thailand - andamaner havet_01
Thailand - Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

4,4 (53 Anmeldelser)
15 dage fra 16.295 kr.

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Mulighed for tilkøb af to spændende udflugter med engelsktalende guide

Det turkisfarvede Andamanerhav er omdrejningspunktet for denne rejse. I dette hav ligger de to skønne øer Koh Lanta og Koh Kradan, og de udgør sammen med Krabi inde på fastlandet hovedingredienserne på denne 15 dages rejse, der blander dyrebar tid på stranden med indholdsrige udflugter.

I begynder på Koh Lanta, en af Thailands mere autentiske øer, hvor der er rigelig plads til både turister og lokale på den 20 km lange kyststrækning med charmerende strande. I bliver indkvarteret på et godt resort direkte på Klong Dao-stranden, hvor I har masser af tid til at gøre det, som nu engang er ferie for jer. Vi har arrangeret en enkelt udflugt på forhånd, som tager jer væk fra den blå/hvide verden for en stund og ind i den grønne mangroveskov, hvor I styrer jeres egen kajak ind i en eventyrlig verden.

Efter denne gode begyndelse laver i et mindre øhop, idet I rejser videre sydpå med båd til Koh Kradan, en lille og endnu mere lokal ø i det turkise Andamanerhav, hvor det stadig er den lokale befolkning og ikke turisterne, der svinger taktstokken. Her hersker en dejlig doven stemning, som I kan nyde til fulde, da I bor på et charmerende lille resort med udsigt til havet. 

Den sidste del af rejsen tilbringes i den nordlige del af Krabi inde på fastlandet. Her skal I bo på et stort og virkeligt dejligt og luksuriøst resort, der udgør en god kontrast til de to første stop på rejsen. I har to store pools til rådighed og flere restauranter, og hver aften kan I nyde en af Thailands allersmukkeste solnedgange over Andamanerhavet.

Mens I bor i Krabi, har vi planlagt en udflugt for jer, hvor I sejler rundt mellem øerne i bugten. Skibet kaster anker på en dejlig plet, hvor I har mulighed for at svømme og snorkle, og der serveres en god thai-middag ombord på skibet.

Vi tilbyder hele denne rejse til en rigtig god pris – lige midt i højsæsonen – fordi transporten mellem øerne og de to udflugter (som er et tilkøb til rejsen) foregår i grupper på højest 14 personer. Tag med og få mageløse oplevelser ved Andamanerhavet.

Rute og højdepunkter

thailand - thailand_mageloese andamanerhavet Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt
Sted
Nætter
Højdepunkter

5 nætter i Koh Lanta Koh Lanta
5
Højdepunkter
Nyd Koh Lanta og den skønne Klong Dao-strand. I kan gå ind til Saladan, der har et godt natmarked og mange restauranter, der serverer frisk fisk, skaldyr og fyrige thairetter. Hvis I tilkøber udflugtspakken, skal I på en udflugt med kajak i mangroveskoven.

3 nætter i Koh Kradan Koh Kradan
3
Højdepunkter
Nyd den tilbagelænede stemning på øen Koh Kradans bedste og førsteklasses strandresort. Når I ikke nyder de skønne strande, er her muligheder for et væld af udflugter, som f.eks. dykning og sejlads med havkajak

4 nætter i Krabi Krabi
4
Højdepunkter
I bor på et dejligt resort i den rolige del af Krabi. Besøg evt. Ao Nang-stranden, som har et godt natmarked og masser af butikker og restauranter. Besøg også den skønne Railey Beach, som kun kan nås med båd. Køber I udflugtspakken, kan I glæde jer til en halv dag på havet.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Det har helt igennem været en fantastisk rejse. Godt tilrettelagt med rigtig mange specielle oplevelser.

4,4 (53 Anmeldelser)
Thailand_magelose_andamanerhavet magelose thailand katalog forside

Bestil Thailand kataloger

Søger du inspiration til din Thailand rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Thailand

Mageløse oplevelser

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
Thailand

Mageløse oplevelser i Sydthailand

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
Thailand

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)