thailand - krabi_railey beach_02
Thailand - Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Hoteller på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Koh Lanta 5 nætter i Koh Lanta
5
Overnatning

Koh Kradan 3 nætter i Koh Kradan
3
Overnatning

Krabi 4 nætter i Krabi
4
Overnatning
Dusit Thani Beach Resort ★★★★+

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Koh Lanta

Inkluderet i prisen

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ★★★★

I er garanteret et ophold i topklasse på dette skønne resort på den thailandske ø Koh Lanta. Resortet ligger helt ud til kysten, så det kræver blot en ultrakort gåtur, før I indfinder jer på de smukke sandstrande, hvor badeferien kan nydes med udsigt udover Andamanerhavet. På resortet overnatter I på gode, store værelser, der er udstyret med alle moderne faciliteter, rummelige senge samt eget bad og toilet. Resortet har desuden masser af hyggelige kroge, hvor I kan nyde hinandens selskab, sippe kolde drinks fra baren i bløde møbler eller nyde de maleriske solnedgange over havet.

Resortet har et stort poolområde, hvor I kan leve livet på langs i liggestolene under de lune himmelstrøg, og når sulten melder sig, kan måltiderne spises i restauranten. Her er også spaområde, hvor I kan få massage samt ansigt- og kropsbehandlingerne, og her på Koh Lanta er der naturligvis også masser af natur at gå på opdagelse i. I kan tage på flotte vandreture, spejde efter sjove fugle i trætoppene og eventuelt lægge ruten forbi nogle af øens vandfald og grotter.

89 værelser
50 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Privat strand
Spa
24-timer reception

Koh Kradan

Inkluderet i prisen

The Sevenseas Resort ★★★

The Sevenseas Resort gemmer på et af de bedste stykker strand på Koh Kradan. Med et hyggeligt poolområde og en ydmyg restaurant og strandbar er resortet velegnet til et stille hvil kun forstyrret af Andamanerhavets brusen. Det gør ikke noget, at I har god tid i omgivelserne, når I skal bruge det lokale personale i baren eller på værelserne, da det meste foregår efter 'Island-time' på Koh Kradan.

I stifter bekendtskab med strandkanten, allerede når speedbåden sætter jer af, så sørg for at klæde jer på, så I kan gå gennem vandet de sidste par meter. Sevenseas er et simpelt fristed på en dejlig ø med ganske få hoteller og en ubekymret feriestemning indhyllet i et virkelig godt rev, der kan udforskes med snorkel og maske.

Der er fire værelsestyper på The Sevenseas Resort: 

I første række fra strandkanten finder I villaerne Siri og Santi. Disse 11 villaer på 82 m2 ligger direkte på stranden og har egen terrasse med privat sala og uhindret havudsigt.

I anden række finder I Villa Siam med havudsigt, hvorfra I kigger mellem villaerne i første række, med ca. 30 meter til vandkanten. 

Deluxe-værelserne på 44 m2 beliggende 50-60 meter fra stranden med åbne badeværelser og egen terrasse uden havudsigt. 

Premier Deluxe-værelserne er 51 m2 store og er beliggende på første sal over Deluxe-værelserne med en lille altan med udsigt over haven.

78 værelser
0 m Strand
Ingen By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Krabi

Inkluderet i prisen

Dusit Thani Beach Resort ★★★★+

Dusit Thani er et dejligt luksushotel beliggende på Klong Muang-stranden i Krabi. Det er bygget i den smukke kolonistil, der ofte kendetegner et luksushotel, og udsigten fra hotellet ud over øerne i Andamanerhavet er betagende.

De skønne værelser har udsigt til en smuk, frodig og velanlagt have eller hel/delvis havudsigt. Hotellet har to store pools ned mod stranden med tilhørende liggestole og hyggelig atmosfære, flere gode restauranter og barer, kids club, et rigtigt godt motionscenter og en dejlig spa. Med de mange faciliteter er Dusit Thani et oplagt valg til kræsne familier med børn i alle aldre, da værelserne er store nok til ekstra opredning. 

Der ligger et par lokale restauranter på stranden ved siden af resortet, og på hovedvejen udenfor er der en Seven Eleven og yderligere et par gode lokale restauranter. Der er ca. 15 minutters kørsel med taxa til Ao Nang-stranden, som er Krabis turistmæssige centrum. 

240 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)