Bangkok og Krabi - byliv og barfodsferie
Download katalog over rejsen

17 dage fra 13.380 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Thailand Bangkok og Krabi - byliv og barfodsferie

Individuel rejse 17 dage fra 13.380 kr.

4.5   (1.503 anmeldelser)
Hængekøje ved vandet i Thailand

Byliv og barfodsferie samlet i én rejse

Thailand er et fantastisk land, med masser af muligheder. På denne rejse kommer I til at opleve to yderpoler af Thailand, som begge indeholder noget af det allerbedste, som landet kan tilbyde.

thailand - krabi_hav_baad_01
thailand - krabi_udsigt_01

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Badeferie på fantastiske Krabi og ophold i pulserende Bangkok
  • Tid til udflugter og tid til masser af afslapning
  • Faste afgange til gode priser i højsæsonen
thailand - tup kaek sunset beach resort_vaerelse_deluxe beachfront_01

Fra hovedstad til strandlivet

I starter jeres rejse i det fascinerende Bangkok, landets hovedstad med det pulserende byliv i en af Asiens mere hektiske metropoler.

Her er fantastiske muligheder for meget forskelligartede oplevelser, især hvis I vælger at gå af ad de små og mere kringlede bagveje i Bangkok. I kan finde inspiration i vores liste over spændende udflugter i Bangkok, som I kan tilkøbe. I bor i hjertet af Bangkoks ældste og mest charmerende bydel Chinatown og i gåafstand til byens pulsåre, den navnkundige flod Chao Phraya.

Efter I har fået fornemmelsen af Thailands storbyliv, tager vi jer med til Krabi, byen med nogle af de skønneste strande i Thailand og med udsigt til de smukkeste øer ude i det turkisfarvede Andamanerhav.

Her venter det gode liv, hvor I bare skal slænge jer ved poolen med en god bog og sænke skuldrene helt, mens I nyder omgivelserne og udsigten. 
thailand - thailand_bangkok og krabi

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Bangkok 2 nætter: Bangkok 2 Grand China Hotel + Chatrium Hotel Riverside Avani Plus Riverside Bangkok Hotel Anantara Riverside Bangkok Resort
Krabi 12 nætter: Krabi 12 Tup Kaek Sunset Beach Resort + Dusit Thani Beach Resort + Rayavadee

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. I kan opgradere ét eller flere steder.

Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Det skønne 4-stjernede Chatrium Hotel Riverside har en virkelig god og central beliggenhed helt ned til Chao Phraya-floden og er et særdeles godt valg til kræsne gæster.

Se hotel
Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Se hotel
Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

Se hotel
thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

Se hotel
Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
Se hotel
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Se hotel

Vi har haft en super oplevelse, der adskiller sig fra de andre rejser til Thailand, som vi har haft.

Hans Christen Egede Jensen, Vordingborg
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Thailand
thailand - bangkok_chinatown_01

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Thailand dagen efter.

thailand - thailand_bangkok og krabi
thailand - bangkok_grand palace_14_HF thailand - tup kaek sunset beach resort_strand afslapning_01

Dag 2

Ankomst til Bangkok

Vel ankommet til Bangkoks lufthavn møder I vores lokale guider, der kører jer ind til jeres hotel, Grand China Hotel, som ligger centralt i Chinatown.

Hvis I ønsker det, er der i Bangkok også mulighed for at opgradere hotellet til mere luksus på Chatrium Hotel Riverside, hvis luksuriøse værelser byder på en fremragende udsigt over Chao Phraya-floden, som er byens livsnerve. I kan også vælge at opgradere til 5-stjernede Anantara Riverside Bangkok Resort, som ligger 5 km fra centrum lige ved floden Chao Phraya og i mere fredelige omgivelser.

Der er ikke fastlagt et program for jeres to dage i hovedstaden, så I har alle muligheder for at opleve Bangkok præcis, som I har lyst til det. På ankomstdagen foreslår vi en afslappet start på oplevelserne og anbefaler en slentretur gennem Chinatowns snævre gader med hundredvis af småforretninger. På den måde føler I jer allerede lidt på hjemmebane i kvarteret, som I har god tid til at vende tilbage til.

På denne lille spadseretur vil I opleve det ægte Fjernøsten med bunkevis af restauranter på det trange marked.

Her er et fabelagtigt folkeliv og en eksplosion af dufte, lyde og farver.

I Chinatowns templer, hvor alle beder guderne om lykke og rigdom, sidder den fede Buddha og smiler bag de osende røgelsespinde og midt i farverige udsmykninger med dramatiske drager og kinesiske tegn.

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

thailand - bangkok_panorama_01
thailand - bangkok_wat arun_tempel_08 thailand - bangkok_flydende marked_03

Bangkok byder på forgyldte templer, charmerende folk og flydende markeder - og meget, meget andet.

Dag 3

Bangkok, på oplevelse i den sprudlende by, tilkøb af udflugter muligt

Bemærk venligst: Dagens foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

Foran jer har I et par spændende dage i den fantastiske hovedstad med frit program og I kan være sikre på, at I falder naturligt ind i store oplevelser, når I er på egen hånd i byen.

Dagen ligger åben for oplevelser i Bangkok, der både byder på moderne fascinerende arkitektur og myldretidstrafik og traditionel tempelstemning i ophøjet tavshed. Uanset hvad så er Bangkok efter vores mening en af Sydøstasiens allerskønneste storbyer. Der er mange muligheder, og I kan vælge at tilkøbe udflugter med engelsktalende guider hjemmefra eller at opleve det hele på egen hånd.

Når man er i Bangkok, er det et must at se Grand Palace fra 1782, som er det gamle kongepalads, som ligger omkranset af mure. Kongepaladset repræsenterer noget af det fornemmeste inden for den gamle siamesiske kultur, og her boede de thailandske konger indtil 1946 i kompleksets fornemme bygninger med forgyldte spir og glitrende udsmykninger, guldbelagte templer og en tronsal i nogle af de omkring 100 farvestrålende bygningsværker.

I ser også den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands absolut helligste ikon. Figuren er kun 60-75 cm høj, og sidder i en glasboks 11 meter oppe, hvor den ikke er tydelig at se. Tre gange om året skifter den påklædning efter årstiderne med hjælp fra et af kongehusets vigtigste medlemmer. Der er en dragt til den varme sæson, en anden til den køligere årstid og en munkekutte til regntiden.

Ligesom resten af landet, har Bangkok også mange smukke og interessante templer.

Ved siden af Grand Palace finder I Bangkoks ældste tempel, Wat Pho, og en lidt større buddha, nemlig den enorme hvilende buddha, som er 15 meter høj og måler 46 meter fra isse til fodsåler. I templet er der yderligere tusind figurer og billeder af buddhaer i forskellige situationer i templet, som også er fødestedet for den traditionelle thailandske medicin og massage.

Efter den ophøjede stemning i templerne, kan I hoppe i en flodtaxa og opsøge store udsigter til byen fra en anden vinkel, samtidig med I nyder godt af den kølig brise ude på floden Chao Phraya. Her udfolder hverdagslivet og den travle flodtrafik sig, idet floden fungerer som hovedfærdselsåre i byen. Store pramme sejler med byggematerialer, ris og andre varer, og flodbusser med larmende motorer bringer byens indbyggere til og fra arbejde.

Vel i land på ny kan I også besøge det farvestrålende og travle 24-timers blomstermarked, Pak Klong Talad. Her ligger flere slags blomster i store stakke, så langt øjet rækker, for det er også her, at man producerer størstedelen af de blomsterkranse, der bliver brugt overalt i Bangkok – blandt andet som offergaver i templerne. Som en unik oplevelse får I her mulighed for at lave jeres egen jasmin-blomsterkrans, en såkaldt garland.

Vi har også indtil flere cykelture at tilbyde jer. Selvom Bangkok er stor, kommer man forbavsende hurtigt ud i små bysamfund, hvor man kan cykle stille og roligt og iagttage autentisk hverdagsliv. Samme oplevelse kan man få på en sejltur gennem klongerne, som de kaldes – de mange kanaler der leder ud til Chao Phraya-floden. Langs disse kanaler leves livet stille og roligt, og man glemmer helt, at man befinder sig i en millionby.

Bangkok sover aldrig, hvorfor vi tilbyder et væld af udflugter i den thailandske hovedstad

Undervejs kan I stille sulten med lækker thaimad i et af byens gadekøkkener i et hyggeligt kvarter i byen eller find en restaurant, der passer jer. Har I lyst til at shoppe, er der naturligvis mange muligheder – også til forskellige størrelser pengepunge – i en by af Bangkoks støbning. I kan for eksempel tage en tur op til Siam Square, hvor de store shopping malls ligger side om side. Her finder I et af thaiernes foretrukne shopping malls, det kæmpestore MBK, som sælger stort set alt – og her kan man gøre en rigtig god handel. Det fem etager store kompleks rummer mere end tusinde forretninger, og her finder I et kæmpe udvalg i tøj og elektronik, begge dele til meget favorable priser.

Længere nede ad vejen finder I Bangkoks mest fashionable shoppingcentre, bl.a. Siam Paragon, et rent slaraffenland af internationale mærkevarer - også de helt dyre mærker er repræsenteret her – men prisniveauet i Siam Paragon ligger kun en anelse under de danske priser. Til gengæld er der et kæmpestort udbud.

Bangkok sover aldrig, og hvis I føler jer eventyrlystne, foreslår vi helt sikkert, at I tager på en af vores yndlingsudflugter, som er en køretur med tuk-tuk gennem byen, hvor I oplever travle Bangkok by night.

På udflugten introduceres I også til lækker streetfood og forskellige seværdigheder i Bangkok, som er særligt indtagende om aftenen. En flot oplevelse her om aftenen med byens lys og leben helt tæt på.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Bangkok Grand China Sky Bar 03 Inkluderet i prisen
Bangkok

Grand China Hotel

+
Chatrium Riverside Pool 01 Opgradering
Bangkok

Chatrium Hotel Riverside

Pool I Solopgang Opgradering
Bangkok

Avani Plus Riverside Bangkok Hotel

thailand - 06 Anantara Riverside Bangkok_Swimming Pool Daylight Opgradering
Bangkok

Anantara Riverside Bangkok Resort

thailand - krabi_hav_baad_01

Dag 4

Bangkok - Krabi

I dag flyver I sydpå fra Bangkok og til Krabi, hvor jeres barfodsferie begynder.

Krabi kan i visse områder være et livligt sted med masser af folkeliv, men de resorts, som vi bruger til vores gæster i området, er nøje udvalgt, fordi de ligger for sig selv langt væk fra det hurlumhej, som kan kendetegne området.

I skal bo på Tupkaek stranden, et godt stykke væk fra Ao Nang-stranden, som er Krabis turistmæssige centrum.

Tup Kaek Sunset har en blanding af værelser i moderne stil med udsigt til poolen og bungalows i to rækker ned til den smukke, meget lange strand. 

Værelserne har gode faciliteter, og der er god plads overalt. Resortet har to pools samt en restaurant direkte på stranden.  

I kan eventuelt plukke et par udflugter fra vores store program - måske en sejltur i bugten med snorkling blandt smukke koraller og farverige fisk.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Krabi Rayavadee Pool Pavillion 01 Opgradering
Krabi

Rayavadee

I indkvarteres enten på Tup Kaek Sunset Beach Resort eller f.eks. på Dusit Thani Beach Resort, hvis I vælger at opgradere jeres hotel.

thailand - tup kaek sunset beach resort_pool_01 thailand - dusit thani krabi beach resort_pool_01

Dag 5-15

Krabi, lokal barfodsferie væk fra det hele, tilkøb evt. udflugter

Bemærk venligst: De foreslåede udflugter er ikke inkluderet, men skal tilkøbes.

I står op til den tropiske duft af Sydthailand og synet af smukke sandstrande og palmekroner, der svajer let i morgenbrisen, og det eneste, der står i dagens program, er at nyde dagen ved poolen eller stranden – eller evt. tage på en bådtur i bugten.

Krabi er udgangspunkt for utallige spændende oplevelser for store og små, og selv om I nok vælger at bruge en del tid med at slappe af, læse bøger og bygge sandslotte, kan det varmt anbefales at krydre daseferien med nogle uforglemmelige indtryk på en guidet tur.

Phang Nga-bugten kan kendes på de mange kalkstensklipper, der tårner sig dramatisk op fra den turkisblå havoverflade – og blandt disse gemmer sig et sandt eventyr. Tag f.eks. med på en sejltur til flere af bugtens små øer, hvor I oplever grotter, laguner og uspolerede bountystrande. Når I sejler tæt forbi klipper og strande, spotter I måske aber og med snorkelmasken på, får I også mulighed for at se det farverige liv, der gemmer sig under havoverfladen.

Selv om strandene og havet ofte stjæler opmærksomheden, har Krabi også masser at byde på til lands. På en guidet tur kan I bl.a. opleve den gigantiske buddha, der spejder ud over landskabet ved Tiger Cave Temple for derefter at udforske den grønne jungle, der gemmer på blå laguner, mangrove og vilde dyr, inden I afslutter dagen med et dyp i de naturlige, varme kilder ved Krabi Hot Springs. Eller hop på cyklen og udforsk de lokale landsbyer i selskab med en guide.

Vil I udforske det lokale, uspolerede liv, anbefaler vi varmt en morgenstund ved Nong Thale-søen.

Her oplever I en helt særlig stemning og nyder en traditionel morgenmad, mens solen stiger på himlen og landsbyen liver op. Her er mulighed for at padle i kajak eller svømme i søen – og ikke mindst får I et spændende indblik i de kokales tilværelse. Et andet sted, I kan opleve det ærkelokale liv, er på den lille ø, Koh Klang, hvor I besøger lokale markeder og møder lokalbefolkningen.

En anden måde at få lidt lokalt input er på et madlavningskursus, hvor I lærer om den thailandske kogekunst.

Alternativt kan I møde de lokale elefanter på en fornuftig måde på et elefanthjem, hvor de nuttede kæmper bliver behandlet godt, og hvor I kan lære om dem på nært hold.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Deluxe Pool View Udsigt Inkluderet i prisen
Krabi

Tup Kaek Sunset Beach Resort

+
DTKR Swimmingpool Droneshot 2 Opgradering
Krabi

Dusit Thani Beach Resort

+
Krabi Rayavadee Pool Pavillion 01 Opgradering
Krabi

Rayavadee

thailand - krabi_strand_01
thailand - krabi_strand_baad_02 thailand - krabi_strand_baad_01

Krabi er udgangspunkt for utallige spændende oplevelser for store og små - selv om I nok vælger bare at slappe af meget af tiden.

Dag 16

Krabi, hjemrejse

Det er blevet tid til at rejse hjem efter nogle fantastiske dage i Thailand med både afslapning og store kulturelle oplevelser. I løbet af dagen bliver I hentet på jeres hotel og kørt til Phuket lufthavn, hvorfra I flyver hjem til Danmark med mellemlanding i Bangkok.

  • Morgenmad

Dag 17

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark og Københavns Lufthavn og kan se tilbage på en dejlig ferie i Thailand.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Camilla_Flindt_176

Camilla Flindt

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af flydende resort i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)
thailand - the bush camp_elefant_02

Tre i én: Elefanter, templer og tropeø Thailand Individuel rejse

På denne rejse får I noget af det bedste af Thailand. I oplever kongebyen Chiang Mai, elefanter i flot natur på glamping, Koh Lantas strandparadis og slutter af i betagende Bangkok.

Chiang Mai (2 nætter) The Bush Camp (2) Chiang Mai (2) Koh Lanta (6) Bangkok (2)
Par der snorkler i Thailands klare vand

Tre på stribe Thailand Individuel rejse

Denne rejse er den perfekte sommerklassiker Glæd jer til at se - eller gense de tre skønne bountyøer, Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan og bo i boutiquehoteller direkte på stranden.

Koh Samui (5 nætter) Koh Tao (4) Koh Phangan (5)
thailand - khao sok nationalpark_12

Oplevelser i naturen Thailand Individuel rejse

Det gode strandliv og spændende naturoplevelser i Khao Sok National Park med indlogering på et flydende resort. 

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Koh Yao Noi (7) Attraktive priser på faste afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)