser morgenmad, pakker kufferten og sejler tilbage til den lille by ved floden, hvor I spiser frokost på en lokal restaurant, inden I går ombord på toget. I kører ad den historiske strækning på Dødens Jernbane, hvor I bl.a. passerer den originale træbro, som krigsfangerne blev sat til at konstruere. Toget tøffer roligt ad skinnerne, så I får rig mulighed for at suge oplevelsen til jer, som I triller gennem det dramatiske landskab, der matcher den skræmmende historie ret godt.  

Ved endestationen møder I jeres chauffør, som kører jer til Thailands kongelige badeby, Hua Hin. Det var Kong Rama VI, der så mulighederne i området, så han valgte derfor i 1920 at opføre et palads, som han kaldte ”Klai Klangwan” – oversat til ”fjernt fra bekymringer”. Den dag i dag kommer kongefamilien stadig til byen for at nyde livet – og strandlivet – og det samme gør sig gældende for mange storbyfolk, der også sætter pris på det gode strandliv blot et par timer fra Bangkok.

I ankommer først på aftenen, hvor I tjekker ind på jeres hotel, der ligger et stykke fra byen. Måske I bruger aftenen her, måske I tager hotellets shuttlebus ind til byens marked, hvor der er mad og glade dage.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hua Hin
Tilkøb oplevelser:

Dag 8-10. Hua Hin, mulighed for tilkøb af udflugter

Hua Hin er først og fremmest en badeby, og det har I med stor sandsynlighed tænkt jer at udnytte. Men byen og området lægger også sand, vand og græs til andre oplevelser. Fx golf som er en populær beskæftigelse her i Hua Hin. Ikke nok med at I finder mange forskelligartede baner, så finder I også landets ældste golfbane, Royal Hua Hin Golf Course.

I Hua Hin finder I Stjernegaards kontor, der styres af Mrs. Tuk. Ikke bare taler hun godt dansk, så kan hun også arrangere en række spændende udflugter i området. Fx game fishing, snorkelture, kokkeskole eller besøg i nogle af områdets grotter.

I løbet af dagen eller aftenen søger I sikkert ind til byen, hvor der er liv og glade dage. Og mad i lange baner. Både på markedet, på restauranterne i vandkanten og i de små gadekøkkener.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hua Hin
Tilkøb oplevelser:
Vores kontor i Hua Hin

Vi har dansktalende personale på vores samarbejdspartners kontor i Hua Hin, hvor I kan reservere udflugter, bestille green fee til golfbanerne eller få arrangeret en heldagsudflugt til River Kwai. Kontakt Tuk Tours uanset hvilke behov I måtte have. 

Dag 11. Hua Hin – Koh Talu

I står tidligt op i dag for at rejse til den lille perle, Koh Talu for et par dage. Køreturen til Bangsaphan, hvorfra båden sejler, tager ca. 3 timer, og sejlturen ca. en halv time. På Koh Talu er der dømt ø-liv og dasestunder i vandkanten de næste par dage, men tro endelig ikke at det bliver kedeligt. Resortet har nemlig sørget for, at her er nok at tage sig til.

Efter ankomst til øen, tjekker I ind i jeres Ocean Villa på Koh Talu Island Resort, hvorefter I tager resten af dagen til at komme helt ned i ø-tempo. Sker det ikke på en liggestol i vandkanten, er det måske i en kajak langs kysten.

Resortet er det eneste af sin slags på øen, og det er således også her, I både indtager jeres morgenmad, frokost og aftensmad. Resortet er et såkaldt ’eco resort’, og der gøres meget for at værne om naturen ved bl.a. at plante nye koraller og arbejde med bevarelse af bl.a. skildpadder. Derfor vil I også opleve, at resortets guider gør meget for at formidle deres viden om øen og naturen, fx på en guidet gåtur i aftenmørket, hvor bl.a. kokoskrabberne kommer frem.

Alle måltider er inkluderet på Koh Talu Island Resort, og det samme gælder snorkelture og vandreture, ligesom kajakker og snorkeludstyr også er til fri afbenyttelse.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Talu

Dag 12. Koh Talu, oplevelser til lands og til vands

I vågner op til komplet ro tilføjet bølgernes klukken og vinden i palmekronerne. Efter morgenmaden får I mulighed for at tage med hotellets speedbåd ud til nogle af områdets bedste snorkelspots, hvor fiskene flokkes om jer.

Senere på dagen er der mulighed for at besøge øens havskildpaddecenter, hvis ikke I foretrækker en lille vandretur til øens udkigspunkt, hvorfra I kan beskue det lille paradis lidt fra oven. Foretrækker I at dase på stranden dagen lang, vælger I selvfølgelig bare at gøre det, hvis ikke I ser jeres snit til en gang thaimassage i resortets spa.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Talu

Dag 13. Koh Talu – Hua Hin

Efter et par dage i det lille ø-eksil går turen tilbage til Hua Hin, hvor I skal nyde de sidste feriedage med byens perfekte miks af leben, mad og daseliv. I indlogeres endnu engang et stykke uden for byen, hvor I kan vælge at nyde resten af dagen i hotellets skønne rammer, hvis ikke I tager shuttlebussen ind til Hua Hin.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hua Hin
Tilkøb oplevelser:
Øverst: Wora Bura Hua Hin Resort & Spa. Nederst: Kaeng Krachan National Park.

Dag 14-15. Hua Hin

De sidste dage går måske med at få læst den sidste bog, med et slag golf eller lidt wellness. Har I allerede ramt stadiet af zen, er der selvfølgelig også mulighed for at udforske området i og omkring Hua Hin.

I byen finder I et par seværdigheder, der er værd at se nærmere på. Fx den gamle jernbanestation, der er udført i fineste kolonistil. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at få shoppet de sidste souvenirs og andet godt, og I kan sågar gøre shoppeturen til en oplevelse ved at besøge det flydende marked, som I finder på en kunstig anlagt sø.

Har I udforsket Hua Hin tilstrækkeligt, kan I eventuelt tage på vandretur i Kaeng Krachan National Park, som ligger halvanden times tid fra Hua Hin. Her er grøn natur så langt øjet rækker, ananas- og mangoplantager, kvidrende og skræppende fugle, brusende vandfald, tigre, leoparder og elefanter, for blot at nævne nogle af parkens beboere. En stærk kontrast til det livlige strandliv blot 80 kilometer væk.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hua Hin
Tilkøb oplevelser:

Dag 16. Hua Hin – Danmark

I pakker kufferten, bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Bangkok. Turen tager et par timer, alt afhængig af trafikken, og der er selvfølgelig taget højde for eventuel myldretid, så I kan være sikre på at nå jeres fly. I rejser endnu engang gennem natten og kan se frem til at lande i Danmark den efterfølgende dag.

Dag 17. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 13.655
kr. 18.580
kr. 13.180
kr. 7.210
kr. 11.585
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 16.475
kr. 21.240
kr. 15.840
kr. 9.205
kr. 13.580
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 14.735
kr. 19.500
kr. 14.100
kr. 7.895
kr. 12.270
 
01. nov 2019 - 19. dec 2019
kr. 15.440
kr. 20.600
kr. 14.600
kr. 7.370
kr. 11.995
 
20. dec 2019 - 05. jan 2020
kr. 21.265
kr. 29.045
kr. 19.465
kr. 9.560
kr. 14.385
 
06. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 17.960
kr. 24.825
kr. 17.785
kr. 8.680
kr. 14.000
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 15.300
kr. 21.235
kr. 14.195
kr. 6.685
kr. 11.310
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 15.150
kr. 20.545
kr. 14.930
kr. 7.765
kr. 12.390
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 14.230
kr. 19.100
kr. 13.485
kr. 6.685
kr. 11.310
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 16.605
kr. 21.390
kr. 15.945
kr. 8.680
kr. 13.105
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 14.865
kr. 19.650
kr. 14.205
kr. 7.370
kr. 11.795
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 15.605
kr. 20.885
kr. 14.745
kr. 7.395
kr. 12.140
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 19.265
kr. 26.540
kr. 16.770
kr. 7.600
kr. 11.320
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 21.925
kr. 29.200
kr. 19.430
kr. 9.595
kr. 13.315
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 20.185
kr. 27.460
kr. 17.690
kr. 8.285
kr. 12.005
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 16.800
kr. 24.645
kr. 14.895
kr. 5.895
kr. 9.855
 
19. dec 2019 - 05. jan 2020
kr. 28.540
kr. 44.915
kr. 23.700
kr. 8.085
kr. 12.245
 
06. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 23.000
kr. 36.240
kr. 20.540
kr. 7.205
kr. 11.860
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 20.340
kr. 32.650
kr. 16.950
kr. 5.210
kr. 9.170
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 21.260
kr. 34.095
kr. 18.395
kr. 6.290
kr. 10.250
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 14.635
kr. 21.420
kr. 13.165
kr. 5.210
kr. 9.025
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 17.295
kr. 24.080
kr. 15.825
kr. 7.205
kr. 11.020
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 15.555
kr. 22.340
kr. 14.085
kr. 5.895
kr. 9.710
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 17.100
kr. 25.185
kr. 15.135
kr. 5.900
kr. 9.985
 

Tilkøb til rejsen

Bangkok by night – med tuk-tuk gennem byen

Få varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne 4-timers køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv. Det eneste, I skal medbringe, er en tom mave.

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet.

Ad smalle stræder kører I til den gamle del af Bangkok og stiller jer op i køen ved en lokal restaurant, der serverer en proper Phad Thai, den skønne krydrede nudelret, der spises overalt i Thailand.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_03
kr. 500 pr. person
kr. 500 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Start kl. 18:00
 • Middag
 • Daglig afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Kokkeskole og Bangkok by night med tuk-tuk gennem byen

I møder op kl 13.30 på kokkeskolen midt i Bang Rak-området. Her vil kyndige kokke lære jer om de thailandske ingredienser, hvor surt, sødt, bittert og salt skal harmonere på den helt rigtige måde.

I laver klassiske thairetter fra bunden i en afslappet og sjov atmosfære, og herefter fortsætter med tuk-tuk ud i Bangkoks aftenliv, hvor I får varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv.

 

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown, hvor I besøger en lille tagterrasse med den flotteste udsigt over floden, hvor I forhåbentlig kan nyde solnedgangen - her byder vi på en lille kold forfriskning, inden turen fortsætter. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet. I slutter af på en lille bar med en særlig hyggelig stemning, hvor der ofte er levende traditionel thai musik. Her byder vi igen på en lille forfriskning - traditionel thai urte drik (med et lille skvæt alkohol). For dem der ønsker det, kan der for egne mønter købes yderligere drikkevarer, mens den gode stemning nydes.I tager tuk-tukken tilbage til Saphan Taksin Skytrain Station, hvor I ender ca. kl. 22.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_01
kr. 750 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Start kl. 13:30
 • Kokkeskole
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer

En udflugt til tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede.

Sidst men ikke mindst Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

thailand - bangkok_marmor tempel_01
kr. 290 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer og Grand Palace

En udflugt til Grand Palace, Thailands kongepalads, og tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede, og Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

I kongepaladset går I rundt mellem de smukke bygninger, hvis spir glitrer om kap med solen. De bliver brugt til forskellige formål som kroninger og begravelser og til at huse fornemme gæster.

Kongerne boede her frem til 1946. I et af paladsets templer sidder den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands helligste ikon. Den får skiftet tøj tre gange om året af en af kongehusets medlemmer. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_grand palace_04
kr. 480 pr. person
kr. 340 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 time
 • Afhentning kl. 08.30 eller 13.30
 • Min. 2 personer

Bangkok - Chinatown og Thonburi på cykel

Hop på cyklen og udforsk sprudlende Chinatown og et par af Bangkoks andre nabolag på en 2 timers oplevelsesrig tur gennem gader og stræder. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown går turen videre til floden, hvor I tager færgen til Thonburi-distriktet på den anden side. Her udforsker i bydelens spændende historiske ved Wat Thong Thammachat og Chee Chin Khor-templet, som begge er klassiske eksempler på den thailandske kultur. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking_01
kr. 335 pr. person
280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 2 timer
 • 11 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00, 12.00 eller 15.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - En kulturel cykeltur gennem Bangkok

På to hjul udforsker I Bangkoks kulturelle højdepunkter og spændende nabolag på en 4 timers cykeltur. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown pejler I mod Chao Phraya-floden, hvor I nyder en stund på blomster- og grøntsagsmarkedet. I forsyner jer måske med en snack eller en kølig drik, inden I fortsætter turen over floden med færge. På den anden side venter det prægtige Wat Arun-tempel, som I bruger lidt tid på at betragte, inden I cykler videre til det historiske Thonburi-distrikt.

På vejen stopper I ved Princess Mother Memorial Park, efterfulgt af Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr templerne. Typiske thaitempler I bør se, når I er i Bangkok. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking buddha_02
kr. 555 pr. person
490 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • 17 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00 eller 14.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - Gennem by og land på cykel

På to hjul skal I udforske alle Bangkoks facetter på en skøn heldagscykeltur gennem by og land. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i Bang Rak-distriktet, bedre kendt som ’Village of Love’, og første stop er den gamle toldbod, som i gamle dage var første destination for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. skal se Bangkoks første moské.

Fra det muslimske kvarter går turen videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på. 

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, ikke mindst den kinesiske, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Ved Chao Phraya-floden tager I cyklerne ombord på en færge, der sejler jer til Thonburi-distriktet på den anden side. Thonburi var landets oprindelige hovedstad, så der er selvsagt masser at udforske her. I kører forbi Princess Mother Park, hvor I nyder en kold forfriskning, og fortsætter herefter til templerne Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr.

Efter et kig til de gamle templer, går I ombord på en longtailboat, og cyklerne kommer med. I sejler gennem det, man kunne kalder Østens Venedig og lader op til den 7 kilometers cykeltur, der venter i det grønne. I kører gennem det grønne landskab, over smalle broer og forbi et par små landsbyer. I nyder en autentisk frokost og besøger et 200 år gammelt hus, inden båden igen sætter gang i motoren.

På tilbagevejen sejler I gennem en malerisk kanal til I ankommer til en 200 år gammel lagerbygning. Herefter er det tilbage til udgangspunktet, hvor en velfortjent forfriskning venter.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking boat_06
kr. 680 pr. person
610 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • 16 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 8.00 eller 13.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Min. 2 personer

Hua Hin: Cykeltur langs kysten

Tuk Tours arrangerer en dejlig cykeltur langs havet gennem små, hyggelige fiskerbyer.

Cykelturen er ca. 20-22 km lang og foregår i et tempo, hvor alle, der kan sidde på en cykel, kan være med.

thailand - hua hin cykling_02
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • 20-22 km
 • Alle kan være med

Hua Hin: En dag på havet

Sejltur på havet langs kysten med mulighed for en svømmetur.

Prøv lykken som lystfisker og nyd en god thailandsk frokost.

thailand - sheranton hua hin pranburi villas_fiskeri_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Mulighed for at svømme
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Game fishing

Tag med på en herlig heldags fisketur med en båd, som har alt det nødvendige udstyr.

thailand - hua hin game fishing_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt

Hua Hin: Koh Talu snorkeltur

Heldagstur med speedbåd til den private ø Koh Talu.

I snorkler på revet om formiddagen (udstyr findes ombord).

Herefter frokost (inkluderet) på øen og om eftermiddagen afslapning på stranden eller mere snorkling.

thailand - thailand_snorkel_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Nationalparken Kui Buri

Denne nationalpark er hjemsted for en bestand af mere end 300 elefanter og 100 gauer-bøfler, og man er næsten garanteret at se dem.

Parken ligger ca. 2 timers kørsel fra Hua Hin.

thailand - Hua hin Kui_Buri_National_Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Ca. 2 timers kørsel

Hua Hin: Nationalparken Sam Roi Yod

Ca. en times kørsel fra Hua Hin – en smuk nationalpark med kalkstensklipper, mangrove, sump og et meget rigt dyreliv med bl.a. mere end 300 fuglearter.

Besøg også parkens berømte grotte, der ligger dybt nede i jorden med et hul i loftet, hvor lyset strømmer ind og oplyser et smukt tempel.

thailand - Hua hin Khao Sam Roi Yot National Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Besøg ved parkents berømte grotte

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, uden morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Bangkok t/r på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Bangkok lufthavn til hotel
 • 3 nætter i Bangkok med morgenmad
  GODT: Grand China Hotel i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Pathumwan Princess i Superior-værelse
 • Transport fra hotel i Bangkok til Hintok River Camp
 • Hintok/River Kwai: 3 dage og 2 nætter på Hintok River Camp inkl. helpension, aktiviteter, engelsktalende guide og indkvatering i luksustelt med aircondition, terrasse og badeværelse.
  GODT: Udflugter med andre gæster i campen, med engelsktalende guide
  EKSTRA GODT: Private udflugter med engelsktalende guide
 • Transport fra Hintok River Camp til hotel i Hua Hin
 • 4 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Hua Hin Resort i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Centara Grand Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Hua Hin til Koh Talu med bil og båd
 • 2 nætter på Koh Talu med helpension
  GODT /EKSTRA GODT: Koh Talu Island Resort i Thai Style Ocean Villa med helpension (ekskl. drikkevarer), snorkleudflugt med udstyr, let trekking samt kajakudstyr
  Transport med båd og bil fra Koh Talu til hotel i Hua Hin
 • 3 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Hua Hin Resort i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Centara Grand Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Hua Hin hotel til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Tilkøb til rejsen

Bangkok by night – med tuk-tuk gennem byen

Få varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne 4-timers køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv. Det eneste, I skal medbringe, er en tom mave.

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet.

Ad smalle stræder kører I til den gamle del af Bangkok og stiller jer op i køen ved en lokal restaurant, der serverer en proper Phad Thai, den skønne krydrede nudelret, der spises overalt i Thailand.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_03
kr. 500 pr. person
kr. 500 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Start kl. 18:00
 • Middag
 • Daglig afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Kokkeskole og Bangkok by night med tuk-tuk gennem byen

I møder op kl 13.30 på kokkeskolen midt i Bang Rak-området. Her vil kyndige kokke lære jer om de thailandske ingredienser, hvor surt, sødt, bittert og salt skal harmonere på den helt rigtige måde.

I laver klassiske thairetter fra bunden i en afslappet og sjov atmosfære, og herefter fortsætter med tuk-tuk ud i Bangkoks aftenliv, hvor I får varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv.

 

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown, hvor I besøger en lille tagterrasse med den flotteste udsigt over floden, hvor I forhåbentlig kan nyde solnedgangen - her byder vi på en lille kold forfriskning, inden turen fortsætter. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet. I slutter af på en lille bar med en særlig hyggelig stemning, hvor der ofte er levende traditionel thai musik. Her byder vi igen på en lille forfriskning - traditionel thai urte drik (med et lille skvæt alkohol). For dem der ønsker det, kan der for egne mønter købes yderligere drikkevarer, mens den gode stemning nydes.I tager tuk-tukken tilbage til Saphan Taksin Skytrain Station, hvor I ender ca. kl. 22.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_01
kr. 750 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Start kl. 13:30
 • Kokkeskole
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer

En udflugt til tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede.

Sidst men ikke mindst Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

thailand - bangkok_marmor tempel_01
kr. 290 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer og Grand Palace

En udflugt til Grand Palace, Thailands kongepalads, og tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede, og Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

I kongepaladset går I rundt mellem de smukke bygninger, hvis spir glitrer om kap med solen. De bliver brugt til forskellige formål som kroninger og begravelser og til at huse fornemme gæster.

Kongerne boede her frem til 1946. I et af paladsets templer sidder den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands helligste ikon. Den får skiftet tøj tre gange om året af en af kongehusets medlemmer. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_grand palace_04
kr. 480 pr. person
kr. 340 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 time
 • Afhentning kl. 08.30 eller 13.30
 • Min. 2 personer

Bangkok - Chinatown og Thonburi på cykel

Hop på cyklen og udforsk sprudlende Chinatown og et par af Bangkoks andre nabolag på en 2 timers oplevelsesrig tur gennem gader og stræder. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown går turen videre til floden, hvor I tager færgen til Thonburi-distriktet på den anden side. Her udforsker i bydelens spændende historiske ved Wat Thong Thammachat og Chee Chin Khor-templet, som begge er klassiske eksempler på den thailandske kultur. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking_01
kr. 335 pr. person
280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 2 timer
 • 11 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00, 12.00 eller 15.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - En kulturel cykeltur gennem Bangkok

På to hjul udforsker I Bangkoks kulturelle højdepunkter og spændende nabolag på en 4 timers cykeltur. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown pejler I mod Chao Phraya-floden, hvor I nyder en stund på blomster- og grøntsagsmarkedet. I forsyner jer måske med en snack eller en kølig drik, inden I fortsætter turen over floden med færge. På den anden side venter det prægtige Wat Arun-tempel, som I bruger lidt tid på at betragte, inden I cykler videre til det historiske Thonburi-distrikt.

På vejen stopper I ved Princess Mother Memorial Park, efterfulgt af Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr templerne. Typiske thaitempler I bør se, når I er i Bangkok. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking buddha_02
kr. 555 pr. person
490 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • 17 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00 eller 14.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - Gennem by og land på cykel

På to hjul skal I udforske alle Bangkoks facetter på en skøn heldagscykeltur gennem by og land. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i Bang Rak-distriktet, bedre kendt som ’Village of Love’, og første stop er den gamle toldbod, som i gamle dage var første destination for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. skal se Bangkoks første moské.

Fra det muslimske kvarter går turen videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på. 

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, ikke mindst den kinesiske, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Ved Chao Phraya-floden tager I cyklerne ombord på en færge, der sejler jer til Thonburi-distriktet på den anden side. Thonburi var landets oprindelige hovedstad, så der er selvsagt masser at udforske her. I kører forbi Princess Mother Park, hvor I nyder en kold forfriskning, og fortsætter herefter til templerne Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr.

Efter et kig til de gamle templer, går I ombord på en longtailboat, og cyklerne kommer med. I sejler gennem det, man kunne kalder Østens Venedig og lader op til den 7 kilometers cykeltur, der venter i det grønne. I kører gennem det grønne landskab, over smalle broer og forbi et par små landsbyer. I nyder en autentisk frokost og besøger et 200 år gammelt hus, inden båden igen sætter gang i motoren.

På tilbagevejen sejler I gennem en malerisk kanal til I ankommer til en 200 år gammel lagerbygning. Herefter er det tilbage til udgangspunktet, hvor en velfortjent forfriskning venter.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking boat_06
kr. 680 pr. person
610 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • 16 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 8.00 eller 13.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Min. 2 personer

Hua Hin: Cykeltur langs kysten

Tuk Tours arrangerer en dejlig cykeltur langs havet gennem små, hyggelige fiskerbyer.

Cykelturen er ca. 20-22 km lang og foregår i et tempo, hvor alle, der kan sidde på en cykel, kan være med.

thailand - hua hin cykling_02
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • 20-22 km
 • Alle kan være med

Hua Hin: En dag på havet

Sejltur på havet langs kysten med mulighed for en svømmetur.

Prøv lykken som lystfisker og nyd en god thailandsk frokost.

thailand - sheranton hua hin pranburi villas_fiskeri_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Mulighed for at svømme
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Game fishing

Tag med på en herlig heldags fisketur med en båd, som har alt det nødvendige udstyr.

thailand - hua hin game fishing_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt

Hua Hin: Koh Talu snorkeltur

Heldagstur med speedbåd til den private ø Koh Talu.

I snorkler på revet om formiddagen (udstyr findes ombord).

Herefter frokost (inkluderet) på øen og om eftermiddagen afslapning på stranden eller mere snorkling.

thailand - thailand_snorkel_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Nationalparken Kui Buri

Denne nationalpark er hjemsted for en bestand af mere end 300 elefanter og 100 gauer-bøfler, og man er næsten garanteret at se dem.

Parken ligger ca. 2 timers kørsel fra Hua Hin.

thailand - Hua hin Kui_Buri_National_Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Ca. 2 timers kørsel

Hua Hin: Nationalparken Sam Roi Yod

Ca. en times kørsel fra Hua Hin – en smuk nationalpark med kalkstensklipper, mangrove, sump og et meget rigt dyreliv med bl.a. mere end 300 fuglearter.

Besøg også parkens berømte grotte, der ligger dybt nede i jorden med et hul i loftet, hvor lyset strømmer ind og oplyser et smukt tempel.

thailand - Hua hin Khao Sam Roi Yot National Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Besøg ved parkents berømte grotte

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Bemærk:

Elephant Hills' camp på Cheow Larn-søen tillader ikke børn under 7 år

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Bangkok t/r evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Bangkok lufthavn til hotel
 • 3 nætter i Bangkok med morgenmad
  GODT: Grand China Hotel i Deluxe værelse
  EKSTRA GODT: Pathumwan Princess i Superior værelse
 • Transport fra hotel i Bangkok til Hintok River Camp
 • Hintok/River Kwai: 3 dage og 2 nætter på Hintok River Camp inkl. helpension, aktiviteter, engelsktalende guide og indkvatering i luksustelt med aircondition, terrasse og badeværelse. 
  GODT: Udflugter med andre gæster i campen, med engelsktalende guide
  EKSTRA GODT: Private udflugter med engelsktalende guide
 • Transport fra Hintok River Camp til hotel i Hua Hin
 • 4 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Hua Hin Resort i Deluxe værelse 
  EKSTRA GODT: Centara Grand Beach Resort i Deluxe værelse
 • Transport fra hotel i Hua Hin til Koh Talu med bil og båd
 • 2 nætter på Koh Talu med helpension 
  GODT /EKSTRA GODT: Koh Talu Island Resort i Thai Style ocean villa med helpension (ekskl. drikkevarer), snorkleudflugt med udstyr, let trekking samt kajakudstyr
  Transport med båd og bil fra Koh Talu til hotel i Hua Hin
 • 2 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Hua Hin Resort i Deluxe værelse 
  EKSTRA GODT: Centara Grand Beach Resort i Deluxe værelse
 • Transport fra hotel i Hua Hin hotel til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på 200 kr. pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Tilkøb til rejsen

Bangkok by night – med tuk-tuk gennem byen

Få varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne 4-timers køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv. Det eneste, I skal medbringe, er en tom mave.

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet.

Ad smalle stræder kører I til den gamle del af Bangkok og stiller jer op i køen ved en lokal restaurant, der serverer en proper Phad Thai, den skønne krydrede nudelret, der spises overalt i Thailand.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_03
kr. 500 pr. person
kr. 500 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Start kl. 18:00
 • Middag
 • Daglig afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Kokkeskole og Bangkok by night med tuk-tuk gennem byen

I møder op kl 13.30 på kokkeskolen midt i Bang Rak-området. Her vil kyndige kokke lære jer om de thailandske ingredienser, hvor surt, sødt, bittert og salt skal harmonere på den helt rigtige måde.

I laver klassiske thairetter fra bunden i en afslappet og sjov atmosfære, og herefter fortsætter med tuk-tuk ud i Bangkoks aftenliv, hvor I får varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv.

 

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown, hvor I besøger en lille tagterrasse med den flotteste udsigt over floden, hvor I forhåbentlig kan nyde solnedgangen - her byder vi på en lille kold forfriskning, inden turen fortsætter. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet. I slutter af på en lille bar med en særlig hyggelig stemning, hvor der ofte er levende traditionel thai musik. Her byder vi igen på en lille forfriskning - traditionel thai urte drik (med et lille skvæt alkohol). For dem der ønsker det, kan der for egne mønter købes yderligere drikkevarer, mens den gode stemning nydes.I tager tuk-tukken tilbage til Saphan Taksin Skytrain Station, hvor I ender ca. kl. 22.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_01
kr. 750 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Start kl. 13:30
 • Kokkeskole
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer

En udflugt til tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede.

Sidst men ikke mindst Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

thailand - bangkok_marmor tempel_01
kr. 290 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer og Grand Palace

En udflugt til Grand Palace, Thailands kongepalads, og tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede, og Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

I kongepaladset går I rundt mellem de smukke bygninger, hvis spir glitrer om kap med solen. De bliver brugt til forskellige formål som kroninger og begravelser og til at huse fornemme gæster.

Kongerne boede her frem til 1946. I et af paladsets templer sidder den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands helligste ikon. Den får skiftet tøj tre gange om året af en af kongehusets medlemmer. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_grand palace_04
kr. 480 pr. person
kr. 340 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 time
 • Afhentning kl. 08.30 eller 13.30
 • Min. 2 personer

Bangkok - Chinatown og Thonburi på cykel

Hop på cyklen og udforsk sprudlende Chinatown og et par af Bangkoks andre nabolag på en 2 timers oplevelsesrig tur gennem gader og stræder. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown går turen videre til floden, hvor I tager færgen til Thonburi-distriktet på den anden side. Her udforsker i bydelens spændende historiske ved Wat Thong Thammachat og Chee Chin Khor-templet, som begge er klassiske eksempler på den thailandske kultur. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking_01
kr. 335 pr. person
280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 2 timer
 • 11 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00, 12.00 eller 15.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - En kulturel cykeltur gennem Bangkok

På to hjul udforsker I Bangkoks kulturelle højdepunkter og spændende nabolag på en 4 timers cykeltur. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown pejler I mod Chao Phraya-floden, hvor I nyder en stund på blomster- og grøntsagsmarkedet. I forsyner jer måske med en snack eller en kølig drik, inden I fortsætter turen over floden med færge. På den anden side venter det prægtige Wat Arun-tempel, som I bruger lidt tid på at betragte, inden I cykler videre til det historiske Thonburi-distrikt.

På vejen stopper I ved Princess Mother Memorial Park, efterfulgt af Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr templerne. Typiske thaitempler I bør se, når I er i Bangkok. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking buddha_02
kr. 555 pr. person
490 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • 17 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00 eller 14.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - Gennem by og land på cykel

På to hjul skal I udforske alle Bangkoks facetter på en skøn heldagscykeltur gennem by og land. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i Bang Rak-distriktet, bedre kendt som ’Village of Love’, og første stop er den gamle toldbod, som i gamle dage var første destination for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. skal se Bangkoks første moské.

Fra det muslimske kvarter går turen videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på. 

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, ikke mindst den kinesiske, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Ved Chao Phraya-floden tager I cyklerne ombord på en færge, der sejler jer til Thonburi-distriktet på den anden side. Thonburi var landets oprindelige hovedstad, så der er selvsagt masser at udforske her. I kører forbi Princess Mother Park, hvor I nyder en kold forfriskning, og fortsætter herefter til templerne Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr.

Efter et kig til de gamle templer, går I ombord på en longtailboat, og cyklerne kommer med. I sejler gennem det, man kunne kalder Østens Venedig og lader op til den 7 kilometers cykeltur, der venter i det grønne. I kører gennem det grønne landskab, over smalle broer og forbi et par små landsbyer. I nyder en autentisk frokost og besøger et 200 år gammelt hus, inden båden igen sætter gang i motoren.

På tilbagevejen sejler I gennem en malerisk kanal til I ankommer til en 200 år gammel lagerbygning. Herefter er det tilbage til udgangspunktet, hvor en velfortjent forfriskning venter.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking boat_06
kr. 680 pr. person
610 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • 16 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 8.00 eller 13.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Min. 2 personer

Hua Hin: Cykeltur langs kysten

Tuk Tours arrangerer en dejlig cykeltur langs havet gennem små, hyggelige fiskerbyer.

Cykelturen er ca. 20-22 km lang og foregår i et tempo, hvor alle, der kan sidde på en cykel, kan være med.

thailand - hua hin cykling_02
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • 20-22 km
 • Alle kan være med

Hua Hin: En dag på havet

Sejltur på havet langs kysten med mulighed for en svømmetur.

Prøv lykken som lystfisker og nyd en god thailandsk frokost.

thailand - sheranton hua hin pranburi villas_fiskeri_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Mulighed for at svømme
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Game fishing

Tag med på en herlig heldags fisketur med en båd, som har alt det nødvendige udstyr.

thailand - hua hin game fishing_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt

Hua Hin: Koh Talu snorkeltur

Heldagstur med speedbåd til den private ø Koh Talu.

I snorkler på revet om formiddagen (udstyr findes ombord).

Herefter frokost (inkluderet) på øen og om eftermiddagen afslapning på stranden eller mere snorkling.

thailand - thailand_snorkel_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Nationalparken Kui Buri

Denne nationalpark er hjemsted for en bestand af mere end 300 elefanter og 100 gauer-bøfler, og man er næsten garanteret at se dem.

Parken ligger ca. 2 timers kørsel fra Hua Hin.

thailand - Hua hin Kui_Buri_National_Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Ca. 2 timers kørsel

Hua Hin: Nationalparken Sam Roi Yod

Ca. en times kørsel fra Hua Hin – en smuk nationalpark med kalkstensklipper, mangrove, sump og et meget rigt dyreliv med bl.a. mere end 300 fuglearter.

Besøg også parkens berømte grotte, der ligger dybt nede i jorden med et hul i loftet, hvor lyset strømmer ind og oplyser et smukt tempel.

thailand - Hua hin Khao Sam Roi Yot National Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Besøg ved parkents berømte grotte

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, uden morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Bangkok t/r på økonomiklasse med Thai Airways, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Bangkok lufthavn til hotel
 • 3 nætter i Bangkok med morgenmad
  GODT: Grand China Hotel i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Pathumwan Princess i Superior-værelse
 • Transport fra hotel i Bangkok til Hintok River Camp
 • Hintok/River Kwai: 3 dage og 2 nætter på Hintok River Camp inkl. helpension, aktiviteter, engelsktalende guide og indkvatering i luksustelt med aircondition, terrasse og badeværelse.
  GODT: Udflugter med andre gæster i campen, med engelsktalende guide
  EKSTRA GODT: Private udflugter med engelsktalende guide
 • Transport fra Hintok River Camp til hotel i Hua Hin
 • 4 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Hua Hin Resort i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Centara Grand Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Hua Hin til Koh Talu med bil og båd
 • 2 nætter på Koh Talu med helpension
  GODT /EKSTRA GODT: Koh Talu Island Resort i Thai Style Ocean Villa med helpension (ekskl. drikkevarer), snorkleudflugt med udstyr, let trekking samt kajakudstyr
  Transport med båd og bil fra Koh Talu til hotel i Hua Hin
 • 3 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Hua Hin Resort i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Centara Grand Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Hua Hin hotel til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

 • Hua Hin
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C 29° C
21° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 24 mm 30 mm 42 mm 124 mm 91 mm 108 mm 113 mm 139 mm 221 mm 176 mm 18 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Bangkok
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 35° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 31° C
21° C 23° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 21° C
9 mm 30 mm 29 mm 65 mm 220 mm 149 mm 155 mm 197 mm 344 mm 242 mm 48 mm 10 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • River Kwai
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
33° C 32° C 35° C 37° C 37° C 35° C 33° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C
22° C 17° C 20° C 22° C 25° C 25° C 24° C 23° C 23° C 22° C 20° C 17° C
0 mm 10 mm 30 mm 70 mm 120 mm 80 mm 110 mm 9 mm 190 mm 180 mm 60 mm 0 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - bangkok_chinatown_01
 • thailand - bangkok_chinatown_08
 • thailand - bangkok_chinatown_12
 • thailand - bangkok_grand palace_13
 • thailand - bangkok_china town_13
 • thailand - bangkok_skyline_01
 • thailand - river kwai_02
 • Der er mulighed for mange rekreative oplevelser i området omkring River Kwai.
  Der er mulighed for mange rekreative oplevelser i området omkring River Kwai.
 • Da japanerne havde besat Thailand i 42-43, ønskede de en jernbane fra Bangkok til Rangoon (Yangon) i Burma.
  Da japanerne havde besat Thailand i 42-43, ønskede de en jernbane fra Bangkok til Rangoon (Yangon) i Burma.
 • Historien om byggeriet af Dødenes Jerbane er ikke for sarte sjæle.
  Historien om byggeriet af Dødenes Jerbane er ikke for sarte sjæle.
 • Oplev det smukke vandfald Huai Mae Kamin i Kanchanaburi.
  Oplev det smukke vandfald Huai Mae Kamin i Kanchanaburi.
 • thailand - chiang mai_munk_01
 • thailand - hua hin_kaeng krachan national park_02
 • thailand - hua hin_kaeng krachan national park_03
 • thailand - hua hin_aerial_01
 • thailand - hua hin_by befolkning_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BALI

  Bali og Gili-øerne

  17 dage fra kr. 11.960

  • Meget badeferie, lidt kultur
  • Fantastisk marineliv på Gili
  • Heldagsudflugt til Payungan Village
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Pragtfulde Vietnam

  17 dage fra kr. 17.590

  • Oplevelser inkl. strandferie
  • Fly på de lange stræk
  • Inkl. udflugter i Mekongdeltaet
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  MYANMAR

  Gennem bjergene med tog

  18 dage fra kr. 24.955

  • Togrejse til landsbyer i bjergene
  • Med skib til templerne i Bagan
  • Afslapning 4 nt. på stranden
  • Swedagonpagoden - verdens smukkeste!