thailand - bangkok_chinatown_12
Thailand - Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide

Mageløse oplevelser

4,6 (29 Anmeldelser)
15 dage fra 20.495 kr.

Mageløse oplevelser

Bangkok, glamping og badeferie i Hua Hin

Tag med os til Thailand og få tre mageløse oplevelser og bo på tre mageløse hoteller, alt sammen inden for en køreafstand af maksimalt tre timer. Denne rejse byder på meget forskelligartede oplevelser med fokus på Bangkoks pulserende liv, noget af den smukkeste natur, Thailand kan byde på, historiske rammer og luksuriøs badeferie.  

Det første sted, I besøger, er Bangkok og byens autentiske Chinatown, hvor Østens mystik findes lige uden for hotellets svingdør. På en guidet gåtur i Chinatowns smalle gyder oplever I et sandt bombardement af dufte og lyde og en stemning, der er svær at beskrive. I skal naturligvis også opleve det gamle, eventyrlige kongepalads, Grand Palace, og det pulserendebackpacker-område omkring Khao San Road. Måske når I at vende et shoppingcenter, inden I begiver jer videre.

Næste sted er det billedskønne naturområde omkring River Kwai små to timers kørsel vest for Bangkok. Med base i et luksuriøst safaritelt (med rigtige senge, naturligvis) i den skønne Hintok River Camp oplever I junglen fra jeres mountain bikes med en symfoni af fuglefløjt i ørerne, og fra longtail-båden, når I sejler op ad floden for at besøge Mon-stammens landsby.

Samtidig oplever I de historiske rammer for et mørkt, men meget fascinerende kapitel fra 2. Verdenskrig, hvor 14.500 allierede krigsfanger og 100.000 asiatiske tvangsarbejdere mødte deres skæbne, mens de byggede jernbanen og broen over floden Kwai. Når I ikke er ude på oplevelser, slapper I af i eventyrlige omgivelser i camp'en, som ligger kilet inde mellem floden og junglen. Her sænker roen sig, når solen går ned og cikaderne tager over.

Det sidste sted på denne rejse ligger 2½ timers kørsel sydpå ved Hua Hin, Thailands kongelige ferieby. Når I har tjekket ind på det 4+-stjernede Wora Bura Hua Hin Resort & Spa lige uden for byen, begynder badeferien. I kan nu stikke fødderne i sandet og nyde de skønne faciliteter på resortet, der er bygget i smuk kolonistil. I kan tage resortets shuttlebus ind til byen og tjekke markederne ud, spise på byens fiskerestauranter, få en velgørende massage eller tage på lokale udflugter. 

Alle tre steder - også i camp'en - er det muligt at lave opredning til børn, så denne tur er også velegnet til familier, som har lyst til at opleve mageløse Thailand på en rejse, der kombinerer spændende oplevelser og badeferie.  

Rute og højdepunkter

thailand - thailand_mageloese oplevelser Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Bangkok Bangkok
2
Højdepunkter
I bor i farverige Chinatown og oplever Bangkok med en engelsktalende guide. I besøger Grand Palace, byens største seværdighed med den lille grønne Emerald Buddha samt den store liggende buddha i Wat Po. Også tid til shopping i verdensklasse.

3 nætter i River Kwai River Kwai
3
Højdepunkter
Besøg ved Krigsmuseet, kirkegården og den berømte bro over floden Kwai inden tjek-ind i Hintok River Camp. Trekking ved Hellfire Pass, på cykel til en nærliggende landsby og helt ned i gear i eventyrlige omgivelser ved floden. Ud med mad til munkene i templet, sejltur på floden og besøg i Mon-stammelandsby.

7 nætter i Hua Hin Hua Hin
7
Højdepunkter
6 dage i luksuriøse omgivelser. Nyd poolen, stranden, havet, restauranterne, byen som ligger ca. 5 km fra hotellet, og alt hvad den byder på. Gode markeder, golfbaner, udflugter til omkringliggende natur mm.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Udmærket kombination af oplevelser og afslapning (den sidste uge). Også meget varierende overnatningsfaciliteter i den første uge. Safariteltet var en speciel god oplevelse.

4,6 (29 Anmeldelser)
magelose thailand katalog forside Thailand_magelose_andamanerhavet

Bestil Thailand kataloger

Søger du inspiration til din Thailand rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Bali

Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
Vinter 2023
Sri Lanka

Mageløse oplevelser - på cykel gennem skønne Sri Lanka

Inkl. udflugter med engelsktalende guide
sommerrejse
Vietnam

Mageløse oplevelser, kultur og badeferie

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)