thailand - khao sok nationalpark_fugl_04
Thailand - Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide

Mageløse oplevelser i Sydthailand

4,8 (27 Anmeldelser)
15 dage fra 19.860 kr.

Mageløse oplevelser i Sydthailand

En spændende kombination af store oplevelser og badeferie

Denne rejse er en fantastisk naturoplevelse, der begynder med fire dage på den uspolerede strand ved Khao Lak ud til Andamanerhavet, fortsætter med et veritabelt eventyr i Khao Sok National Park og slutter med en hel uge tilbage på stranden ved Khao Lak.

I flyver til Sydthailand, og kort tid efter, at I er landet, står I med fødderne i sandet på Khao Lak-stranden og tjekker ind på et dejligt værelse med udsigt til enten poolområdet eller haven på det skønne 4-stjernede Apsara Beachfront Resort. Den friske brise fra Andamanerhavet rammer ansigtet og lover godt for de næste dage, hvor I skal slappe af på stranden og komme helt ned i feriegear.

Efter fire dage her er pulsen faldet til et behageligt niveau, og I er klar til store oplevelser i naturen. I sejler ud på Cheow Larn-søen, hvor I skal bo tre nætter på et flydende resort, 500 Rai Floating Resort. I indlogeres i skønne værelser med fabelagtig udsigt til kalkstensklipper, der skyder lodret op af søen, og tæt jungle inde på land, hvor aber, elefanter, tapirer og andre dyr regerer sammen med et utal af farverige fugle.

De næste dage byder på usædvanlige oplevelser. I har jeres egen kajak, som I kan tage på opdagelse i, og campens guider tager jer med på trekkingture og andre udflugter. Måltiderne indtages i campens flydende restaurant, som kun bliver endnu hyggeligere, når mørket falder på, og petroleumslamperne tændes. I mørket forstærkes lydene fra regnskovens dyr og danner baggrund for en god nattesøvn.

Efter fire dage på søen vender I tilbage til den skønne Khao Lak-strand. I har nu en hel uge til rådighed på Apsara Beachfront Resort til at oparbejde en sund kulør, bade og måske tage på snorkelture til nærliggende øer, gå på kokkeskole, sejle i mangroveskoven og nyde resortets mange gode faciliteter.

Velkommen til mageløse oplevelser i Sydthailand!

Rute og højdepunkter

thailand - thailand_mageloese sydthailand vinter Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Camilla Flint
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Camilla_Flindt_300x402
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Khao Lak Khao Lak
3
Højdepunkter
I tjekker ind på det skønne 4-stjernede resort og slapper af på den uspolerede Khao Lak-strand. Nyd dejlige måltider fra det gode thaikøkken med fødderne i sandet.

3 nætter i Khao Sok National Park Khao Sok National Park
3
Højdepunkter
På vej ud til det flydende resort sejler I på Khao Sok River. Indlogering på Cheow Larn-søen og udflugtsprogram med kokkeskole (salt eller sødt køkken), sejlende safari og vandretur i regnskoven med lokale guider. Udflugterne er inkluderet i rejsens pris.

7 nætter i Khao Lak Khao Lak
7
Højdepunkter
Tilbage i Khao Lak nyder I livet på det 4-stjernede resort, der ligger helt ned til stranden. Der er mange muligheder for aktiviteter og udflugter i området, f.eks. til Similanøerne, der ligger isoleret ude i Andamanerhavet og lokker med fantastisk snorkling og bounty-natur.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

En rigtig god og vel tilrettelagt rejse. En god og passende kombination af de forskellige steder vi besøgte. Et godt indblik i forskelligheden i Thailand.

4,8 (27 Anmeldelser)
Thailand_magelose_andamanerhavet magelose thailand katalog forside

Bestil Thailand kataloger

Søger du inspiration til din Thailand rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rejser

Thailand

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
Bali

Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
sommerrejse
Vietnam

Mageløse oplevelser, kultur og badeferie

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)