thailand - andamaner havet_04
Thailand - Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Dagsprogram

4,4 (53 Anmeldelser)
15 dage fra 17.995 kr.
Dag 1

Danmark - Thailand

Jeres rejse begynder i Københavns Lufthavn i løbet af dagen. Herfra flyver I med Thai Airways direkte til Bangkok i Thailand, hvorefter I fortsætter til Krabi. Læn jer tilbage i flysædet og se en film og få også noget søvn, så I er nogenlunde friske, når I ankommer.

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Dag 2

Ankomst til Krabi og videre til Koh Lanta

I Krabis internationale lufthavn slår den behagelige varme imod jer allerede, når I forlader flyet – det lover godt for de næste to uger. Når I har hentet jeres bagage, mødes I af en chauffør, der vil køre jer det sidste stykke til Koh Lanta – en tur på ca. 2½ time inklusive en kort færgeoverfart. 

I løbet af formiddagen er I fremme ved jeres resort, der ligger lige ned til en skøn, hvid sandstrand. Vi har sikret os, at jeres værelser står klar til jer, og så snart I har fundet badetøjet frem, kan I tage jer en svømmetur i det vidunderlige Andamanerhav.

 • Inkl. i prisen
  Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

  ★★★★

  Vis hotel
thailand - koh lanta_strand_03
thailand - koh lanta_befolkning_01
thailand - kajak_02
thailand - andamaner havet_speedbaad_01
Koh Lanta er en dejlig rolig ø med en autentisk, thailandsk charme. Befolkningen, der er overvejende muslimsk, har fundet en god måde at håndtere turismen på, så der er plads til alle. På en udflugt kan I opleve øens mangrovelandskab fra en kajak, og I kan selv arrangere speedbådture til naboøerne.
Dag 3-6

Koh Lanta, oplevelser på egen hånd og evt. udflugt med kajak

Udflugten forudsætter tilkøb af udflugtspakken

Andamanerhavet viser sig fra sin bedste side her på Koh Lanta, og I har god tid til at nyde strandlivet, bade i havet, slappe af ved poolen, og hvad I ellers har lyst til.

Vi har på forhånd arrangeret en enkelt udflugt til jer her på Koh Lanta, der tager jer væk fra liggestolen for en stund. I bliver kørt til Thung Yee Pheng Pier på øens nordøstlige kyst, og her tager I redningsvesten på og sætter jer til rette på en havkajak – en såkaldt sit-on-top-kajak, som er nem at manøvrere og meget stabil. I padler stille og roligt ud sammen med en guide - børn og voksne i alle aldre kan være med.

I padler rundt ved mangroveskoven, og efterfølgende ligger I til ved flere kalkstensøer, hvor I både har tid til en dukkert, til at dase i solen eller til at udforske den spændende natur. Frokost er inkluderet i udflugten, og der serveres også frisk frugt og ikke-alkoholiske drikkevarer undervejs. Udflugten begynder ca. kl. 9, og ved 15-tiden er I tilbage på hotellet. Resten af tiden kan I nyde stranden og Andamanerhavet og måske tage ud på egen hånd.

Et par kilometer fra jeres hotel ligger hovedbyen Saladan, hvor I kan handle på natmarkedet og spise en middag, måske på en af de gode fiskerestauranter, der ligger på pæle i vandet. Har I lyst til at lære at lave thaimad, så tilbyder flere af hotellerne kokkeskoler, hvor I kan lære at dosere de stærke krydderier på den helt rigtige måde, og midt på øen kan I udforske junglen og klatre i højlandet.

 • Inkl. i prisen
  Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

  ★★★★

  Vis hotel
 • Udflugtspakke: 2 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • Morgenmad
thailand - koh lanta_longtail_kajak_01
thailand - avani koh lanta_pool_02
thailand - avani koh lanta_facade_01
I skal bo på et skønt resort, der ligger helt ned til stranden. Nyd det gode liv ved poolen eller i det kridhvide sand ved Andamanerhavet.
Dag 7

Koh Lanta – Koh Kradan

Det er blevet tid til at skifte scene til lilleputøen Koh Kradan, der ligger syd for Koh Lanta. I bliver hentet på hotellet og kørt til Khuan Tung Ku-færgelejet sydpå, hvor I hopper på båden til Koh Kradan.
Efter små to timers sejlads ankommer I til den lille fredelige ø Koh Kradan, hvor I endnu engang kan dyppe jer i Andamanerhavets klare vand.

Jeres hotel, The Sevenseas Resort, ligger direkte på stranden med noget af det bedste snorkling i Thailand lige uden for din dør -  og en fantastisk udsigt til Koh Mook, en anden charmerende lilleputø. I kan glæde jer til nogle afslappede og gode dage her på dette lille førsteklasses og charmerende strandresort.

Her er blandt andet fokus på den fantastisk lækre thailandske gastronomi, som I naturligvis på dette tidspunkt af rejsen allerede har smagt på, men som The Sevenseas Resort hæver barren yderligere for. Derudover er restaurant, strandbar og poolområdet på stranden opført i lækre materialer. I disse unikke omgivelser har The Sevenseas Resort skabt den ideelle balance mellem moderne bekvemmeligheder og eksotisk ø-luksus. 

 • Inkl. i prisen
  The Sevenseas Resort

  ★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
thailand - koh jum_skilt_01
alt
Dag 8-9

Koh Kradan, oplevelser på egen hånd

På Koh Kradan kan du naturligvis vælge bare at slappe af og nyde den dejlige strand lige foran resortet. Hvis du derimod mere er i humør til at opleve noget, er der rigtigt gode muligheder for at tage på udflugter på Koh Kradan og paradisøerne lige omkring øen.

Som mange andre steder i Thailand venter der fantastiske oplevelser under havoverfladen, hvor du kan opleve et sammensurium af koraller i alverdens farver og iagttage mærkværdige dyr gennem dykkermasken, mens I flyder rundt i det turkisgrønne hav. Marineparkens landskab er dog særligt enestående her og er præget af de hundrede meter høje kalkstenklipper, der står majestætiske som grønne toppe i et surrealistisk smukt undersøisk landskab.

I kan også vælge en tur i havkajak, hvor I sejler omkring Koh Kradan i mageligt tempo eller tage på udflugt til flagermusgrotterne på naboøen. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med gode idéer. Vel ankommet tilbage til jeres hotel fra udflugterne, kan I påny finde tilbage til den indre ro, når I igen sidder komfortabelt på Koh Kradans bedste stykke strand foran jeres resort, hvor zebrafiskene plasker veloplagt få meter fra stranden.

 • Inkl. i prisen
  The Sevenseas Resort

  ★★★

  Vis hotel
 • Morgenmad
thailand - koh kradan_dykning_01
thailand - sevenseas resort_bar_03
thailand - sevenseas resort_strand_18
The Sevenseas Resort er et hyggeligt resort med en afslappet stemning og en virkelig god beliggenhed på en af Koh Kradans bedste strande.
Dag 10

Koh Kradan – Krabi

I bliver nødt til at løsrive jer fra Koh Kradan i dag, hvor rejsen går videre til Krabi inde på fastlandet. Men fortvivl ikke, der venter noget godt på det luksuriøse Dusit Thani Beach Resort, der ligger skønt ned til Andamanerhavet.

I bliver transporteret ind til fastlandet i båd, og her venter en bil på at køre jer det sidste stykke til Dusit Thani, der ligger i fred og ro på Klong Muang-stranden i Krabi, et godt stykke væk fra Ao Nang-stranden, som er Krabis turistmæssige centrum. Det er lidt anderledes forhold, I skal bo under her i Krabi. Dusit Thani er et stort hotel med mange faciliteter og dermed en god kontrast til det lille og hyggelige Sevenseas Resort på Koh Kradan, hvor I lige har boet.

På Dusit Thani går alt op i en højere enhed, når I har alle tænkelige faciliteter til rådighed, hele to pools ned imod stranden, de bedste restauranter og udsigt til et af Thailands smukkeste naturscenerier med flere hundrede meter høje kalkstensklipper, der rejser sig lodret op ad Andamanerhavet. Det giver helt nye dimensioner til den solnedgang, I kan nyde, når I er installeret i jeres dejlige værelser.

 • Inkl. i prisen
  Dusit Thani Beach Resort

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Morgenmad
thailand - krabi_strand_01
thailand - krabi_haengekoeje_01
Krabi ligger så smukt ud til Andamanerhavet. Overalt er der udsigt til de smukke kalkstensøer i bugten.
Dag 11-13

Krabi, oplevelser på egen hånd og evt. en sejltur i bugten

Udflugten forudsætter tilkøb af udflugtspakken 

Nyd hotellets gode faciliteter og den skønne strand og tag eventuelt en tur ind til Ao Nang, hvis I har lyst til at kigge i butikker og opleve turister i flok. Railey Beach ligger også inden for rækkevidde – denne skønne strand kan man kun komme til med båd, og her kan man blandt andet prøve kræfter med klatring på stejle klippesider.

Vi har på forhånd arrangeret en helt særlig udflugt til jer, mens I opholder jer i Krabi: en halv dag på Andamanerhavet om bord på et skib, der sejler jer rundt i det skønne øhav ud for Krabi. 

I sejler ud efter frokost og  ankommer cirka halvanden time senere til Poda Island, hvor skibet kaster anker i en dejlig bugt. Her er der mulighed for at svømme, snorkle og nyde solen, efter I har nydt den skønne kyststrækning og de omkringliggende kalkstensklipper og grotter på turen. Under havoverfladen holder masser af farverige og nysgerrige tropefisk til, og det kræver ikke de store forkundskaber at trække vejret stille og roligt gennem snorklen.

I har et par timer til at plaske rundt, og herefter serverer besætningen middag ombord på skibet i form af en BBQ med fisk og gode thairetter. Skibet sejler ind i solnedgangen, og med lidt held kan I opleve et helt særligt naturfænomen i det mørke vand: selvlysende plankton. I får lov at hoppe i vandet og skabe jeres eget lysshow, inden kursen sættes mod fastlandet, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til hotellet og endnu en vidunderlig aften med tropetemperaturer og fødderne i sandet.

 • Inkl. i prisen
  Dusit Thani Beach Resort

  ★★★★+

  Vis hotel
 • Udflugtspakke: 2 udflugter med engelsktalende guide
  Vis udflugt
 • Morgenmad
thailand - krabi_solnedgang_01
alt
Dag 14

Krabi og hjemrejse

I køres til Krabis internationale lufthavn for at begynde jeres hjemrejse om eftermiddagen/tidlig aften med en enkelt mellemlanding undervejs.

 • Morgenmad
Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
Dag 15

Ankomst til Danmark

Efter flyveturen ankommer I til Danmark om morgenen. 

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)