bali - bali_fisker_01

Puri Dajuma Beach Eco Resort


Puri Dajuma Beach Eco Resort ★★★+

Dette resort er en virkelig perle i det forholdsvis ukendte vestlige Bali med en fabelagtig god beliggenhed på en pynt helt ud til stranden med sort vulkansk sand og blåt hav.

Inde mellem hundredvis af grønne palmer finder I en fantastisk oase med 35 skønne værelser og villaer, tre restauranter, en spa, yoga-lounge og hele to smukt anlagte pools.

Vælg mellem forskellige værelsestyper og villaer – alle er smukt indrettet med balinesiske møbler og har privat terrasse eller balkon med udsigt til haven eller til havet. Der er også mulighed for værelser og villaer med plads til hele familien.

Resortets restauranter laver virkelig god mad, der indtages med udsigt over havet. Menukortene indeholder både indonesiske og japanske specialiteter og retter fra det internationale køkken.

På stranden kan I iagttage lokalt liv med fiskerne, der klargør deres net, og ofte mødes beboerne fra de omkringliggende landsbyer til ceremonier, hvor havets guder skal formildes. I begge retninger ligger 20 km jomfruelig strand og kalder på svømmeture eller andre aktiviteter, som fisketure med de lokale, surf-undervisning og meget andet.

Puri Dajuma er et økoresort med et omfattende program for f.eks. kompostering af organisk affald, indsamling af regnvand og en socialpolitik for medarbejderne, der ofte kommer fra lokalområdet. Glæd jer til at opleve en fantastisk stemning i dette ukendte hjørne af Bali.

35 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Rejser til Puri Dajuma Beach Eco Resort

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)